Bucharest Guide

Epuizat din stoc
SKU
a120569
Preț special 29.59 LEI Preț standard 39.45 LEI

Detalii

"Bucharest guide" este unul dintre cele mai bune ghiduri ale oraşului în limba engleză, publicat pe hârtie de excelentă calitate şi cu o bogată ilustraţie color. Ghidul se află acum la cea de-a doua ediţie. Traducerea a fost revăzută de profesoara de naţionalitate engleză Sarah Grant, mare iubitoare a Bucureştilor, cunoscută publicului românesc şi internaţional ca autoare a unui interesant blog în limba engleză, dedicat ţării noastre, Sarah in Romania.


"Bucureşti – ghid turistic, istoric, artistic", publicat întâi în limba română, a fost apreciat de specialişti ca fiind primul ghid demn de o capitală europeană, de la ghidul semnat de Grigore Ionescu (1939) încoace. Lucrarea a primit şi girul publicului, ajungând acum la cea de a XII-a ediţie, actualizată.


Structurat pe itinerarii care pot fi parcurse într-o jumătate de zi sau o zi, ghidul prezintă monumentele semnificative ale oraşului şi atracţiile sale turistice. Fiecare itinerariu include vizitarea unui muzeu important.


Volumul se adresează în primul rând turiştilor străini ce vizitează Bucureştiul, precum şi agenţilor de turism care organizează sau ar putea organiza excursii în Bucureşti. Nu în ultimul rând, un ghid de ţinută al oraşului este folositor tuturor oamenilor de afaceri care au legături cu parteneri străini, de regulă doritori să cunoască oraşul în care activează firma românească parteneră.


Ediţia a doua a Ghidului apare cu adăugirile şi aducerile la zi impuse de evoluţia în timp a oraşului.

Mai multe informații

Mai multe informații
Editura Vremea
Colecție Planeta Bucuresti
ISBN 978-973-645-640-4
Traducător Alistair Ian Blyth, Sarah Grant
Număr de pagini 216
Formatul cărţii 13 x 20`
Data apariției 2016

Recenzii

Spune-ne părerea ta despre acest produs

Bucharest Guide