ABC-ul medicinei chineze

în stoc
SKU
a247534
65.00 LEI
Pe scurt
Efectele acupuncturii, ale fitoterapiei chineze sau ale exercițiilor Qi Gong sunt astăzi unanim recunoscute. Dar legile și conceptele medicinei chineze rămân vagi pentru mințile noastre occidentale. Totuși, departe de a se opune tezelor științifice moderne, energetica chineză se bazează pe un model holistic și universal de înțelegere a lumii vii. Autorul enunță într-un mod simplu, dar și precis bazele unei medicine care a traversat mileniile și continuă să evolueze. Această carte se dorește înainte de orice un instrument de înțelegere teoretică și practică. Scrisă într-un stil curgător și metaforic, ilustrată cu multe desene și tabele, ea pune la îndemâna tuturor semnificațiile energeticii, dezvăluind raționamentul care stă la baza cunoștințelor chineze în domeniul sănătății. Pentru a favoriza o însușire concretă a energeticii și a aplicațiilor ei, autorul propune exerciții preventive de antrenament Qi Gong pentru masajele tradiționale și pentru automasaje. Christophe Labigne practică medicina chineză din 1986.  Absolvent al Universității Europene de Medicină Chineză (Pr. Leung Kok Yuen), el este și absolvent de filozofie și director pedagogic al Departamentului de energetică orientală al ARTEC (formare profesională și continuă, LSO 9001).
Mai multe informații
EdituraPrestige
Colecție Terapii alternative
ISBN 9786069609842
Număr de pagini 248
Formatul cărţii 19 x 23 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsABC-ul medicinei chineze
Rating-ul tău

Efectele acupuncturii, ale fitoterapiei chineze sau ale exercițiilor Qi Gong sunt astăzi unanim recunoscute. Dar legile și conceptele medicinei chineze rămân vagi pentru mințile noastre occidentale. Totuși, departe de a se opune tezelor științifice moderne, energetica chineză se bazează pe un model holistic și universal de înțelegere a lumii vii.

Autorul enunță într-un mod simplu, dar și precis bazele unei medicine care a traversat mileniile și continuă să evolueze. Această carte se dorește înainte de orice un instrument de înțelegere teoretică și practică. Scrisă într-un stil curgător și metaforic, ilustrată cu multe desene și tabele, ea pune la îndemâna tuturor semnificațiile energeticii, dezvăluind raționamentul care stă la baza cunoștințelor chineze în domeniul sănătății. Pentru a favoriza o însușire concretă a energeticii și a aplicațiilor ei, autorul propune exerciții preventive de antrenament Qi Gong pentru masajele tradiționale și pentru automasaje.

Christophe Labigne practică medicina chineză din 1986. 
Absolvent al Universității Europene de Medicină Chineză (Pr. Leung Kok Yuen), el este și absolvent de filozofie și director pedagogic al Departamentului de energetică orientală al ARTEC (formare profesională și continuă, LSO 9001).