Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

Operatiunea Alfabetul

de Al MacCuish

Nou

Operațiunea Alfabetul este povestea unui băiețel pe nume Charlie Foxtrot. Tocmai a intrat la școală, și să învețe alfabetul i se pare o treabă ciudată și încurcată. Din fericire, zvonul despre strădania lui ajunge la urechile a doi agenți de la ultrasecretul Minister al Literelor, care convoacă Serviciul Special al Alfabetului (...
Citeste in continuare...
 LEI0039

Stoc epuizat

Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

Operațiunea Alfabetul este povestea unui băiețel pe nume Charlie Foxtrot. Tocmai a intrat la școală, și să învețe alfabetul i se pare o treabă ciudată și încurcată.

Din fericire, zvonul despre strădania lui ajunge la urechile a doi agenți de la ultrasecretul Minister al Literelor, care convoacă Serviciul Special al Alfabetului (S.S.A.) să-i vină grabnic în ajutor.
Aruncate dintr-un tren în altul, reușind să scape de pisici înfometate și fiind escortate personal de o Ducesă curajoasă și elegantă, cele 26 de litere de la Serviciul Special al Alfabetului pornesc într-o aventură palpitantă ca să-l găsească pe Charlie, să-l învețe alfabetul și să-i trezească dragostea pentru litere și povești.
 
Această povestioară plină de haz și splendid ilustrată este modul ideal în care copiii pot face cunoștință cu lumea minunată a cuvintelor și cu magia cititului.
Scrieți o recenzie
Nota
Cod Produs: a162331
Noutate: 30 aug. 2017
Editura: Trei
Data aparitiei: 2017
Traducător: Luminita Gavrila
Număr de pagini: 64
Formatul cărţii: 19x26
ISBN: 9786069780145
Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei