Cărți

Grilă Listă
Setați descendent

30 Articole

Cumpără acum de la
  • Bancherul diavolului. Necenzurat
    65.00 LEI

    Bancherul Diavolului. Necenzurat este ediția revizuită și adăugită a cărții Bancherul Diavolului. Cum am distrus secretul bancar elvețian; conține, în plus față de ediția anterioară, numeroase informații și dezvăluiri noi!

    „Ticăloșii nu vor mai dormi liniștiți niciodată!“ 
    – JULIAN ASSANGE, FONDATOR WIKILEAKS


    Bani. Trădare. Corupție. Răzbunare.
    O poveste adevărată și plină de suspans despre cea mai mare fraudă fiscală din istoria finanțelor.
    Un thriller real – ocazia fascinantă de a privi în spatele scenei industriei secretului bancar elvețian. O declarație dură despre un sistem juridic corupt.

    Bradley Birkenfeld a avut totul ca bancher privat care lucra pentru cea mai mare bancă din lume, UBS, unde bogații își ascundeau milioanele de ochii autorităților fiscale, într-o complexă rețea secretă de conturi fără nume și companii offshore. Când a descoperit că UBS plănuia să îl scoată pe el țap ispășitor pentru fărădelegile clienților lor, Birkenfeld a pus în alertă guvernul SUA.

    Peste 25 de miliarde de dolari (momentan) au fost recuperate pe baza informațiilor fără precedent furnizate de Birkenfeld, dar chiar dacă Bradley, pe cont propriu, a scos la lumină cea mai mare schemă de evaziune fiscală din istorie și a distrus tradițiile secrete ale băncilor elvețiene prin activitatea lui ca avertizor de integritate, Departamentul de Justiție a încercat să-l scoată vinovat și să-l reducă la tăcere. L-au acuzat de conspirație și Birkenfeld a fost arestat, fiind apoi închis timp de treizeci de luni.

    Dar Brad a învins. După ce a ieșit din închisoare, a fost răzbunat când Fiscul i-a acordat o recompensă de 104 milioane de dolari pentru aceste informații bombă, cea mai mare recompensă din istorie. Acum, în Bancherul Diavolului. Necenzuratel își spune remarcabila poveste adevărată!


    „Aceasta este, probabil, cea mai bună carte care demască infracțiuni la nivel corporatist scrisă vreodată.“ 
    – CORPORATE CRIME REPORTER

  • Povesti
    34.99 LEI

    „Aspiraţia omului către veşnicie, în basmul lui Ispirescu, trebuie văzută ca aspiraţie către perfecţiune, către purificarea individului fie şi numai în sens moral, iar neputinţa păstrării ei, după ce a fost obţinută, nu este mărturia unui eşec, ci acceptarea destinului, a condiţiei umane, odată ce această purificare simbolică a fost realizată. Succesul aventurii nu trebuie căutat în păstrarea veşniciei, şi nici în pierderea ei, ci în trecerea între cele două stări dialectice prin şi datorită facultăţii magice a memoriei, care reprezintă o formă subiectivă, superioară, a cunoaşterii.” Mircea ANGHELESCU

  • Oglinda turceasca
    39.99 LEI

    Oglinda turcească îl poartă pe cititor într-o călătorie aventuroasă în Ungaria secolului al XVI-lea, când țara se afla sub suzeranitatea impusă de Imperiul Otoman în timpul sultanului Soliman Magnificul. Acțiunea se desfășoară la granița instabilă a celor două mari puteri, o cavalcadă plină de culoare a calendarelor, sistemelor de taxe, limbilor, scrierilor secrete, împăraților și puternicilor sultani, nobililor maghiari și bey-lor otomani, iar din când în când, a îngerilor și djinnilor ori a mașinilor de zbor deosebite.


    În roman vedem povestea orașului Pécs care face loc treptat lumii din Cele O mie și Una de Nopți, unde cămile se plimbă în voie pe străzi, caisele și curmalele se găsesc din abudență în copaci, hoții jefuiesc la drumul mare și sunt construite prima baie și prima moschee turcească.

  • Prapastia
    23.00 LEI

    Prăpastia este o poveste despre dezintegrarea unei familii. În prima dintre cele două părți ale romanului, un soț înstrăinat care suferă de tulburare de stres posttraumatic ca urmare a experienței sale de război, se străduiește să restabilească relația cu soția sa în timpul unei vacanțe întreprinse în Grecia, dar nu reușește decât să accentueze discordia dintre ei. A doua parte se petrece în Serbia și se concentrează pe motivul principal al discordiei cuplului din prima parte – situația fiului lor, un tânăr student care încearcă să-și găsească locul în societate, precum și identitatea sa, printr-o serie de evenimente dramatice care vor culmina surprinzător la final.

  • Corbul
    39.99 LEI

    Ajuns la bătrânețe, eroul cărții rememorează cu zâmbetul vârstei înțelepte perioada copilăriei și adolescenței sale, evenimentele de seamă pe care el și familia lui le au trăit între anii 1940 și 1955, întâmplări atât de ieșite din comun, încât par fantastice și de pe altă lume, ca un basm... Un basm real însă, așa cum ne asigură naratorul lor, peripețiile personajelor reprezentând doar transcrierea fidelă, cu tușe romanești, a unor evenimente reale petrecute în sânul familiei sale. Aventuri, întruniri misterioase și ritualuri ezoterice, mirajul unei comori îngropate, o goană neobosită după iluzii, totul văzut în culorile vii ale sentimentelor tinereții.


    Întâmplările se petrec în Insula Afroditei, decorul împărțindu-se între câteva orașe cipriote, acolo unde Antonis Archontidis, tatăl eroului nostru, este nevoit să se mute în interes de serviciu, luându-și cu el soția și copiii , cele două fetițe și băiatul, Petros – povestitorul întâmplărilor. În ciuda unor lipsuri materiale, perioada este una fericită, Petros fiind fascinat de preocupările tatălui și participând atât cât i se permite la vânătoarea de comori ridicată la nivel de știință ezoterică. Copilăria pendulează între doi poli, pragmatismul mamei și visurile tatălui, până ce adolescența aduce cu ea propriile căutări, propriile năzuințe, dragostea și alte comori pe care viața le poate oferi. Tot comori, dar la nivelul altor înțelesuri, zămislind o morală la fabula vieții.

  • Elefantul din sud
    24.99 LEI

    Întregul roman este o poveste de o zi a unui narator care nu are nume. El își cedează apartamentul unui vechi foarte bun prieten pentru o întâlnire amoroasă si este, astfel, nevoit sa iasă din confortul apartamentului si sa se plimbe fără țintă prin oraș.


    Astfel, își întâlnește involuntar trecutul în parcuri, cafenele, scări, pe trotuare sau pe malul râului. Ceva sau cineva declanșează constant amintiri dispărute de mult. Amintiri neplăcute ale unor persoane dragi pe care le-a pierdut, dar și amintiri din istoria Georgiei sovietice și a Războiului Civil din Georgia, din anii ’90.

  • Copilul divin
    23.00 LEI

    Volumul Copilul divin, roman pentru adultii care ar dori sa ramana copii, solicita un cititor atent, pregatit sa se ocupe de propriile traume.


    Autoarea prezinta modul in care o persoana care sufera de o boala mintala si care se confrunta cu aceasta la toate nivelurile, din exterior pana in cele mai intime strafunduri, se deschide inaintea cititorului.


    Eroina principala este mama naratoarei a carei soarta constituie prilejul de a dezvalui, intr-un limbaj direct si fara adaugiri de prisos, cele mai ascunse traume ale unei societati reticente la suferinta celorlalti, o societate marcata de razboaiele iugoslave.

  • Afara cu cefurii!
    34.99 LEI

    Marko, în vârstă de 17 ani, locuiește într-un cartier mărginaș din Ljubljana, joacă baschet și o dă în bară la școală. Declanșatorul crizei care duce la maturizarea sa accelerată este eliminarea din echipa de baschet pentru că a acționat de capul său la campionatul național. Cel puțin acesta este motivul oficial. Băiatul este puternic afectat de decizia antrenorului, dar în același timp îi este teamă de cum va reacționa tatăl său când va afla vestea proastă, mai ales că acesta și-a pus multe speranțe în viitorul sportiv al fiului. Marko se îmbată împreună cu prietenii săi Aco, Adi și Dejan și ajung cu toții la poliție, unde sunt bătuți. Din acel moment, evenimentele capătă o desfășurare rapidă, dramatică, conducându-ne spre un deznodământ neașteptat. Sau așteptat? Rămâne să citiți și să hotărâți singuri...

  • As vrea
    23.00 LEI

    Dacă ar fi un produs comercial oarecare, cartea Amandei Michalopoulou ar purta fără îndoială eticheta „all in 1“, reușind să fie concomitent un roman, un volum de povestiri „interconectate“, un jurnal de amintiri optative sau un album cu fotografii în mișcare, un film viu al memoriei. Admirabilul polimorfism al acestei cărți o face potrivită unei largi palete de gusturi. Regăsim aici dragostea și trădarea, bucuria și melancolia, nevoia de a fi așa și tentația de a fi altfel, căutările vârstelor și dorința găsirii propriului loc, totul brodat cu un fir de umor și ironie.

    Parcurgând paginile acestei cărți, cititorul nu se va putea opune ispitei de a trasa o linie a comparației în memorie, căutându-și în tărâmul propriilor experiențe deosebiri și asemănări între ESTE și AȘ VREA.

  • Insula Krah
    23.00 LEI

    Cartea prezintă două femei care își povestesc experiențele lor singulare de viață. Deși abia se cunosc, între cele două există o legătură misterioasă, una din ele fiind un astrolog amator nou-inițiat, care ghicește în stele că existența celeilalte va fi grav afectată de un eveniment viitor. Fiecare femeie își cunoaște doar propria istorisire, în care se regăsesc asemenea unui puzzle piese mai mici ce reflectă povești despre femei, bărbați și pisici, plus povestea unei insule îndepărtate și fascinante – posibil insula croată Krk din Marea Adriatică – unde s-ar putea produce evenimentul prefigurat de stele. Poveștile sunt și despre pământ și mare, ploaie și peșteri, stele și soare, camere și case, dar, mai ales, sunt despre frământările omului, despre impulsuri și frustrări, doruri și realitate, dragoste și încălcări ale iubirii, despre poftă și imposibilitatea de a împărtăși toate aceste lucruri cuiva.

  • Adela
    19.99 LEI

    Adela, roman aparut în 1933, reprezinta povestea de dragoste a lui Emil Codrescu, un barbat de 40 de ani, pentru mai tanara Adela. Scris sub forma unor fragmente din jurnalul protagonistului, romanul descrie perioada tineretii sale, cand incepe sa o simpatizeze pe fata, dar si separarea drumurilor celor doua personaje si reintalnirea dupa o lunga perioada, la finalul careia amandoi vor constata cu surprindere cat au evoluat.

  • Chira Chiralina
    19.99 LEI

    Bibliografie scolara recomandata pentru gimnaziu si liceu


    Chira Chiralina reprezinta una dintre cele mai tulburatoare scrieri din literatura romana, deopotriva tragica, romantica, exotica, fermecatoare, plina de aventuri si de pasiuni interzise, in care se impletesc viciul si virtutea, abjectia si nobletea.

  • Adam si Eva
    19.99 LEI

    Bibliografie scolara recomandata pentru gimnaziu si liceu


    Adam și Eva – șapte povești, aceeași dragoste. Două inimi se caută de-a lungul istoriei, din adâncurile milenare ale civilizației și până în perioada modernă. Alte situații, alte decoruri, același bărbat, aceeași femeie, tinzând spre contopire și perfecțiune. O carte care se citește cu pasiune, fără să mai poată fi lăsată din mână.

  • Tom Sawyer in strainatate/Tom Sawyer detectiv
    12.60 LEI
    Epuizat din stoc

    Bibliografie scolara recomandata pentru gimnaziu si liceu


    Peripețiile lui Tom Sawyer continuă, alături de prietenii săi, Huckleberry Finn și Jim. Tom Sawyer în străinătate oferă cititorului posibilitatea unei neașteptate călătorii cu balonul prin lume, iar Tom Sawyer detectiv îl face să trăiască o poveste palpitantă, în care eroul nostru descâlcește ițele unei afaceri criminale. Noile povestiri vin să adauge, în cel mai plăcut mod cu putință, alte întâmplări pline de umor și savoare în „biografia“ unor personaje iubite de sute de generații.

  • Viata la tara/Tanase Scatiu
    15.75 LEI
    Epuizat din stoc

    Bibliografie scolara recomandata pentru gimnaziu si liceu


    ,,Un poem al vieții câmpenești″, așa cum aprecia criticul Eugen Lovinescu, Viața la țară , cel mai apreciat roman din ciclul Comăneștenilor, este o frescă a societății românești de la sfârșitul  secolului al XIX-lea. Urmărindu-și obiectivul de  ,,a crea o literatură națională″ și a o pune în legătură ,,cu ceea ce este omenesc și deci etern″, scriitorul zugrăvește traiul liniștit, patriarhal, tradițiile de familie și iubirea, toate împletite cu elogiul frumuseții pământului natal.   În acest ansamblu se conturează figura Sașei Comăneșteanu, ,,unul din tipurile cele mai ideale de feminitate din toate literaturile″ (Garabet Ibrăileanu).


                Lirismul Vieții la țară este înlocuit, în Tănase Scatiu, cu episoade  dinamice și cu o analiză psihologică subtilă a unei tipologii umane: aceea a parvenitului, a vechilului ajuns mare proprietar, incapabil să-și depășească condiția. Al doilea roman al ciclului denunță procesul istoric de ascensiune socială  a arendașului arivist, în paralel cu decăderea clasei marilor proprietari rurali; în acest context, destinul lui Tănase Scatiu este exemplar în plan social și moral.

  • Ciocoii vechi si noi
    15.00 LEI

    Considerat a fi primul roman realist românesc, Ciocoii vechi și noi este citit și astăzi cu plăcere, pentru descrierea minuțioasă a societății și  a tipologiilor umane, pentru amănuntele istorice , pentru maniera justițiară a preconizării și înfăptuirii finalului acțiunii, pentru măiestria naratorului.


    În vasta panoramă a sfârșitului epocii feudale, în care se disting personaje puternic individualizate – fanariotul, curtezana, cămătarul, slujnicarul –, portretul arivistului Dinu Păturică se detașează de celelalte, dezvăluind un personaj de excepție, un ,,Julien Sorel valah''- așa cum îl caracteriza George Călinescu, ,,un demon împielițat″ – cum îl numește la un moment dat autorul.


    Dorind să realizeze  ,,un soi de manual al perfectului arivist“ ( Nicolae Manolescu), Nicolae Filimon a edificat unul dintre punctele de reper în evoluția romanului social, în literatura română. 

  • Chemarea strabunilor
    12.00 LEI

    Romanul Chemarea străbunilor a deschis seria poveștilor lui London despre sălbăticie. Personajul principal este Buck, un câine vândut pentru a fi înhămat la sania căutătorilor de aur. Ajuns în ținuturile înghețate din Yukon, el învață repede regulile unor unei vieți noi, fără bucurii, plină de greutăți, înfometare și muncă până la epuizare. Și mai descoperă rolul bătăii. Dezamăgit de oameni, decide să abandoneze civilizația, răspunzând chemării sălbăticiei.

  • Accidentul
    26.24 LEI
    Epuizat din stoc

    In monumentala "lstorie a literaturii romane de la origini pana in prezent", George Calinescu marcheaza „inrudirea" lui Mihail Sebastian cu Mircea Eliade, generata de admiratia comuna pentru Nae lonescu. Si in textele sale intalnim concepte precum „experienta tragica", „destin", insa apropierile nu merg mai departe: „Incolo, autorul este un adept al lui Descartes, tine la lucrurile «clare si distincte», aplicand acest cartezianism mai ales in campul senzatillor. De unde un senzualism rece, lucid, cultivat cu exactitati de geometrie. Neputandu-si ingadui decat o singura experienta, aceea a rasei sale, scriitorul se refugiaza in analiza si insemnarile sale erotice sunt mai mult stendhaliene decat gidiene".

  • Poezii
    26.24 LEI
    Epuizat din stoc

    ,,Nici timpul, nici indoielile, nici uitarea, nici chiar reaua vointa nu l-au scos pe George Cosbuc din cercul imensei popularitati, cu care poetul se inconjurase, de altfel, din timpul vietii sale. Aura sansei i-a suras  poetului fara incetare, si ea n-a fost umbrita decat de nefericiri ale existentei personale.''

  • Peripetiile Fanchettei
    26.24 LEI
    Epuizat din stoc

    ,,E o mare greseala sa crezi ca primul venit te poate iubi. Ca sa savarsesti aceasta mare nebunie, trebuie sa ai mult suflet si sa afli tot atatea si la cel pe care-l iubesti... Mahomed a spus ca femeile n-ar avea suflet...''

  • Leadership rezonant. Reinnoieste-te si conecteaza-te cu ceilalti prin constientizare, speranta si compasiune
    35.00 LEI

    Leadership rezonant. Reinnoieste-te si conecteaza-te cu ceilalti prin constientizare, speranta si compasiune.

    Intr-o epoca in care comunitatea de afaceri a fost grav afectata de criza financiara, cand liderii nu reusesc sa afiseze transparenta si cand consecintele drastice ale liderilor aroganti absorbiti de propria persoana sunt mai mari ca niciodata, perspectivele impartasite aici sunt cu atat mai valoroase. daca avem nevoie de ceva de la liderii de azi, avem nevoie de mai mult leadership de tip rezonant. - Daniel Goleman

    Dupa ce am scris Primal Leadership impreuna cu bunii mei prieteni si colegi Richard Boyatzis si Annie McKee, am fost invitati sa vorbim pe podiumurile din intreaga lume despre modul in care leadershipul rezonant poate face liderii mult mai eficienti. 
    Intrebarea cu care ne confruntam aproape invariabil este: „Cum facem acest lucru?“ Richard si Annie au raspuns acum la aceasta intrebare cruciala atat cu viziune, cat si cu precizie. 

  • Calatorii in centrul gandirii. Consemnate de Tudor Artenie
    33.59 LEI
    Epuizat din stoc

    In timpul operatiei, neurochirurgul se simte foarte singur...

    Acesta este motivul pentru care, inainte de operatie si in timpul operatiei, ma rog lui Dumnezeu. 

    Transmit astfel pacientului incredere si sanatate, iar la iesirea din sala ma inchin din nou. 

    Eu cred ca Dumnezeu este in creierul omului. Sau exista o legatura spirituala intre creier si Divinitate. 

    Iar pentru a interveni cu succes pe creier, nu ma pot ruga altcuiva decat lui Dumnezeu.

  • Corporatist de Romania
    19.98 LEI
    Epuizat din stoc

    Despre mine: Sunt sotie, mama, colega, voluntara si, mai nou, scriitoare. Fiecare in parte ma implineste si toate, luate impreuna, definesc persoana care sunt astazi. Daca prin povestile si trairile mele, prin opiniile constructive sau parerile mai putin pertinente pe care le transmit reusesc sa va ofer un scurt ragaz intr-o zi nebuna, un moment de destindere sau poate de amuzament, atunci voi fi mai mult decat fericita ca aceasta carte si-a indeplinit menirea. 
    „Corporatiile reprezinta o lume aparte, de care te poti lasa indoctrinat si la care iti poti recunoaste apartenenta sau, din contra, o lume cu care realizezi ca nu ai nimic de a face si preferi sa-ti urmezi drumul pe cont propriu. Si ca in orice lume, si aici putem vorbi despre traditii si obiceiuri, moda si cultura lingvistica. (...) Exista reguli la orice pas si orice deraiere poate fi taxata, mergandu-se pe principiul ca nimeni nu este de neinlocuit, iar la usa mai asteapta trei care sa-ti ia locul, dornici sa se afirme si sa urce celebra scara ierarhica." — IRINA DOLTU 

  • Momente si schite
    26.24 LEI
    Epuizat din stoc

    Maestru neegalat al schițelor, Ion Luca Caragiale a creat o adevărată frescă socială a României de la sfârșitul secolului al XIX-lea și începutul secolului XX, autorul abordând domenii dintre cele mai diverse. Astfel, școala, administrația de stat, relațiile interumane, dar și alte aspecte ale vieții au trecut prin filtrul critic al lui Caragiale. Din păcate, bucuria reîntâlnirii cu opera unuia dintre marii clasici ai literaturii române poate fi umbrită de amărăciunea provocată de permanența, de actualitatea textelor sale. Mai mult, năravurilor, șmecheriei balcanice sau pasiunilor ori demagogiei politice care marcau societatea românească în vremea lui I.L. Caragiale li s-au adăugat astăzi hoția și corupția.
    Textele inserate între copertele acestui volum, apărut în Colecția „Biblioteca pentru toți“ a Editurii Minerva, au fost selecționate cu mare atenție, scoțându-se în evidență scrieri apărute atât în volume, cât și în presa vremii.

  • Poezii
    24.99 LEI

    Poezia lui Octavian Goga are o puternică funcție incantatorie. Patetică, duioasă, melancolică, tristă, încărcată cu accente de revoltă, creația lirică a scriitorului ardelean are un larg acces spre cititori atât prin darurile ei eufonice, deci prin marea expresivitate sonoră a unor cuvinte, cât și prin capacitatea de reprezentare a unei realități, percepută printr-o stare de suflet.
    Ediția de față reproduce selectiv texte din volumele "Poezii" și "Ne cheamă pământul".

  • Nuvele
    34.99 LEI

    În nuvelele sale, Slavici aduce un elogiu învățăturii, muncii intelectuale, dar reușeste să surprindă deopotrivă o întreagă societate, cu obiceiurile, problemele și tradițiile ei dintr-un anumit loc și moment istoric. În descrierile de natură dovedește sobrietate, apelând întotdeauna la sugerarea mediului întâmplării și nu la descrierea în sine a naturii.
    Eroii lui literari rămân figuri de neuitat care îi conferă scriitorului un loc de prim rang în Panteonul literar românesc, alături de marii prozatori ai secolului al XIX-lea: Ion Creangă și I.L. Caragiale.
    Prezentul volum reproduce selectiv texte din volumele Nuvele I și Nuvele II.

  • Padurea spanzuratilor
    26.24 LEI
    Epuizat din stoc

    «Ceea ce constituie in Padurea spanzuratilor un „act de dezertare", ar fi apreciat, dupa 50 de ani, ca un „fapt de mutilare", iar documentul de acuzare ar invinui statul, adica aici monarhia bicefala austro-ungara, de opresiune morala si psihologica asupra propriilor cetateni. Bineinteles ca situatia explicita fictional din Padurea Spanzuratilor poate avea in realitate diferite distributii si orice om, fie el rus, maghiar, austriac ori german, cetatean al altui stat, pus sa lupte impotriva statului national al rusilor, maghiarilor, austriecilor ori germanilor ar trece prin aceleasi destructii psiho­logice si frustrari de identitate nationala, ca pana la urma sa asculte de glasul sangelui si sa treaca la ai sai.» (Aureliu GOCI)

  • Nuvele
    26.24 LEI
    Epuizat din stoc

    «Mai este Caragiale contemporanul nostru? Dar oare este chiar atat de important pentru un scriitor sa fie contemporanul cuiva? Al nostru? Suntem chiar atat de importanti, noi? Si, odata cu aceasta intrebare retorica se naste paradoxul: de ce un geniu absolut si etern – precum Shakespeare sau Goethe, Eminescu sau Caragiale – are nevoie de un contemporan relativ, anonim si efemer, pe care il si inlocuieste periodic, la fiecare sfert sau jumatate de veac? Aici rezida misterul pactului „democratic“ dintre creator si cititor sau spectator; „clauza“ confidentiala. S-ar parea ca eternitatea are nevoie de provizoriu si efemer, de ridicol si nesemnificativ ca sa se justifice in fata unei posteritati utopice, numite neant. Pentru Caragiale, care – marturisea el, „simt enorm si vaz monstruos“ (Grand Hotel „Victoria Romana“) –, orice text, fie el dramatic sau liric, „oglindeste“ nu numai realitatea sociala, ci si realitatea textuala: textele anterioare sau colaterale, dar, la fel de bine, se poate reflecta pe sine, in jocuri de oglinzi lexicale, sintactice, semantice sau simbolice. » (Narcis Zarnescu)

  • Fii sănătos! Vindecarea prin alimentaţia naturală
    16.18 LEI
    Epuizat din stoc
    „Informatii referitoare la motivarea si necesitatea schimbarii obiceiurilor alimentare nesanatoase veti gasi si in alte lucrari, dar cartea de fata, are meritul de a va aduce argumente solide, adevarate si usor de inteles.'' (dr. Lucia Bubulac)
  • Factori de risc în cancer
    39.45 LEI
    Epuizat din stoc
    ''Aceste pagini înfiorate de viaţă şi adâncite de studiu şi documentare ni se impun mai mult decât o meditaţie asupra responsabilităţii tuturor în timpurile noastre ameninţate. Este cartea pentru prietenii trădaţi de boală, dar şi pentru prietenii fideli.” (Magda Blebea)
Filter by
Cumpără acum de la

Categorie

Preț

Editura