Cărți

Grilă Listă
Setați descendent

Articolele 1-30 din 413

Cumpără acum de la
  • Colega de birou
    49.90 LEI
    Descopera un splendid thriller psihologic, in care puncte de vedere diferite se impletesc intr-un mod neasteptat, iar rasturnarile de situatie te tin captiv intr-un vartej de intrebari pana la ultima pagina.

    Iubesti thrillerele, misterul si suspansul? Vei citi pe nerasuflate aceasta carte! Cuvant dupa cuvant, pagina dupa pagina, vei simti cum adrenalina curge prin venele tale cu o viteza uimitoare, pentru ca la final sa vrei sa te reintorci la prima pagina, pentru a intelege mai bine ce s-a intamplat.
  • Sa nu ma minti
    49.90 LEI
    Dupa seria-fenomen Menajera, regina thrillerelor psihologice, Freida McFadden, a creat un nou roman pline de suspans, pe mai multe straturi si cu intorsaturi de situatii care iti tin mintea intr-un vartej permanent al presupunerilor.
     
    Descopera romanul perfect pentru o cursa plina de adrenalina. Tulburator, captivant si delicios de sinistru - il citesti cu sufletul la gura pana ajungi la finalul socant.
     
    Singurul mod in care doi oameni pot pastra un secret este ca unul din ei sa dispara. De tot.
     
    Crezi ca stii cum se termina? Mai gandeste-te o data.
  • Limbajul secret al chipului
    55.00 LEI

    Am venit pe lume purtand cu noi o harta menita sa ne ajute sa ne gasim drumul, sa ne construim un destin care sa ne aduca bucurie si implinire: chipul nostru. Raspunsurile de care avem nevoie s-au aflat intotdeauna in fata noastra, inscrise chiar in trasaturile noastre, in privire, in zambet, in cele mai delicate linii ale chipului nostru.

    Cartea Suadei Agachi - specialist in tehnici de citire a chipului si analiza trasaturilor faciale, ne invita sa privim dincolo de aparente, sa descifram limbajul secret al chipului pentru a ne cunoaste cu adevarat pe noi insine, dar si pe ceilalti. Limbajul secret al chipului iti dezvaluie taine pe care cuvintele nu ti le vor spune niciodata.

  • Destinul ascuns in numere
    55.00 LEI

    Destinul nu este scris cu cerneala, ci cu numere.

    Inca de la nastere, numerele au dansat in jurul tau, conturand povestea ascunsa a propriului destin. Ti-au vorbit dintotdeauna, dar le-ai ascultat cu adevarat?

    De la calcularea numarului destinului tau, pana la aplicarea cunostintelor numerologice in luarea deciziilor importante, vei descoperi un univers plin de mister si intelepciune, care te va ghida catre o viata mai constienta si mai implinita. Destinul nu este scris cu cerneala, ci cu numere. Ele sunt oglinzile care reflecta esenta ta unica, dezvaluind talentele cu care ai fost inzestrat si calea pe care esti menit sa o urmezi. Acum este momentul sa descoperi cheia care descifreaza limbajul lor misterios si le dezvaluie tainele.

  • Educatie financiara pe intelesul copiilor
    49.90 LEI
    Educația financiară este la fel de de importantă ca cei 7 ani de acasă. De aceea, trei autori cu o vastă experiență în lumea finanțelor și a afacerilor au pregătit o carte esențială, pentru ca micii economiști de azi să ajungă adulții responsabili financiar de mâine. O carte sponsorizată de BCR și de toți părinții care vor să investească în viitorul copiilor lor.
  • Flămând de amintiri
    55.00 LEI

    Redescoperă rețetele copilăriei, pregătite de Paul Constantin pentru pofticioșii mari și mici!

    Într-o carte de bucate tradiționale românești, îndrăgitul vlogger culinar cu o comunitate de 700 000 de gurmanzi pe rețelele sociale, te delectează cu 125 de rețete de familie pentru toate gusturile și nivelurile de experiență. Acompaniate de anecdote personale, fotografii, materiale video ajutătoare, sfaturi utile și frânturi de înțelepciune culinară, pregătește-te pentru o călătorie memorabilă în căutarea gustului de altădată!

  • Gambitul hoților
    49.91 LEI

    Nominalizată la Best Young Adult Fiction în Goodreads Choice Awards 2023

    O competiție destinată celor mai iscusiți tâlhari de pe tot mapamondul, cu un singur câștigător. O serie de jafuri internaționale, cu mize tot mai mari. O tânără dintr-o familie celebră de hoți, care luptă pentru cel mai important premiu: viața mamei ei. În competiție cu propria inimă (și străinul misterios care încearcă să i-o fure), eroina acestui roman îți va arăta cum să spargi încuietori și să fii mereu cu un pas in fața celorlalți. Este un roman enemies to lovers perfect pentru fanii Jocurilor Moștenirii, Jocurile Foamei și Now You See Me. Nu uita să îți ții garda sus!

  • Bandita
    49.91 LEI
    O bandită nu poate fi domesticită. Nu când și-a petrecut întreaga viață printre tâlhari și mercenari. Nu când amintirile ei de dinainte se risipesc asemenea grăunțelor de nisip pe drumurile prăfuite ale Trandafirului Albastru, orășelul în care mama ei a abandonat-o când avea cinci ani. Și, mai presus de toate, nu atunci când Domnu’ Jack, salvatorul ei, este la un pas de a fi închis pentru uciderea șerifului.
  • Familia Swift. Un dictionar de ticalosi
    49.90 LEI

    PREMIUL BARNES & NOBLE PENTRU TINERI CITITORI

    PREMIUL NERO LA CATEGORIA FICȚIUNE PENTRU COPII

    O familie neobișnuită. O fetiță poznașă. O poveste năstrușnică despre căutarea propriei identități într-o lume plină de etichete.

    Totul începe cu tradiționala vânătoare de comori. Familia Swift ține la tradițiile sale năstrușnice, însă, de data aceasta, cineva încalcă regulile și un personaj important este împins pe scări de un răuvoitor. Cine este vinovatul? Conacul familiei ascunde multe secrete, iar Poznașa Swift și prietenii ei pornesc într-o adevărată aventură în căutarea criminalului, dar și a propriei identități.

  • Nascuti sa fim in miscare
    55.00 LEI

    Cum contracarăm efectele nocive ale dependenței de tehnologie, ale vieții sedentare și ale altor obiceiuri moderne asupra sănătății noastre?

    Răspunsurile se găsesc în această carte care îți oferă practici simple de mobilitate, exerciții de respirație pentru o gestionare mai bună a stresului, trucuri pentru a integra mai multă mișcare în viața ta de zi cu zi, precum și planuri complete de îmbunătățire a mobilității, de eliminare a durerii și creștere a calității vieții.

    „Ghidul esențial pentru construirea unui corp și a unei minți sănătoase și performante.”- Andrew Huberman, profesor de Neuroștiință, Universitatea Stanford și gazda podcastului Huberman Lab

  • Ma simt bine la menopauza
    55.01 LEI

    Aceasta este a doua primăvară a ta. Mă simt bine la menopauză te va ajuta să o trăiești.

    Descoperă un ghid complet pentru femeile aflate la premenopauza sau menopauză, plin de povești din viața reală, strategii bazate pe dovezi științifice și sfaturi sincere, fără menajamente.

  • Sanatatea muschilor
    55.00 LEI

    Învață de la un lider al medicinei moderne. Dr. Gabrielle Lyon, cum să îți resetezi metabolismul pentru arderea grăsimii, lupta împotriva afecțiunilor inimii, inversarea diabetului, menținerea condiției fizice și creșterea nivelului de energie, folosind puterea incredibilă a mușchilor tăi.

    - Conține peste 30 de rețete care contribuie la creșterea masei musculare.

    - Conține meniuri (3 mese/zi) însoțite de valori nutriționale.

    - Conține teste pentru a-ți măsura masa musculară.

  • Aventura
    49.90 LEI

    Aventura este despre călătoria dureroasă de a descoperi cine ești, ce îți dorești, cât de mult poți să ierți și câte compromisuri ești capabil să faci pentru a fi iubit. Este despre lecțiile grele pe care suntem forțați să le învățăm despre ceilalți și despre noi înșine. Până la ultima pagină, acest roman captivant abundă în revelații despre ce înseamnă să iubești cu adevărat, să fii iubit, dar și despre cât de greu învățam să ne iubim pe noi înșine.

     

    Descoperă o lectură captivantă despre pasiune, trădare și puterea familiei de a supraviețui momentelor dificile scrisă de celebra Danielle Steel.

  • Fara cale de intoarcere
    49.90 LEI

    Această poveste captivantă urmărește viețile a patru medici excepționali, care sunt aleși pentru a lua parte la un proiect unic și prestigios: un program de perfecționare în Paris pentru cazuri de urgență și tragedii în masă. Într-un mediu plin de incertitudine și presiune, personajele luptă pentru a-și depăși limitele profesionale, însă poveștile de dragoste pe care le trăiesc le pot lăsa răni pe care niciun medic nu le poate vindeca.

    „Fără cale de întoarcere” este o poveste despre dragoste, curaj, sacrificiu și căutarea adevărului în mijlocul circumstanțelor dificile.

  • Doamna Tan si cercul binelui
    55.00 LEI

    „Viața înseamnă suferință” îi spune micuței Tan Yunxian mama sa, însă Yunxian este gata să-și croiască propriul destin și să ajute femeile din jurul lor să îndepărteze boala și suferința. 

  • Insula femeilor marii
    55.00 LEI

    Insula femeilor mării te scufundă într-o lume și o poveste cum nu ai mai întâlnit până acum și îți amintește cât de puternice pot și trebuie să fie femeile pentru a supraviețui.” - Kristin Hannah, autoarea romanului Privighetoarea

  • Paradoxul lui Atlas
    55.00 LEI
    Magia corupe. Puterea te schimba. Iubirea ucide. Bun venit in Societatea Alexandriana! In continuarea seriei Dark Academia care a captivat Booktok-ul, cu 10 milioane de mentiuni si un serial Amazon Prime in pregatire, cinci magicieni exceptionali descopera ca societatea secreta in rangurile careia s-au luptat sa intre nu este la fel le libera pe cat pare din exterior... Fortati sa aleaga o factiune, cei cinci alesi vor testa aliante vechi, vor frange inimi si se vor duela intr-una dintre cele mai intense confruntari magice. Singura intrebare este: Tu de partea cui esti?
  • De data asta e adevarat
    49.90 LEI
    Esti gata sa te indragostesti de aceasta comedie romantica delicata si plina de neprevazut? Totul incepe cu un pact intre doi adolescenti care au nevoie unul de celalalt pentru a-si construi viitorul la care viseaza. Eliza si Caz pretind in fata colegilor si a lumii intregi ca sunt cuplul perfect. Dar ce faci atunci cand relatia pe care ai inventat-o se transforma treptat intr-o iubire dureros de reala care risca sa-ti dea toate planurile peste cap?
  • Ghid de fasting pentru femei
    55.00 LEI
    Ghid de fasting pentru femei. Cum sa tii post ca sa arzi grasimile, sa ai mai multa energie si sa-ti echilibrezi hormonii • Wall Street Journal Bestseller • Publisher's Weekly Bestseller
  • Oameni ultraprocesati
    55.00 LEI
    Oameni ultraprocesati. Despre capcanele industriei alimentare Tu stii ce mananci? Adevarul despre mancarea ultraprocesata este acum in meniu. Stabilizatori, emulgatori, gume, lecitina, glucoza, uleiuri hidrogenate. Alimentele ultraprocesate sunt peste tot in magazinele noastre. Le gasim pe rafturile cu dulciuri, cu lactate, sosuri, paine sau chiar pe rafturile cu produse Bio. Sunt acestea solutia pentru o alimentatie hranitoare si sanatoasa?
  • Învățături de la Muntele Athos
    55.00 LEI

    „Când omul Îl găseşte pe Dumnezeu şi se ancorează cu totul în El, orișiunde ar fi, simte că este acasă."

    În cea mai de sus chilie de pe Muntele Athos, construită cu stăruință și ajutor divin, locuiește de peste 30 de ani un român, părintele Pimen Vlad. Cuvintele sale, pline de căldură și înțelepciune, reprezintă o candelă aprinsă în negura depărtării de Dumnezeu, un îndrumar pentru miile de pelerini încercați de provocările vieții moderne. În povestirile monahului veți regăsi minunile, obiceiurile și rugăciunile care aduc liniștea de pe muntele Athos în sufletele voastre.

  • Cand te pierzi pe tine insuti
    49.90 LEI
    Cand te pierzi pe tine insuti. Despre regasirea sinelui autentic Cum facem fata sentimentului de instrainare? A fi protagonistul propriei vieti - al propriei povesti - nu inseamna sa fii egocentric, ci sa fii constient si in concordanta cu tine. Sa nu permiti asteptarilor si validarilor din partea altora sa iti ghideze actiunile sau sa iti modeleze identitatea. Psihoterapeut existential Dr. Sara Kuburic te ajuta sa intelegi fenomenul pierderii identitatii si iti ofera instrumentele necesare pentru a te redescoperi pe tine, in raport cu propriul corp, propriile nevoi si propriile asteptari. Acorda-ti permisiunea si spatiul de a deveni cine vrei sa fii si renunta definitiv la cine nu esti!
  • Micul ingrijitor de cai
    49.90 LEI
    Murisem in multe feluri, dar mintea si corpul celui pe care odinioara il chemase Henry Oster inca functionau, creierul inca ii gandea, inima inca ii batea, inca respira. Mi-am dat seama, pe cat putea un adolescent de saisprezece ani, ca nu ma pierdusem niciodata pe mine cu totul. Marturiile sfasietoare ale lui Henry Oster, micul ingrijitor de cai de la Auschwitz, dezvaluie realitatile terifiante din lagarele de concentrare si modul in care un baiat de doar saisprezece ani a reusit sa supravietuiasca unei intalniri cu plutonul de executie, riscului de a fi condamnat oricand sa piara si foametei nemiloase.
  • Showman
    59.90 LEI
    Relatarea lui Simon Shuster ne invită să stăm față în față cu un om prins între dorința de a-și elibera țara de sub influența opresivă a Rusiei lui Vladimir Putin și prețul cumplit pe care poporul său îl plătește în lupta pentru libertate. Shuster l-a întâlnit pentru prima dată pe Zelenski în culisele unuia dintre ultimele sale spectacole, iar după alegerea sa și invazia din februarie 2022, l-a urmat în tranșee, buncăre și săli de consiliu încărcate de o tensiune insuportabilă.
  • Prietena mea, Anne Frank
    55.00 LEI
    Vietile a doua prietene aveau sa se schimbe pentru totdeauna, fara ca una dintre ele sa fie vreodata uitata. Hannah Pick-Goslar avea doar paisprezece ani cand orasul a fost ocupat de nazisti, prietena sa cea mai buna, Anne Frank, disparand fara urma.
  • Casa de piatra
    49.00 LEI
    Ceva vechi, ceva nou, ceva împrumutat și ceva însângerat! Emily a visat mereu la o nuntă ca în povești – cu un castel idilic pe fundal și cele mai mici detalii puse la punct. În tot scenariul ei ideal, există doar trei lucruri pe care nu le poate controla: vremea, pe mama ei, Annika, și pe fratele ei mai mare, Erik. Chiar dacă vremea se dovedește a fi excelentă, tensiunile dintre invitații extravagantului eveniment par să atingă un punct critic.
  • Sapte secrete murdare
    49.00 LEI
    În ziua în care Cleo împlinește optsprezece ani, o invitație la o vânătoare de comori își face apariția în apartamentul ei. Miza? Aflarea adevărului despre noaptea în care iubitul ei s-a înecat în valurile învolburate ale râului. Fanii I Know What You Did Last Summer și One of Us Is Lying, vor adora acest thriller hipnotic!
  • Scandal in inalta societate
    49.90 LEI
    Dupa ce i-a luat 12 saptamani pentru a cuceri un lord, autoarea de bestsellere Sophie Irwin porneste un adevarat Scandal in inalta societate, invitand cititorii in lumea Elizei Balfour, o eroina romantica si visatoare, care vrea sa traiasca dupa propriile sale reguli.
  • Creier sanatos, minte sanatoasa
    59.90 LEI
    Creier sanatos, minte sanatoasa. Cum sa previi si sa vindeci anxietatea, depresia, dependenta, ADHD-ul si alte boli mintale cu ajutorul neurostiintei Poti sa-ti disciplinezi mintea agitata, ingrijindu-te de sanatatea creierului tau! Dr. Daniel Amen, specialist in neurologie clinica si imagistica medicala, a cercetat de-a lungul a patru decenii creierele a 170 000 de pacienti – de la cei mai straluciti cercetatori la cei mai performanti atleti - si acest ghid de sanatate mintala, el iti prezinta obiceiurile zilnice ale persoanelor cu randament cognitiv inalt si masurile care ii protejeaza pe acestia de boli precum depresia, anxietatea, tulburarile de personalitate si cele de alimentatie.
  • Schimba-ti creierul in 365 de zile
    59.90 LEI
    Schimba-ti creierul in 365 de zile. Practici simple pentru a-ti imbunatati sanatatea creierului, memoria, concentrarea, energia, obiceiurile si relatiile Creierul tau poate functiona mai bine, incepand cu ziua de azi! Dr. Daniel Amen, un expert in sanatatea creierului si autorul a 12 bestsellere New York Times, condenseaza 40 de ani de cunostinte si experienta medicala intr-o calatorie zilnica si etapizata de optimizare si vindecare a creierului. Pornind de la ideea ca sanatatea creierului, asemenea sanatatii fizice, este o practica zilnica de antrenare a agilitatii si vitezei neuronale, sistemul conceput de Dr. Amen te va ajuta sa iti imbunatatesti sanatatea creierului, memoria, concentrarea, energia, obiceiurile si relatiile. Cum ar arata viata ta daca ti-ai petrece cateva minute in fiecare zi pe fotoliul celui mai cunoscut specialist in afectiunile creierului din America?
Filter by
Cumpără acum de la

Categorie

Preț

Editura