Cărți

Grilă Listă
Setați descendent

Articolele 1-30 din 628

Cumpără acum de la
  • Ema si Eric descopera Europa
    46.00 LEI
    Unde găsești cel mai frumos parc de distracții din Europa? În ce țară poți gusta cel mai bun desert? Cât durează să vizitezi nouă țări? Dacă aceasta este prima carte din serie pe care o citești sau deja ești prieten cu frații Ema și Eric, noua aventură prin nordul și vestul Europei te va cuceri, fie că ești mare sau mai mic!
  • Luna si padurea magica (vol. 3). Ratonii in cautarea unei case
    45.00 LEI
    Luna din Pădurea Magică, fiica noului pădurar, găsește un flaut fermecat și poate vorbi cu animalele din Pădure. Întâmplător sau nu, atunci când o familie din ratoni năzdrăvani extrem de lacomi se mută în pădure provoacă haos, flautul magic al Lunei dispare fără urmă. Fata este disperată. Cine a furat prețiosul instrument musical? Luna suspectează o persoană la care ține foarte mult.
  • Romeo si Julieta
    36.00 LEI
    Romeo și Julieta se iubesc… dar cei din familiile lor sunt dușmani de moarte. Petrecându-se în Verona Evului Mediu, oraș al duelurilor cu sabia, al secretelor și al poțiunilor vrăjite, povestea lor tragică de dragoste se îndreaptă spre un final disperat.
  • Vrajitorul din Oz
    36.00 LEI
    Lasă-te purtat în aventura lui Dorothy în ținutul magic al lui Oz: fă cunoștință cu o sperietoare de ciori care vorbește, cu un om de tinichea ruginit și cu un leu laș și urmărește-le peripețiile minunate în căutarea celor mai fierbinți dorințe ale lor. Vrajitorul din Oz - o poveste minunata.
  • Print si cersetor
    36.00 LEI
    Prinț și cerșetor, o lucrare clasică a literaturii pentru copii și tineret, este o poveste captivantă despre identități schimbate și lecțiile de viață învățate în urma acestei experiențe. În Anglia secolului al XVI-lea, doi băieți, un prinț și un cerșetor, fac un schimb neobișnuit de roluri, fiecare experimentând viața celuilalt și învățând lecții importante despre compasiune, justiție și umanitate. Prin aventurile personajelor, cititorul învață despre importanța empatiei, dreptății și înțelegerii realităților sociale. Prinț și cerșetor este o poveste captivantă și plină de aventuri, care explorează teme precum identitatea, justiția socială și diferențele de clasă.
  • Colt Alb
    36.00 LEI
    Povestea clasică a lui Jack London despre Colț Alb, jumătate lup, jumătate câine, prezintă viața acestuia de pe vremea când era doar un pui până când a ajuns câine de sanie și apoi câine de luptă. Trăind într-un mediu ostil, cu niște stăpâni violenți, pentru Colț Alb fiecare zi era o luptă pentru supraviețuire. Cartea explorează teme precum natura, relația om-animal, loialitatea, prietenia, maturizarea și libertatea. Cititorii sunt martorii transformării și dezvoltării lui Colț Alb de la un pui inocent la un lider al lupilor.
  • Cheita de aur sau minunatele patanii ale lui Buratino
    24.00 LEI
    Cheița de aur sau minunatele pățanii ale lui Buratino este o poveste clasică pentru copii scrisă de Alexei Tolstoi. Este o adaptare a celebrului roman "Pinocchio"; Tolstoi a auzit povestea lui Pinocchio, care se născuse odată cu el, și a vrut să o spună mai departe altor copii. Pentru că o uitase, a recreat-o sub forma pățaniilor lui Buratino. Bucură-te de acest frate al lui Pinocchio, alături de toți prietenii și adversarii lui. Povestea urmărește aventurile lui Buratino, o marionetă din lemn care își dorește să devină un băiat adevărat. Buratino este creat de meșterul Carlo.
  • Vine iepurasul. Carte de colorat
    9.90 LEI
    Vine iepurasul. Carte de colorat cu nenumarate ilustratii.
  • Dictionar ilustrat de Fizica
    48.00 LEI
    Acest dictionar de fizica este un ghid de studiu ideal pentru elevii de gimnaziu si liceu.
  • Plansa. Copii invata despre primul ajutor
    14.00 LEI
    Afla cum sa te comporti intr-o situatie de urgenta! Cum sa reactionezi in caz de insolatie / arsuri solare, taieturi / zgarieturi, sangerare nazala, intepatura de insecta, intoxicatie, contuzie / compresie / fractura, arsura / oparire. Plansa poate fi agata cu usurinta pe perete datorita snurului aplicat.
  • Plansa. Meserii cu Ema si Eric
    14.00 LEI
    20 de ilustrații cu meserii adevărate, practicate cu talent de Ema și de Eric vor stimula copiilor imaginația, voința, pasiunile, gândirea critică și ii vor ajuta la o mai bună cunoaștere a familiei și celor apropiați.
  • Plansa. Harta Romaniei
    14.00 LEI
    Harta Romaniei ii ajuta pe copii sa observe si sa invete cu usurinta formele de relief ale tarii, judetele si resedintele de judet. De asemenea, pot invata vecinii fiecarui judet, precum si vecinii tarii noastre.
  • Plansa. Harta Europei
    14.00 LEI
    Harta jucăușă în care sunt ilustrate monumentele, tradițiile și aspectele speciale ale continentului European pe lângă granițele și relieful acestuia.
  • Plansa culori si forme geometrice
    14.00 LEI
    Culori si forme geometrice este o plansa educativa cu ilustratii color, cu ajutorul careia cei mici identifica mai usor culorile si formele geometrice. Plansa este prezentata pe intelesul copiilor, fiind impartita in 2: culori (primare, secundare, nonculori, culori calde, culori reci) si forme geometrice (patrat, dreptunghi, cerc, triunghi, oval).
  • Piticii din padurea verde
    38.00 LEI
    O poveste amuzantă pentru copiii de la 3 ani care le va dezvolta acestora imaginația. Pitici? Da, dar nu orice fel de pitici, ci unii grozav de simpatici, căci marele dar al lui Walter Riess e să ne înveselească pe toți. Copiii trăiesc în lumile închipuite de el, se împrietenesc într-o clipă cu micii eroi și sunt atenți la fiecare detaliu. Iar cei mari se amuză de dialogul cultural, de trimiterile către alți artiști sau chiar către altearte. E mult suflet și multă imaginație în fiecare pagină din cărțile lui Riess, iar asta nu poate decât să ne cucerească.
  • Pic, picatura curajoasa
    38.00 LEI
    Povestea Pic, picătura curajoasă îi ajută pe copii să descopere valori precum prietenia, iubirea, dăruirea, familia și recunoștința, dar este și un instrument de lucru cu emoțiile. Harta călătoriei lui Pic și cartonașele cu emoțiile trăite de personaj îi ajută pe copii să afle mai multe despre identificarea, integrarea și gestionarea emoțiilor de la o vârstă mica (3 – 6 ani).
  • Paste fericit! Carte de colorat
    14.00 LEI
    Desenând această carte plină cu iepurași, prezentați în diverse ipostaze, copiii se vor relaxa și își vor dezvolta creativitatea și concentrarea. Paște fericit! îi va încânta pe copii și îi va face să-și dea frâu liber imaginației și laturii artistice.
  • Pandahaț are o surioară
    38.00 LEI
    Povestea ne conectează cu idea de a fi împreună cu copilul în procesul de adaptare de la venirea nou-născutului până când se solidifică relația dintre frați si totodata ne conectează cu un mod creativ în care părinții se pot așeza cu respect față de sentimentele și nevoile copiilor atunci când familia se mărește cu un nou membru.
  • Impreuna cu tati
    32.00 LEI
    Este minunat să petreci timp cu tata! El știe să sape cele mai grozave tuneluri, știe ce gustări îți plac și te consolează când te lovești. Însă, mai presus de orice, este cel mai bun partener de joacă! Iar când pornești să descoperi lumea împreună cu el, totul devine fascinant. O minunată cărticică în versuri pentru copiii de peste 2 ani, despre relația unicã și minunată dintre tată și copil.
  • Din copilarie si alte povestiri
    19.90 LEI
    Povestirile din această colecție explorează diverse teme, inclusiv viața de zi cu zi în America rurală, aventurile și peripețiile personajelor și satira socială. Autorul Mark Twain este cunoscut pentru abilitatea sa de a combina umorul său inteligent cu observațiile asupra naturii umane și societății.
  • Dictionar ilustrat de matematica
    48.00 LEI
    Este un ghid de studiu ideal pentru elevii de gimnaziu și liceu care se pregătesc pentru examene. - Peste 500 de definiții ale tuturor termenilor și conceptelor-cheie - Peste 300 de ilustrații și diagrame utile - Peste 100 de exemple
  • De ce trebuie sa dorm la pranz?
    38.00 LEI
    O carte pentru copiii de la 3 ani despre emoții și legătura dintre tată și fiu. Martin nu prea vrea să doarmă la prânz. Ca să-l ajute, tatăl se duce cu el în cameră și se întinde lângă pat. Doar câteva minute, nu mai mult, cât să adoarmă puiul de urs. Zgreapț! Zgreapț! Se aude o lăbuță căutând jucăria preferată. Sfâr! Sfâr! Se aude cum se scarpină pe picior. Martin se foiește întruna… iar ochii tatălui încep să se închidă!
  • Cucu-bau!
    42.00 LEI
    Conținutul cărtii urmărește activitatea unui bebeluș pe parcursul zilei într-un stil plin de spirit, farmec și ingeniozitate. Cucu-bau! a devenit o carte clasică în întreaga lume pentru bebeluși și copii mici. Conținutul cărtii urmărește activitatea unui bebeluș pe parcursul zilei într-un stil plin de spirit, farmec și ingeniozitate. O serie de vizoare care reprezintă o trecere către pagina următoare stârnește curiozitatea bebelușului, dând un indiciu despre ceea ce urmează. O carte originală care a captat de mult timp copiii mici - și părinții lor!
  • Colorez Unicorni
    14.00 LEI
    Copiii se pot relaxa și își pot da frâu liber imaginației și laturii artistice cu această carte plină cu fise de colorat cu unicorni. Acestia vor fi entuziasmați să descopere în paginile acesteia imagini cu unicorn de colorat, în diferite ipostaze.
  • Colorez printese si balerine
    14.00 LEI
    Copiii se pot relaxa și își pot da frâu liber imaginației și laturii artistice colorând această carte plină cu prințese și balerine. Cartea de colorat Colorez prințese și balerine este destinată tuturor copiilor cu vârsta peste 3 ani.
  • Colorez pisici
    16.00 LEI
    Oricine iubește pisicile o să se piardă în frumusețea desenelor care se regăsesc în cartea de colorat pentru adulți Colorez pisici. Pentru a colora paginile acestei cărți nu trebuie să ai abilități la desen sau calități speciale, ci doar puțin timp pentru relaxare și detașare. Colorând, vei uita de problemele cotidiene și vei beneficia de momente de liniște și împlinire.
  • Colorez Dinozauri
    14.00 LEI
    Copiii se pot relaxa și își pot da frâu liber imaginației și laturii artistice colorând această carte plină cu dinozauri. Vor fi entuziasmați să descopere în paginile acesteia imagini cu animalul lor preferat în diferite ipostaze. Desenele îi încurajează pe copii să-și folosească din abundență imaginația și să se exprime liber. În mod sigur, orice copil se va bucura de imaginile de colorat cu dinozauri.
  • Cartea mea de colorat. Primavara
    9.90 LEI
    Carte de colorat de primavara pentru copii.
  • Cartea emotiilor mele. Timiditatea
    29.00 LEI
    Cartea abordează cauzele și manifestările timidității și îi învață pe copiii de la 3 ani, într-un mod plăcut și educativ, cum să își câștige încrederea în sine și să își dezvolte abilitățile sociale.
  • Cartea emotiilor mele. Frica
    29.00 LEI
    Cartea abordează tema fricii și îi învață pe copiii de la 3 ani cum să exploreze cauzele acestei emoții și să găsească modalități de a-i face față într-un mod sănătos și constructiv.
Filter by
Cumpără acum de la

Categorie

Preț

Editura