Cărți

Grilă Listă
Setați descendent

Articolele 61-90 din 42109

  • Dormitorul parintilor
    30.00 LEI
    Dormitorul părinților este o zonă tenebroasă, plină de mistere și, deși nu este interzis, copiii nu au niciodată curaj să intre acolo. Pe bună dreptate, poate, pentru că atunci când, în final, pășește dincolo de pragul tulburător, protagonistul va descoperi (sau va crea) o dramă care va spulbera firavele sale speranțe de viitor. Un portret intim al unei familii fără șanse, al unor vieți dureros de singuratice în ciuda traiului în comun. .
  • Regele Arthur și cavalerii Mesei Rotunde
    49.00 LEI

    ...Toată lumea le cunoaște povestea și aventurile… sau nu? Cine a scos faimoasa spadă din stâncă? Ce e Sfântul Graal? Și cine au fost amorezii Tristan și Isolda, înțeleptul vrăjitor Merlin, cine a fost Sir Lancelot?

    Stai așa! În mai puțin timp decât îi ia unui motan viclean să-ți găsească fotoliul preferat, Mauri Kunnas a creat o mitologie felină extraordinară din legendele medievale. Însoțește-l pe Arthur, Mărețul Rege Motan din Logres, în această călătorie într-o lume plină de spirit cavaleresc, darts (!) și domnișoare aflate la ananghie și lasă-te purtat de aventurile lui pline de amuzament.

  • Ultima calatorie catre Key West
    40.01 LEI
    De la autoarea bestsellerului Să ne vedem cu bine în Havana, roman ales în clubul de carte al lui Reese Witherspoon În 1935, destinele a trei femei sunt transformate pentru totdeauna când unul dintre cele mai puternice uragane din istorie se năpusteşte spre Florida Keys, în noul roman captivant semnat de Chanel Cleeton, autoare de bestselleruri intrate în topul New York Times.
  • Fata care inalta zmeie
    30.00 LEI
    O femeie care fuge de trecut, o tânără care se luptă să schimbe prezentul, o fetiță care visează la un viitor mai bun. Trei vieți legate de destin. După tragedia care i‑a dat viața peste cap, Léna decide să lase totul în urmă. Ea pornește într‑o călătorie în India, de‑a lungul Golfului Bengal, pentru a încerca să‑și refacă viața. Bântuită de fantomele trecutului, singurul ei răgaz vine în zori, când merge să înoate în Oceanul Indian. În fiecare dimineață, pe plaja pustie, vede o fetiță care se joacă cu un zmeu.
  • Nu plange pentru mine
    54.00 LEI
    Lectura perfectă pentru fanii scriitoarelor Lucinda Riley, Victoria Hislop și Santa Montefiore ”Din câte-mi aduc aminte, povestea a început în zori, pe paisprezece septembrie 1943...”
  • O caut pe Jane
    50.00 LEI
    Trei femei pe care le unesc o scrisoare demult rătăcită, iubirea unei mame și o rețea secretă de femei care luptă pentru dreptul de a alege – povestea e inspirată din fapte reale. ”Un roman minunat scris despre alegerile pe care le facem cu toții și despre unde ne conduc ele.” — KRISTIN HARMEL
  • Lingura de aur
    45.00 LEI
    Thriller vertiginos şi plin de suspans, pentru iubitorii de mistere, dar şi pentru pasionaţii de prăjituri, Lingura de aur este un puzzle ingenios, plin de întorsături şocante şi de răsturnări de situaţie care te vor face să citeşti până noaptea târziu, până ajungi să întorci şi ultima pagină
  • Un autobuz condus de Urmuz
    49.00 LEI
    Urmuz este aici un șofer care-și transportă pasagerii bruscându-i cu cele mai repezite frâne. Dar, dacă vă spunem că pasagerii lui sunt niște cuvinte, desigur că ați înțeles de ce conduce așa de brutal. O foarte simpatică introducere în literatura română de avangardă, al cărei reprezentant de frunte este poetul Urmuz.
  • Mozart, dirijorul orchestrei Miau-Miau
    49.00 LEI
    La Operă, un Mozart năzdrăvan dirijează de zor o compoziție foarte ciudată. Ce să fie? O simfonie? Parcă e mai degrabă un cor. Începe cu nota MIAU și se încheie glorios cu cel mai avântat MIORLAU. O fantezie! Ce-o să zică oare dirijorul adevărat când o să audă? Ia să ciulim noi urechile...
  • La porțile tărâmului de nicăieri
    55.00 LEI

    Samar Yazbek a fost obligată să ia calea exilului de către regimul lui Baššār al-Assad. Când revolta din Siria s-a transformat în război civil, ea s-a hotărât să se întoarcă în țară, în secret, de mai multe ori. La porțile tărâmului de nicăieri este o mărturie rară, plină de curaj, a realităților pe care le-a descoperit în țara ei. De la primele demonstrații în sprijinul democrației la începuturile Armatei Libere și până la sosirea ISIS, ea oferă instantanee remarcabile cu soldați, copii, bărbați și femei care fac eforturi să rămână în viață. Cartea abundă în povești de supraviețuire de o sensibilitate cutremurătoare: oameni care trăiesc sub amenințarea armelor, tineri care refuză să tragă la ordinele comandanților, copii care-și irosesc viața în buncăre. La porțile tărâmului de nicăieri este un important document istoric, dar și o operă literară.

  • Aloo! Unde-i nasul meu, Picasso?
    49.00 LEI
    Cât de talentat e domnul care șterge tablourile de praf noaptea la muzeu? Habar n-are! Dar stați să vedeți ce se întâmplă când șterge portretul unei femei frumoase cu o cârpă prea udă! Uite-așa îi apucă pe unii talentul și iese... o minunăție. O farsă, desigur, pe seama celebrului Picasso. S-ar fi distrat și el!
  • 15 expresii romanesti cu tot atatea povesti
    42.00 LEI
    Poate că un cal breaz e mai greu de recunoscut pe străzile noastre pline de mașini, dar sensul expresiei respective va rămâne în memoria oricărui cititor și îi va aduce de fiecare dată un zâmbet pe buze. Să vedeți ce-a pățit bietul cal breaz până s-a învățat să nu se mai bucure atâta de atenția celorlalți! Toți colegii lui din carte, albina Cristina, căpcăunul Mustață, gâsca Matilda și mulți alții, care de care mai zăpăciți, trec prin aventuri, pățanii și parascovenii numai bune de stârnit râsete în cascadă!
  • Ce poti face cu mainile tale?
    39.00 LEI
    Ridică-ți mânuța și privește-o cu atenție. Ce face? Ce poate să facă? Pare să se miște atât de ușor! Maria, o fetiță drăguță, află tot felul de lucruri frumoase de făcut cu mâinile. Nu sunt secrete mari, poți și tu să le faci. Îndrumată cu blândețe de mami, Maria învață să aducă bucurie și încântare în jurul ei doar folosindu-și mâinile. Una dintre cele mai frumoase lecții!
  • Canada
    59.00 LEI

    În orășelul Great Falls, din Montana, viața unei familii aparent fericite se destramă brusc atunci când părinții, oameni absolut normali, se hotărăsc să jefuiască o bancă. Adolescenții gemeni, o fată și un băiat care rămân singuri în urma întemnițării părinților, se despart. Perspectiva romanului îi aparține băiatului, Dell Parsons, pe care soarta îl duce peste graniță. Ajuns în misterioasa și necuprinsa Canadă, Dell intră pe mâna unui bărbat violent și impulsiv. Romanul lui Richard Ford este o meditație asupra răului ascuns în cele mai banale ființe umane, dar și asupra misterului de nepătruns al unor peisaje pustii. Roman al maturizării, capodopera lui Richard Ford propune unul dintre cele mai tușante și mai dickensiene personaje din literatura acestui început de secol.

  • Superputerea mea este curajul
    49.00 LEI
    Într-o bună zi, micuţa Tina află că nu doar supereroii din filme sau personajele din cărţi au nevoie de curaj atunci când pleacă într-o aventură, ci și copiii, în viaţa lor de zi cu zi, acasă sau la școală.
  • Luna ucigașă
    59.00 LEI

    Două tinere sunt date dispărute, după ce au fost la petrecerea unui magnat al imobiliarelor. Când este găsit cadavrul uneia dintre ele, poliția descoperă o semnătură neobișnuită lăsată de ucigaș și crede că acesta va ataca din nou. Al doilea cadavru apare în scurt timp, apoi al treilea...
    Au de-a face cu un asasin fără egal, pentru găsirea căruia e nevoie de un detectiv inegalabil. Însă legendarul Harry Hole nu e disponibil — dat afară din poliție, își bea mințile la Los Angeles și nimic nu-l convinge să se întoarcă la Oslo. Până când femeia care i-a salvat viața e în pericol. Va trebui să adune o echipă ieșită din tipare ca să oprească un criminal de neoprit.
    Luna ucigașă nu e doar un thriller insuportabil de tensionat, ci și unul dintre studiile lui Nesbø asupra iubirii și singurătății.

  • Retroversiuni. Blocaje
    55.00 LEI
    Retroversiuni este scena de pe care douăzeci și șase de scriitoare oferă douăzeci și șase de contraargumente convingătoare celor care susțin că literatura română contemporană este neofertantă și că proza scrisă de femei nu este la fel de puternică precum cea a bărbaților. -- Victor COBUZ
  • Gramatica limbii franceze (A1-B2)
    45.00 LEI
    Lucrarea Gramatica limbii franceze se adresează tuturor celor interesați de studiul limbii franceze din diferite motive: pentru studii și examene, în activitatea profesională sau din pasiune. Ea poate fi utilizată ca manual de gramatică atât în completarea metodelor de limba franceză în context școlar, cât și în învățarea autonomă. În cuprinsul ei se regăsesc toate elementele lingvistice abordate în liceu, de la nivelul A1 la nivelul B2.
  • Corporatia
    38.00 LEI
    Dincolo de definițiile anodine și ambigue din dicționare, în limbajul cotidian termenii corporație și corporatism sunt folosiți cel mai adesea cu sensuri peiorative, indicând mentalități, atitudini sau persoane pline de sine și neserioase, având tendința de-a căuta întruna cusururi, ca și pe aceea de-a vorbi mult și fără rost – bineînțeles, într-o limbă cunoscută doar de „inițiați”.
  • Toți cei din acest tren sunt suspecți
    55.00 LEI

    Când Societatea Scriitorilor de Cărți Polițiste ma invitat la festivalul organizat întrun tren ce străbate Australia, speram să găsesc inspirație pentru a doua mea carte. Ficțiune, de data asta: trebuia să mă desprind de oamenii din viața reală care se ucideau între ei. Evident, n-a fost așa.

  • Agnes si misterul conacului
    30.00 LEI
    Noi mistere stau sa fie descoperite de Agnes si prietenul ei, Pilaf Agnes si mama ei mostenesc un conac de a carui existenta nu stiau nimic. Iar asta nu e tot. Uneori in camere se simte parfumul unor flori inexistente, iar capacul de la pian e mereu ridicat dimineata, chiar daca nimeni din casa nu canta la acest instrument. Mai mult, cine e misterioasa persoana E ale carei lucruri sunt in vila, dar nu este mentionata in niciun act? Si unde au disparut scarile marcate in planul casei?
  • Recrearea trupului, reinvierea sufletului
    40.01 LEI
    Corpul uman are nebanuite puteri de a se transforma si reinnoi continuu. Dar acesta e un "miracol uitat" in zilele noastre. Deepak Chopra ne arata drumul pe care trebuie sa-l parcurgem pentru a beneficia de aceste puteri. Simplu, in doar 10 pasi, putem scapa de energiile negative care produc imbatranire, slabiciunea si boala.
  • Societatea secreta a animalelor (vol. 2). Renasterea Phoenixului
    40.01 LEI
    Continuarea seriei cu animale fantastice a doctorului veterinar Luke Gamble Edith Wight abia așteaptă să se întoarcă în vacanța la Cabana din Pădure, la unchiul ei, veterinarul animalelor fantastice, și la aventurile nemaipomenite care apar tot timpul la ușa Cabinetului Doctorului.
  • 500 de adevaruri incredibile si trasnite
    15.80 LEI
    Stiai ca delfinii dorm cu un ochi deschis? Ca pasarile colibrii sunt singurele pasari care pot zbura cu spatele? Si ca este imposibil sa te gadili singur? Afla o multime de adevaruri incredibile si trasnite despre plante, animale, corpul uman, sport, istorie…
  • Prinsi intr-un joc video (vol. 5). Bossul final
    35.00 LEI
    Stan si Eric au zece minute la dispozitie ca sa salveze lumea! In aceste zece minute trebuie sa plonjeze intr-un univers al jocurilor video, sa dea de urma unui inamic atotputernic si sa-i zadarniceasca planurile malefice inainte de a fi prea tarziu. Imposibil? Nu, superimposibil! Vor intalni pterodactili care scuipa foc, uriasi verzi furiosi si unicorni care arunca lasere din copite. Singura sansa a celor doi prieteni de a supravietui pana la confruntarea cu bossul final este sa aiba incredere completa unul in celalalt. Vor reusi sa duca la bun sfarsit misiunea lor pe viata si pe moarte? Numaratoarea inversa a inceput.
  • O noua victima a modei
    55.00 LEI
    Personalitate media cu o prezență constantă atât în presa scrisă, cât și în cea audiovizuală, promotor neobosit al modei, dar și critic al ei, Ovidiu Buta se străduiește de peste douăzeci de ani să rafineze gusturile vestimentare ale românilor – fie că sunt simpli consumatori ori vedete de pe „sticlă”. Dar nu se mulțumește doar cu atât, așa cum o dovedește prezentul volum. Ovidiu Buta face, printre altele, și oficiul de istoric al modei, atât al celei internaționale, cât și al celei din România.
  • Cea de-a treia usa
    50.00 LEI
    Cea de-a treia usa iti ofera instrumentele de care ai nevoie pentru a obtine ceea ce iti doresti O calatorie uluitoare... care inspira si amuza, fiind insa si patrunzatoare. Daca vei crede vreodata ca nu mai ai solutii pentru o problema, Alex Banayan te va inspira sa-ti extinzi modul de gandire. - David Eagleman, autorul volumului Incognito, bestseller New York Times, profesor asociat la Universitatea Stanford
  • Invata cu succes limba romana! Pentru scolile si sectiile cu predare in limba maghiara. Clasele V-VIII
    45.00 LEI
    Invata cu succes limba romana! Pentru scolile si sectiile cu predare in limba maghiara. Clasele V-VIII Invata cu succes limba romana! este un auxiliar conceput pentru a forma si consolida competentele elevilor in mod dinamic, interactiv si ingenios. Cuprinde toate continuturile din Programa de Limba si literatura romana pentru scolile si sectiile cu predare in limba maghiara. Continuturile si exercitiile sunt organizate pentru fiecare clasa, de aceea e un auxiliar care se poate utiliza din clasa a V-a pana in clasa a VIII-a, profesorul putandu-l adapta, in functie de nivelul clasei. De asemenea, se poate utiliza si pentru pregatirea examenului de Evaluare Nationala, oferind o perspectiva sintetica asupra continuturilor.
  • Termina aceasta carte
    40.01 LEI
    Draga cititorule, Intr-o noapte furtunoasa am dat peste niste foi imprastiate intr-un parc... Le-am adunat si le-am pus in ordine, incercand sa deslusesc misterul acestei descoperiri ciudate pe care acum ti-o incredintez tie. Misiunea ta este sa devii noul autor al acestei carti. Pentru a duce sarcina la bun sfarsit, va trebui sa explorezi si sa urmezi un program de antrenament special conceput pentru agentii secreti. Cum nimeni nu stie ce o sa se intample, te rog sa actionezi cu maxima prudenta... Nu uita insa: Cartea aceasta nu poate exista fara tine. Cu prietenie, Keri Smith
  • Jurnalul meu trasnit, in alb si negru
    40.01 LEI
    Jurnalul meu trasnit... in alb si negru: A crea inseamna a distruge. Acum cu si mai multe pagini trasnite In timpul utilizarii acestei carti te vei murdari. S-ar putea sa fii complet acoperit de vopsea... si de multe alte substante, unele chiar neobisnuite. Te vei uda. Va trebui sa faci lucruri care te vor pune in incurcatura. E posibil sa te intristezi cand iti vei aminti cum arata cartea la inceput. Vei descoperi insa demontarea creativa peste tot in jurul tau. Demontarea/descompunerea presupune dezlantuirea propriului Eu creativ, aparent distructiv si oarecum instabil, sa faci ceva ce nu ai mai avut sansa sa faci pana acum.
Filter by

Categorie

Voce audiobook

Format eBook

Preț

Editura