Când iubirea nu e de ajuns ca să ne vindece copiii

în stoc
SKU
a226800
48.00 LEI

Detalii

De ce nu dă rezultate terapia clasică în cazul anumitor copii sau adolescenţi cu probleme fizice sau emoţionale? Atunci când, în mod vădit, iubirea nu e suficientă pentru a vindeca, la ce soluţii pot recurge părinţii?

Thomas Schäfer este un renumit discipol al lui Bert Hellinger şi psiholog specializat în metoda constelațiilor familiale și a terapiei pentru suflet. El ne arată că problemele mici (alergii, ticuri, coșmaruri) sau mari (agresivitate, depresie, tulburări alimentare) cu care se confruntă un copil reprezintă simptome ale funcționării necorespunzătoare a sistemului familial pe parcursul mai multor generații. Avort, abandon, alcoolism, incest, crimă… de-a lungul timpului, în familie au avut loc anumite evenimente tabu care, transformându-se în secrete, au „contaminat“ inconștientul familial. Preluând povara unui secret de familie, uneori după zeci de ani, copilul se poate vindeca doar dacă familia de origine se vindecă.

O carte despre modul de desfășurare și despre puterea terapeutică a constelațiilor familiale, descrise de autor din experiența personală.

Mai multe informații

Mai multe informații
Editura Philobia
Colecție Psihogenealogia
ISBN 9786069707326
Traducător Mădălina Boboc
Număr de pagini 280
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou

Recenzii

Spune-ne părerea ta despre acest produs

Când iubirea nu e de ajuns ca să ne vindece copiii