Cărți

Grilă Listă
Setați descendent

3 Articole

Cumpără acum de la
  • Femeia si Tantra
    66.15 LEI
    Tantra face posibilă întâlnirea dintre sexualitate și spiritualitate, fiind experiența care ne permite să ne întoarcem la firescul existenței noastre, la acea spontaneitate divină a ființei noastre.
  • Magia puterii feminine. Energia, fortele si tainele seductiei
    50.40 LEI
    Practicile energetice ale femeilor sunt prezentate pentru prima dată într-o formă atât de interesantă și un sistem impresionant de eficient. Larisa Renar vă introduce într-o lume în care elementele și fluxurile de energii nu sunt mai puțin importante decât rata de schimb; elementele nu se adaugă pur și simplu pentru a crea o relație, ci se construiesc armonios în conformitate cu legile psihologiei și legendele ce capătă brusc sens în viața reală. Jurnalul Magia puterii feminine descrie călătoria inițiatică parcursă de două femei care au trăit în epoci diferite. Ele descoperă legile străvechi ale iubirii și învață secretele seducției.
  • Cum sa-ti faci sotul milionar
    56.70 LEI
    Epuizat din stoc
    Larisa Renar își argumentează în volumul de față, „Cum să-ţi faci soţul milionar”, convingerea că banii sunt o energie direcționată, structurată, sexuală și vitală. Femeia îi oferă bărbatului energia ei și el o transformă în bani, astfel că veniturile bărbatului sunt influențate în mare măsură de cea care îi stă alături. De femeie depinde dacă el va fi „fruntea satului” sau dacă numele lui va ajunge cunoscut în întreaga lume.
Filter by
Cumpără acum de la

Categorie

Preț

Editura