Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

Ghid de supravietuire pentru adolescenti. Scris de o adolescenta

de Aija Mayrock

SPUNE NU AGRESIUNII ŞI HĂRŢUIRII, FII UN BUN PRIETEN! Pentru fete și băieți de 11–16 ani. Ghidul de supravieţuire pentru adolescenţi acoperă toate problemele legate de hărţuire: de la hărţuirea cibernetică la cea din școală, de acasă, din grupul de prieteni și multe altele. Parcurgând acest ghid, vei învăța cum poţi s...
Citeste in continuare...
19,01  LEI
 LEI2514

Stoc epuizat

Economisesti: 4,76 LEI 25% discount

Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

Spune nu agresiunii si hartuirii, fii un bun prieten!  Pentru fete și băieți de 11–16 ani.

Ghidul de supravieţuire pentru adolescenţi acoperă toate problemele legate de hărţuire: de la hărţuirea cibernetică la cea din școală, de acasă, din grupul de prieteni și multe altele. Parcurgând acest ghid, vei învăța cum poţi să-ţi învingi frica și să-ţi construiești viaţa pe care ai visat-o.

Cartea Aijei Mayrock îţi pune la dispoziţie „roeme" (poezii rap) inspirate, ponturi de supravieţuire, povești personale și chestionare rapide, un capitol despre cum să le dezvălui părinţilor problema ta și un interviu în exclusivitate cu autoarea.

Ghidul de supravieţuire pentru adolescenţi a fost supervizat de dr. Deborah Temkin, specialistă în fenomenul de hărţuire în școală, și de dr. Myrna Fleishman, psiholog.

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si urmatoarele produse

Scrieți o recenzie
Nota
Cod Produs: a133236
Noutate: 22 iun. 2016
Editura: Pandora-M
Data aparitiei: 2016
Traducător: Luminiţa Gavrilă
Număr de pagini: 158
Formatul cărţii: 130 x 200 mm
ISBN: 978-973-1989-97-6
Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei