Cadouri

Grilă Listă
Setați descendent

Articolele 1-30 din 1035

  • Master dater
    Preț special 119.93 LEI Preț standard 159.90 LEI
    Master Dater este un joc de petrecere in care jucatorii iau pe rand rolul unui burlac, iar ceilalti jucatori creeaza personaje combinand carti (cap si corp) pentru a atrage cat mai mult atentia burlacului cu interese (foarte) neobisnuite.
  • No Context
    Preț special 89.92 LEI Preț standard 119.89 LEI
    No Context este un joc nebunesc in care petrecerea prinde viata. In No Context vei crea asemenea asocieri, folosing diverse imagini de la fabulosul Mr. Lovenstein.
  • Flippin dolphins
    Preț special 41.94 LEI Preț standard 55.91 LEI
    Descopera ce se intampla sub apa! Delfinilor le place sa se joace, sa sara si sa se invarta, dar aceste animale jucause pot fi observate doar cand sunt la suprafata apei. Poti oare sa descoperi ce fac acestea cand sunt sub apa?
  • Penguins parade
    Preț special 41.94 LEI Preț standard 55.91 LEI
    Aseaza pinguinii in linie. Daca ti-a placut jocul Pinguinii pe Gheata, de la Smart Games, fii pregatit pentru parada pinguinilor. Acest joc magnetic, nou, special pentru calatorie, promite zeci de ore de distractie cu cele 48 de provocari incluse. Jocul foloseste abilitatile de gandire logica, planificarea strategica si perceptia vizuala.
  • Robot Factory
    Preț special 62.94 LEI Preț standard 83.92 LEI
    Oh nu! Piesele robotului au fost amestecate in fabrica. Puteti asambla acesti roboti corect? Glisati piesele pentru a pune aceste masini inteligente la loc.
  • Joc memory. Păsări comune din parcuri și grădini
    Preț special 56.25 LEI Preț standard 75.01 LEI
    Învață prin joc care sunt cele mai des întâlnite specii de păsări din parcuri și grădini. Un joc care antrenează memoria și dezvoltă pasiunea pentru păsări și natură. Poate fi jucat de două sau mai multe persoane.
  • Joc memory. Găsește perechea
    Preț special 56.25 LEI Preț standard 75.01 LEI
    În lumea păsărilor, la multe specii masculul este viu colorat, uneori are și pene ornamentale. Însă femelele au o înfățișare ternă, ștearsă, în culori ce le permit să se camufleze cu ușurință pentru a proteja ouăle și puii. Cum poți să înveți cu ușurință să distingi perechile a 24 de specii comune de la noi – păsări cântătoare, de pradă, bufnițe sau acvatice? Prin joc, cea mai distractivă cale de a învăța! „Găsește perechea” și îți vei antrena nu doar memoria, ci vei descoperi cât de diversă și fascinante este lumea păsărilor. poate fi jucat de două sau mai multe persoane.
  • Stârci din România
    Preț special 36.76 LEI Preț standard 49.00 LEI
    Opt specii de stârci, păsări picioroange de dimensiuni medii până la mari, care pot fi observate în România. Sunt specii legate de apă, prezente pe malurile lacurilor, râurilor și mării, în zone mlăștinoase cu întinderi mari de stuf, dar și pe terenuri agricole, în căutare de hrană. Învață să le recunoști prin joc, reconstituind tabloul aparținând artistului Zsoldos Márton, Cunoaște fiecare specie, aflând detalii captivante atât din informațiile înscrise pe planșa jocului, cât și de pe pagina dedicată fiecărei specii pe site-ul nostru, pasaridinromania.sor.ro.
  • Rațe din România
    Preț special 36.76 LEI Preț standard 49.00 LEI
    Nouă specii de rațe foarte cunoscute sau mai puțin știute, dar toate prezente la noi în țară. Pot fi observate în zonele umede, din Deltă și până în zona submontană. Învață să le recunoști prin joc, reconstituind tabloul realizat de artistul Zsoldos Márton, Cunoaște fiecare specie, aflând detalii captivante atât din informațiile înscrise pe planșa jocului, cât și de pe pagina dedicată fiecărei specii pe site-ul nostru, pasaridinromania.sor.ro.
  • Păsări care se hrănesc pe malurile apelor
    Preț special 36.76 LEI Preț standard 49.00 LEI
    Malurile apelor sunt zone bogate în nevertebrate, care atrag multe specii de păsări. Pentru a putea captura o hrană atât de diversă și abundentă, păsările au dezvoltat de-a lungul timpului nu doar tehnici de prindere, ci și „unelte” potrivite – ciocuri într-o varietate de forme și dimensiuni. Patru dintre speciile care pot fi observate hrănindu-se în zonele umede sunt în tabloul tabloul realizat de artistul Zsoldos Márton. Învață să le deosebești de celelalte specii care se hrănesc pe malurile apelor, reconstituind acest puzzle. Află detalii captivante atât din informațiile înscrise pe planșa jocului, cât și de pe pagina dedicată fiecărei specii pe site-ul nostru, pasaridinromania.sor.ro.
  • Corcodei din România
    Preț special 36.76 LEI Preț standard 49.00 LEI
    Patru din cele cinci specii de corcodei prezente la noi în țară, păsări acvatice foarte bune scufundătoare. Pot fi văzuți pe ape deschise, în care se pot scufunda: lacuri naturale sau de baraj, cursuri mari de apă, țărmul mării. Învață să îi recunoști prin joc, reconstituind tabloul realizat de artistul Zsoldos Márton. Cunoaște fiecare specie, aflând detalii captivante atât din informațiile înscrise pe planșa jocului, cât și de pe pagina dedicată fiecărei specii pe site-ul nostru, pasaridinromania.sor.ro. Un joc puzzle potrivit pentru întreaga familie. Ușor de făcut, nu necesită instrucțiuni. Puzzel creat de echipa SOR în cadrul Proiectului EducaSOR.
  • Rick and Morty: Trafic cu Mega Seminte
    Preț special 37.43 LEI Preț standard 49.90 LEI
    Morty a distrus portal gun in timp ce, alaturi de Rick, strangeau Mega Seminte! Acum nu se mai pot intoarce acasa decat daca strang foarte multe Mega Seminte. Sa inceapa... colectarea!
  • Terraformarea Planetei Marte
    Preț special 194.92 LEI Preț standard 259.90 LEI
    In anii 2400, omenirea a inceput sa teraformeze planeta Marte. Corporatii gigantice, sponsorizate de Guvernul de pe Terra, au initiat proiecte uriase pentru a creste pe Marte temperatura, nivelurile oxigenului si al oceanelor pentru a stabili un mediu de trai uman. In Terraforming Mars, joci rolul uneia dintre aceste corporatii si vei colabora cu acestea in procesul de teraformare, dar vei concura cu ei prin PV (puncte de victorie) care se vor aduna nu numai prin contributia la teraformare ci si prin avansul infrastrastructurii umane in sistemul solar.
  • MadWish. Truth or Dare
    Preț special 33.76 LEI Preț standard 45.01 LEI
    Un joc clasic precum adevăr sau provocare este o modalitate excelentă de a afla mai multe despre prietenii tăi. Am întocmit o listă cu cele mai bune întrebări „adevăr sau provocare” (și mostre de curaj) pentru a oferi varietate fie că găzduiești o petrecere peste noapte cu cei mai buni prieteni ai tăi sau te întâlnești cu noi prieteni după-amiaza.
  • Mad420. Weed Game
    Preț special 33.76 LEI Preț standard 45.01 LEI
    Introducand Mad420, jocul de carti suprem pentru toti iubitorii de iarba care apreciaza o distractie placuta cu prietenii! Cautati un joc portabil de buzunar pentru urmatoarea sesiune de fumat cu prietenii? Nu cautati mai departe: Mad420 este tovarasul perfect!
  • Nature Challenge. Spatiul Cosmic
    Preț special 29.93 LEI Preț standard 39.90 LEI
    Nature Challenge: Spatiul cosmic va poarta intr-o calatorie pentru a descoperi cele mai uimitoare obiecte ceresti din Univers. Pariati pe punctele forte ale stelelor voastre pentru a castiga jocul! Esti pregatit pentru provocare?
  • Nature Challenge. Pisici
    Preț special 29.93 LEI Preț standard 39.90 LEI
    Nature Challenge Pisici vă introduce în lumea celor mai uimitoare pisici din lume. Descoperiți cele mai rare rase și pariați pe punctele forte ale felinelor voastre pentru a câștiga jocul! Ești pregătit pentru provocare?
  • Nature Challenge. Dinozauri
    Preț special 29.93 LEI Preț standard 39.90 LEI
    Nature Challenge: Dinozauri vă introduce în lumea celor mai uimitori dinozauri. Descoperiți aceste fascinante reptile dispărute, apoi pariați pe punctele forte ale dinozaurilor voștri pentru a câștiga jocul! Ești pregătit pentru provocare?
  • Nature Challenge. Creaturi legendare
    Preț special 29.93 LEI Preț standard 39.90 LEI
    Nature Challenge: Creaturi legendare vă introduce în lumea celor mai uimitoare creaturi legendare din lume. Descoperiți originile lor misterioase, apoi pariați pe punctele forte pentru a castiga jocul! Ești pregătit pentru provocare?
  • Nature Challenge. Caini
    Preț special 29.93 LEI Preț standard 39.90 LEI
    Nature Challenge Câini vă introduce în lumea celor mai uimitori câini din lume. Descoperiți cele mai interesante și amuzante rase, apoi pariați pe punctele forte ale companionilor voștri pentru a câștiga jocul! Ești pregătit pentru provocare?
  • Nature Challenge. Animale marine
    Preț special 29.93 LEI Preț standard 39.90 LEI
    Nature Challenge Animale marine vă introduce în lumea celor mai uimitoare creaturi marine. Descoperiți speciile care necesită protecție, apoi pariați pe punctele forte ale animalelor voastre pentru a câștiga jocul! Ești pregătit pentru provocare?
  • România. O poveste fără sfârșit
    Preț special 122.06 LEI Preț standard 162.75 LEI

    Texte de Dana Ciolcă

    Albumul România. O  poveste fără sfârșit vă oferă o minunată călătorie fotografică prin România, din cheile spectaculoase ale Munților Apuseni în Delta Dunării și din București la burgurile transilvănene și satele-muzeu din Maramureș și Bucovina.

  • Brainbox. Dinozauri
    Preț special 52.88 LEI Preț standard 70.50 LEI
    BrainBox Dinozauri – Joc carti distractiv, educativ, pentru copii peste 6 ani BrainBox este joc de carti distractiv de memorie si observare, testând atentia la detalii. Ce iti poti aminti in doar 10 secunde? Aceasta editie a jocului cu dinozauri prezinta creaturi din toate cele trei ere preistorice: Triasic, Jurasic si Cretacic.
  • Brainbox. A fost odata ca niciodata
    Preț special 59.93 LEI Preț standard 79.90 LEI
    Acest joc prezinta personaje din basmele tale preferate si te ajuta la dezvoltarea memoriei si abilitatilor de observare. Un total de 330 de intrebari te asigura ca te vei bucura de joc in mod repetat, fara sa te plictisesti. Distractie si educatie pentru copii, dezvoltarea abilitatilor necesare pentru invatare pe tot parcursul vietii.
  • Brainbox. Harry Potter
    Preț special 67.43 LEI Preț standard 89.90 LEI
    Experienta testarii cunostintelor a ajuns si in universul Hogwarts. Alege un BrainBox - Harry Potter (RO) si accepta o provocare de doar 10 minute, in care poti sa vezi cate stii despre Lumea Vrajitorilor.
  • BrainBox Romania
    Preț special 59.93 LEI Preț standard 79.90 LEI
    Fie ca esti copil sau adult, jocurile BrainBox te invita intr-o cursa captivanta, contra cronometru, care iti va dezvolta spiritul de observatie si memoria. Aceasta editie a jocului prezinta locuri interesante si detalii specifice din Romania, contine 55 de carti de joc cu peste 430 de intrebari, un zar cu 8 fete si o clepsidra de 10 secunde. Scopul jocului este sa memorezi cat mai multe detalii in 10 secunde si sa raspunzi corect la intrebarile de pe verso, pentru a pastra cartea. Dupa 10 minute, jucatorul cu cele mai multe carti castiga. Joaca-te si invata cu BrainBox Romania!
  • Brainbox. Sa invatam engleza
    Preț special 52.88 LEI Preț standard 70.50 LEI
    Aceasta editie a jocului face invatarea limbii engleze distractiva, cu 55 de carti de joc si 440 de intrebari (nivel usor - in romana / engleza si mediu - doar in engleza). De la viata de acasa la sport si cumparaturi, acest joc de familie contine ilustratii desenate manual care dau viata fiecarei scene. Joaca-te si invata cu BrainBox Sa Invatam Engleza!
  • Brainbox. Orasele lumii
    Preț special 59.93 LEI Preț standard 79.90 LEI
    Aceasta editie a oraselor lumii prezinta capitale si orase importante de pe toata planeta, prin intermediul a 55 de carti de joc si 440 de intrebari. De la Turnul Eiffel din Paris pana la Masca de aur a lui Tutankamon din Cairo, acest joc de familie contine ilustratii desenate manual care dau viata fiecarui oras.
  • Brainbox. Cuvinte opuse
    Preț special 59.93 LEI Preț standard 79.90 LEI
    Aceasta editie a jocului ajuta la imbunatatirea abilitatilor lingvistice si a intelegerii conceptului de 'inteles opus', cu 55 de carti de joc si 330 de intrebari. Dezvolta-ti capacitatea de citire - scriere - vorbire prin acest joc de limbaj cu ilustratii desenate manual, care aduc la viata fiecare scena. Joaca-te si invata cu BrainBox Cuvinte Opuse!
  • Brainbox. Istoria lumii
    Preț special 52.88 LEI Preț standard 70.50 LEI
    Aceasta editie a jocului prezinta civilizatii, evenimente si personalitati din intreaga lume, cu 55 de carti de joc care contin 440 de intrebari. De la culturile indepartate pana la debarcarea pe Luna, acest joc de familie contine ilustratii desenate manual care aduc la viata fiecare moment.
Filter by

Categorie

Preț

Editura