Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

1000 de cuvinte in engleza

de Ana Serna Vara

1000 de cuvinte in engleza

Nou

    Aceste minidictionar englez-roman ii invata pe copii vocabularul de baza al limbii engleze intr-un mod usor si placut. Fiecare termen este insotit de pronuntia corespunzatoare si de ilustratii sugestive care ajuta la asocierea cuvantului cu semnificatia sa. Este un instrument perfect pentru invatarea limbii engleze!       "Aces...
Citeste in continuare...
45,00  LEI
 LEI7533

Stoc epuizat

Economisesti: 11,25 LEI 25% discount

Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

    Aceste minidictionar englez-roman ii invata pe copii vocabularul de baza al limbii engleze intr-un mod usor si placut. Fiecare termen este insotit de pronuntia corespunzatoare si de ilustratii sugestive care ajuta la asocierea cuvantului cu semnificatia sa. Este un instrument perfect pentru invatarea limbii engleze!

 
    "Acest dictionar este destinat copiilor care incep sa faca primii pasi in limba engleza, precum si celor care au deja unele notiuni si vor sa-si imbogateasca vocabularul de baza. Dupa cum veti vedea, este o carte cu un corp de litera potrivit si ilustratii color foarte expresive si atragatoare, care faciliteaza folosirea ei si totodata stimuleaza interesul pentru limba si invatarea acesteia.
    Fiecare cuvant este tiparit cu litere bold, avand alaturi, in paranteza, pronuntia. Aceasta pronuntie este redata conform normelor internationale de transliterare si este de dorit ca parintele sa-I ajute pe copil sa invete sa o citeasca. De asemenea, este de dorit si accentul corect al cuvantului in limba engleza.
    Vocabularul din acest dictionar a fost ales tinand cont de cuvintele cel mai frecvent folosite de copii in diferitele contexte in care se regasesc: acasa, la scoala, pe strada etc. In carte se afla si informatii din diverse domenii de interes: lunile anului, zilele saptamanii, culori, Halloween, Craciun etc.
    In final, obiectivele acestei carti sunt:
      • Sa-I ajute pe copil sa faca primii pasi in folosirea unui dictionar (una dintre cartile cel mai des utilizate pe parcursul vietii.)
      • Sa ofere un vocabular de baza pentru comunicare.
      • Sa-I initieze in intelegerea transcrierii fonetice internationale.
      • Si, mai ales, ajute sa invete fara sa-si dea seama, petrecand momente distractive.
    As vrea sa inchei indemnandu-va pe dumneavoastra, bunici, profesori — intr-un cuvant, educatorii — sa inventati diferite jocuri cu acest dictionar pentru a face totul si mai atragator pentru cei mici.
    Va imbratisez cu drag, Ana Serna Vara" (Din "Prefata" dictionarului)
Scrieți o recenzie
Nota
Cod Produs: a166899
Noutate: 23 nov. 2017
Editura: Girasol
Data aparitiei: 2017
Număr de pagini: 238
Formatul cărţii: 220 x 160
ISBN: 978-606-525-921-8
Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei