Cărți

Grilă Listă
Setați descendent

Articolele 1-30 din 4410

Cumpără acum de la
  • Disney bebe. Mini puzzle. Animale salbatice
    49.99 LEI
    Fa cunostinta cu familia si prietenii lui Simba, dar si cu animalele din savana, si joaca-te cu cele 4 planse de puzzle.
  • Disney Bebe. Primele mele fructe si legume
    29.99 LEI
    Mere, struguri, afine, banane, dovlecei, cartofi, varza... Descopera fructele si legumele alaturi de personajele Disney!
  • Disney Bebe. Cuvinte pentru varsta mea. Animale de la ferma
    24.99 LEI
    Bun-venit in universul plin de culoare al personajelor Disney. O carticica despre animale de la ferma de citit impreuna cu micutul tau, pentru un moment frumos in familie.
  • Disney bebe. Cuvinte pentru varsta mea. Mijloace de transport
    24.99 LEI
    Bun-venit in universul plin de culoare al personajelor Disney. O carticica despre mijloacele de transport de citit impreuna cu micutul tau, pentru un moment frumos in familie.
  • Primul meu alfabet
    29.99 LEI
    Descopera literele din alfabet si invata peste 150 de cuvinte noi, din universul tau, dar si din natura!
  • Prima mea carte cu ferestruici. Primele cuvinte
    49.99 LEI
    Invatam impreuna primele cuvinte! Cate lucruri poti invata! Tot ce trebuie sa faci e sa deschizi ferestruicile! Fii atent la cuvinte si descopera alfabetul.
  • Prima mea carte cu puzzle. Pui de animale
    49.99 LEI
    Descopera puii de animale si joaca-te cu cele 6 planse cu piese de puzzle!
  • Prima mea carte cu puzzle. Animale salbatice
    49.99 LEI
    Descopera animalele si joaca-te cu cele 6 planse cu piese de puzzle!
  • Tot ce suntem impreuna
    59.99 LEI
    De la autoarea bestsellerului Tot ce nu am fost niciodata. O inima franta nu e sfarsitul, e inceputul. Au trecut trei ani de cand Axel Nguyen i-a sfaramat inima lui Leah Jones intr-un milion de bucati, iar Leah si-a petrecut fiecare moment din acesti trei ani distragandu-si atentia de la dezastrul provocat de Axel. Se preface ca merge mai departe cu Landon, un tip de la universitate, dar nu poate scapa cu adevarat de gandul la Axel decat atunci cand picteaza. Cel putin un lucru bun a iesit din toate astea: visul ei de a-si expune lucrarile se implineste in sfarsit.
  • Cea mai pretioasa marfa
    59.99 LEI
    Au fost odata ca niciodata, intr-o padure imensa, un sarman taietor de lemne si nevasta lui. In jurul lor razboiul face ravagii, iar foamea le este tovarasa de nadejde. Cu toate acestea, in fiecare seara nevasta taietorului de lemne se roaga sa aiba un copil. Intr-un tren care strabate padurea, un tata evreu isi tine in brate gemenii. Sotia lui nu mai are lapte cu care sa-i hraneasca. Sperand sa-i salveze pe amandoi, barbatul isi infasa fetita intr-un sal si o arunca usurel din vagon. In timp ce cauta ceva de-ale gurii, nevasta taietorului de lemne gaseste o bocceluta, o fetita infasata intr-un sal. Stie ca aceasta fetita va fi cautata, dar nu poate sa lase darul acolo: va accepta marfa pretioasa si o va creste ca pe copilul sau... Plasata pe fundalul ororilor Holocaustului si narata cu un lirism specific basmului, Cea mai pretioasa marfa este o fabula profund emotionanta despre familie si izbavire, o poveste care ne aminteste ca omenia poate fi gasita in cele mai inumane locuri.
  • Intelege-ti umbra. Jurnal si caiet de lucru complet
    49.99 LEI
    Intelege-ti umbra. Jurnal si caiet de lucru complet. Exercitii si sfaturi pentru a-ti prioritiza bunastarea si a-ti vindeca ranile vechi Infrunta-ti fricile si accepta vindecarea prin acest ghid al lucrului cu umbra. Sinele din umbra este partea inconstienta a fiintei noastre, unde traiesc frica, rusinea si trauma. Sa inveti sa accepti si sa iti intelegi mintea din umbra se numeste lucrul cu umbra – si este primul pas catre eliberarea credintelor limitative ce te pot tine pe loc. Prin intermediul exercitiilor si indemnurilor ghidate, acest caiet de lucru si jurnal cuprinzator ii ajuta pe cititori sa se conecteze cu sinele lor ascuns si sa navigheze prin declansatorii emotionali ai mintii lor din umbra, astfel incat sa se poata vindeca, sa poata creste si imbunatati fiecare aspect al vietii lor.
  • La sapte ani distanta de tine
    59.99 LEI
    Uneori, vine ziua cea mai rea din viata ta, dupa care trebuie sa-ti dai seama cum sa mergi mai departe. Pentru Clementine West, asta inseamna sa se ingroape in munca ei de promovare a cartilor, sa gandeasca practic si sa uite toate prostioarele invatate de la matusa ei, cum ar fi sa traiasca din plin si sa tinteasca luna de pe cer. Clementine ar prefera sa ramana retrasa si sa-si tina inima la adapost. Si exact asta a facut in ultimele sase luni.
  • Calatorii epice. 245 de aventuri care iti vor schimba viata
    229.99 LEI
    Urmatoarea aventura te asteapta! De la navigarea apelor involburate ale fluviilor Colorado sau Zambezi la descoperirea Marelui Canion, la plimbari prin piata pitoreasca din Marrakesh si la helischi in Islanda, aceasta carte bogat ilustrata iti propune 245 de aventuri care iti vor schimba viata.
  • Pacea care a pus capat pacii
    99.99 LEI

    Orientul Mijlociu este de multă vreme o regiune a religiilor, a ideologiilor, a naționalismelor și a ambițiilor rivale. Toate aceste conflicte – inclusiv ostilitățile dintre arabi și israelieni și provocările violente reprezentate de sectele irakiene aflate în competiție – sunt înrădăcinate în moștenirea politică a regiunii: aranjamentele, unificările și diviziunile impuse de Aliați după Primul Război Mondial.

    În Pacea care a pus capăt păcii, David Fromkin dezvăluie cum și de ce Aliații au ajuns să refacă geografia și politica Orientului Mijlociu, trasând linii pe o hartă goală, linii care vor deveni, până la urmă, noile țări Irak, Israel, Iordania și Liban. Concentrându-se pe anii formatori 1914–1922, când totul, inclusiv o alianță între naționalismul arab și sionism, părea posibil, Fromkin ridică întrebări importante, cea mai importantă fiind de ce lucrurile au fost făcute așa cum au fost făcute. Bătălia actuală pentru o patrie palestiniană își are rădăcinile în aceste evenimente care au avut loc acum 85 de ani.

  • Orez. Cu lapte
    69.99 LEI

    Nu de puţine ori, părerile noastre sunt divergente; ne mai certăm, chiar avem sentimentul unei rupturi, al unei despărţiri dureroase. Când şi când ne amintim, şi atunci ni se face dor. Şi ne întrebăm de ce? De ce lăsăm distanţa, distanţa fizică sau pe cea conceptuală, să ne arunce atât de departe unul de celalalt, să ne despartă până la înstrăinare? Doar suntem o familie, o familie mare, frumoasă, furtunoasă uneori. Suntem noi, uniţi şi unici, în felul nostru. Şi iarăşi, din când în când, avem nevoie de sprijin, de susţinere, de-un sfat. De dialog, de învăţătură, de rememorare. Chiar şi de discuţii în contradictoriu, de comentarii înţelepte. De argumente. Avem nevoie de convingeri şi de cunoaştere, de cre dinţă, de tradiţii şi de înţelegere. De respect şi consolare. 

    Maia Morgenstern

  • Negustorul de carti
    59.99 LEI
  • Terapeutul de buzunar
    59.99 LEI

    De la psihoterapeuta și personalitatea TikTok dr. Annie Zimmerman – un kit revoluționar, pentru tine și pentru relațiile tale, cu sfaturi despre cum poți să îți vindeci traumele trecute, să construiești legături rezistente și să preiei controlul asupra sănătății tale mintale.

  • Incredibila istorie. Minunile lumii
    119.99 LEI
    Imagineaza-ti cum ar fi daca te-ai intoarce in timp si ai vizita minunile lumii. Unde ai merge? Aceasta carte minunata reconstruieste unele dintre cele mai incredibile monumente ridicate vreodata. Scene fascinante aduc istoria la viata pe masura ce auzi vuietul multimii din Colosseumul din Roma, te minunezi in fata unei eclipse totale deasupra unui templu mayas sau te plimbi de-a lungul zidurilor masive ale Marelui Zimbabwe.
  • Disney. Regatul de gheata. 100 de povesti de seara
    34.99 LEI
    Traieste magia din Arendelle impreuna cu Anna, Elsa si toate personajele tale preferate din Regatul de gheata si Regatul de gheata 2. In aceasta carte, Olaf si Kristoff duc la bun sfarsit o indrazneata misiune de salvare, Sven se ascunde prin castel ca sa scape de ora baii, Elsa si Anna calatoresc spre un regat indepartat din desert si toti prietenii au parte de multe, multe aventuri.
  • Marea carte cu autocolante. La zoo
    39.99 LEI
    In aceasta carte vei gasi peste 260 de autocolante cu ajutorul carora cel mic va invata usor si placut culorile, numerele, emotiile, marimile si animalele. Marea carte cu autocolante e alegerea perfecta pentru a petrece timp de calitate cu copilul tau.
  • Kaizen in administratia publica
    69.99 LEI
    Kaizen in administratia publica. O reforma necesara in Romania! Dupa 7 ani de aplicare Kaizen la Primaria Municipiului Buzau: • S-a redus cu 3596 de ani timpul de raspuns la solicitarile oficiale ale ceta­tenilor si firmelor, cu un numar de salariati diminuat cu 30%. • Au crescut veniturile proprii cu peste 20 de milioane €, de la 32 de milioane € in 2016, la peste 52 de milioane € in 2023. • A crescut suma fondurilor europene atrase pentru finant­area investit­iilor publice in Municipiul Buzau, de la zero € in 2016, la 422 mil. € in septembrie 2023.
  • Idiotul
    39.99 LEI
    Intors la Sankt-Petersburg dupa un tratament de patru ani la un sanatoriu din Elvetia, printul Lev Nikolaevici Miskin este luat in ras de inalta societate a orasului, care il considera sarac cu duhul. Miskin este mereu sincer, atitudinea lui fiind luata de majoritatea oamenilor drept prostie. In candoarea lui, Miskin se simte atras de doua femei de conditii foarte diferite: Aglaia Ivanovna, femeia cinstita, de familie buna, de care e indragostit, si Nastasia Filippovna, femeia compromisa, de care printul se simte legat prin compasiunea pe care i-o inspira.
  • Momente si schite
    39.99 LEI
    Comedia este genul predominant in opera lui Caragiale. Umorul imbraca cele mai variate forme: de la comicul de limbaj la comicul de situatie; de la ironia comentariilor si a naratiunii la constructia personajelor desuete sau grotesti. Ceea ce este specific lui Caragiale este pozitia fals neutra, fals echidistanta pe care o adopta fata de personajele sale.
  • Un studiu in rosu. Semnul celor patru
    39.99 LEI
    In romanul Un studiu in rosu, doctorul John Watson, recent retras din armata, imparte o locuinta cu un tanar uimitor - arogantul detectiv criminalist Sherlock Holmes. Investigatia lor asupra unei crime bizare se dovedeste a fi inceputul promitator pentru unul dintre cele mai ilustre parteneriate in rezolvarea crimelor din toate timpurile.
  • Decameronul (vol. II)
    39.99 LEI
    In vara anului 1348, cand ciuma le devasteaza orasul, zece tineri florentini se refugiaza la tara. Ei se distreaza spunand fiecare o poveste pe zi, in cele zece zile cat raman acolo - o suta de povesti de dragoste, de aventuri si pline de rasturnari surprinzatoare de situatie.
  • Tess d'Urberville
    39.99 LEI
    Cu actiunea plasata in comitatul imaginar Wessex, romanul lui Thomas Hardy spune povestea lui Tess Durbeyfield - o fata de la tara, care afla ca ar putea fi descendenta vechii familii d’Urberville -, prezentand relatiile ei cu doi barbati foarte diferiti si lupta cu moravurile sociale ale lumii rurale victoriene si cu ipocrizia vremii in care traieste. Tess d'Urberville, romanul cel mai cunoscut al lui Hardy, a starnit dezaprobarea publicului contemporan autorului, lezat in conceptiile sale absurde despre puritate si vinovatie de destinul tragic si maretia eroinei, dar este considerat astazi una dintre capodoperele romanului englez al secolului al XIX-lea.
  • Mandrie si prejudecata
    39.99 LEI
    Elizabeth Bennet este intruchiparea perfecta a eroinei tipice pentru Jane Austen: inteligenta, generoasa, sensibila, incapabila de gelozie sau de orice alt pacat major. Am putea crede ca asta o face o mironosita insuportabila, dar adevarul e ca Lizzy este o tanara moderna si sofisticata, care, la nevoie, stie sa dea o replica spirituala si politicoasa, insa mustind de sarcasm. Ocazia i se iveste din plin cand il cunoaste pe arogantul, dar onestul burlac Fitzwilliam Darcy, prototipul eroului romantic distant si intens masculin, care o trateaza initial cu superioritate si chiar cu grosolanie.
  • Panza de paianjen
    39.99 LEI
    Diana Slavu, eroina Cellei Serghi, este un personaj complex, o combinatie de naivitate, feminitate, inteligenta si spirit de aventura. Iubeste cu pasiune, dar este prinsa in "panza de paianjen" a vietii. Iubirile Dianei - cea adolescentina, pentru marea dragoste a vietii ei, Petre Barbu, cea conjugala, pentru Michi, si cea carnala, intruchipata de Alex - sunt prezentate prin intermediul caietelor sale, citite de Ilinca Dima, si al mai multor scrisori din corespondenta celor doua prietene.
  • Necunoscuta de la Wildfell Hall
    39.99 LEI
    Necunoscuta de la Wildfell Hall este un roman plin de forta si pasiune despre dragoste, pacat, religie si tradare. Cartea descrie dezintegrarea casniciei dintre Helen Huntingdon, misterioasa chiriasa a conacului Wildfell Hall, si sotul ei desfranat si alcoolic. Dezamagita, Helen il paraseste pentru a-si proteja fiul de influenta nefasta a tatalui si, sfidand conventiile, isi castiga singura existenta ca artist. In timp ce se ascunde la Wildfell Hall, il cunoaste pe tanarul Gilbert Markham, care se indragosteste de ea. Povestea lor de iubire pare totusi sa nu se poata implini, pentru ca Helen nu este libera sa se marite, iar Gilbert pleaca prea mult urechea la zvonurile rauvoitoare raspandite despre ea. Numai ca timpul asaza lucrurile si scoate adevarurile la iveala...
  • Legamantul apei
    99.99 LEI
    Cu actiunea plasata in Kerala, pe Coasta Malabar a Indiei, Legamantul apei urmareste, intre 1900 si 1977, trei generatii ale unei familii care sufera de o tulburare aparte: in fiecare ramura a arborelui genealogic, cel putin o persoana moare prin inec - iar in Kerala apa este pretutindeni. La inceputul secolului XX, o fetita de doisprezece ani din comunitatea crestina, inca jelindu-si tatal trecut la cele vesnice, este trimisa cu barca in satul unde-si va intalni pentru prima oara viitorul sot, in varsta de patruzeci de ani. Dupa acest inceput zguduitor al vietii de femeie maritata, fetita - si viitoarea mama de familie Ammachi Mare - va fi martora la transformari incredibile de-a lungul vietii sale extraordinare, cu bucurii si triumfuri, dar si cu necazuri si suferinte, credinta si iubirea ei fiind singurele constante.
Filter by
Cumpără acum de la

Categorie

Preț

Editura