Cărți

Grilă Listă
Setați descendent

Articolele 1-30 din 36

Cumpără acum de la
  • Cartea mare a poveștilor Zurli
    149.00 LEI

    Zurli s-a născut din dragostea Mirelei Retegan pentru fiica ei Maya, când aceasta avea 5 ani, iar poveștile existau în toate aspectele vieții lor.

    Poveștile Zurli au prins viață odată cu Gașca Zurli, fiecare spectacol având la bază o morală care decurge dintr-o poveste.

    Maya, copilul care a inspirat crearea Lumii Zurli, a contribuit împreună cu mama ei la scrierea acestor povești. Echipa mamă-fiică a continuat și după ce mama nu a mai petrecut serile citind povești fetiței ei.

    Astăzi, Mirela Retegan reușește să ofere oamenilor mari instrumentele prin care transformă relațiile dintre părinții și copiii din România. O găsiți la radio, în rafturile din librării, în conferințe sau proiecte sociale. Maya Sorian, după câțiva ani petrecuți în școlile din Londra și Barcelona, s-a întors acasă și merge pe urmele mamei ei. Cartea mare a Poveștilor Zurli adună 10 povești pline de culoare, care au fost desenate cu sufletul de mamă al Cristinei Diana Enache și editate cu bucuria de tată a lui Adrian Drăgan.

  • Poveste de Crăciun
    36.00 LEI
    Publicata pentru prima data in 1843, Poveste de Craciun de Charles Dickens, a devenit un clasic atemporal si una dintre cele mai iubite si reprezentative lecturi din perioada sarbatorilor de iarna.
  • 365 de zile cadou. 1 an cat o viata
    80.00 LEI
    Se spune ca nu iti ajunge o viata sa cunosti pe cineva, dar am avut nevoie de 35 de ani si 365. - Silvia (sora) O poteca plina de soare si de amintiri. O banca pe care poposesc sa imi trag sufletul. O calatorie in timp povestita cu sinceritate si umor. Este o recenzie a copilariei atat de aproape de suflet, cum mi-a fost de o viata autoarea ei. - Tatiana (sora de suflet si colega de banca)
  • Capitolul 79
    96.00 LEI
    Iată, pentru mine, un prim capitol din Cartea Vieții – Capitolul 79. Aici povestesc descoperirea mea trecută prin aproape fiecare experiență a vieții mele de până acum. Numerologia pe care am învățat-o, am aplicat-o și am reinventat-o acolo unde situațiile vieții îmi cereau să fac asta. Am avut nevoie să înțeleg în cel mai pragmatic mod, matematic pentru creierul meu rațional, că viața are fețe nevăzute ( acea „Lumea Nevăzută” în Numerologie) care de fiecare dată ne influențează „Lumea Văzută” și, bineînțeles, Universul propriu. Aceasă carte explică Numerologia într-un mod concret arătat în sensul vieții. Prin această știință se poate vedea care este destinul unui om sau drumul către acesta, însă, pentru a-l împlini, este important să facă ceva în acest sens, totuși.
  • Un dulau si un arici la psihoterapie de cuplu (vol. 1). Asteptari nerealiste
    42.00 LEI
    Cartea Laurei Pănăzan este o fereastră către o lume spre care cu toții tânjim. O carte despre noi și despre alții ca noi care își doresc relații odihnitoare și pline de sens. O carte cheie, cu povești pe care le citești cu nesaț și gândești: ah, și eu am simțit așa! O carte din care fiecare își ia porția de iubire de care are nevoie pentru a mișca relația de cuplu spre o nouă etapă, mai plină de armonie și conținere. O carte umbrelă. Se pot adăposti sub ea specialiști de tot felul, oameni care în parcursul lor profesional întâlnesc alți oameni. O umbrelă sub care ne regăsim cu toții, părinți, copii, parteneri de cuplu, atenți să nu ne udăm prea tare. Deschide uși spre lumile interioare ale copilăriei noastre și vindecă cu multă blândețe rănile de atunci, vorbitoare încă. Fiecare poveste de cuplu este o ușă magică spre un interior emoționant. Citești cu nesaț despre alții și te regăsești pe tine, vulnerabil și cu speranța că tu vei reuși să faci diferit.
  • Jurnalul bebelușului. Primii 2 ani din viața ta
    57.35 LEI
    Dragi părinți, începem cu felicitările meritate. Sunteți membri oficiali al celui mai tare club din lume - cel al părinților! Așa cum probabil ați auzit, este un club plin de surprize, nopți nedormite și cantități nelimitate de dragoste și bucurie.
  • Hello English
    40.01 LEI
    Învață engleza într-un mod creativ și distractiv! Hello English este o modalitate perfectă de a vă începe călătoria în învățarea limbii engleze. Exerciții interactive, imagini și activități distractive pentru a vă ajuta să vă dezvoltați vocabularul în limba engleză, de la nivelul de începător spre cel intermediar.
  • Piatră de hotar
    32.00 LEI
    O carte, 17 povestiri care te țin captiv în universurile create de autoare cu rafinament și talent narativ. De la drumurile prăfuite ale unui cătun rupt de lume din Brazilia, până la sălile de conferință sofisticate din Dubai; de la malul marii Negre ce adăpostește secrete, până la țărmul unui ocean învolburat de promisiuni nerostite; de la realitate, până la fantezie; de la confortul căminului, până la rumoarea unei intersecții foarte circulate; această colecție de povestiri investighează cu succes natură umană și etalează complexitatea emoțiilor față in față cu răsturnările de situație care îndeamnă personajele la o adâncă reflexie asupra vieții. Nu poți să nu îndrăgești poveștile Monicăi Tonea sau să te identifici pe alocuri cu personajele bine creionate care își urmează destinul dincolo de penița scriitoarei.
  • Timid și puternic
    58.00 LEI
    Nadia Finer are misiunea de a le da o voce timizilor. Timiditatea ne poate face să ne simțim izolați și este dificil să vorbim despre ea, însă, conform statisticilor, jumătate dintre oameni se consideră timizi. Timiditatea nu este o slăbiciune și nici un secret rușinos.
  • Delicii chinezești. Un periplu prin opt tradiții culinare ale Chinei
    70.00 LEI

    China este unul dintre locurile natale ale civilizație umane. Națiunea chineză și-a constituit o splendidă cultură, printr-o îndelungată creație și o practică asiduă. Bucătăria chinezească, în calitate de parte integrantă a culturii chineze, se poate mândri cu o istorie îndelungată și bogată. Gastronomia chineză, dimensiune valoroasă a moștenirii culturale chineze, este cunoscută în lumea întreagă, atât pentru talentele culinare speciale pe care le presupune și pentru aromele sale atât de diverse, cât și pentru efectele sale terapeutice. Pentru a dezvoltă și populariza cultură gastronomică tradițională chineză și pentru a-i ajută pe prietenii noștri străini să înțeleagă mai bine artă bucătăriei chinezești, autorul combină bucătăria tradițională chineză cu obiceiurile culinare malaieziene.

    Cartea de față se împarte în trei părți, incluzând un rezumat al gastronomiei chinezești, și cuprinzând opt tipuri de bucătării, cu texte detaliate și ilustrații atractive. Selecția preparatelor a avut în vedere atât materialele brute utilizate, cât și condimentele care dau gusturile. Datorită punerii în evidență a metodelor „bucătăriei verzi” și a fezabilității acestora, cartea este potrivită pentru oricine care simte plăcerea de a găti.

  • Adulmecări
    48.00 LEI

    O carte de o frumusete dizolvanta. Nu doar pentru adancimea ei umana si nu numai pentru finetea ei literara (si culturala), ci pentru ca aceste doua se intalnesc natural. - Cosmin Ciotlos

    Am citit Adulmecari de cateva ori cu aceeasi bucurie. Paradoxul lecturii: sa te bucure privelistea ranilor vii, deschise. Adica sangele, cu care ne platim trecerea prin toate vamile. Si ale hartiei. Bravo! Multumesc. - Marilena Rotaru

    Imi pare rau, dar Jurnalul acesta este o carte splendida. - Alex. Stefanescu

    Am citit trei sferturi pe nerasuflate. Ultimele 70-80 de pagini le-am dramuit ca un sinistrat resursele de apa. - Cristina Andrei

  • Electronică și robotică. Primii pași
    69.00 LEI
    Traim intr-o perioada in care dispozitivele electronice ne insotesc pretutindeni si oricand. Acestea ne ajuta sa gatim mai bine, sa mancam mai bine, sa dormim mai bine si stiu totul despre noi si despre preferintele noastre. Dar, ce-ar fi sa aflam si noi cate ceva despre ele? Am incercat sa va prezint in aceste pagini elementele principale ale acestor dispozitive electronice, modalitatea in care percep ele informatiile despre noi si despre mediul in care se regasesc si cum interpreteaza aceste informatii pentru a decide ce actiuni sa intreprinda.
  • Un dulău și un arici la psihoterapie de cuplu (vol. 2). Emoții în pielea goală
    53.00 LEI
    Cartea Laurei Pănăzan este o fereastră către o lume spre care cu toții tânjim. O carte despre noi și despre alții ca noi care își doresc relații odihnitoare și pline de sens. O carte cheie, cu povești pe care le citești cu nesaț și gândești: ah, și eu am simțit așa! O carte din care fiecare își ia porția de iubire de care are nevoie pentru a mișca relația de cuplu spre o nouă etapă, mai plină de armonie și conținere. O carte umbrelă. Se pot adăposti sub ea specialiști de tot felul, oameni care în parcursul lor profesional întâlnesc alți oameni. O umbrelă sub care ne regăsim cu toții, părinți, copii, parteneri de cuplu, atenți să nu ne udăm prea tare. Deschide uși spre lumile interioare ale copilăriei noastre și vindecă cu multă blândețe rănile de atunci, vorbitoare încă. Fiecare poveste de cuplu este o ușă magică spre un interior emoționant. Citești cu nesaț despre alții și te regăsești pe tine, vulnerabil și cu speranța că tu vei reuși să faci diferit.
  • Regina Maria. Flori de portocal
    90.00 LEI

    Paginile care urmează reprezintă o selecție atent realizată a unora dintre cele mai expresive, uneori surprinzătoare, adesea relevante și revelatorii, dar întotdeauna pline de înțeles, vorbe ale Reginei Maria a României. Firește, fără urmă de pretenție a exhaustivitatii.

    Este cunoscut faptul că Regina Maria a fost și o scriitoare desăvârșită, martore fiind sutele de pagini care au rămas în urmă Majestății Sale. Pe lângă stilul remarcabil, Regina a presărat în multe dintre scrierile sale și bucăți din experiență să vastă de viață, rezultând astfel texte, fraze, propoziții cu o volabilitate fără margini în timp și în spațiu. Exact că cele pe care le veți citi în acest album. Și pe care, trag nădejde, vi le veți aminti și odată ce cartea va fi închisă, la nevoie sau, pur și simplu, de și cu plăcere.

    Astfel întră în discuție scopul, dar în același timp și noutatea acestui volum, care aduce în față cititorului câteva dintre cele mai sugestive mesaje ale Reginei, scrise de-a lungul vieții, organizate intr-o manieră originală. Deși aparțîn unei alte epoci - și, cel puțin pe alocuri, este recomandat să ținem cont și de acest lucru - pasajele semnate de Regina Maria din acest album își păstrează, cred, în foarte mare măsură, actualitatea și relevanță.

  • Jurnalul bebelusului. Primii doi ani de viata
    60.88 LEI
    Jurnalul bebelusului - De la prima imbratisare! Ofera-i copilului tau un jurnal in care ii povestesti despre suflet, despre bucurii, despre emotii, trairi si intamplari petrecute in primii lui ani de viata.
  • The Lady in Gold
    65.00 LEI
    The Lady in Gold. Povestea extraordinara a capodoperei lui Gustav Klimt, Portretul lui Adele Bloch-Bauer Anne-Marie O'Connor combina reportajele cu povestirea, dezvaluind nu doar calatoria pe care a facut-o portretul, ci si felul in care normele si criteriile estetice s-au schimbat de-a lungul istoriei, mai ales in timpul razboiului, si rolurile importante pe care arta le-a avut in politica, societate, identitate si memorie de-a lungul timpului. - The Rumpus
  • Hai sa vorbim despre vagin
    82.01 LEI
    Un ghid ilustrat pentru femei - de la perioadele menstruale pana la sexul sigur - de pe contul de TikTok al doctorului Lincoln. Dr. Lincoln si-a impartasit experienta ca obstetrician-ginecolog milioanelor sale de urmaritori pe TikTok, iar acum, in acest ghid accesibil, ilustrat, ea raspunde la intrebari reale despre sanatatea vaginala, sexuala si reproductiva atat pentru fani, cat si pentru cititorii noi.
  • Un suspect neobisnuit
    53.00 LEI
    Un suspect neobisnuit. Uluitoarea poveste adevarata a unui Robin Hood al zilelor noastre Stephen Jackley era un tanar student britanic, cand a inceput criza financiara globala in 2007. Coplesit de indiferenta crescanda fata de egalitatea economica, el a devenit obsedat de ideea de a-si asuma rolul lui Robin Hood.
  • Beneficiile uleiurilor esentiale
    45.00 LEI
    Le cunosc personal pe autoare si le apreciez enorm munca depusa pentru a ne introduce si pe noi in lumea fascinanta a uleiurilor esentiale. Cartea lor este practica, scrisa pe intelesul tuturor, presarata cu experiente personale utile si, mai presus de orice, iti arata cum sa folosesti uleiurile esentiale in viata de zi cu zi. Este si un adevarat „abecedar” al uleiurilor esentiale, pe care sa il ai mereu langa tine, pentru a alege constient cand sa le folosesti in avantajul tau! - Dr. Mihaela Stroe
  • Fabule moderne
    29.00 LEI
    Un volum de povestiri scurte care spun povesti emotionante, profunde. Nostalgii, dureri, amintiri, sperante, si bucurii. Viata incapsulata in mici pilule narative. Ce-ar fi daca unele cuvinte nu ar mai fi sunete, ci lucruri sau fiinte? Poate nu am mai lovi unii in altii daca, dupa o cearta, casa s-ar umple cu pietre, ca un cimitir. Poate nu am mai rani in dragoste daca, dupa tradari, hoituri de flamingo ne-ar stavili iesirile. Poate nu am mai minti daca, dupa o noua minciuna, roiuri de vipere s-ar porni dupa noi, ca dupa niste regi putrezitori. Poate nu am mai fura, daca lacrimile sarate ar fi singura apa care ni s-ar da vreodata. Poate Dumnezeu a creat gresit cuvintele? Fara a sti, pe atunci, ca oamenii au mereu nevoie de dovezi. Chiar si ale propriei nimicnicii.
  • Regula fara reguli. Netflix si cultura reinventarii
    69.00 LEI
    Reed Hastings  este antreprenorul care a revolutionat industria divertismentului din 1997, cand a infiintat Netflix; fiind presedinte si director executiv al companiei din 1999. Prima sa companie, Pure Software, a fost lansata in 1991 si a fost achizitionata chiar inainte de lansarea Netflix. Hastings a fost membru al Consiliului Educational al Statului California din 2000 pana in 2004 si este un filantrop activ in sectorul educatiei. A fost membru de consiliu in cadrul catorva organizatii educationale, printre care se numara Dreambox Learning, KIPP Foundation si Institutul Pahara. Si-a luat licenta la Bowdoin College, in 1983, si masteratul in inteligenta artificiala la Stanford University, in 1988. Intre Bowdoin si Stanford, Reed a fost profesor voluntar Peace Corps in sudul Africii.
  • Calea ascultarii
    50.00 LEI
    Cea mai noua carte a autoarei Julia Cameron, Calea ascultarii, este o calatorie de transformare catre o ascultare mai profunda si mai creativa. Pe parcursul a sase saptamani, cititorii vor primi instrumentele necesare pentru a deveni mai buni ascultatori - pentru mediul lor, oamenii din jurul lor si ei insisi. Recompensa pentru a invata sa asculti cu adevarat este imensa. Pe masura ce invatam sa ascultam, atentia noastra este sporita si obtinem vindecare, agerime, claritate, dar, mai presus de toate, ascultarea creeaza conexiuni si aprinde o creativitate care va rezona in fiecare aspect al vietii noastre.
  • De ce se cearta cuplurile?
    58.00 LEI
    De ce se cearta cuplurile? Un ghid pas cu pas pentru a pune capat frustrarilor, conflictelor si resentimentelor din relatia ta Autoare de bestselleruri si experta in relatii, Mira Kirshenbaum examineaza dinamica puterii in relatii si le invata pe cupluri metoda ei in trei pasi pentru a pune capat luptei lor pentru putere si a gasi calea inapoi la iubire.
  • Ideea de tine
    59.00 LEI
    Epuizat din stoc
    O poveste de dragoste interzisa. Ea are 39 de ani, iar el 20. Atractia este imediata si inevitabila, dar cum pot trece peste toate obstacolele unei relatii privite prin ochii fanilor si ai presei?
  • Biblia ingrijirii tenului
    60.00 LEI
    Stim cu totii ca ingrijirea tenului reprezinta cheia spre o rutina de infrumusetare sanatoasa, dar suntem supusi zilnic unui flux de informatii care se contrazic, astfel este foarte greu sa alegi metoda cea mai buna pentru o piele sanatoasa.
  • Radical radiance
    58.00 LEI
    Radical radiance: 12 saptamani de ritualuri ale iubirii de sine pentru a manifesta prosperitate, frumusete si bucurie Cu totii ne putem gandi la cineva ce radiaza frumusete, vitalitate si incredere, care emana dintr-o calitate iluminata din interior. Dar ce anume este acest magnetism irezistibil si cum il poti dezvolta in interiorul tau pentru a manifesta toata abundenta, frumusetea si bucuria pe care nu numai ca le doresti, dar le si meriti?
  • Iubitul meu politist
    59.00 LEI
    Acum si un film de mare succes in care joaca Harry Styles, Emma Corrin si David Dawson "Asta era tot ce voiam atunci. Sa uit lacrimile pe care le-am plans pe camasa sotului meu." 
  • Permite-mi sa te mai iubesc putin
    39.90 LEI
    Epuizat din stoc

    Jayneen Sanders este scriitoare, pedagog, mamă a trei copii și militantă pentru educarea copiilor prin discuții despre probleme sociale și emoționale, despre relații bazate pe respect și despre siguranța corporală.

  • Suflet de portelan
    47.25 LEI
    Epuizat din stoc

    Jayneen Sanders este scriitoare, pedagog, mamă a trei copii și militantă pentru educarea copiilor prin discuții despre probleme sociale și emoționale, despre relații bazate pe respect și despre siguranța corporală.

  • Secolul pandemic
    59.00 LEI
Filter by
Cumpără acum de la

Categorie

Preț

Editura