Cărți

Grilă Listă
Setați descendent

Articolele 181-210 din 41869

  • Metro 2035
    59.00 LEI

    Volumul 3 din seria de succes Metro

    Moscova era ca o femeie care murise deja, însă copiii

    din pântecul ei mumificat erau încă în viață.

    La douăzeci de ani după ce al Treilea Război Mondial a șters omenirea de pe fața pământului, lumea e un cimitir uriaș din care se hrănește rugina.

    Încercând să se ferească de radiațiile bombelor atomice, supraviețuitorii ai rasei umane se târăsc prin tunelurile metroului din Moscova.

    Artiom însă refuză să creadă că lumea e cu adevărat pustie. Și dacă, totuși, nu sunt singuri?

  • Pic, picatura curajoasa
    38.00 LEI
    Povestea Pic, picătura curajoasă îi ajută pe copii să descopere valori precum prietenia, iubirea, dăruirea, familia și recunoștința, dar este și un instrument de lucru cu emoțiile. Harta călătoriei lui Pic și cartonașele cu emoțiile trăite de personaj îi ajută pe copii să afle mai multe despre identificarea, integrarea și gestionarea emoțiilor de la o vârstă mica (3 – 6 ani).
  • Metro 2033
    59.00 LEI

    Metro 2033 nu este doar o călătorie presărată cu întâmplări ieșite din comun, ci este o incursiune în psihicul uman, o călătorie ce explorează cele mai adânc înrădăcinate frici ale omului.“ Fantasy Book Review

    „Doar lucrătorii de la metrou au fost pentru toți ceilalți un fel de ghizi băștinași ai unor expediții științifice în junglă.

    Erau crezuți cu sfințenie și toți se bazau integral pe ei, iar de cunoștințele și de abilităţile lor depindea supraviețuirea celorlalți. Mulţi dintre ei au devenit conducători ai staţiilor după căderea sistemului unic de administrație, iar metroul, din obiectiv complex al apărării civile – uriaș adăpost antiatomic destinat salvării unei părți a populației în caz de atac nuclear –, se transformase într‑o aglomerare de stații care nu se supuneau unei singure puteri, cufundându-se în haos și anarhie.

    Stațiile au devenit independente și de sine stătătoare, niște state pitice originale, cu ideologiile și regimurile lor, cu liderii și armatele lor.”

  • Paste fericit! Carte de colorat
    14.00 LEI
    Desenând această carte plină cu iepurași, prezentați în diverse ipostaze, copiii se vor relaxa și își vor dezvolta creativitatea și concentrarea. Paște fericit! îi va încânta pe copii și îi va face să-și dea frâu liber imaginației și laturii artistice.
  • Dragoni si vrajitoare
    29.00 LEI

    Magicolor: Dragoni si vrajitoare. Carte de colorat

    Stiai ca dragonii nu sunt doar niste fiinte inspaimantatoare care trebuie invinse de cavaleri? Dar ca vrajitoarele nu sunt doar malefice? Ei bine, vei afla din aceasta carte, unde dragonii vor sa ia parte la aventuri, iar vrajitoarele - sa se distreze de minune!

    Bucura-te de nenumaratele beneficii ale coloratului si da viata personajelor dragalase, in scene pline de magie! De asemenea, citeste toate curiozitatile interesante presarate printre paginile cartii.

    Ilustratii color.

  • Băiatul sclipitor
    119.00 LEI
    Epuizat din stoc

    „Mai mult decât un roman, mai mult decât o biografie... O operă literară de mare însemnătate." Russell Banks

    Stephen Crane, scriitorul care a transformat literatura americană de la începutul secolului trecut, este protagonistul cărții lui Paul Auster. Băiatul sclipitor urmărește aventura tânărului care, ca să‑și scrie reportajele ce‑i țin spiritul în viață, povestirile, nuvelele, poemele și romanele, trăiește fiecare zi ca pe o călătorie nebunească în necunoscut: se amestecă printre muncitorii și vagabonzii de pe chei ca să le învețe purtările și vorba, ia, donquijotesc, apărarea unei prostituate într‑un celebru proces care a împărțit presa vremii în două tabere, schimbă cursul alegerilor prezidențiale printr‑un articol scris în focul vârstei de douăzeci de ani, se lasă torturat de dragostea fără șansă care‑și găsește împlinirea la bordel, supraviețuiește eroic unui naufragiu răsunător ca să emigreze până la urmă în Anglia, unde se împrietenește cu Joseph Conrad. Băiatul sclipitor oferă nu doar imaginea pasionantă a unei vieți trăite cu îndrăzneală, ci și biografia unui scriitor genial.

    „Cea mai bună carte a anului 2021." The Boston Globe

    „Un băiat sclipitor de o precocitate rară, care n‑a avut parte de plenitudinea vârstei adulte, a fost replica Americii la Keats și Shelley, la Schubert și Mozart — iar dacă, asemeni lor, continuă să trăiască și azi, asta se întâmplă pentru că opera lui n‑a îmbătrânit niciodată. La o sută douăzeci de ani după moarte, Stephen Crane strălucește în continuare." Paul Auster

    „Spre finalul Băiatului sclipitor, Auster crede că viața lui Stephen Crane e abia la început și se întreabă ce‑ar fi devenit dacă ar fi trăit mai mult. Un alt Céline, poate. Ce ar fi fost dacă Crane ar fi scris despre războiul din Europa din 1914? Ar fi devenit, poate, marele reporter pe care războiul nu l‑a avut niciodată." The New York Times

  • Lighioane spurcate
    44.44 LEI

    Umorul poznaș al lui Roald Dahl strălucește în această colecție de poezii despre animale misterioase și malițioase. De la scorpionul Ciup la crocodilul Crocky-Wock, animalele lui Dahl sunt de-a dreptul caraghioase. Un porc deștept cu un plan groaznic de salvare a propriului șorici și un furnicar cu o poftă de mâncare impresionantă se numără printre personajele create de Dahl în aceste versuri fără vârstă.

    „Îi va face pe cititori să scoată un «câh» răsunător. Altfel spus, copiii o să adore cartea asta.”

    Children’s Book Review Service

    „Minunat de amuzantă și ironică, în cel mai înalt grad demnă de atenția oricărui fan, tânăr sau bătrân, al lui Roald Dahl.”

    Fantasy Book Review

  • Pandahaț are o surioară
    38.00 LEI
    Povestea ne conectează cu idea de a fi împreună cu copilul în procesul de adaptare de la venirea nou-născutului până când se solidifică relația dintre frați si totodata ne conectează cu un mod creativ în care părinții se pot așeza cu respect față de sentimentele și nevoile copiilor atunci când familia se mărește cu un nou membru.
  • Printese curajoase
    29.00 LEI

    Magicolor: Printese curajoase. Carte de colorat

    Viata unei printese inseamna mai mult decat baluri grandioase, rochii fermecatoare si palate impunatoare. O printesa adevarata citeste foarte mult, isi face prieteni magici, calareste, trage cu arcul si, nu in ultimul rand, se distreaza pe cinste!

    Bucura-te de nenumaratele beneficii ale coloratului si da viata personajelor dragalase, in scene pline de magie! De asemenea, citeste toate curiozitatile interesante presarate printre paginile cartii.

    Ilustratii color.

  • Traume mici. Când nu știi ce e greșit, dar nimic nu pare prea bine
    55.00 LEI

    ând te gândești la niște „traume mici", poate că prima întrebare care-ți vine în minte, firească, este: „Care e diferența dintre traumele mari și traumele mici și cum pot influența acestea din urmă, fiind atât de mici, starea ta psihică?" Imaginează-ți un bulgăre de zăpadă care se rostogoloește… acesta se face din ce în ce mai mare, până poate deveni extrem de periculos, capabil chiar să declanșeze o avalanșă. Așa și cu traumele mici…

    Acestea pot proveni din copilărie, dar chiar și din relațiile de la vârsta adultă, fie ele profesionale sau personale. Universul traumelor mici și al consecințelor lor este recent descoperit de știință și cu atât mai fascinant.

    Vei afla din paginile acestei cărți, prin numeroasele exemple și exerciții pe care le vei găsi aici, cum au apărut traumele tale mici și ce poți face pentru a scăpa de efectele lor nedorite. Metoda în 3 pași (conștientizare, acceptare și acțiune) propusă de autoare este ușor de pus în practică, urmând ghidajul și tehnicile ce-ți sunt oferite cu generozitate.

  • Sirene si unicorni
    29.00 LEI

    Magicolor: Sirene si unicorni. Carte de colorat

    Pregateste-te sa intri intr-o lume a regatelor subacvatice si a creaturilor marine fantastice! Sirenele si unicornii din aceasta carte vor adauga farmec peisajelor misterioase pe care le vei colora si iti vor dezvalui cat de minunat e universul apelor!

    Bucura-te de nenumaratele beneficii ale coloratului si da viata personajelor dragalase, in scene pline de magie! De asemenea, citeste toate curiozitatile interesante presarate printre paginile cartii.

    Ilustratii color.

  • Unicorni magici
    29.00 LEI

    Magicolor: Unicorni magici. Carte de colorat

    Cele mai simpatice creaturi mitologice s-au alaturat in aceasta carte de colorat! Prieteni de nadejde, fauritori de curcubeie si petrecareti fara egal, unicornii iti vor arata ce inseamna sa traiesti intr-o lume cu adevarat magica!

    Bucura-te de nenumaratele beneficii ale coloratului si da viata personajelor dragalase, in scene pline de magie! De asemenea, citeste toate curiozitatile interesante presarate printre paginile cartii.

    Ilustratii color.

  • Jurnalul unui puşti 8. Ghinion cu carul
    44.44 LEI

    Cărțile din seria „Jurnalul unui puști" s-au vândut în 250 de milioane de exemplare în toată lumea, au fost traduse în 65 de limbi și sunt citite în 140 de țări.

    Pentru Greg Heffley lucrurile nu merg prea bine.

    Prietenul lui cel mai bun, Rowley Jefferson, l-a abandonat și găsirea unor noi prieteni nu e deloc o muncă ușoară.

    Ca să-și schimbe norocul, Greg se hotărește să se lase pe mâna destinului.

    Poate o bilă magică să-i schimbe lui Greg soarta sau viața lui va fi de-acum încolo un lung șir de ghinioane?

  • Impreuna cu tati
    32.00 LEI
    Este minunat să petreci timp cu tata! El știe să sape cele mai grozave tuneluri, știe ce gustări îți plac și te consolează când te lovești. Însă, mai presus de orice, este cel mai bun partener de joacă! Iar când pornești să descoperi lumea împreună cu el, totul devine fascinant. O minunată cărticică în versuri pentru copiii de peste 2 ani, despre relația unicã și minunată dintre tată și copil.
  • Discursul filosofic
    75.00 LEI

    TEXT INEDIT scris în 1966 și descoperit postum

    Editat sub direcția lui François Ewald, cu colaborarea lui Orazio Irrera și Daniele Lorenzini

    Discursul filosofic este, fără îndoială, cea mai mare surpriză postumă pe care ne-o putea oferi Michel Foucault. Un manuscris rămas necunoscut vreme de aproape șase decenii, această carte-eveniment caută un răspuns la întrebarea despre rostul filosofiei și îl găsește în capacitatea sa unică de a diagnostica prezentul, de a-l distinge în forța lui de a ne vorbi cu înțeles altfel decât trecutul. Filosoful este diagnosticianul vremii sale, omul zilei și al actualității, cel care spune ceea ce există așa cum există, nu în profunzimi ascunse, ci în pliurile prezentului."
    Ciprian Mihali

    „«A detecta evenimentul care țipă printre zgomo­tele pe care nu le mai auzim, într‑atât ne‑am obișnuit cu ele.» Acest manuscris inedit al lui Foucault reprezintă o revelaţie. Descoperim, aici, nu doar un ghid pentru o altfel de istorie a filosofiei moderne, ci şi o regândire de maximă importanţă strategică a rolului filosofiei în lumea de azi: a face diagnosticul prezentului, pregătindu-ne pentru viitor mai bine decât orice altă disciplină academică."
    Cristian Iftode

    Ce este filosofia și care este rolul ei astăzi? În perioada iulie-octombrie 1966, Michel Foucault, într-un manuscris scris cu foarte multă grijă, dar pe care nu îl va publica, oferă răspunsul său la această întrebare mult dezbătută. Spre deosebire de cei care, la acea vreme, s-au străduit să dezvăluie esența filosofiei sau să-i pronunțe moartea, Foucault o înțelege. Discursul filosofic propune astfel un nou mod de a face istoria filosofiei, care o desprinde de comentariul marilor filosofi. Nietzsche ocupă însă un loc aparte pentru că inaugurează o situație în care filosofia devine o întreprindere de diagnosticare a prezentului. Ține acum de filosofie să spună, pe baza „arhivei integrale" a unei culturi, ce anume o face actuală.

  • Jurnalul unui puşti 1
    44.44 LEI

    Nu e deloc ușor să fii puști. Și nimeni nu știe asta mai bine decât Greg Heffley. Pericolele care te așteaptă când vrei să scapi de copilărie mai repede decât ar fi cazul sunt foarte bine ilustrate de cuvintele și desenele din jurnalul ținut cu sfințenie de Greg.

    La școală, băieții mai înalți și mai răi, care au început deja să se bărbierească, îi fac viața grea. Noroc că poate conta oricând pe Rowley, amicul lui. Dar când Rowley începe să se facă remarcat, Greg vrea să se folosească de popularitatea lui. Și așa ajunge prietenia lor să treacă prin încercări dintre cele mai comice.

  • Din copilarie si alte povestiri
    19.90 LEI
    Povestirile din această colecție explorează diverse teme, inclusiv viața de zi cu zi în America rurală, aventurile și peripețiile personajelor și satira socială. Autorul Mark Twain este cunoscut pentru abilitatea sa de a combina umorul său inteligent cu observațiile asupra naturii umane și societății.
  • Ochi pentru ochi
    59.00 LEI

    CEI MAI CUNOSCUȚI CRIMINALI S-AU ASCUNS LA VEDERE.

    PÂNĂ ACUM…

    „Emily“ este o mamă singură devotată.
    „Jack“ are o slujbă nouă, într-un oraș nou.
    „Russell“ e pe punctul să se îndrăgostească.
    Toți au același secret: niciunul dintre ei nu e cine spune că ar fi. Se numără printre cei doar nouă criminali din Marea Britanie cărora li s-a acordat dreptul la anonimat după ispășirea pedepsei, din cauza crimelor atroce pe care le-au comis.
    Dar dacă familiile victimelor află adevărata identitate a criminalilor?
    Consiliera de probațiune Olivia Campbell e prinsă într-un foc încrucișat când sunt căutați atât cel care a divulgat identitățile secrete, cât și justițiarii ucigași dezlănțuiți de scurgerile de informații…

  • Matematica timpurie pentru 5 ani. MATStart
    29.00 LEI

    Matematica timpurie pentru 5 ani contine activitati cu ajutorul carora copilul va invata sa clasifice obiecte, sa formeze perechi si sa numere multimi de obiecte, unindu-le de numerele corespunzatoare. Va avea de rezolvat labirinturi, de unit puncte si de impartit multimi de obiecte in grupuri de cate 10. De asemenea, va compara multimi de obiecte si va invata semnele de relatie, isi va dezvolta gandirea spatiala si va face operatii simple de adunare si scadere, cu suport vizual, dar si masuratori simple si operatii cu bani etc. Cele 72 de abtibilduri il vor captiva si vor face ca procesul de invatare sa fie unul placut, dezvoltandu-i, totodata, coordonarea mana-ochi si motricitatea fina.

  • Matematica timpurie pentru 4 ani. MATStart
    29.00 LEI

    Matematica timpurie pentru 4 ani contine activitati cu ajutorul carora copilul va invata sa numere si sa scrie numerele de la 0 la 20, va identifica obiectele identice si va compara si incercui obiecte in functie de forma, greutate si cantitate. De asemenea, va completa siruri simple de numere si serii logice, va uni multimi de obiecte de numerele corespunzatoare, va rezolva labirinturi si adunari si scaderi simple, cu suport vizual etc. Cele 65 de abtibilduri il vor captiva si vor face ca procesul de invatare sa fie unul placut, dezvoltandu-i, totodata, coordonarea mana-ochi si motricitatea fina.

  • Dictionar ilustrat de matematica
    48.00 LEI
    Este un ghid de studiu ideal pentru elevii de gimnaziu și liceu care se pregătesc pentru examene. - Peste 500 de definiții ale tuturor termenilor și conceptelor-cheie - Peste 300 de ilustrații și diagrame utile - Peste 100 de exemple
  • Matematica timpurie pentru 3 ani. MATStart
    29.00 LEI

    Matematica timpurie pentru 3 ani contine activitati cu ajutorul carora copilul va invata sa clasifice obiecte si sa formeze perechi in functie de forma, culoare etc., va colora si va invata despre pozitia obiectelor in spatiu. De asemenea, va numara de la 1 la 10, va scrie primele numere si va uni multimi de obiecte de numerele corespunzatoare, va completa serii logice simple colorandu-le etc. Cele 67 de abtibilduri il vor captiva si vor face ca procesul de invatare sa fie unul placut, dezvoltandu-i, totodata, coordonarea mana-ochi si motricitatea fina.

  • Doctorul Aumadoare
    48.48 LEI
    O carte cult pentru copiii de toate vârstele în ediția ei originală așteptată cu înfrigurare, cu minunatele ei ilustrații canonice
    "A fost odată un doctor foarte cumsecade, care se numea Aumădoare. El avea o soră rea, pe care o chema Varvara. Cel mai mult pe lume doctorul iubea animalele. În camera lui avea iepuri, în dulap o veveriță, în bufet o cioară, pe divan un arici țepos, iar în cufăr niște șoricei albi. Dar, dintre toate animalele sale, doctorul Aumădoare îndrăgise cel mai mult rața Kika, câinele Avva, purcelușul Groh-Groh, papagalul Carudo și cucuveaua Bumba."
    "Dacă iubești animalele, sigur o să iubești aventurile Doctorului Aumădoare. Dacă iubești aventura, atunci sigur vei dori să-l însoțești pe Doctorul Aumădoare. Dacă vrei să te lupți cu pirați și să salvezi animale, atunci sigur vrei să faci parte din echipajul Doctorului Aumădoare."
  • æs alienum
    35.00 LEI

    „După un volum cu titlu în greaca veche dedicat temelor ecologice, Mihók Tamás ne izbește cu acest titlu în latină, æs alienum, sugerând mize economice. Și nu numai: alien-ul poate fi exilatul, inadaptatul, „provincialul” care, într-o lectură biografistă, se relevă a fi Mihók însuși; dar în care se poate regăsi o generație întreagă de bucureșteni „în gazdă”. Toate tribulațiile de hidalgo transilvan, trăite în raport cu vampirica metropolă și infinitele ei fațete, sunt descrise cu un farmec irezistibil, în versuri care pot deveni refrene imnice ale flotanților din cartiere și corporații, cu formulări catchy și memorabile, reactualizând un filon goliardic (legat ombilical de o Oradie a chefurilor universitare).
    Mihók vorbește în numele celor mulți expunându-se pe sine, cu maximă sinceritate confesivă și grație autoironică; dar preluând, în plus, precum un receptacul empatic, varietatea destinelor conviețuitoare din toate biotopurile străbătute, ca într-un parcurs inițiatic, îmbogățitor. Nu radical diferită de biocharia, ci mai degrabă în continuarea ei, æs alienum este o lucrare de ecologie socială, o auto-etnografie poetică, deopotrivă panoramică și profundă.” Florin Dumitrescu

    „S-ar fi părut că anii 2000 au fost cei mai propice pentru critica socială, pentru un discurs deopotrivă poetic și narativ care să radiografieze complicata perioadă a tranziției de la comunism la capitalism. æs alienum readuce în prim-plan, savuros și senin, incomod și vivace, o periferie europeană deghizată în metropolă, trecută prin crize multiple, animată de conflictele ei interioare și de obsesii ancestrale. Această voce uneori obscură și robotizată, alteori emotivă și sedusă de propriul ritm, e șlagărul post-tranziției, al capitalului ce desfigurează, al versiunii tale anchilozate de epuizare extremă și revoltă în limita „stocului disponibil”. Un volum al sud-estului, al trăitului în cartier, traversat de „soarele balcanic”, repovestit de o instanță abisală și cinică ce încearcă să cuprindă cât mai mult, să nu lase pe nimeni și nimic deoparte.” Teona Farmatu

  • Matematica timpurie pentru 2 ani. MATStart
    29.00 LEI

    Cu Matematica timpurie pentru 2 ani si cu ajutorul tau, copilul va invata sa tina creionul in mana, va colora, va identifica obiectele identice si va trasa primele linii. De asemenea, va invata despre notiuni opuse (mare - mic, lung - scurt), va forma perechi, va invata si trasa forme si numerele de la 1 la 3. Cu ajutorul celor 60 de abtibilduri, isi va dezvolta coordonarea mana-ochi si motricitatea fina. Pentru a obtine rezultate cat mai bune, nu uita sa citesti sugestiile si informatiile din dreptul activitatilor!

  • Matematica timpurie pentru 1 an. MATStart
    29.00 LEI

    Cu Matematica timpurie pentru 1 an si cu ajutorul tau, copilul va trasa cu degetul linii si forme si va invata partile corpului, culorile, animalele, fructele si legumele. De asemenea, va invata despre notiuni opuse (unul / una - multi / multe), va identifica si arata obiecte si va observa diferentele dintre ele, iar cu ajutorul celor 70 de abtibilduri isi va dezvolta coordonarea mana-ochi si motricitatea fina. Pentru a obtine rezultate cat mai bune, nu uita sa citesti sugestiile si informatiile din dreptul activitatilor!

  • De ce trebuie sa dorm la pranz?
    38.00 LEI
    O carte pentru copiii de la 3 ani despre emoții și legătura dintre tată și fiu. Martin nu prea vrea să doarmă la prânz. Ca să-l ajute, tatăl se duce cu el în cameră și se întinde lângă pat. Doar câteva minute, nu mai mult, cât să adoarmă puiul de urs. Zgreapț! Zgreapț! Se aude o lăbuță căutând jucăria preferată. Sfâr! Sfâr! Se aude cum se scarpină pe picior. Martin se foiește întruna… iar ochii tatălui încep să se închidă!
  • Purici, nomazi și supă de șobolani
    59.90 LEI

    Cu fotografiile autorului

    „Călătorii care au cunoscut îndeaproape Africa s-au întors schimbați pentru totdeauna din această lume efervescentă și acaparantă. Andrei Mihalca reușește cu măiestrie să calce pe urmele exploratorilor pentru care acest continent, cel mai bătrân și cel mai tânăr deopotrivă, a fost teren de cercetare, tărâm de seducție și spațiu al provocărilor – locul unde fiecare bucată a corpului, a minții și a sufletului este chemată să se întrebe care este sensul vieții, cu umilitate, spaimă și admirație. Dar și cu o poftă nesfârșită de a regăsi din nou și din nou pământul tuturor marilor întrebări.  Autorul a petrecut suficient de mult timp pe continent ca să nu mai cadă pradă șabloanelor exotismului și generalizărilor facile. Africa te invită să o gândești în nesfârșita ei diversitate și să meditezi, așa cum face Andrei Mihalca, la destinul unei lumi a cărei bogăție naturală îi este deopotrivă speranță de viitor și amenințare fatală.“ — CIPRIAN MIHALI

    „Invidie! Asta simți după periplul african prin care te poartă medicul-visător-scriitor Andrei Mihalca. Și nu neapărat pentru cei 20 de ani în care alții au mers la birou 9–18, iar el a explorat deșertul, a vaccinat câinii triburilor, a strâns căpușe și muște tse-tse, a călătorit pe plafonul jeepurilor și a mâncat pateu cu mango, totul stropit cu țuică de prune. Ci, mai degrabă, o invidie nostalgică și admirativă pentru un om care și-a urmat visurile copilăriei și le-a transformat în realitatea vieții de adult. Câți dintre noi, cei din generația X, ne mai aducem aminte de pachetul de cărți de joc denumit «Animale din continente“? Ei bine, acolo erau și gorila, și servalul, și elefantul pe care visam să le vedem o dată în viață, în mediul lor, nu în spatele unor gratii de la zoo. Antilopa dik-dik nu era, dar am aflat de pronunția corectă din această carte.

    Fascinantă cascadă de informații, geografice, botanice și zoologice, toate altoite pe ceva ce e pe cale de dispariție azi. Pe pasiune.“ — MIHAI GĂINUȘĂ

  • Cartea cu Apolodor
    42.42 LEI

    Arthur te invită în cea mai frumoasă călătorie pusă la cale vreodată pentru copii și te provoacă să faci înconjurul lumii cu o carte, fără să te ridici din fotoliu.

    Mistuit de dor, pinguinul Apolodor își ia rămas-bun de la prieteni și o pornește spre Polul Sud, sperând că-și va găsi liniștea alături de frații lui din Labrador. Cămila Suzi, iepurele Buză-Lată și pisoiul Tiț încearcă să-l oprească, dar în zadar: dorul lui de depărtări e mai puternic decât orice și nicio rugăminte, oricât de fierbinte, nu topește dorința lui de a vedea ghețurile nesfârșite de la capătul Pământului.

  • Iliada. Roman grafic
    75.00 LEI

    Iliada a fost cea mai mare provocare din cariera mea, datorită enormei ei deschideri şi complexităţi. Însă am avut totodată şi extraordinare satisfacţii cercetând personalităţile, politica, istoria şi mitologia acestei epopei nemuritoare şi încercând s-o fac accesibilă cât mai multor cititori.“ — GARETH HINDS

    ACUM MAI BINE DE TREI MII DE ANI, două armate uriaşe s-au înfruntat la Troia într-un război cumplit, vreme de zece ani. Iliada, legendara istorisire a lui Homer despre această încleştare din zorii istoriei, rămâne cea mai măreaţă poveste războinică a tuturor timpurilor şi una dintre cele mai de seamă cărţi ale omenirii.

    În acest roman grafic extrem de bine documentat şi realizat cu desăvârşită măiestrie, binecunoscutul ilustrator Gareth Hinds reuşeşte să redea întreg dramatismul epopeii homerice. Ilustraţiile dinamice îi poartă pe cititori drept în vâltoarea luptei şi înfăţişează trăirile oamenilor şi zeilor ale căror strădanii ţin vie făclia războiului şi îi hotărăsc soarta.

    „Creaţia lui Gareth Hinds are o anvergură şi o forţă copleşitoare.“ — GEORGE O’CONNOR, autorul seriei Zeii olimpieni

    „Scenele cele mai impresionante sunt bătăliile, înfăţişate în cele mai mici detalii şi în uimitoare panorame.“ — PUBLISHERS WEEKLY

    „O imensă reuşită… Un captivant blockbuster cinematografic desfăşurat în pagina ilustrată.“ — BULLETIN OF THE CENTER FOR CHILDREN’S BOOKS

    „Una dintre cele mai vechi poveşti ale culturii europene reuşeşte încă să ne surprindă.“ — ENTERTAINMENT WEEKLY

    „Capodopera unui remarcabil povestitor.“ — THE WALL STREET JOURNAL

Filter by

Categorie

Voce audiobook

Format eBook

Preț

Editura