Audiobooks

Grilă Listă
Setați descendent

3 Articole

Cumpără acum de la
  • Jurnal de razboi 1916–1918 (audiobook)
    60.00 LEI



    „14/27 august 1916: ziua intrării României în Primul Război Mondial. Este şi ziua când regina Maria începe să-şi ţină jurnalul, pe deplin conştientă că trăieşte un moment de maximă semnificaţie, atât pentru ţară, cât şi pentru propriul său destin.

    Titlul Jurnal de război ne aparţine şi necesită, poate, o precizare. Uniforma albă de infirmieră în care a apărut în toţi aceşti ani ar putea lăsa impresia unui efort, desigur demn de elogii, dar de ordin aproape exclusiv «sanitar» şi umanitar. În fapt, regina intervine în toate resorturile războiului. Chiar dacă nu avea nici o calitate oficială în dirijarea treburilor publice (nu era regină domnitoare, ci doar soţie de rege), a jucat un rol deloc neglijabil în orientarea generală a României în preajma şi în timpul războiului. Într-un anume sens, a fost războiul ei. – Lucian Boia

  • Micul print (audiobook)
    42.00 LEI

    PRECOMANDĂ


    „De câte ori mă uit la cer, îl aud râzând pe Micul Prinț și știu că oaia nu a mâncat floarea." Oana Pellea

  • Ploaie oblică (audiobook)
    47.20 LEI

    Seria "Jucarii pentru acasa" va prezinta aceasta carte extraordinara adresata tuturor fetelor carora le place sa realizeze diverse lucruri, antrenandu-si creativitatea.

Filter by
Cumpără acum de la

Voce audiobook

Editura