Cărți

Grilă Listă
Setați descendent

Articolele 1-30 din 246

Cumpără acum de la
  • Cum sa spui nu! Cand sa spui da! Consimtamantul
    65.00 LEI
    Un ghid atotcuprinzator, sincer si amuzant despre consimtamant, destinat copiilor si adolescentilor de la autorii premiati ai cartii Bun-venit la menstruatie. Yumi Stynes este coautorul premiatului podcast ABC Ladies, We Need to Talk, jurnalista, scriitoare si autoare de carti de bucate.
  • Micul pieton. Reguli de circulatie pentru copii
    12.00 LEI
    Cu ajutorul cartii ilustrate "Micul pieton" vei invata: • sa intelegi indicatoarele rutiere • cum te poti deplasa pe jos, in siguranta, in oras dar si in afara lui • unde nu ai voie sa circuli • ce ai voie si ce nu ai voie sa faci ca pieton
  • Cum sa comunicam in mod nonviolent cu copiii
    70.00 LEI
    Solutiile pentru a progresa, a vorbi, a asculta si a intelege A comunica in mod nonviolent ne permite sa vorbim cu sufletul, cu respect fata de ceilalti. Aceasta lucrare, conceputa de un psiholog pentru copii specializat in gestionarea emotiilor si comunicare binevoitoare in familie, va propune instrumente adaptate ca sa fixati cele patru etape fundamentale ale traiului impreuna: a observa, a simti, a exprima o nevoie, a face o solicitare clara. Copilul vostru va invata astfel cum sa-si clarifice emotiile si gandurile ca sa se conecteze cu ceilalti, dar fara o relatie de forta, in familie, la scoala si cu prietenii.
  • Cronologia francmasoneriei universale
    40.01 LEI
    Principalele evenimente istorice, care, de-a lungul a peste doua milenii de la nasterea lui Iisus Hristos, au impus Francmasoneria operativa si speculativa, ca fiind cele mai importante societati din Istoria civilizatiei omenesti. Lucrarea reprezinta o noua modalitate de scriere si de intelegere a Istoriei lumii civilizate.
  • Terminologia masonica
    50.00 LEI
    O lucare de inalt nivel stiintific in materie, un ghid de perfectionare spirituala. Lucrarea are ca scop explicarea unor termeni uzuali din Francmasonerie, fiind utila atat initiatilor, cat si neinitiatilor
  • I Ching. Vechiul oracol chinezesc
    40.01 LEI

    Vechiul oracol chinezesc I Ching este o metoda de divinatie aparuta in China, in urma cu mii de ani. Astazi, ea a primit acreditari stiintifice si un loc in topul tehnicilor intuitive de aflare a viitorului. Aceasta arta ne va ajuta in momentul in care nu reusim sa intelegem o anumita situatie din prezentul nostru, acele simtaminte inaccesibile puterii noastre de intelegere, care ar putea genera anumite consecinte in viitorul nostru...

  • Best of friends. O poveste epica in care se exploreaza legaturile prieteniei din copilarie
    60.00 LEI

    • Autoarea bestsellerului international Home Fire, Castigatoare a Premiului Feminin pentru fictiune.

    In 1988, in Karachi, doua fete de paisprezece ani sunt prietene de un deceniu, impartasind glume, secrete si o dragoste profunda pentru George Michael. Pe masura ce dictatura pakistaneza cade si o femeie ajunge la putere, lumea pare brusc plina de posibilitati. Entuziasmate de schimbarea care plutea in atmosfera, ele iau o decizie pripita la o petrecere. In acea noapte, totul merge prost, iar cele doua fete nu au puterea de a schimba rezultatul. - Zahra si Maryam

  • O viata moderna prin Mudre
    50.00 LEI

    Corpul tau este o antena subtila ce primeste si transmite continuu energie (prana). Mudrele sunt vechi gesturi ale mainilor folosite in multe traditii de la yoga la dansul indian si pana la artele martiale si kineziologie care actioneaza asemenea unor comutatoare pentru a controla fluxul pranei in corpul tau. Chiar daca cele mai multe mudre sunt usor de realizat, ele sunt atat de puternice, incat practicarea lor regulata iti poate schimba viata. In aceasta carte, cunoscuta profesoara de yoga Swami Saradananda ofera o prezentare extrem de practica, accesibila si calauzitoare privind folosirea mudrelor in viata de zi cu zi. Cele sase capitole ale cartii sunt dedicate diferitelor parti ale mainii, elementului asociat si beneficiilor principale:

  • Asezati-va confortabil. Pregatirea mintii si a trupului pentru practicarea meditatiei in liniste
    50.00 LEI

    Asezati-va confortabil este un ghid pentru stabilirea unei rutine de practicare a meditatiei pe termen lung in mod sanatos si placut. Aceasta este singura carte care ofera o abordare completa a pregatirii pentru o sesi¬une de meditatie lipsita de dureri. Swami Saradananda este o renumita profesoara de yoga si meditatie.Cartea leaga laolalta yoga, traiul constientizat si meditatia. O excelenta carte in care toate acestea "se incruciseaza" si care va fi pe placul persoanelor cu diverse abordari in ceea ce priveste spiritualitatea. Include pozitii si exercitii de respiratie care ajuta la eliminarea disconfortului, alaturi de sfaturi pentru dieta si stil de viata care sa ajute la calmarea si imbuna tatirea puterii de concentrare.

    Practicarea meditatiei poate suferi blocaje din cauza durerilor resimtite in timpul sederii. Acest lucru duce la instaurarea unei agitatii la nivelul mintii, ajungand pana la senzatia de "a nu medita bine". Asezati-va confortabil exploreaza problemele fizice care pot aparea in timpul sederii, de la dureri la nivelul genunchilor la supraincordarea tendoanelor. Swami Saradananda ne arata cum pregatirea pentru yoga, exercitiile de respiratie si adaptarea pozitiilor ne pot ajuta la intarirea trupului pentru o meditatie sustinuta pe perioade mai lungi de timp. Aceasta ne invita sa intelegem felul in care mintea ne poate fugi cu usurinta la alte lucruri, precum un catel, dar si ca disconfortul fizic poate fi adesea o distragere neobservata a atentiei.

  • Revolutia marketingului contextual. Cum sa-i motivezi pe cumparatori in epoca mass-mediei infinite
    70.00 LEI

    Revolutia marketingului contextual. Cum sa-i motivezi pe cumparatori in epoca mass-mediei infinite

    Intr-o lume caracterizata de zgomotul nelimitat al mass-mediei, oare cum ar putea afacerile sa ajunga la clienti? Prin context.

    Suntem in mijlocul unei ample revolutii media. Pentru prima data in istorie, oamenii obisnuiti din intreaga lume au puterea de a crea, distribui si consuma continut; si asta imediat, de oriunde s-ar afla, folosindu-si dispozitivele. Cresterea masiva in ceea ce priveste "zgomotul" creat de acesti consumatori si de dispozitivele lor creeaza o situatie complet noua ce face ca marketingul conventional sa para invechit. Dar chiar si asa, nenumarate companii si structuri de marketing continua sa se bazeze pe modelele traditionale, considerand ca actiunile lor vor domina clientii. Si nu fac altceva decat sa se insele.

  • Dezvoltarea stimei de sine si a inteligentei emotionale a copilului tau
    35.00 LEI

    Ajutandu-ti copilul sa isi dezvolte stima de sine si inteligenta emotionala, ii faci un cadou. Un cadou care ii va fi mereu de folos si il va ajuta sa dea ce e mai bun din el in toate domeniile vietii sale.

    Cartea de fata prezinta definitiile conceptelor de stima de sine si de inteligenta emotionala si explica importanta acestor notiuni pentru dezvoltarea si sanatatea psihologica a copiilor. In egala masura, cartea abordeaza importanta jocului si da sfaturi despre cum poate fi utilizat jocul pentru a favoriza dezvoltarea psihologica a copilului. Este ilustrata cu exemple extrase din practica clinica a autoarei.

  • Stalpii pierduti ai lui Enoh
    77.00 LEI

    Traditia ezoterica sustine de multa vreme ca la inceputurile civilizatiei umane a existat o stiinta-religie unificata, o intelegere spirituala a universului si a locului nostru in el. Personajul biblic Enoh, cunoscut si sub numele de Hermes Trismegistus, Thoth sau Idris, era vazut drept gardianul acestei cunoasteri sacre care a fost inscriptionata pe stalpii cunoscuti sub numele de stalpii lui Enoh sau stalpii lui Set.

    Examinand ideea stalpilor pierduti ai cunoasterii pure - stiinta sacra din spatele filosofiei hermetice Tobias Churton investigheaza controversatele origini evreiesti si egiptene ale faimoasei povesti a lui Josephus Flavius, potrivit careia urmasii lui Set au inscris cunoasterea pe doi stalpi pentru a o salva de la o catastrofa globala. El urmareste fragmentele acestei cunoasteri sacre asa cum au coborat de-a lungul timpului in cercurile initiatice, influentand civilizatia prin intermediul cunoasterii mistice hermetice, gnostice, cabalistice, masonice, hinduse si islamice. El urmareste calea fragmentelor stalpilor prin alchimia egipteana si prin setitii gnostici, prin Cabala si prin misticul medieval Ramon Llull. Churton exploreaza sosirea manuscriselor hermetice in Florenta Renasterii, filosofiile lui Coper!nic, lui Pico della Mirandola si lui Giordano Bruno, dar si originile francmasoneriei, inclusiv ,,renasterea" lui Enoh in Ritul Scotian al masoneriei. El evidentiaza centralitatea cunoasterii ancestrale pentru Isaac Newton, William Stukeley, John Dee si William Blake, cunoastere care a fost redescoperita si valorificata in cadrul traditiilor Martinismului, Teosofiei si Thelemei. Churton desluseste, de asemenea, ce a vrut sa spuna Josephus Flavius atunci cand a afirmat ca un stalp setit se mai afla inca in picioare in tinutul ,,Seiridic": tinutul adoratorilor lui Sirius.

    Ilustrand modul in care stalpii pierduti devin un simbol semnificativ pentru secolul XXI, cu scopul de a ne redobandi mostenirea ancestrala, Churton dezvaluie in cele din urma modul in care firele ezoterice ale tuturor religiilor se unesc intr-o gnoza care ar putea oferi o baza pentru reunirea religiei si a stiintei.

  • Trepte spre cer
    77.00 LEI
    Memoria mitica a sustinut de mult timp ca, undeva pe Pamant, exista un loc de unde putem transcende moartea si de unde ne putem alatura zeilor. In Trepte spre Cer, Zecharia Sitchin adanceste explorarile sale fascinante privind istoria Pamantului, in cautarea dorintei de a reveni la divin. Combinand enigma Piramidelor cu legendele incercarilor umane de a urca la Cer precum zeii in cautarea nemuririi, autorul patrunde in vietile faraonilor din Egipt, care au invatat cum sa parcurga Calea Zeilor catre ,,viata vesnica de apoi", vorbeste despre regele sumerian Ghilgames, care a calatorit in tinuturi indepartate in incercarea sa de a ,,atinge cerul" si de a scapa de soarta muritoare; Alexandru cel Mare, care se considera fiul unui zeu; Ponce de Leon, care a explorat Florida in cautarea legendarei Fantani a Tineretii. In cele din urma, autorul vorbeste despre privirea Sfinxului, ,,Ghidul Sacru" privind cautarea interioara si simbolica a vietii vesnice.
  • Îngerul comorii pierdute
    60.00 LEI

    Un secret stravechi ascuns in cantecul unei mame...

    Cand tanara vaduva Marie-Ange Norton este invitata in Franta, la Beauregard, de catre misteriosul Monsieur Malleval pentru a primi o mostenire, nu are de ales decat sa accepte.

    Dar cand porneste in calatorie, impreuna cu capitanul Hugo Saintclair, nu stie ce o asteapta peste mare, in agitata Franta a secolului al XIX-lea, in ajunul intoarcerii lui Napoleon din exil. Acolo, este surprinsa de fascinatia lui Malleval fata de familia ei aparent inspirata de credinta lui ca aceasta ar fi conectata cu o relicva sacra despre care a citit in manuscrisele codificate ale Cavalerilor Templieri.

    Iar pe masura ce devine clar ca obsesia lui Malleval l-a innebunit, Marie-Ange este ingrozita sa realizeze ca e mai mult prizoniera barbatului decat oaspetele lui. Si Hugo este singura persoana care ar putea sa o ajute, dar poate reprezenta un alt tip de pericol...

  • Coarnele zeitei. Calatoare in timp
    80.00 LEI

    In anul 1983, Dolores lucra cu mai multe persoane care s-au oferit in mod voluntar pentru sesiuni, pentru a o ajuta sa isi perfectioneze mestesugul in domeniul hipnozei. De-a lungul anilor, ea si-a dezvoltat propria tehnica de hipnoza, prin care clientii intrau intr-o stare de transa foarte profunda si erau capabili sa retraiasca viata trecuta pe care o explorau. Cand acesti oameni se intorceau in trecut, era ca si cum ar fi fost realmente acolo. Daca mentionai ceva din vremea noastra care nu exista in epoca lor, ei nu stiau despre ce vorbesti.

    Aceasta carte prezinta vietile trecute traite de trei dintre acesti voluntari, care s-au intors pe vremea druizilor si au oferit informatii despre cum era sa traiesti in acel timp si despre dificultatile intampinate atunci cand incercau sa traiasca dupa credinta lor in Mama Pamant. Inchizitia statea mereu la panda, cautand sa descopere aceste grupuri speciale care aveau o religie diferita si incercau sa forteze oamenii sa dezvaluie informatii despre credintele si practicile lor. Inchizitia credea ca aceste grupuri speciale aveau puteri magice si o influenta prea mare asupra oamenilor obisnuiti.

    Veniti alaturi de noi in aceasta calatorie in trecut!

  • Apa si fizica cuantica. Catre o revolutie in medicina
    149.00 LEI

    Apa ramane o substanta misterioasa pentru stiinta si fiecare zi aduce cu sine un numar de publicatii care incearca sa explice proprietatile sale surprinzatoare. Printre ele, aptitudinea apei de a da viata este, cu siguranta, cea mai fascinanta. Pentru a rezolva enigma acestei legaturi intime dintre apa si viata, oamenii de stiinta au enuntat ideea ca apa este capabila sa poarte si sa transmita informatii.

    Aceasta ipoteza ar explica omniprezenta apei in celule (din 100 de molecule constitutive ale unei celule, 99 sunt molecule de apa) si ar oferi, deopotriva, o baza teoretica pentru eficacitatea homeopatiei. Lucrarile foarte controversate ale lui Jacque Benveniste, reluate din 2004 de catre profesorul Luc Montagnier, au suscitat o vie polemica in sanul cercurilor stiintifice, punand in prim-planul scenei mediatice teoria ,,memoriei apei".

    Pentru a rezolva criza, anumiti cercetatori, printre care si autorul, propun o viziune cuantica asupra lumii biologice. Fizica cuantica a campurilor vede in vidul cuantic sursa intregii materii si a intregii energii, si ar fi in masura sa explice cum apa, prin formarea de ,,domenii de coerenta", ar putea, efectiv, sa fie un vector de informatie biologica.

    In aceasta lucrare, Marc Henry, conferentiar apreciat pentru pedagogia sa si pentru capacitatea de a prezenta problemele complexe intr-un limbaj limpede, furnizeaza toate bazele stiintifice necesare intelegerii acestei revolutii cuantice care va reinventa medicina. Cititorii din toate domeniile vor gasi in aceste pagini o sursa pretioasa de informatii.

  • Ursul păcălit de vulpe
    15.00 LEI
    Ilustrații de Șerban Andreescu
  • Motanul încălțat
    15.00 LEI
    Ilustrații de Șerban Andreescu
  • Potiuni, elixire si bauturi
    45.00 LEI
    Un grimoar de vrăji potabile al vrăjitoarelor moderne Bazându-se pe meșteșugurile ei eclectice, Anaïs Alexandre împărtășește o colecție de poțiuni delicioase pentru vrăjitoarea modernă. De la cocktailuri puternice la elixire regeneratoare și băuturi captivante, aceste vrăji de băut valorifică puterea înțelepciunii magice într-o formă cu adevărat delicioasă. Fiecare poțiune este însoțită de un ritual simplu pentru a-și supraîncărca eficiența, indiferent dacă lucrezi ca vrăjitoare solitară sau împreună cu clanul tău.
  • Efectul Chiron
    60.00 LEI
    Am avut cu toții parte de-a lungul vieții de dezamăgire, tristețe, respingere sau pierderea a ceva important. Atunci când suntem răniți, instinctele animalice de autoprotejare intră în acțiune pentru a ne ajuta să supraviețuim. Aceste tipare de comportament sunt strategii naturale și necesare de adaptare, la început. Dar multe persoane se complac prea mult timp în aceste tipare și ajung să se distanțeze de propriile surse de înțelepciune și intuiție.
  • Cele trei valuri de voluntari si Noul Pamant
    70.00 LEI
    Pamantul are probleme cine se ofera voluntar? Sufletele native de pe Pamant erau prea prinse in roata karmei. Singura speranta era sa ceara unor suflete pure, care nu mai fusesera prinse intr-un ciclu karmic, sa vina. Dolores, in munca ei de hipnoza, a descoperit trei valuri ale acestor voluntari. Unii provin direct de la "Sursa" si nu au mai trait intr-un corp fizic pana acum. Altii au trait in spatiu ca fiinte de pe alte planete sau din alte dimensiuni. Pentru ca intreaga memorie este stearsa la intrarea in dimensiunea Pamantului, ei nu isi amintesc insarcinarile lor. Astfel, aceste suflete frumoase intampina greutati in adaptarea la lumea noastra haotica. Aceste suflete joaca un rol vital pe masura ce ne ajuta pe toti sa ne inaltam spre Noul Pamant.
  • Coaching sistemic si constelatii
    90.00 LEI
    Cartea Coaching Sistemic si Constelatii ofera o introducere ampla in atitudinea, principiile si practicile acestei metode de coaching care este informata de intelegerea faptului ca fiecare sistem relational genereaza un camp invizibil de informatii. Cartea descrie o metodologie prin care pot fi facute vizibile informatiile din acest camp informational si apoi ghideaza cititorul sa inteleaga mai multe despre dinamicile ascunse prezente in sistemele relationale. Aceasta carte practica si accesibila a devenit o resursa de incredere pentru coachi, facilitatori si pentru alti oameni care cauta sustinere in calatoria lor in lumea coachingului sistemic.
  • Enciclopedia masajului
    220.00 LEI
    Mai mult decat o carte, un adevarat manual pentru a invata! Toate tehnicile pentru a progresa pas cu pas: efleuraj, modelaj, frictiune, palpare-infasurare, discordare...
  • Secretul celor 7 flori de lotus
    50.00 LEI

    Povesti despre trezirea spirituala.

    Cu meditatii pentru activarea chakrelor

    Cu peste 300.000 de carti vandute, KALASHATRA GOVINDA este cel mai de succes autor in acest subiect de chakre pe piata de limba germana.

  • Purpura profundă
    40.01 LEI
    O poveste incitanta care imbina atractia sexuala cu muzica.
  • Bloody Women. Femei sângeroase
    50.00 LEI
    Cartea Bloody Women (Femei sangeroase) a fost adaptata pentru tv intr-o serie de opt episoade, un thriller cu accente de comedie neagra, de catre premiata scriitoare si jurnalista Lorna Martin, ce a cocreat (alaturi de Sharon Horgan) si a scris comedia dramatica, foarte bine primita de critici, Women on the Verge.
  • Sexualitatea fără prejudecăți
    55.00 LEI
    Daca am inceta sa ne purtam ca...? Prin cuvinte simple si exemple concrete de cupluri, Philippe Arlin, psiholog si sexolog in practica de aproximativ cincisprezece ani, ofera in aceasta carte o perspectiva fara precedent asupra sexualitatii noastre.
  • Recreatia mare
    25.00 LEI
    Recreatia mare reuneste multe dintre povestirile lui Mircea Santimbreanu. Personajele cartii sunt de doua feluri: pozitive si negative. Avem pe de o parte galeria celor care sunt harnici, care sar in ajutor, invata bine, la plantatul pomilor fructiferi etc. De cealalta parte sunt corigentii, chiulangii, indisciplinatii care soptesc, copiaza, deranjeaza lectia, distrug natura, isi mint parintii.
  • In compania inteleptilor
    45.00 LEI
    Epuizat din stoc
    In compania inteleptilor. 28 de intelepti prin povesti captivante si anecdote uimitoare Urmand firul capricios al unor povesti captivante si anecdote extraordinare, aceasta carte prezinta 28 de mari figuri ale intelepciunii contemporane. Sunt evocati, printre altii : Chandra Swami, Gurdjieff, Hakuin, Swami Prajnanpad, Dalai Lama, al XVI-lea si al XVII-lea Karmapa, Ma Anandamayi, Mataji Krish-nabai... si, bineinteles, Ramana Maharshi, etc.
  • Dorinta
    40.01 LEI
    Numiti-o dorinta! O naratiune sugestiva despre trecerea de la o sexualitate intima la un erotism care isi atinge plenitudinea atunci cand este impartasita cu Celalalt sau Ceilalti.
Filter by
Cumpără acum de la

Categorie

Preț

Editura