Cărți

Grilă Listă
Setați descendent

4 Articole

Cumpără acum de la
  • Totul despre iubire. Noi perspective
    51.45 LEI

    În timp ce bell hooks își folosește acuitatea minții pentru a răspunde la întrebarea ,,Ce este iubirea?”, răspunsurile sale ne ating atât mintea, cât și inima. Depărtându-se de paradigma culturală în care iubirea ideală este dominată de sex și dorință, hooks ne oferă o noua cale spre iubire, una sacră, eliberatoare și vindecătoare pentru indivizi sau națiuni. Totul despre iubire este o carte cu un mesaj profund care ne poate schimba modul în care privim viața și relațiile dintre noi.

  • Vagabond în paradis. Viața lui Anthony Bourdain
    51.45 LEI
    Moartea lui Anthony Bourdain, survenită prin sinucidere, în 2018 a șocat întreaga lume. Bourdain părea să le aibăpe toate: o personalitate irezistibilă, un job de vis, o familie minunată și faimă mondială. Doar că în realitatea lucrurile erau mult mai complicate decât aparențele o arătau.
  • De unde stim de capul nostru
    51.45 LEI
    ,,De unde știm de capul nostru este o comoară. Fiecare capitol este o mică piatră prețioasă plină de insight-uri despre experiența umană. Mai bună decât orice altă carte de care-mi pot aminti – volumul de față răspunde la întrebări legate de modul în care gândim, simțim și acționam.” - Angela Duckworth, autoarea cărții Grit
  • Te-ai nascut sa faci asta
    51.45 LEI
    Horoscopul zilnic sau săptămânal este doar vârful aisbergului atunci când vine vorba de astrologie. În această carte, Chani ne arată cum data și ora la care ne-am născut – practic o poză de moment a cerului în secundă primei respirații - ne relevă talentele unice pe care le avem, provocările vieții, dar și oportunitățile. Îmbinând tradițiile milenare ale astrologiei cu o abordare modernă a acestei practici, Te-ai născut pentru asta ne explică componentele cheie ale astrogramei noastre într-un mod accesibil oricărui cititor.
Filter by
Cumpără acum de la

Categorie

Preț

Editura