Despre Librăriile Humanitas

Societatea Librăriile Humanitas S.A. este parte a Grupului Humanitas alături de Humanitas S.A., Humanitas Fiction S.R.L. și Humanitas Digital S.R.L. Rețeaua, ajunsă acum la 15 librării în toată țara, a pornit de la prima librărie privată din București, deschisă în 1991 pe Calea Victoriei. Librăriile noastre acordă spații generoase cărților selectate din oferta a peste trei sute de edituri, iar secțiunile dedicate muzicii, filmului, obiectelor de decor, călătoriilor, jocurilor vă vor da deseori idei bune si practice pentru cadouri speciale. Dacă cititul poate fi numit un hobby, o pasiune sau un interes, însoțit de ceaiul potrivit, de un film bun, o nouă formație de descoperit, un oraș căruia visați să îi explorați pulsul și secretele, ați intrat deja în atmosfera pe care urmărim să o creăm în librăriile noastre.

Fiecare cu specificul ei, cu elemente de design care variază de la minimalist, organic sau restaurări spectaculoase, cu zone de cafenea și de frunzărit. Librarii Humanitas pot fi considerați adevărați consultanți personali de lectură, la rândul lor combinații eterogene și interesante de înclinații și preocupări. Vor ști să vă recomande romanele anului, cei mai buni autori de sci-fi, de cărți de călătorii, de psihologie sau știință, albume de artă sau fotografie, ce a mai apărut nou pentru copii și adolescenți sau cărțile cu copertă albastră.

Obiectivul nostru este oferirea unei game cât mai variate de produse atât de la editurile din România, cât și din străinătate. Lucrăm cu peste trei sute de furnizori de carte și muzică respectând principiul selectivitătii pentru a satisface cererile tuturor cumpărătorilor de carte. Librăriile Humanitas se află în centrele istorice si universitare din țară, fiind distribuite în Bucuresti (Cișmigiu, Kretzulescu, Magheru, Cotroceni și Librăria Humanitas Auchan), Iași, Piatra Neamț, Galați, Ploiești, Brașov, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Alba-Iulia, Cluj, Oradea.

De asemenea, în cadrul Librăriilor Humanitas funcționează două magazine online: www.takumi.ro și www.libhumanitas.ro, cu livrare oriunde în lume.