Cadouri

Grilă Listă
Setați descendent

Articolele 181-210 din 1043

  • Marele Kiwiz. Cine va fi fazanul înfumuratului boss kiwi?
    Preț special 97.44 LEI Preț standard 129.91 LEI

    Marele Kiwiz, lb. romana, este joc de petrecere inovator, interactiv si teribil de inteligent! Raspunde la intrebari triviale si gestioneaza-ti riscul pentru a castiga puncte pentru echipa ta!

    Bossul pasarilor kiwi se considera super-destept si ii place sa tot intrebe. Pentru a-i proteja mandria, trebuie sa-i dati doar raspunsuri false.

    In fiecare runda primiti 9 afirmatii din care 8 sunt false, iar voi trebuie sa le gasiti una cate una.

    Atentie insa, daca din greseala dati raspunsul corect, pierdeti toate punctele primite.

    4212 intrebari! Alegeti 2 carti pentru a seta cele 468 de runde, fiecare cu cate 9 afirmatii.

    Contine: 1 plansa de joc, 156 de carti, 9 pioni din lemn, 1 caiet de scor, regulament in limba romana

  • Tratat de istorie a religiilor
    Preț special 71.25 LEI Preț standard 95.00 LEI

    „Un fenomen religios nu se va dezvălui ca atare decât considerat în propria sa modalitate, adică studiat la scară religioasă. A voi să delimitezi acest fenomen prin fiziologie, psihologie, sociologie, economie, lingvistică, artă etc. înseamnă a-l trăda; înseamnă a lăsa să scape tocmai ceea ce este unic şi ireductibil în el, anume caracterul său sacru.“ (Mircea ELIADE)

    „Îndată ce observăm cele mai umile religii, ne apare o «filozofie de dinaintea filozofiilor» rezultată dintr-un efort de explicare şi unificare, dintr-un efort spre teorie, în toate sensurile acestui cuvânt: cartea lui Mircea Eliade ne face sã simţim coerenţa şi nobleţea acestei filozofii şi, de asemenea, uniformitatea ei de la un continent la altul...“ (Georges DUMÉZIL)

  • Toata fericirea din lume
    Preț special 29.93 LEI Preț standard 39.90 LEI
    Iti dorim ca aceasta carticica sa iti aduca toata fericirea din lume. De asemenea sa te poarte pe aripile iubirii, sa-ti linisteasca sufletul, sa-ti insenineze ziua, sa-ti linisteasca sufletul, sa-ti insenineze ziua cu un zambet si sa te recompenseze dupa o zi grea. Te incurajeaza sa fii mai puternic si increzator, sa descoperi noi placeri ale vietii si sapetreci timpul cu bucurie si insufletire. Este o carticica minunata.
  • Doamnei profesoare
    Preț special 29.93 LEI Preț standard 39.90 LEI
    Aceasta, carte se daruieste unui invatator, invatatoare, profesor, profesoare, aparte. Este un simplu "multumesc" pentru ca a reusit sa faca interesante si cele mai aride subiecte, pentru faptul de a fi fost acolo mereu, incurajandu-ma, laudandu-ma, dand unui copil ca mine incredere in viata. Sunteti "COOL"!
  • Werewolves. Noaptea Vampirilor
    Preț special 52.88 LEI Preț standard 70.51 LEI
    Werewolves - Noaptea Vampirilor este jocul clasic mafia cu un twist: vampiri contra sateni. La caderea noptii, intregul sat adoarme. Dar printre sateni se ascund Vampiri, iar acestia se trezesc in fiecare noapte pentru a-si gasi victima perfecta pe care sa o muste. Vor descoperi satenii identitatea vampilor? Vor reusi sa scape de amenintarea lor?
  • Here To Slay. Pus pe Răpus!
    Preț special 89.92 LEI Preț standard 119.89 LEI
    Here to Slay este un joc strategic de carti de la creatorii jocului Unstable Unicorns. Vei recruta o trupa de eroi inselator de adorabili si ii vei echipa cu diverse unelte magice ca sa infranga bestii periculoase. Fii cu ochii-n patru pentru ca inamicii sunt pretutindeni (mai ales in jurul mesei) si incontinuu iti baga bete-n roate.
  • Esti un mincinos! (sau gresesc?)
    Preț special 74.92 LEI Preț standard 99.90 LEI
    Esti un mincinos este un joc de petrecere care incurajeaza creativitatea, cacealmaua si abilitatile de deductie. In jocul Esti un mincinos!, jucatorii sunt pe rand ghicitori si cititori.
  • Prietenie. 365 de cugetari pentru fiecare zi
    Preț special 48.68 LEI Preț standard 64.90 LEI
    Veti gasi aici 365 de citate inspirate, amuzante si placute. Si toate completate cu cate o ilustratie atrgatoare. Un dar unic pentru un prieten adevarat. Calendarele Helen Exley sunt perpetue. Pentru ca zilele lunii nu sunt asociate cu zile ale saptamanii, isi pastreaza valabilitatea de la an la an.
  • 365 ganduri pentru o viata mai buna
    Preț special 48.68 LEI Preț standard 64.90 LEI
    Calendarul iti ofera 365 de vorbe intelepte pentru fiecare zi a anului de la cei mai importanti si mai intelepti oameni ai tuturor timpurilor. Conceput ca o culegere de ganduri pentru o viata mai buna, calendarul reprezinta o inspiratie pentru provocarile zilnice. Fiecare gand este insotit de imagini sugestive.
  • 365 de zile cu mica mea rasfatata... Pisica
    Preț special 48.68 LEI Preț standard 64.90 LEI
    Un dar perfect pentru toti iubitorii de pisici! O incantatoare colectie de fotografii cu pisici: cate o poza teribil de simpatica pentru fiecare zi a anului - 365 de imagini amuzante, insotite de tot atatea citate savuroase despre viata alaturi de dragalasele feline.
  • Chicoteli in 365 de zile
    Preț special 48.68 LEI Preț standard 64.90 LEI
    Glume fistichii pentru copii intre 8 si 88 de ani. Uite un cadou nebun, trasnit si nemaiintalnit. 65 de glume ilustrate color, o chicoteala pentru fiecare zi a anului! O idee excelenta - multa distractie! O carte in dar pentru orice an.
  • Similo Animale. Identificati animalul secret
    Preț special 37.43 LEI Preț standard 49.90 LEI
    Veți reuși să identificați animalul secret? Un joc de cooperare în care jucătorii prin intermediul cărților vor trebui să identifice animalul misterios. Aveți la dispoziție 5 ture pentru a găsi cartea pe care o căutați. Dacă, dintr-un motiv oarecare, o aruncați, pierdeți cu toții! Conducătorul jocului nu are voie să scoată niciun cuvânt.
  • Similo Istorie. Identificati personalitatea secreta
    Preț special 37.43 LEI Preț standard 49.90 LEI
    Un joc de cooperare in care jucatorii prin intermediul cartilor vor trebui sa identifice personalitatea istorica secreta. Aveti la dispozitie 5 ture pentru a gasi cartea pe care o cautati. Daca, dintr-un motiv oarecare, o aruncati, pierdeti cu totii! Conducatorul jocului nu are voie sa scoata niciun cuvant...
  • Similo Basme. Identificati personajul secret
    Preț special 37.43 LEI Preț standard 49.90 LEI
    Veți reuși să identificați personajul secret din basme? Un joc de cooperare în care jucătorii prin intermediul cărților vor trebui să identifice personajul secret din basme. Aveți la dispoziție 5 ture pentru a găsi cartea pe care o căutați. Dacă, dintr-un motiv oarecare, o aruncați, pierdeți cu toții! Conducătorul jocului nu are voie să scoată niciun cuvânt.
  • Lucky Numbers
    Preț special 74.92 LEI Preț standard 99.90 LEI
    La răscrucea dintre Sudoku și loto se află Lucky Numbers care este un joc în care îți poți crea propriul noroc! Fiecare jucător încearcă să fie primul care-și umple complet grădina cu trifoi cu patru foi. Dar trebuie să verifice în orice moment dacă numerele sunt aranjate în ordine crescătoare pe fiecare rând și coloană, de la stânga la dreapta și de sus în jos.
  • Românii. 1774–1866
    Preț special 59.93 LEI Preț standard 79.91 LEI

    În aproape o sută de ani, românii au trecut de la o societate medievală, de tip agrar, la o societate modernă, marcată, din punct de vedere economic, politic şi social, de valorile vieţii urbane şi ale erei industriale. Mentalităţile s-au schimbat spectaculos, iar influenţele orientale au pălit în favoarea celor occidentale. În prim-planul acestei istorii şi-au făcut apariţia oamenii politici şi de cultură, creatori de instituţii moderne, purtători de idei şi exponenţi ai unor curente aproape sincrone cu cele occidentale.

    „Românii. 1774–1866” este rodul unui stăruitor interes pentru istoria modernă a românilor, pe care Keith Hitchins, profesor la University of Illinois, a început s-o cerceteze încă de prin anii 1960. Este şi sinteza firească a unui şir impresionant de studii şi articole dedicate problemei româneşti pe care autorul, spre deosebire de colegii săi români, le-a elaborat liber de orice constrîngere ideologică, şi, ca excelent cunoscător al limbii române, valorificînd izvoarele româneşti şi literatura de specialitate de primă mână.

    Punctul de pornire al investigaţiei sale este Tratatul ruso-turc de la Kuciuk-Kainargi, din 1774, iar punctul terminus este sfîrşitul domniei lui Alexandru Ioan Cuza, în 1866. Între aceste două repere cronologice se întinde perioada pe care Keith Hitchins o consideră, fără excese interpretative, ci cu echilibru, precizie şi rigoare, prima etapă de formare a naţiunii române moderne.

  • Stone Age
    Preț special 172.43 LEI Preț standard 229.91 LEI
    Acest joc este cunoscut pentru a oferi o experienta captivanta in care jucatorii trebuie sa gestioneze resursele, sa construiasca asezari si sa dezvolte civilizatii in perioada epocii de piatra. In Stone Age, jucatorii se plaseaza in pielea triburilor din epoca de piatra, incercand sa adune resurse precum lemn, pietre, argila si aur pentru a-si dezvolta asezarile si pentru a aduna puncte de victorie. Un aspect unic al jocului consta in utilizarea muncitorilor pentru a colecta resurse, construi cladiri si dezvolta tehnologii.
  • Caiete. 1957-1972
    Preț special 89.25 LEI Preț standard 119.00 LEI

    „Operă de moralist? Literatură? Filozofie? Poate că cel mai corect ar fi să numim paginile „Caietelor” lui Cioran jurnalul condiţiei umane. Nimeni n-a vorbit cu atâta sinceritate, cu atâta vervă și har pentru fiecare dintre noi. Niciodată inteligenţa n-a fost mai destrăbălată ca în paginile acestui Cioran în pijama, decontractat, eliberat de rigorile și eleganţa «marelui stil» din cărţile sale antume. Niciodată un necunoscut, punând pe hârtie doar pentru el cele mai necenzurate gânduri care i-au trecut prin cap, n-a reuşit să-ţi devină cel mai apropiat prieten. Nu există o altă carte pe care s-o fi recitit de-atâtea ori. O țin pe noptiera mea. Pentru că sunt convins că nimeni, în spaţiul laic al existenţei noastre, nu ne-a fost atât de aproape și nu ne-a eliberat mai eficace, dinlăuntrul singurătăţilor și spaimelor lui, de singurătățile și spaimele noastre. Dacă ar fi ştiut – când îşi rumega în acest jurnal disperările, mefienţele, dezamăgirile, apetitul şi sila de glorie, tortura plictiselii, bucuria de a trăi şi scârba de semeni – ce mulţime nesfârşită de prieteni se aduna la porţile scrisului lui!“ (Gabriel LIICEANU)

  • Poezii
    Preț special 56.25 LEI Preț standard 75.00 LEI

    Selecție, cronologie și note de Cătălin Cioabă

    „Eminescu nu a avut timp să-şi adune creaţia într-un volum „de autor", tot astfel cum nu a avut, de fapt, nici timp să o încheie, lăsându-ne moştenire un şantier de proporţii uriaşe – pe cât de fascinant, pe atât de copleşitor. Această nouă ediţie restituie o parte însemnată a operei poetice, readucând-o, totodată, la datele ei primordiale: ordonate potrivit anilor când au fost scrise şi însoţite de note ample care evocă elemente biografice sau detalii de atelier, poeziile eminesciene câştigă în puritate. Le putem citi cu adevărat „aşa cum le-a scris Eminescu", iar nu cum le-au reordonat numeroşii săi editori, de-a lungul timpului. Ceea ce antologia de faţă desluşeşte, în epura cronologiei sale interne, este viteza de evoluţie a unui poet care, deşi începe a scrie sub auspiciile paşoptismului, duce, cu geniul său, lirica românească la apogeul romantismului, pentru a o ancora apoi în zorii modernităţii, ce vor lumina lumea literară românească abia în secolul posterităţii eminesciene.“ (Ioana BOT)

  • Jurnalul de la Păltiniş
    Preț special 48.75 LEI Preț standard 65.00 LEI

    „...O astfel de carte istoriseşte o fabulă care, cu sau fără noi, merita să fie inventată.“ (Constantin NOICA)

    Mult iubite Domnule Noica, Ţin pe masa mea o poză pe care Andrei ne-a făcut-o la Păltiniş, în timp ce urcam pe poteca pietruită care duce spre cabana d-voastră. Poza este făcută din spate şi are în ea o elocvenţă a însoţirii care mă fascinează de câte ori o privesc. Poate pentru că astăzi este ajunul Crăciunului şi simt nevoia să mă deschid către obiectele iubirilor şi veneraţiilor mele, mă întorc către d-voastră, din depărtarea aceasta care apropie în chipul cel mai adânc, şi vă mulţumesc pentru drumul pe care, cu spatele întors către lume, m-aţi lăsat să îl facem împreună. De „despărţit“ poate fi vorba doar în sensul că drumul ce mi se deschide în faţă trebuie de-acum să-l străbat singur, vegheat doar de privirea d-voastră, pe care îmi place să o simt în urma mea ca pe o însoţire, ce îmi măsoară din depărtare poticnirile, şovăiala şi regăsirile. Aşa mă simt în clipa aceasta, altfel, dar la fel de tare, legat de d-voastră... Gabriel (Gabriel Liiceanu către Constantin Noica, 24 decembrie 1982)

    „Peste 100 de ani nici eu nu voi mai fi cunoscut, nici Liiceanu. Dar raportul dintre noi va fi cunoscut. A face cultură e a sta într-un picior. În fotografie şi eu sunt într-un picior, şi el. Dar eu sunt pe piciorul drept, pe când el e pe cel stâng. Acesta e raportul.“ (Constantin NOICA, „Jurnal de idei”)

    „Asist cu bucurie la «despărţirea» lui Gabriel de mine. O grăbesc chiar. Voi sfârşi în singurătate, aşa cum mi-am dorit. Sau poate legat numai de departele meu...“ (Constantin NOICA, „Jurnal de idei”)

  • Pachet promo Cjed Junior Plus
    Preț special 32.34 LEI Preț standard 43.13 LEI
    Epuizat din stoc
    Pachetul contine 6 titluri din seria Cartilor de joc Educative: Alfabetul; Limba engleza; Limba germana; Ghicitori; Instrumente muzicale; Meserii.
  • Pachet promo Cjed Initiat
    Preț special 28.54 LEI Preț standard 38.05 LEI
    Pachetul contine 6 titluri din seria Cartilor de joc Educative: Adunarea; Scaderea; Banii; Stiu si castig!; Ceasul; Invat sa citesc!
  • Pachet promo Cjed Expert
    Preț special 32.34 LEI Preț standard 43.13 LEI
    Pachetul contine 6 titluri din seria Cartilor de joc Educative: English Vocabulary; Europa. Tari si capitale; Inmultirea; Orase din Romania; Tari si capitale; Who's Who.
  • Pokemon TCG: July BTS - Radiera Smoliv/Lechonk
    Preț special 61.43 LEI Preț standard 81.90 LEI
    Lumea Pokémon a creat pachetul perfect pentru a-si incanta fanii prin produse excelente si experiente cu sent. Noul pachet contine 20 de carti din editia Paldea Evolved - Scarlet&Violet si o radiera cu pokemonul tau preferat la alegere.
  • Pokemon TCG: SV03 - Booster
    Preț special 26.93 LEI Preț standard 35.90 LEI
    Pachetul Pokemon TCG: SV03 - Booster conține 10 cărți din ediția Obsidian Flames (Scarlet & Violet 2), îmbogățind lumea Pokemon TCG cu mai mulți Pokemon din regiunea Paldea și multe altele!
  • Pokemon TCG: SV03 Obsidian Flames - 1 Blister Booster
    Preț special 26.93 LEI Preț standard 35.90 LEI
    Epuizat din stoc
    Pachetul Pokemon: Obsidian Flames - 1 Blister Booster conține 10 cărți din ediția Obsidian Flames (Scarlet & Violet 2), îmbogățind lumea Pokemon TCG cu mai mulți Pokemon din regiunea Paldea și multe altele!
  • Pokemon TCG: SV03 Obsidian Flames - Premium Checklane Blister
    Preț special 44.93 LEI Preț standard 59.90 LEI
    Lăsați-vă absorbit de jocul de cărți de colecție Pokemon TCG . Întărește-ți pachetul cu Pokémon TCG: SV03 Obsidian Flames - Premium Checklane Blister Pack și zdrobește-ți adversarul.
  • Pokemon TCG: SV03 Obsidian Flames - Checklane Blister
    Preț special 32.36 LEI Preț standard 43.14 LEI
    Lăsați-vă absorbit de jocul de cărți de colecție Pokemon TCG . Întărește-ți pachetul cu Pokémon TCG: SV03 Obsidian Flames - Premium Checklane Blister Pack și zdrobește-ți adversarul.
  • Pokemon TCG: SV03 - 3 Blister Booster
    Preț special 89.93 LEI Preț standard 119.90 LEI
    Dacă ești fan Pokemon, atunci așteaptă cu nerăbdare Pokemon TCG: SV03 - 3 Blister Booster! Acest pachet uimitor conține trei pachete blister pline de entuziasm și noi posibilități pentru bătăliile tale Pokémon TCG. Pregătește-te pentru aventuri incredibile în lumea Paldey, unde te așteaptă evoluții fantastice și cărți Pokemon puternice.
  • Seninătate. Agenda 2024
    Preț special 44.93 LEI Preț standard 59.90 LEI
    Epuizat din stoc
    Ilustrații de Catalina Estrada
Filter by

Categorie

Preț

Editura