Cărți

Grilă Listă
Setați descendent

Articolele 1-30 din 197

Cumpără acum de la
  • Metro 2035
    59.00 LEI

    Volumul 3 din seria de succes Metro

    Moscova era ca o femeie care murise deja, însă copiii

    din pântecul ei mumificat erau încă în viață.

    La douăzeci de ani după ce al Treilea Război Mondial a șters omenirea de pe fața pământului, lumea e un cimitir uriaș din care se hrănește rugina.

    Încercând să se ferească de radiațiile bombelor atomice, supraviețuitorii ai rasei umane se târăsc prin tunelurile metroului din Moscova.

    Artiom însă refuză să creadă că lumea e cu adevărat pustie. Și dacă, totuși, nu sunt singuri?

  • Metro 2033
    59.00 LEI

    Metro 2033 nu este doar o călătorie presărată cu întâmplări ieșite din comun, ci este o incursiune în psihicul uman, o călătorie ce explorează cele mai adânc înrădăcinate frici ale omului.“ Fantasy Book Review

    „Doar lucrătorii de la metrou au fost pentru toți ceilalți un fel de ghizi băștinași ai unor expediții științifice în junglă.

    Erau crezuți cu sfințenie și toți se bazau integral pe ei, iar de cunoștințele și de abilităţile lor depindea supraviețuirea celorlalți. Mulţi dintre ei au devenit conducători ai staţiilor după căderea sistemului unic de administrație, iar metroul, din obiectiv complex al apărării civile – uriaș adăpost antiatomic destinat salvării unei părți a populației în caz de atac nuclear –, se transformase într‑o aglomerare de stații care nu se supuneau unei singure puteri, cufundându-se în haos și anarhie.

    Stațiile au devenit independente și de sine stătătoare, niște state pitice originale, cu ideologiile și regimurile lor, cu liderii și armatele lor.”

  • Pulbere de stele
    44.00 LEI
    Toate ştiau că dacă steaua trece de partea cealaltă a zidului, va intra în lumea lucrurilor care sunt ceea ce sunt, se va transforma într-o clipită într-o bucată de piatră poroasă şi lucitoare, care căzuse odinioară din cer – rece, lipsită de viaţă, complet nefolositoare.
  • Aducătoarea jurământului, vol. 1: Unirea
    68.00 LEI

    Plănuiește-ți fiecare bătălie ca și cum retragerea ar fi inevitabilă, dar luptă de fiecare dată ca și cum n-ai avea încotro să te retragi.

    Rosharul se află din nou în miezul războiului. Oroare îşi conduce armatele către oraşele oamenilor, pregătit să cucerească și să distrugă totul în calea sa. Iar în centrul lumii se află turnul Urithiru, săpat direct în piatră, plin de ascunzători și secrete pe cale de-a fi descoperite, probabil ultimul loc în care oamenii ar putea să-şi menţină poziția.

    În vreme ce Furtuna Eternă face ravagii pe întregul continent, Casa Kholin face tot posibilul pentru a forma o alianță a tuturor oamenilor, în speranța că vor fi suficient de puternici ca să supravieţuiască.

  • Departe de Planeta Tăcută (seria Trilogia Cosmică, vol. I)
    44.00 LEI
    Amețea la gândul adevăratei populații a universului, la infinitudinea tridimensională a dimensiunilor sale și la eonii neconsemnați în nicio cronică a trecutului lor. Un fizician megaloman și complicele său îl răpesc pe profesorul Ransom și-l transportă cu o navă spațială pe planeta Malacandra. Cei doi intenționează jefuirea planetei și oferirea unui sacrificiu uman, iar Ransom pare să se potrivească perfect scopului lor. Însă, odată ajuns la destinație, profesorul scapă de răpitori și întâlnește trei specii de făpturi inteligente. Ransom descoperă că Pământul este cunoscut ca "planeta tăcută", a cărei poveste tragică este cunoscută în tot universul. Acum, cu o certitudine ce nu-l mai părăsi, văzu planetele ca simple goluri în cerul viu, pustiuri de materie și aer excluse, formate nu prin adăugare la strălucirea din jur, ci prin scăderea din ea. Și totuși, se gândi, strălucirea se termină dincolo de sistemul solar. Acela este oare adevăratul vid, adevărata moarte?
  • Circe
    58.00 LEI
    Lumea este condusă de zei și titani. O lume plină de rivalități și intrigi în care Circe nu-și poate găsi locul. Mai întâi, îndură umilința și disprețul propriei familii, fiindcă ea, fiica lui Helios, zeul Soarelui și cel mai puternic dintre titani, nu-i nici la fel de puternică precum tatăl său și nici fermecătoare ca mama ei nimfă. Dar Circe se dovedește a fi un copil neobișnuit, care deține puterea vrăjitoriei, ceea ce constituie de acum o amenințare pentru zei...
  • Takeshi Sum (Carbon modificat #3)
    58.00 LEI

    Una dintre rețetele de succes ale unei tiranii este să ştie când și cum să le dea supuşilor iluzia de libertate.

    Moartea nu mai este de neglijat, atunci când ai de înfruntat consecinţele eternității. Și ale propriilor tale acţiuni. Pornit într-o misiune personală de răzbunare, mercenarul interstelar Takeshi Kovacs ajunge prins în rivalitățile politice ale mai multor facțiuni. Iar atunci când o versiune mai tânără a sa este clonată pentru a-l elimina pe cel din prezent, confruntarea capătă proporții planetare. Într-o luptă a trecutului cu prezentul, viitorul pare incert.

  • Cantul lui Ahile
    58.00 LEI
    Ahile este o arma, un ucigas. Nu uita. Poti sa te sprijini in lance ca intr-un toiag, dar asta nu-i schimba rostul. O profetie sumbra ii nelinisteste pe zei - nereida Thetis va aduce pe lume un fiu mai puternic decat tatal sau. De aceea viitorul razboinic trebuie sa se nasca dintr-un parinte muritor. Zamislit astfel din sange zeiesc si omenesc, Ahile stie ca soarta ii este pecetluita - va fi cel mai mare razboinic al generatiei sale. Insa gloria trebuie platita cu un pret ce pare prea mare chiar si pentru eroul mirmidon. Prins intre implinirea destinului si fericirea pe care i-o aduce iubirea, Ahile descopera ca adevaratul razboi este cu el insusi.
  • Zori de zi (seria Amurg, vol. IV)
    58.58 LEI
    Exact când viata Bellei și a lui Edward pare să intre pe făgașul dorit de ei, neprevăzutul îi pune faţă în față cu experiențe pe care nici măcar lumea eternă a vampirilor nu le-a mai cunoscut. Povestea lor devine un joc de şah în care fiecare mutare este crucială și fiecare participant esențial - unii rămân pioni de nădejde, alții nebuni în idealul lor, însă cel mai important este scopul comun ce-i ține uniți până la capăt: protejarea unei ființe noi și rare.
  • Amurg (seria Amurg, vol. I)
    49.00 LEI
    Viața adolescentei Bella Swan capătă o turnură diferită din momentul în care se mută în alt orășel, pentru a locui cu tatăl ei. Inițial totul i se pare deprimant, pentru că trebuie să se acomodeze cu noua locuință și cu noii colegi de școală, însă la scurt timp îl întâlnește pe misteriosul și seducătorul Edward Cullen. Nu va trece mult și ea va afla secretul teribil al lui Edward și al familiei sale...
  • Mașina timpului
    39.00 LEI
    Exploratorul Timpului și companionii săi sceptici dezbat existența unei a patra dimensiuni: timpul. Pentru a-i convinge pe ceilalți că timpul este o dimensiune ce poate fi parcursă. Exploratorul pornește într-o călătorie în viitorul îndepărtat. Evenimentele petrecute în cursul acesteia îl determină să reflecteze asupra evoluției omenirii: o lume bizară, un paradis în care ființa umană a evoluat pe căi divergente. Îndemnat de curiozitate, el înaintează și mai mult în viitor pentru a asista la finalul sumbru al Pământului.
  • Marțianul
    44.00 LEI
    Membrii echipajului Ares 3 ajung pe Marte pentru o misiune programata sa dureze doua luni, dar o furtuna puternica le da planurile peste cap si sunt nevoiti sa paraseasca planeta dupa doar cateva zile. Insa numai cinci dintre cei sase membri ai echipajului se vor lansa spre Pamant. Mark Watney, pe care ceilalti il cred mort, ramane singur, cu resurse limitate de apa si de hrana. Si astfel porneste intr-o uimitoare cursa pentru supravietuire, reusind sa faca ceea ce nimeni pana atunci nu ar fi crezut ca este posibil pe o planeta fara viata. Inteligenta si umorul, stapanirea de sine si ingeniozitatea il vor ajuta pe Watney sa faca fata rand pe rand problemelor aparent insurmontabile. Dar va reusi el sa se intoarca teafar pe Pamant? Si de unde ii poate veni salvarea?
  • Fahrenheit 451
    49.00 LEI
    Epuizat din stoc
    În vremea aceea pompierii erau cei care declanșau incendiile. Pompierului Guy Montag îi plăcea să vadă cum ardeau cărțile. Apoi el a întâlnit o fată care i-a povestit despre un trecut când oamenii nu se temeau, și a întâlnit un profesor care i-a povestit despre un viitor când oamenii vor putea gândi. Și Guy Montag a înțeles ce trebuia să facă.
  • Assassin’s Creed. Valhalla. Saga lui Geirmund
    44.00 LEI
    Tânărul Geirmund părăsește Curtea tatălui său pentru a se alătura regelui Halfdan și a cuceri ținuturile saxone. Călătoria îi va aduce duşmani chiar printre cei de un neam cu el, dar și un grup de tovarăși devotați, care-l vor însoți prin terenurile mlăștinoase ale Angliei și alături de care își va câștiga bătăliile. Geirmund crede cu tărie în prezicerile pe care i le-au făcut cele Trei Țesătoare și îşi va folosi viclenia și curajul pentru a le împlini.
  • Assassin's Creed. Fratia
    48.00 LEI
    Roma, cândva măreață, zace în ruine. Orașul este sufocat de mizerie și degradare, iar locuitorii săi trăiesc asupriți de nemiloasa familie Borgia. Un singur om îi poate elibera de tiranie: Ezio Auditore, Maestrul Asasin.
  • Fundația II. Fundația și Imperiul
    48.00 LEI
    Prăbușirea vechiului Imperiu sub loviturile necesității istorice nu reprezintă altceva decât un prolog al prăbușirii Fundației înseși. Pe această scenă apocaliptică are loc ascensiunea neprevăzută a Catârului, un mutant capabil să controleze emoțiile oamenilor și al cărui magnetism malefic amintește de cel al sângeroșilor dictatori care au înspăimântat Europa secolului al XX-lea. Toate speranțele Galaxiei depind acum de acea misterioasă A Doua Fundație, singura care ar putea împiedica expansiunea nelimitată a noului stat totalitar al Catârului.
  • Oceanul de la capatul aleii
    44.00 LEI
    Tu ai reprezentat drumul ei incoace si e periculos sa fii o usa. Reintoarcerea in orasul copilariei este intotdeauna nostalgica, mai ales atunci cand amintirile iti sunt vagi si ai impresia ca ai cunoscut o fetita care avea un ocean, o mama vesnic tanara si o bunica ce a luat parte la faurirea lumii. Sosit in orasul natal pentru a participa la o inmormantare, un barbat viziteaza prietene vechi, insa incursiunea in propriul trecut uitat ii dezvaluie adevaruri nu in ultimul rand dureroase.
  • Patriarhul Miron Cristea. O viata. Un destin
    65.00 LEI
    Opera întâiului patriarh al Bisericii Ortodoxe române este și astăzi din ce în ce mai actuală. Volumul conține 502 pagini, autorul fiind președintele reales al secției Proză a Asociației Scriitorilor din București.
  • Semne bune
    48.00 LEI
    Sfârșitul lumii e mai aproape ca oricând. Oștile cerești și cele subpământene se pregătesc pentru înfruntarea finală... dar un înger și un demon, care trăiesc printre muritori de șase mii de ani și îndrăgesc viața de pe Pământ, decid să se alieze pentru a opri dezastrul. Cei doi se angajează într-o aventură pentru a salva lumea înainte de a fi prea târziu, însă semnele bune lipsesc, deoarece a dispărut Anticristul în vârstă de numai unsprezece ani care nu are habar că a fost menit să aducă Apocalipsa.
  • Sfarsitul eternitatii
    44.00 LEI
    Una dintre primele reguli pe care le invatase ca observator era ca o persoana ce ocupa doua puncte in acelasi timp din aceeasi realitate risca sa se intalneasca cu ea insasi. In afara spatiului si timpului exista Eternitatea, al carei scop este sa vegheze la bunastarea umanitatii. Sarcina lui Andrew Harlan este de a calatori in timp si de a introduce in locul si la momentul potrivit cate o schimbare de realitate pentru binele comun al omenirii. Totusi, sfarsitul Eternitatii pare sa fie aproape, deoarece Harlan nu mai este convins ca rolul Eternilor este spre binele general al oamenilor. Iar din clipa in care intalneste si se indragosteste de o femeie ce nu se numara printre Eterni, el va cauta sa manipuleze timpul pentru propriile interese, astfel incat iubirea sa supravietuiasca.
  • Eclipsa (seria Amurg, vol. III)
    58.00 LEI

    Tu ești... ei bine, nu chiar dragostea vieții mele, pentru că mă aștept să te iubesc mai mult decât atât. Dragostea existenței mele.


    Bella este prinsă între iubirea mai mult decât prietenească pentru Jacob și iubirea eternă pentru Edward, iar acum destinul ei se află la răscruce: să aleagă să trăiască pentru cel dintâi sau să moară și să devină un vampir pentru cel din urmă? De parcă o decizie de viață și de moarte nu-i de ajuns, tânăra este amenințată de o veche răzbunare care se grăbește s-o ajungă din urmă. Într-o lume cu vampiri și vârcolaci, viața și moartea devin pentru ea noțiuni care se pot inversa cu ușurință.

     

    Ai întins mâna și eu am luat-o fără să mă opresc să mă gândesc la ceea ce fac. Pentru prima dată, de aproape un secol, am simțit speranță.

    „Cititorii care au fost încântaţi de Amurg şi Lună nouă vor citi pe nerăsuflate Eclipsa, cel de-al treilea volum, atât de aşteptat, din fascinanta povestea de dragoste cu vampiri a lui Stephenie Meyer.“ victoriouspages.wordpress.com

  • Străinul
    55.00 LEI

    Adam Price, un avocat care locuiește într-o suburbie bogată, trăiește, împreună cu familia lui, visul american. Până în ziua în care un străin îi șoptește un secret incredibil despre soția sa. Când aceasta dispare, Adam încearcă s-o găsească și să afle adevărul, iar în investigația sa se loveşte din nou de străin, care e pregătit să dezvăluie și alte secrete teribile.

    Avalanșa de evenimente sângeroase nu mai poate fi oprită, iar în urma ei visul american pare tot mai imposibil.

  • Fundaţia I. Fundația
    44.00 LEI
    Epuizat din stoc

    Isaac Asimov (1920-1992) este unul dintre „cei trei mari autori” ai literaturii SF, alături de Arthur C. Clarke și Robert A. Heinlein.

    S-a născut în Rusia, dar la trei ani a emigrat cu familia în Statele Unite. A studiat chimia și în 1948 a obținut doctoratul în biochimie. A publicat peste 500 de cărți (romane, culegeri de povestiri, popularizare științifică, memorialistică și poezie).

    Opera sa principala constă în trei mari serii:  ImperiulFundația și Roboții. Seriile sunt publicate integral la editura Paladin.

  • Metro 2034
    48.00 LEI
    Războaiele istoriei încetaseră să mai țeasă. Prea puțini oameni se mai interesau de trecut într-o lume fără viitor. Țesătura vastă se oprise brusc, lăsând intact un singur fir subțire. Anul 2034 îi găsește pe supraviețuitorii catastrofei nucleare tot în tunelurile moscovite. La suprafață nu poate încă trăi, iar în subteran coșmarurile au prins viață – creaturi stranii devorează tot ce le iese în cale, un virus incurabil amenință să pună stăpânire pe întregul metrou, iar oamenii încept să piardă lupta cu monștrii din ei. În peisajul apocaliptic câteva suflete naive încă mai cred în miracole.
  • Tigana
    69.00 LEI
    Dacă vrei să te răzbuni pe un popor, schimbă-i numele. Sau, și mai bine, aruncă asupra sa o vrajă care să-i șteargă numele din amintire și să-l facă de neînțeles. Moartea fiului regelui vrăjitor din Ygrath aduce pentru provincia care l-a răpus o pedeapsă cumplită - nimicnicia, alterarea identității și supunerea la o umilinţă cruntă. Însă din întunericul uitării, voci tinere murmură în taină: Tigana. Şi nimic nu le va sta în cale pentru a-și elibera patria de blestem și de ocupația străină.
  • Fundația III. A doua fundație
    48.00 LEI
    Premiul Hugo pentru cea mai bună serie SF din toate timpurile
  • Poştaşul sună întotdeauna de două ori
    34.00 LEI
    Dragostea pasională ce izbucnește torid între hoinarul Frank, pripășit la un mic restaurant de pe marginea autostrăzii, și Cora, soția proprietarului grec al localului, ia o turnură neașteptată în momentul în care cei doi hotărăsc că sunt capabili de orice pentru a-și împlini iubirea... și nevoia de bani. De unde încurcăturile și lovitura de grație... pentru că totul se plătește.
  • Gandeste-te la un numar
    38.00 LEI

    Cum ai reacționa dacă într-o zi ai primi o scrisoare în versuri prin care un necunoscut îți mărturisește că îți cunoaște cele mai adânci secrete și îți cere să te gândești la un număr? Și ce ai face dacă necunoscutul ar ghici numărul la care te-ai gândit? 

    Deși inițial sceptic, detectivul Dave Gurney se lasă atras în rezolvarea enigmei. Povestea se complică însă atunci când este ucis destinatarul scrisorilor, un prieten din facultate al detectivului, și apoi se produc alte trei crime cu același mod de operare. 

    Cine este criminalul și de ce se joacă cu mințile victimelor? Verdon, un fin psiholog al relațiilor interumane, construiește cu multă abilitate labirintul la capătul căruia vei afla răspunsul.

  • Băiatul din pădure
    48.00 LEI

    Wilde se mișcă tăcut ca o panteră. Nu avea un plan, ci era mai

    degrabă o acțiune de recunoaștere. Păstrează distanța. Află lucruri

    despre adversari. Stabilește-le poziția și numărul.

    Încearcă să-ți dai seama ce naiba vor de la tine.

     

    Pădurea pare să-i fi fost dintotdeauna casă lui Wilde, un copil cu trecut necunoscut și identitate misterioasă. Ajuns între timp un adult cu capacități intelectuale și fizice remarcabile, el trebuie să găsească acum doi adolescenți dispăruți, înainte ca absența lor să aibă consecinţe dezastruoase pentru comunitate. Wilde ştie că este o cursă contra timpului pentru a le salva viața și a expune secretele întunecate ale unora dintre protagoniști. Însă, după cum va descoperi, cazul se extinde mult dincolo de granițele suburbiei pașnice, unde cei puternici, politicieni corupți şi moguli mediatici, sunt protejați chiar și când dețin secrete ce ar putea distruge vieți.

     

    Cineva vrea mult de tot filmarea aia.

    Va face orice e necesar ca s-o obțină. Inclusiv să răpească copii.

    Iar motivele sale s-ar putea să nu fie altruiste.

  • Cibola în flăcări
    58.00 LEI

    Explozii apocaliptice, reactoare scoase din funcțiune, teroriști, crime în masă, limacși ucigași, iar acum, o epidemie de orbire.

    E o planetă îngrozitoare! N-ar fi trebuit să venim aici.

     

    Poarta deschisă spre necunoscut s-a dovedit promisiunea unui nou început, însă cursa pentru colonizarea unei noi planete cu un potențial imens iscă un conflict de interese ce se transformă rapid într-o luptă pentru supraviețuire. James Holden și echipajul Rosinantei primesc sarcina de a media conflictul până la luarea unei decizii cu privire la proprietatea asupra ei. Diferendul nu reprezintă însă singura problemă, deoarece o civilizație străveche, despre care se crede că este responsabilă de protomoleculă, a abandonat pe planetă hibrizi între mașinării și viața organică, care se trezesc amenințător la viață.

     

    Starea obișnuită a naturii este să-și revină după cel mai recent dezastru.  

    Era un truism al biologilor ecologiști, pe care îl rosteau așa cum un credincios ar fi spus o rugăciune.

Filter by
Cumpără acum de la

Categorie

Preț

Editura