Bac 2017. Istorie

Epuizat din stoc
SKU
a151312
20.90 LEI

Detalii

Lucrarea de fata – care isi propune sa fie un instrument de lucru util si accesibil – se adreseaza atat elevilor care sustin examenul de bacalaureat, proba de istorie, cat si cadrelor didactice. 


    • Sintezele, alcatuite conform programei de bacalaureat, au fost concepute pe baza competentelor specifice si a cerintelor de evaluare generale ale Centrului National de Evaluare si Examinare. 

    • Modelele de subiecte realizate pe fiecare tema din programa de bacalaureat reprezinta o noutate in peisajul lucrarilor de acest gen. Modelele pot fi asamblate, in teste, de fiecare profesor, la clasa, in functie de nivelul de cunoastere al elevilor si de materia parcursa. 

    • Variantele de teste prezentate la examenul de bacalaureat din anii 2012–2014 au rolul de a-i obisnui pe elevi cu standardul de exigenta cerut de acest examen. 

    • Sugestiile de rezolvare le explica elevilor modul in care pot fi abordate temele din programa de bacalaureat, ajutand, implicit, la invatarea coerenta si logica a materiei de examen. 

 

Mai multe informații

Mai multe informații
Editura Corint
Colecție Educational
ISBN 978-606-782-053-9
Număr de pagini 238
Formatul cărţii 230x160
Tip copertă necartonata
Data apariției 2017

Recenzii

Spune-ne părerea ta despre acest produs

Bac 2017. Istorie