Cărți

Grilă Listă
Setați descendent

8 Articole

Cumpără acum de la
  • Parinti linistiti, copii fericiti. Caiet de lucru cu tine
    89.00 LEI

    Cum să folosești conectarea ca să-ți vezi copilul înflorind.

    Un instrument interactiv care te ajută să-ți reglezi propriile emoții, regăsind bucuria de a fi părinte.

    Autoare de bestsellere internaționale, Dr. Laura Markham a consiliat peste 130.000 de familii.

  • Poftă bună. Soluții practice pentru mesele copiilor și pentru cele mai frecvente probleme alimentare
    65.00 LEI

    „Poftă bună: soluții practice pentru mesele copiilor și pentru cele mai frecvente probleme alimentare” de Sarah Ockwell-Smith este o carte valoroasă pentru oricine dorește să-și îmbunătățească relația cu mâncarea și să abordeze alimentația într-un mod mai blând și sănătos.

    Două idei esențiale:

    Copil mofturos sau prea mâncăcios? Doar dulce, fără legume, doar mâncare albă sau, din contră, gustări cu prea mulți coloranți? Sarah Ockwell-Smith ne ajută să facem diferența dintre poftă, foame și apetit, iar asta va schimba felul în care ne raportăm la ora mesei.

    Principiile hrănirii cu blândețe se aplică la orice vârstă, din ziua în care copilul se naște până când adolescentul pleacă la facultate.

    O idee revoluționară:

    Ca să poți avea o influență pozitivă asupra obiceiurilor alimentare ale copiilor, trebuie să le înțelegi și să le schimbi pe ale tale.

  • Somn ușor
    60.00 LEI
    Somn ușor oferă soluții blânde și eficiente pentru cele mai întâlnite dificultăți legate de somn ale copiilor mici, de la 0 la 5 ani. Sarah Ockwell-Smith propune metode blânde de gestionare a problemelor de somn, încercând să păstreze un echilibru între nevoile părinților și cele ale copilului.
  • Ghidul de alăptare al doctorului Jack Newman
    85.00 LEI
    Dr. Jack Newman este unul dintre cei mai cunoscuți experți în lactație și probleme legate de alăptare, care a ajutat zeci de mii de femei cu sfaturi și soluții practice. Acest ghid cuprinzător propune o serie de strategii și soluții pentru cele mai întâlnite probleme legate de alăptare: Cum știu că bebelușul primește suficient lapte? Cum evit durerile de sâni? Cum ajut bebelușul să se atașeze corect la sân? Pot alăpta în timpul unui tratament medicamentos? Cum alăptez un nou-născut prematur sau cu nevoi speciale?
  • Iubire necondiționată pentru copilul tău
    60.00 LEI
    Autorul care a revolutionat conceptul de crestere a copiilor, mutand accentul de pe autoritate pe dialog, de pe conditionare a comportamentului, pe iubire si incredere. O abordare inovatoare a unui specialist in educatie cunoscut in intreaga lume. Cum faci sa te asculte copilul? Iata intrebarea de la care pornesc majoritatea cartilor de parenting. Alfie Kohn, expert de renume international, porneste de la o intrebare diferita, care schimba fundamental felul in care ne privim copiii si cum relationam cu ei: Ce nevoi au copiii nostri - si cum facem sa le implinim? Iubire neconditionata pentru copilul tau este o pledoarie puternica pentru respect, cooperare si acceptare, care pune sub semnul intrebarii instrumentele traditionale de educatie, in special pedepsele si recompensele. In locul lor, Alfie Kohn propune cultivarea motivatiei intrinsece, care va da rezultate pe termen lung, si a unei relatii de incredere intre parinti si copii, care va aduce armonie si cooperare fara constrangeri.
  • Parinti linistiti, frati fericiti
    65.00 LEI
    Epuizat din stoc
    Prieteni pe viata - sau concurenti pe viata? Relatiile dintre frati pot fi uneori armonioase si hranitoare, la fel cum, alteori, pot deveni competitive sau conflictuale. Cu o experienta clinica de zeci de ani si peste 130 000 de familii consiliate, dr. Laura Markham priveste relatiile dintre frati din perspectiva parintilor si a ceea ce pot face acestia ca sa creeze o relatie de incredere intre copiii lor. Printre sfaturile practice pe care le da, se numara: • Evitarea etichetelor si a comparatiilor • Crearea unei relatii unice cu fiecare copil • Crearea unei culturi familiale a rasului, si nu a conflictului • Echiparea fiecarui copil cu instrumente personalizate pentru gestionarea conflictelor
  • Părinți liniștiți, copii fericiți
    65.00 LEI
    Un ghid practic si eficient despre cum sa cresti copii responsabili, independenti si fericiti. O carte care se bazeaza pe zeci de ani de experienta clinica si cercetari stiintifice aprofundate privind dezvoltarea creierului copiilor. Care este cel mai important lucru pe care il poate face un parinte pentru copilul sau? Sa-si inteleaga, sa-si accepte si sa-si regleze propriile emotii, in cat mai multe dintre situatiile "fierbinti" ale vietii de zi cu zi. Iata piatra de temelie a metodei de educatie cu blandete dezvoltata de dr. Laura Markham, psiholog clinician cu experienta in consilierea a peste 130 000 de familii si autoare a doua dintre cele mai influente carti de parenting: Parinti linistiti, copii fericiti si Parinti linistiti, frati fericiti.
  • Ups, pubertatea!
    79.00 LEI
    Ups, pubertatea! Cum arată lumea adolescenților de azi și cum vorbim cu ei despre teme dificile este un ghid cuprinzător pentru părinții preadolescenților și adolescenților (8-18 ani), care oferă soluții, strategii și răspunsuri la cele mai complicate întrebări și dileme legate de această perioadă din viața copiilor. Dr. Cara Natterson și Vanessa Kroll Bennett îi îndrumă cu blândețe, umor și expertiză științifică pe părinții și educatorii care au în grijă copii aflați la vârsta pubertății.
Filter by
Cumpără acum de la

Preț

Editura