Cartea cu Apolodor (audiobook)

Epuizat din stoc
SKU
C215671
21.00 LEI

Detalii

„...La circ, in Targul Mosilor, / Pe gheata unui racitor, / Traia voios si zambitor / Un pinguin din Labrador. / Cum se numea? Apolodor. / Si ce facea? Canta la cor”.


Extraordinarele aventuri in versuri ale pinguinului Apolodor, scrise de un nume-cheie al poeziei secolului 20 si o figura-cult a suprarealismului, Gellu Naum, au aparut pentru prima oara in 1959, cu ilustratii de Jules Perahim. De-a lungul timpului, Cartea cu Apolodor s-a bucurat de mai multe reeeditari si noi ilustratii, devenind un titlu emblematic pentru literatura autohtona pentru copii. Apolodor a parcurs generatii care s-au succedat in timp, a fost transformat in spectacol si adaptat muzical, a fost citit, recitat, desenat.


Aceasta editie aparuta in Colectia de CD-uri „Noapte buna, copii!”, intr-un numar special de poezie, va propune „O saptamana de poezie cu Gellu Naum”: Cartea cu Apolodor, in lectura actritei Alexandrina Halic, o voce consacrata a teatrului radiofonic pentru copii si o prezenta importanta pe scenele de teatru dedicate celor mai tineri spectatori.


O SAPTAMANA DE POEZIE CU GELLU NAUM


Cartea cu Apolodor in lectura Alexandrinei Halic

Mai multe informații

Mai multe informații
Format audiobook CD audio
Editura Casa Radio
Colecție Noapte buna, copii!
Durată (minute) 50:35:00
ISBN 5948375002654
Voce audiobook Alexandrina Halic
Data apariției 2013

Recenzii

Spune-ne părerea ta despre acest produs

Cartea cu Apolodor (audiobook)