Audiobooks CD

Grilă Listă
Setați descendent

4 Articole

Cumpără acum de la
  • Pachet 6 CD-uri Mari doamne ale teatrului romanesc (audiobook)
    Preț special 66.75 LEI Preț standard 89.00 LEI

    Trei audiobookuri în lectura unora dintre cele mai îndrăgite actrițe ale teatrului românesc, Irina Petrescu, Dorina Lazăr și Mariana Mihuț – Luni sau marți de Virginia Woolf, Daisy Miller de Henry James, A Cup of Tea de Katherine Mansfield, în ediții integrale.


    Setul conține 6 CD-uri, cu o durată totală a audiției de 6 ore și 47 de minute.


    Virginia Woolf, Luni sau marti, Ediție integrală / 2 cd-uri / Timp total: 02:09:01


    „Ochii celorlalți, închisorile noastre; gândurile lor, cuștile noastre“ Un roman nescris Virginia Woolf


    Henry James, Daisy Miller, Ediție integrală / 2 cd-uri / Timp total 02:29:01


    „Mă bucur că nu mi s-a încheiat cariera de actriță fără a înregistra un audiobook. E prima mea experianță, am avut emoții mari.“ Dorina Lazăr


    A cup of tea, Ediție integrală / 2 cd-uri / Timp total: 02:09:20


    Povestiri de Katherine Mansfield în traducerea Antoanetei Ralian și lectura Marianei Mihuț. Audiobookul cuprinde povestirile A cup of tea, Musca și Mariage à la mode și o postfață semnată de Antoaneta Ralian.


     

  • Povesti de dragoste la prima vedere (audiobook)
    Preț special 33.00 LEI Preț standard 44.00 LEI

    Prima poveste e despre o dragoste târzie la Paris. A doua despre îngerii de lângă noi. În cea de-a treia veți simți un puternic miros de terebentină, iar în a patra, parfum de crini regali. A cincea vă aduce în auz un nume care zgârie și unul care mângâie. 


    Prima poveste are miză și pariază pe nenoroc. A doua cade din fantastic în lumea noastră cea de toate zilele. A treia are realism, râs, nerv. A patra inocență, umor, visare. A cincea, cu ironie, face poezie și economie (politică). 


    Când Gabriel Liiceanu, Adriana Bittel, Radu Paraschivescu, Ana Blandiana și Ioana Pârvulescu sunt autorii poveștilor, nu-i exclus să faceți un coup de foudre pentru audiobook. Face parte dintre acele lucruri rare care, dacă n-ar exista, ar trebui inventate. Bucurați-vă în tihnă de vocile pe care le auziţi.



    1. Un pariu la Paris de Ioana Pârvulescu, lectura Gabriel Liiceanu

    2. Misiune imposibilă de Ana Blandiana, lectura Gabriel Liiceanu

    3. Terebentina de Adriana Bittel, lectura Mariana Mihuț

    4. Crinii din clasa întâi de liceu de Gabriel Liiceanu în lectura autorului

    5. Amor, restanță, Sironica de Radu Paraschivescu în lectura autorului

  • A Cup of Tea (audiobook)
    Preț special 35.40 LEI Preț standard 47.20 LEI

    „Pentru un traducator e un privilegiu sa transpuna in alt vesmant lingvistic povestirile lui Katherine Mansfield, asa cum pentru un cititor e un privilegiu sa le citeasca. Dupa valurile, mai vechi sau mai noi, de realism – socialist, magic, erotic etc. –, existentialism, structuralism, textualism, postmodernism, dupa avalansa de literatura cu iz de kitsch hollywoodian, debordand de violenta si sexualitate, cat de reconfortanta apare adierea de aer proaspat pe care o degaja povestirile lui Katherine Mansfield! Picturalitatea lor, coloritul pastelat, multitudinea de fatete, luxurianta detaliilor iti dau impresia, pe parcursul lecturii, ca te plimbi printre Tablouri dintr-o expozitie, dar nu printre clocotitoarele tablouri simfonice ale lui Musorgski, ci printre cadrele impresioniste, pointilliste ale lui Sisley sau Seurat, invaluite in discreta surdina a muzicii lui Debussy. Bogatul buchet de povestiri mansfieldiene se imbina intr-un sincretism perfect: literatura, muzica, pictura, adica poezie, sunet, culoare.“ (Antoaneta Ralian)

  • Întoarcerea lui Arpagic (audiobook)
    Preț special 32.51 LEI Preț standard 43.34 LEI
    Lumea lui Arpagic este lumea în care tot ce e firesc e miracol.
Filter by
Cumpără acum de la

Categorie

Voce audiobook

Preț

Editura