Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

Ucigasul renascut

de A.J. Kazinski

Nou

De la autorul bestsellerurilor Ultimul om bun si Somnul si moartea. Roman din seria Niels Bentzon   Ucigasi in serie, psihopati, violatori — cei mai periculosi infractori din Danemarca sunt inchisi la Sikringen, sectia de psihiatrie a celei mai sigure inchisori din tara. Christian Paludan, psihiatrul sectiei, este gasit mort intr-...
Citeste in continuare...
 LEI0049

Stoc epuizat

Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

De la autorul bestsellerurilor Ultimul om bun si Somnul si moartea. Roman din seria Niels Bentzon
 
Ucigasi in serie, psihopati, violatori — cei mai periculosi infractori din Danemarca sunt inchisi la Sikringen, sectia de psihiatrie a celei mai sigure inchisori din tara. Christian Paludan, psihiatrul sectiei, este gasit mort intr-o toaleta, otravit cu cucuta. Sinucidere sau crima? Politistii nu au nicio pista. Nimeni nu stie nimic. Nimeni nu vrea sa vorbeasca. Pentru a elucida misterul, comisarul Niels Bentzon, negociator la politia din Copenhaga, este introdus sub o identitate falsa in sectia de psihiatrie. Detinutii si personalul il considera un criminal periculos. Bentzon isi incepe investigatia, dar planul sau indraznet se transforma curand intr-un angajament care sfideaza moartea. In cele din urma, miza lui devine supravietuirea.
 
Un thriller palpitant si ingenios, care nu doar ca te tine cu sufletul la gura, dar iti si da de gandit. (Rebekka Andreasen, membra a Danish Crime Academy)
 
Captivant si plin de suspans. Ca de obicei, Kazinski combina elemente din mai multe genuri. Cu siguranta le va placea fanilor lui Dan Brown, Stephen King si Camilla Lackberg. (Lars Ole Sauerberg, profesor de literatura la Syddansk Universitet)
 
Cel mai bun crime al verii. (Julia Lahme, bloggerita la www.femina.dk)
 
A. J. Kazinski este pseudonimul sub care semneaza Anders Rønnow Klarlund si Jacob Weinreich. Colaborarea lor a inceput in 1999, dupa ce Klarlund a realizat scenariul filmului „Besat“ („Possessed“). Incantat de aceasta realizare, Jacob Weinreich, la randul sau scenarist si scriitor, care a mai publicat independent trei romane si peste 20 de carti pentru copii, l-a contactat pe Anders Rønnow si au inceput sa lucreze impreuna.
Scrieți o recenzie
Nota
Cod Produs: a175751
Noutate: 9 iul. 2018
Editura: Trei
Data aparitiei: 2018
Colectie: Fiction Connection
Număr de pagini: 509
Formatul cărţii: 200x130 mm
ISBN: 978-606-40-0386-7
Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei