Self help

Grilă Listă
Setați descendent

2 Articole

Cumpără acum de la
  • Şase saşi în şase saci (audiobook)
    Preț special 36.75 LEI Preț standard 49.00 LEI

    „Șase sași în șase saci” este primul audiobook de dicție interactiv din România. Acesta se adresează în special oamenilor care nu au mult timp la dispoziție, dar care își doresc îmbunătățirea calității vorbirii. Odată cu lansarea acestui CD, persoanele care vor să aibă un discurs mai bun, să vorbească mai clar și mai corect, au acum un instrument unic în România care propune o metodă interactivă de exersare.


    Audiobook-ul „Șase sași în șase saci” poate fi folosit atât la volan, cât și în timpul liber. Exercițiile prezente pe acesta permit utilizatorilor să își exerseze dicția și să se distreze în același timp.

  • Strafurnica si prietenii sai (audiobook)
    Preț special 36.75 LEI Preț standard 49.00 LEI

    Audiobook-ul: Străfurnica şi prietenii săi vă oferă cele mai bune şi cele mai noi metode de exersare a elementelor dicţiei: volumul vocii, ritm, pronunţie, tonalitate şi dificultăţi de articulaţie, adaptate la cerinţele actuale ale pieţei. Totodată, în audiobookul ce însoţeşte manualul de dicţie, Străfurnica şi prietenii săi, veţi descoperi majoritatea aventurilor Străfurnicii şi ale prietenilor săi, citite chiar de autoarea Carmen Ivanov şi de consilierul ştiinţific, Mihai Crăciun, cu pronunţia şi intonaţia potrivite în aşa fel încât acest audiobook să constituie un exemplu de pronunţie şi vorbire corectă pentru copiii care îl vor asculta.

Filter by
Cumpără acum de la

Voce audiobook

Preț

Editura