Cadouri

Grilă Listă
Setați descendent

Articolele 61-90 din 1043

  • Jaful secolului
    Preț special 89.25 LEI Preț standard 119.00 LEI
    Castiga bani, cumpara proprietati si fereste-te de hoti! Acest joc educativ dezvolta inteligenta financiara si gandirea matematica. Descopera cum sa iti gestionezi banii, cum sa profiti de pe urma proprietatilor cumparate si cum sa fii un cetatean responsabil care contribuie la bugetul orasului. Ai grija insa: cu o aruncare de zar, oricare dintre jucatori poate sa devina hot si sa fure banii din conturi.
  • Alice in tara aritmeticii
    Preț special 59.25 LEI Preț standard 79.00 LEI
    Adunari si scaderi in pas de poveste! O, nu! Alice a cazut si a ajuns in Tara Minunilor! Trebuie sa rezolvi adunari si scaderi simple ca sa navighezi prin labirintul matematic.
  • Din vremea lui Tudor
    Preț special 111.75 LEI Preț standard 149.00 LEI

    Istoria evenimentelor care au culminat cu revoluțiile de la 1821 este încâlcită, sinuoasă, țesută din faptele a sute de personaje de tot felul. Radu Oltean izbutește să o spună pe înțeles, în cuvinte și în imagini pline de viață. Așa cum ne-a obișnuit de-a lungul anilor, reconstituirile sale vizuale se bazează, până la detaliu, pe studiul minuțios al cercetărilor istorice și al izvoarelor: texte, artefacte, iconografie de epocă. Din toate acestea ni se developează filmul unor vremuri de un pitoresc sălbatic, un western balcanic în care fiecare scenă ne ține cu sufletul la gură. Figura lui Tudor Vladimirescu s-a înălțat din colbul și noroaiele unei margini de lume așezate la granițele a trei imperii. Europa era măturată de valul pornit din Franța lui Napoleon, care ajunsese să se spargă și în părțile noastre. Valahia Mică fusese devastată ani de zile de turcii lui Pazvante, pașa de Vidin, iar acum muscalii se luptau cu otomanii la Dunăre, în marginile Serbiei și Bulgariei. În aceste lupte a deprins Tudor meseria armelor și așa a ajuns el mai-marele pandurilor olteni. După război a venit vodă Caragea, și odată cu el ciuma, care părea că aduce sfârșitul lumii. După fuga lui, pe tronul Valahiei a urcat ultimul domn din Fanar. Veacul fanariot a luat sfârșit ca din întâmplare. Scânteia care i-a pus în mișcare și pe greci, și pe români a pornit dintr-o încrengătură de intrigi și ambiții. La scara istoriei, 1821 a fost doar primul act al unei înlănțuiri de evenimente și evoluții care a dus, după ani, la intrarea în modernitate și a românilor, și a elenilor. Pentru oamenii de-atunci însă, acel an a însemnat un șir de suferințe cumplite și de vise frânte. Ridicând oastea pandurilor, Tudor s-a visat pentru puțină vreme domn pământean al Țării Românești. Sfârșitul tragic l-a transformat în mit național. Cartea lui Radu Oltean ni-l aduce în fața ochilor viu – pe el și lumea în care a trăit.

    „Această carte, rodul unei cercetări minuțioase, este o reconstituire istorică pe înțelesul tuturor, plină de farmec, cu informații istorice scrupulos verificate și cu imagini sugestive, impecabil documentate, care-l transpun pe cititor într-o epocă extrem de agitată, cu oameni, fapte și întâmplări ieșite din comun. Radu Oltean este nu doar cel mai cunoscut ilustrator al vremurilor de acum, ci și un cercetător pasionat al istoriei noastre. Atent la detalii și la informațiile din izvoarele narative analizate și, în mare parte, prezentate în cuprinsul lucrării sale, el reușește să reconstituie cât mai bine cu putință epoca în care a trăit Tudor Vladimirescu: ultimul sfert al veacului al xviii-lea și primele decenii ale secolului al xix-lea. Textul accesibil și imaginile splendide îi oferă cititorului o frescă de ansamblu a situației celor două principate românești în răstimpul 1800–1821.“ — CLAUDIU NEAGOE

     

  • Dobble. Anarchy Pancakes
    Preț special 67.43 LEI Preț standard 89.90 LEI
    Pregateste-te sa razi in hohote in timp ce rotesti, potrivesti si lovesti in drumul tau catre victorie! Incepe prin impartirea cartilor de clatite cu ingrediente neasortate. Apoi potriveste-ti ingredientele cu ingredientele altor jucatori pentru a scapa de clatitele tale. Toata lumea joaca in acelasi timp - nu exista randuri, doar haos! Dar grabeste-te, scopul este sa scapi de toate clatitele cat mai repede posibil. Odata ce reusesti, striga "Clatitele Anarhiei!" pentru a castiga runda. Vei primi o bucata de unt pentru fiecare runda castigata, iar primul jucator care obtine doua bucati de unt castiga! Este usor de invatat si se joaca rapid. Perfect pentru seri de jocuri acasa, pentru a incepe petrecerea sau pentru a juca in vacanta!
  • Exploding Kittens. Editia pentru adulti
    Preț special 97.43 LEI Preț standard 129.90 LEI
    EXPLODING KITTENS pentru adulti este un joc de petrecere destinat jucatorilor de peste 18 ani. Jucatorii trag carti pana cand cineva trage un pisoi care explodeaza, moment in care sunt morti si sunt in afara jocului. Toate celelalte carti sunt folosite pentru a muta, a atenua sau a evita pisicile care explodeaza.Aceasta versiune pentru adulti a jocului contine versiunea completa a Exploding Kittens, dar ilustratia de pe fiecare card a fost inlocuita cu un continut prea explicit pentru a fi folosit in jocul standard Exploding Kittens.
  • Heat: Pedal to the Metal
    Preț special 247.42 LEI Preț standard 329.90 LEI
    Bazat pe gestionarea simpla si intuitiva a mainii de carti, jocul de societate Heat plaseaza jucatorii in scaunul soferului in curse de masini intense, luptandu-se pentru pozitie pentru a trece primii linia de sosire, in timp ce gestioneaza viteza masinii pentru a nu o supraincalzi. Alegerea imbunatatirilor potrivite pentru masina lor ii va ajuta sa ia curbele strans si sa-si mentina motorul suficient de racoros pentru a pastra viteze maxime. In cele din urma, abilitatile lor de conducere vor fi cheia victoriei supreme!
  • Repejor, puisor!
    Preț special 97.43 LEI Preț standard 129.90 LEI
    Noul joc de la producatorii Exploding Kittens, Repejor Puisor potrivit pentru copii dar si pentru adulti. Jocul se poate juca incepand cu varsta de 4 ani si are un mecanism foarte usor de inteles si dinamic. O runda dureaza aproximativ doua minute si se poate juca in 2 pana la 6 jucatori. Scopul jocului este sa treci peste provocarile amuzante cat mai repede si sa nu fi prins cu puisorul asupra ta cand se termina timpul.
  • Skull
    Preț special 74.92 LEI Preț standard 99.90 LEI
    Skull este un joc de petrecere distractiv de cacealma, deducere si gandire rapida. Daca vrei sa-ti invingi adversarii, trebuie sa blufezi, sa minti si sa strapungi inselaciunile care inconjoara florile.
  • Pokemon TCG: Scarlet & Violet - Paldean Fates Premium Collection
    Preț special 247.42 LEI Preț standard 329.90 LEI
    Lumea Pokémon conectează oameni de pe tot globul, atât copii cât și adulți! Aceste creaturi incredibile au trecut granițele și barierele lingvistice pentru a ajunge la inimile a milioane de oameni de peste 25 de ani, aducând bucuria jocului și a descoperirii.
  • Pokemon TCG: Scarlet & Violet: Paldean Fates Tin
    Preț special 127.43 LEI Preț standard 169.90 LEI
    Fiecare Pokemon TCG: Scarlet & Violet: Paldean Fates Tin include: 5 pachete booster Scarlet & Violet - Paldean Fates 1 carte foil promo cu Shiny Great Tusk ex, Shiny Iron Treads ex sau Shiny Charizard ex. 1 cod pentru Pokemon TCG Live.
  • Pokemon TCG: Scarlet & Violet - Paldean Fates Tin
    Preț special 104.93 LEI Preț standard 139.91 LEI
    Lumea Pokémon conectează oameni de pe tot globul, atât copii cât și adulți! Aceste creaturi incredibile au trecut granițele și barierele lingvistice pentru a ajunge la inimile a milioane de oameni de peste 25 de ani, aducând bucuria jocului și a descoperirii.
  • Pokemon TCG: Scarlet & Violet: Paldean Fates Mini Tin
    Preț special 44.92 LEI Preț standard 59.89 LEI
    Lumea Pokémon conectează oameni de pe tot globul, atât copii cât și adulți! Aceste creaturi incredibile au trecut granițele și barierele lingvistice pentru a ajunge la inimile a milioane de oameni de peste 25 de ani, aducând bucuria jocului și a descoperirii.
  • Cardline: Dinozauri
    Preț special 52.88 LEI Preț standard 70.50 LEI
    Cardline Dinozauri este un joc de carti, in care ambele fete ale fiecarei carti infatiseaza un dinozaur, numele si locul sau geografic, in timp ce lungimea medie si greutatea sunt imprimate doar pe o singura fata a cartilor. Pentru fiecare joc, jucatorii decid inainte de a juca daca compara lungimile sau greutatea dinozaurilor.
  • Cardline: Animale
    Preț special 59.93 LEI Preț standard 79.90 LEI
    Cardline Animale este un joc de carti, in care ambele fete ale fiecarei carti infatiseaza un animal, numele si specia lui (amfibian, mamifer etc.), in timp ce lungimea medie, greutatea si durata de viata sunt imprimate doar pe o singura fata a cartilor. Pentru fiecare joc, jucatorii decid inainte de a juca daca compara lungimile, greutatile sau durata de viata a animalelor.
  • Bate ritmul
    Preț special 44.93 LEI Preț standard 59.90 LEI
    Bate ritmul este un joc de petrecere cu o atmosfera nebuna. Scoate-ti mainile din buzunare! Intra in flow si urmareste ritmul fara a lasa garda jos! Bate ritmul este un joc in care bateti din palme si pe genunchi urmand ritmul melodiei "We will rock you".
  • Trio
    Preț special 44.93 LEI Preț standard 59.90 LEI
    Trio este un joc de petrecere, simplu de invatat, greu de uitat! Un joc cu tact si impact. Descopera numerele ascunse sub carti si formeaza seturi de 3 carti. Dezvaluie 2 carti cu numere de pe masa sau din mana unui jucator, dar atentie, numai cea mai mica sau cea mai mare valoare!
  • Shitty or Shittier
    Preț special 74.92 LEI Preț standard 99.90 LEI
    Shitty or Shittier este un joc de petrecere pentru adulti bazat pe paradoxul magarului. Este un joc de sine statator, in care jucatorii concureaza in a crea situatii cat mai dificile si in a gasi raul cel mai mic.
  • Awesome or Awesomer
    Preț special 74.92 LEI Preț standard 99.90 LEI
    Awesome or Awesomer este un joc de petrecere pentru adulti bazat pe paradoxul magarului. Este un joc de sine statator, in care jucatorii concureaza in a crea situatii cat mai misto si in a gasi cele mai cool faze din lume.
  • WTFU Saying?!
    Preț special 82.42 LEI Preț standard 109.90 LEI
    WTFU Saying?! Este un joc de petrecere cu scenarii stupide si prieteni care nu iarta! Trage o carte si citeste cu voce tare intrebarea. Ceilalti, punandu-se in pielea ta, scriu un raspuns pe cartea lor whiteboard.
  • Hai-Hui prin Romania
    Preț special 44.93 LEI Preț standard 59.90 LEI
    Vrei sa spui ca stii unde este Zalau? Poate nu stii exact, dar stii ca e la est sau la vest de Brasov. Dar Reghin? E la nord sau la sud de Brasov?
  • Hai-Hui prin Europa
    Preț special 44.93 LEI Preț standard 59.90 LEI
    Vrei sa spui ca stii unde este Paris? Poate nu stii exact, dar stii ca e la est sau la vest de Praga. Dar Belgrad? E la nord sau la sud de Praga?
  • Hai-Hui prin Lume
    Preț special 44.93 LEI Preț standard 59.90 LEI
    Vrei sa spui ca stii unde este New York? Poate nu stii exact, dar stii ca e la est sau la vest de Chicago. Dar Vancouver? E la nord sau la sud de Chicago?
  • Truth or drink
    Preț special 89.92 LEI Preț standard 119.89 LEI
    Scufundati-va in acest joc dinamic de bautura perfect pentru a transforma orice eveniment intr-o noapte de amintit. Cine stie ce vei invata cand vei pune cele peste 400 de intrebari revelatoare raspandite pe 4 niveluri de intimitate perfecte pentru a sparge gheata si a intarii prieteniile la petreceri si nopti de joc.
  • Pokemon - Scarlet & Violet 4.5 Paldean Fates Shiny Fidough Tech Sticker Collection Blister Pack
    Preț special 82.42 LEI Preț standard 109.90 LEI
    Pokemon - Scarlet & Violet 4.5 Paldean Fates Tech Sticker Collection - Shiny Maschiff conține trei boostere Scarlet & Violet-Paldean Fates, o carte promoțională Shiny cu Maschiff, și un sticker mare cu Maschiff.
  • Rory's story cubes. Cuburi de poveste
    Preț special 44.93 LEI Preț standard 59.90 LEI

    Rory's Story Cubes e un joc de imaginatie, amuzant, petru toate varstele.

    Contine 9 cuburi, fiecare cub are 6 imagini si simboluri, cu un numar total de 54 de imagini diferite, care se pot amesteca in peste 10 milioane de moduri. Da cu toate cele 9 cuburi pentru a genera 9 imagini aleatorii si apoi utilizeaza-le pentru a inventa o poveste care incepe cu "A fost odata ca niciodata ..." si foloseste-te de toate cele 9 elemente ca parte a naratiunii tale.

    Ai un numar nelimitat de povesti.

  • Lumea fetelor. Portrete și povești din jurul pământului
    Preț special 89.25 LEI Preț standard 119.00 LEI

    „Imaginați-vă această carte ca pe un voiaj în jurul lumii. Vom călători împreună în 55 de țări și vom cunoaște fete minunate, din medii foarte diferite. Vom descoperi nenumăratele feluri în care fetele pot trăi bucuria autentică și vom învăța lucruri uimitoare și fascinante despre culturile lumii și despre diversitatea planetei noastre. Mi-am dat seama că toate tinerele din lume – indiferent de cultura sau contextul vieții lor – pot să mute munții din loc; au nevoie doar de puțin sprijin și de încurajări.“ — MIHAELA NOROC

  • Parabolele lui Iisus
    Preț special 56.25 LEI Preț standard 75.00 LEI

    Și El le-a zis: Vouă vă este dat să cunoașteţi tainele împărăţiei lui Dumnezeu, dar celor din afară toate li se fac în parabole. (Marcu 4, 11—12)

    „Există întrebări cărora li se poate răspunde prompt și pertinent. De la cele ale experienţei curente (Ce număr porţi la pantofi?), până la cele ale expertizei știinţifice (Ce este legea gravitaţiei?). Există și întrebări, cele ale primei copilării, care par simple, sau suprarealiste, dar al căror răspuns solicită mai curând talentul metafizic sau fantezia: De ce are mâna cinci degete?, Cine a inventat somnul? Există, în sfârșit, întrebările «mari», întrebările ultimative, cărora îmi place să le spun «rusești», căci fac substanţa multor insomnii dostoievskiene: Ce este fericirea?, De ce există răul?, Care e sensul vieţii? Pentru astfel de întrebări, nu poți să propui un răspuns geometric, ci o analogie, o metaforă, un «ocoliș» transfigurator. E cea mai adecvată soluţie. Singura. În loc să spui, savant: «uite cum stau lucrurile!», spui: «hai mai bine să-ţi spun o poveste». În cartea de faţă va fi vorba despre poveștile spuse de Iisus, în efortul Lui de a-i familiariza pe cei din jur cu metabolismul împărăţiei Sale. Sarcina pe care și-o asumă e imposibilă, așadar e pe măsura divinităţii Sale: are de vorbit despre lucruri inevidente, are de oferit ajutor, fără să cadă în reţetă și abuz doctrinar, și are de dat nu doar materie de reflecţie, ci și motivaţie de viaţă, suport existenţial.“ — ANDREI PLEȘU

    Pe copertă: Moretto da Brescia, Christ in the Wilderness (detaliu), Metropolitan Museum of Art, New York

  • Dor de Viscri
    Preț special 82.50 LEI Preț standard 110.00 LEI
    „Dor de Viscri” este un album fotografic ilustrat prin 86 de imagini și povestit în trei limbi. În prima parte îl citești ca pe o carte de beletristică, te poartă prin poveste și sorbi fiecare cuvânt scris cu emoție de Ioana Flangea. Apoi îl răsfoiești ca pe un album fotografic care te transpune cu totul în lumea vizuală a satului, văzută prin obiectivele noastre. Cunoști oamenii și chipurile lor, casele și detaliile, natura de la răsărit la apus, cu ale ei personaje necuvântătoare.
  • emoții
    Preț special 240.00 LEI Preț standard 320.00 LEI

    Un album fotografic cu emoțiile tale când privești imaginile, emoțiile sufletelor din ele, emoțiile mele când sunt în fața animalelor.

    De la curaj la frică, de la gelozie la iubire – cu toții le avem, cât timp ne dăm voie să le trăim. Iar viețuitoarele simt la fel ca noi, chiar dacă nu li se înroșesc obrajii și nu le tremură mâinile, chiar dacă nu au riduri să se încrunte ori glas să spună „mi-e dor”. Cine are ochi, le vede însă cum se ciondănesc, își înfoaie penele, dansează, scot ghearele, zâmbesc, își fac daruri, latră, țipă sau chiar urlă.

    Nu e nevoie să fii specialist ca să vezi speranța din ochii ursului, teama popândăului, grija mamei corcodel sau timiditatea egretei. Mie mi-au adus liniștea și bucuria de a fi cu ele ore în șir, iar tu ai nevoie doar de un moment în fața lor.

    Îți voi arăta cum să iubești animalele. Te voi face să admiri zborul păsărilor. Îți vei deschide larg ochii și vei vedea lucruri nevăzute încă!

    Să credem că animalele nu au emoții, e ca și cum am fi convinși că suntem singuri pe lume.

  • Small World of Warcraft
    Preț special 198.47 LEI Preț standard 264.62 LEI
    In Small World of Warcraft, players vie for conquest and control of a world that is simply too small to accommodate everybody. Small World of Warcraft is set on the fantasy world of Azeroth, where the races of the Alliance and the Horde — including Orcs, Dwarves, Trolls, and Worgen — clash in a world-consuming conflict. In the game, players choose combinations of special powers and races from the Warcraft universe, such as Portal Mage Pandarens or Herbalist Goblins, and vie for control of Azeroth. To help them achieve dominance, players will occupy legendary terrains and seek control of powerful artifacts. However, all empires must eventually fall, so players need to be ready to put an overextended race into a state of "decline" and lead a new one to rule Azeroth. In more detail, on each turn either you use the multiple tiles of your chosen fantasy race to (normally) occupy adjacent territories, possibly defeating weaker enemy races along the way, or you give up on your race and let it go into decline. A race in decline is designated by flipping the tiles over to their black-and-white side. At the start of the game or after you go into decline, you choose a new race/power combination at the start of your turn, with the 16 races and 20 powers being paired randomly each game. At the end of your turn, you score one coin for each territory your races occupy. You may have one active race and one race in decline on the board at the same time. Your occupation total can vary depending on the special abilities of your race and the territories they occupy. After the final round, the player with the most coins wins.
Filter by

Categorie

Preț

Editura