Cele mai vândute

Grilă Listă
Setați descendent

4 Articole

Cumpără acum de la
  • Cât timp înfloresc lămâii
    Preț special 39.92 LEI Preț standard 49.90 LEI
    Înainte de izbucnirea revoluţiei siriene, Salama e o fată fericită dintr-o familie armonioasă, unită prin afecţiune şi tradiţie. Are 18 ani, studiază farnacologia şi se bucură de căsătoria dintre fratele ei, Hamza, şi prietena ei de suflet, Layla. După ce începe războiul, totul se schimbă. Ea ajunge să îndeplinească atribuţii de chirurg la spitalul local, din lipsă de personal şi un număr crescând de victime, membrii familiei ei îşi pierd viaţa sau dispar în război; singura supravieţuitoare e Layla, cumnata ei gravidă.
  • Am scris o carte despre noi
    Preț special 47.20 LEI Preț standard 59.00 LEI

    Cărțile Irinei Binder se trăiesc, nu se citesc. Pentru că ea nu scrie, ea își varsă sufletul pe hârtie, își transpune trăirile în cuvinte și experiențele în lecții de viață pe care le poți integra în povestea ta.

    Am scris o carte despre noi – o altfel de poveste de iubire. O poveste desprinsă din realitate, cu personaje palpabile și recognoscibile, în care binele și răul se împletesc armonios, în care iubirea și prietenia sunt provocate de pierdere, suferință, trădare, și, în final, de alegeri personale. O carte care îți va stârni cele mai profunde trăiri și care îți va oferi lecții de viață de neprețuit.

  • Gambitul Damei
    Preț special 39.21 LEI Preț standard 49.00 LEI

    Walter Stone Tevis a fost un romancier și scriitor american de nuvele. Trei dintre cele șase romane ale sale au fost ecranizate în filme importante. „Gambitul Damei” stă la baza celei mai urmărite miniserii TV de pe Netflix. Cărțile sale au fost traduse în cel puțin 18 limbi.

  • Jurnalul unui burlac. Conversații cu mama
    Preț special 47.20 LEI Preț standard 59.00 LEI

    Mihai Bendeac este actor. De teatru și de film. Și nu doar unul de rând, ci unul extraordinar. Ca să-l cunoști cu adevărat, este musai să-l vezi jucând într-o piesă de teatru.

    Mihai Bendeac este comedian. A făcut să râdă o țară întreagă.

    Mihai Bendeac este scenarist. A scris toate cele 6 sezoane „În puii mei”.

    Mihai Bendeac este regizor. Da, a și regizat piese de teatru.

    Mihai Bendeac este jurat. Probabil l-ai văzut la televizor.

    Mihai Benedeac este poet, cântăreț și compozitor.

    Omul multiplelor talente, Mihai Bendeac este astăzi, înainte de orice, scriitor. Un scriitor care te va uimi cu deschiderea sa și cu subiectele abordate. Și care îți va arăta, prin volumul biografic de față, cine este cu adevărat Mihai Bendeac, dincolo de ocupații, dincolo de măști, dincolo de râsul său molipsitor.

Filter by
Cumpără acum de la

Preț

Editura