Calea intuitiva

Epuizat din stoc
SKU
a124002
30.35 LEI

Detalii

Calea intuitiva, o carte scrisa de Sonia Choquette


Cum imi pot ajuta copiii sa evolueze si sa prospere? Cum ma pot asigura ca nu vor deveni niste adulti nefericiti si frustrati, asa cum sunt eu?

Iata intrebarile care au inspirat-o pe Sonia Choquette sa scrie aceasta carte profunda si accesibila, in care explica – prin intermediul unor principii spirituale, al unor parabole din zilele noastre si al exercitiilor practice – cat de usor pot reusi chiar si cei mai ocupati dintre parinti sa isi ajute copiii sa se conecteze la propria sursa de indrumare divina.

Dupa cum spune ea, „relatia cu intuitia personala ne ajuta sa stabilim o legatura cu sufletul – atat al nostru, cat si al Universului –, dar si cu Spiritul divin. Inlatura sentimentul neplacut de izolare si de lipsa de confort, inlocuind teama cu senzatia de indrumare spirituala si siguranta. Lumea se transforma brusc intr-un loc mai prietenos si binevoitor, in care aproape ca nu mai exista conflicte; viata devine mai frumoasa, mai amuzanta, mai generoasa si mai abundenta. Acesta este planul divin. Calea intuitiei este una a increderii, linistii interioare si exprimarii creative. Ce dar mai frumos ne-am putea oferi noua si copiilor nostri?“

Mai multe informații

Mai multe informații
Editura Livingstone
Colecție SelfConnect
ISBN 978-606-8545-18-9
Traducător Dorina Oprea
Număr de pagini 296
Tip copertă Brosata
Data apariției 2015

Recenzii

Spune-ne părerea ta despre acest produs

Calea intuitiva