Cărți

Grilă Listă
Setați descendent

Articolele 1-30 din 656

Cumpără acum de la
  • Cand cerurile au fost scoase la vanzare
    89.00 LEI
    Odată cu lansarea rachetei Falcon 1 în 2008, SpaceX a lui Elon Musk a devenit prima companie privată capabilă să construiască o rachetă cu costuri scăzute, care să poată ajunge pe orbită. Iar acel moment de referință a venit la pachet cu implicații enorme: Silicon Valley, nu NASA sau statele naționale, și-a consolidat deodată poziția de epicentru al noii Epoci a Spațiului. Start-upurile și investitorii înstăriți din spatele lor au început să-și dea seama că universul – neguvernat și infinit – era gata pentru afaceri. Bun venit în Vestul Sălbatic al ingineriei aerospațiale.
  • Gandeste mai repede, vorbeste mai inteligent
    59.00 LEI
    Cum să fii spontan când ești pus în dificultate Mulți dintre noi ne temem când trebuie să ne prezentăm ideile, simțind adeseori că suntem nepregătiți, anxioși și intimidați. Unii experți în public speaking ne ajută, prezentându-ne experiențe legate de comunicarea planificată, cum ar fi slideshow-uri, prezentări sau discursuri oficiale. Dar cea mai mare parte a comunicării noastre profesionale și personale se produce în situații spontane, care ne iau prin surprindere, lăsându-ne mult prea adesea fără cuvinte. Cum am putea să ne ridicăm la înălțimea ocaziei și să strălucim când suntem puși în dificultate?
  • Potential ascuns. Stiinta de a realiza lucruri marete
    69.00 LEI

    Adam Grant aduce lumina asupra modului in care ne putem ridica pe noi insine si pe ceilalti la inaltimi neasteptate.

    Traim intr-o lume obsedata de talent. Glorificam elevii buni la invatatura, sportivii inzestrati nativ si copiii-minune din muzica. Dar, admirand persoanele care pornesc cu avantaje innascute, ignoram distantele pe care le putem parcurge noi insine. Subestimam gama de abilitati pe care le putem invata si cat de buni putem deveni. Toti putem sa ne imbunatatim abilitatea de a ne imbunatati. Iar cand ocazia nu ne bate la usa, exista modalitati de a construi una.

    Potential ascuns ofera un nou cadru conceptual pentru ridicarea nivelului aspiratiilor si depasirea asteptarilor. Adam Grant imbina dovezi revolutionare, observatii surprinzatoare si povestiri pline de viata, care ne duc de la sala de clasa la sala de sedinte, de la terenul de joaca la olimpiade si de sub pamant in spatiul cosmic. El demonstreaza ca progresul nu depinde doar de cat de mult muncesti, ci si de cat de bine inveti. Dezvoltarea nu tine de geniul pe care il posezi - tine de caracterul pe care il dezvolti. Grant exploreaza moduri de a ne construi abilitatile de caracter si structurile motivationale pentru a ne realiza propriul potential si de a proiecta sisteme care creeaza ocazii pentru cei subevaluati si ignorati.

  • Cea mai delicioasa otrava. Povestea toxinelor naturii, de la condimente la vicii
    65.00 LEI
    Un secret letal se ascunde în rafturile de condimente, în dulapurile de medicamente și în grădini. În interiorul unui bob de cafea, al unui fulg de ardei iute, al unei capsule de mac, al unui spor de mucegai, al unei frunze de degetariță, al unei ciuperci magice, al unui mugure de marijuana sau al unei semințe de măr găsim o mulțime de substanțe chimice ciudate.
  • Ratiune pentru a fi fericiti
    49.00 LEI
    Ratiune pentru a fi fericiti. Despre beneficiile neasteptate ale gandirii logice De ce prietenii nostri au mai multi prieteni decat noi? Cum rezervi cele mai bune locuri dintr-un avion? Si, daca prin practicarea joggingului zece minute pe zi adaugam opt minute la speranta de viata, mai merita sa facem jogging?
  • Invincibil
    55.00 LEI

    • Instant bestseller, Sunday Times

    • Finalista a Premiului William Hill Sports Book of the Year 2023

    In cariera sa de peste trei decenii, calatoria lui Ronnie O'Sullivan catre titulatura de cel mai bun jucator al tuturor timpurilor a fost dusa adeseori la extreme.

    Din postura de copil-minune al snookerului, trecerea lui Ronnie la profesionisti a generat imense asteptari. Aceste presiuni, alaturi de o viata personala provocatoare, l-au azvarlit intr-o lume a exceselor si a dependentelor. In timp ce parea sa se afle la cele mai inalte cote ale jocului, in realitate chiar acelea erau momentele sale de maxima slabiciune. In anul 2000, Ronnie a pasit pe drumul de recuperare a propriei vieti, de dezvoltare a unei mentalitati mai puternice si mai rezistente. La mai bine de douazeci de ani de atunci, este in continuare obsedat sa joace la cel mai inalt nivel si este cel mai fericit cand se afla intr-o arena de snooker.

  • Elon Musk
    149.00 LEI

    Bestseller New York Times

    De la autorul cartii Steve Jobs si al altor biografii devenite bestseller, vine acum povestea uimitor de intima a celui mai controversat si mai fascinant inovator din lume, un vizionar avangardist care ne-a deschis drumul spre era vehiculelor electrice, a explorarii spatiale private si a inteligentei artificiale. Si sa nu uitam de Twitter!

  • Șuruburi și piulițe. Șapte invenții mici care au schimbat lumea (în mare măsură)
    59.00 LEI

    Smartphone-uri, zgârie-nori, navete spațiale. Tehnologia modernă pare uluitor de complexă. Dar sub suprafață poate fi minunat de simplă.

    În „Șuruburi și piulițe”, Roma Agrawal descompune realizările noastre inginerești cele mai complexe în șapte invenții fundamentale: cuiul, resortul, roata, lentila, magnetul, coarda și pompa. Fiecare dintre aceste obiecte este în sine o minune a designului, rezultatul multor iterații și rafinamente. Împreună, ele au permis omenirii să vadă invizibilul, să construiască spectaculosul, să comunice pe distanțe mari și chiar să evadeze de pe planeta noastră.

    Urmărind călătoriile surprinzătoare ale fiecărei invenții de-a lungul mileniilor, Roma dezvăluie cum au condus cuiele romane lucrate manual la zgârie-norii moderni, cum a permis roata olarului explorarea spațiului și cum au ajutat-o niște lentile să conceapă un copil, împotriva tuturor așteptărilor.

    Ea ne invită să ne minunăm de aceste invenții mici, dar perfect formate, împărtășind poveștile oamenilor de știință și ale inginerilor remarcabili, adesea necunoscuți, care le-au făcut posibile. Șuruburile și piulițele care alcătuiesc lumea noastră poate că sunt minuscule și adesea ascunse, dar ne-au schimbat viața în mod spectaculos.

  • Putere si progres. Lupta noastra din ultimul mileniu pentru tehnologie si progres
    99.00 LEI
    Daron Acemoglu și Simon Johnson oferă o reinterpretare curajoasă a economiei și a istoriei, care va schimba fundamental felul în care vedeți lumea. Un mileniu de istorie și de dovezi contemporane face să fie clar un lucru: progresul depinde de alegerile pe care le facem în privința tehnologiei. Metodele noi de organizare a producției și mijloacele noi de comunicare pot fie să servească interesele înguste ale unei elite, fie să devină fundamentul unei prosperități larg răspândite. Avuția generată de progresele tehnologice ale agriculturii europene din timpul Evului Mediu a fost însușită de nobilime și folosită pentru construirea marilor catedrale, în vreme ce țăranii au rămas să-și ducă traiul la limita înfometării. Primul secol de industrializare din Anglia a oferit clasei muncitoare venituri stagnante. Și în toată lumea de astăzi tehnologiile digitale și inteligența artificială subminează joburile și democrația prin automatizare excesivă, culegere masivă de date și supraveghere inoportună. Nu trebuie să se întâmple astfel. Putere și progres demonstrează că avansul tehnologic a fost cândva – și poate fi din nou – ținut sub control. Progresele tehnologice de ultimă oră pot să devină instrumente de emancipare și democratizare, nu însă dacă deciziile majore rămân în mâinile câtorva lideri din domeniul high-tech mânați de hybris.
  • Anatomia unei reușite
    65.00 LEI

    Un ghid inovator despre cum să ne eliberăm de gândurile, obiceiurile, joburile, relațiile și chiar de modelele de afaceri care ne împiedică să ne atingem potențialul deplin.

    Aproape toată lumea se confruntă cu un blocaj, într-un fel sau altul. Fie că treci printr-o criză a vârstei mijlocii, că te lupți cu un blocaj ca scriitor, că ești prizonierul unui job lipsit de satisfacții sau că încerci să repari o prietenie care se destramă, emoția care rezultă este de obicei o combinație de anxietate, incertitudine, teamă, furie și paralizie. Dar nu trebuie să fie astfel. „Anatomia unei reușite” este ghidul de care avem cu toții nevoie pentru a scăpa de inerție și pentru a înflori atunci când întâmpinăm obstacole.

    Adam Alter și-a petrecut ultimele două decenii studiind modul în care oamenii ajung să se blocheze și cum se eliberează pentru a prospera. În această carte ne dezvăluie formula pe care a descoperit-o împreună cu alți cercetători. Soluția se bazează pe un proces pe care el îl numește analiza impedimentelor – o procedură sistematică, care dezvăluie motivele pentru care o persoană sau o organizație se blochează, iar apoi sugerează o cale de a progresa. Analiza impedimentelor arată că oamenii și organizațiile depășesc blocajele când controlează cele trei surse ale impedimentelor: INIMA (emoțiile nefolositoare); CAPUL (tiparele de gândire nefolositoare); și OBICEIUL (comportamentele nefolositoare).

    Întrețesând cu dibăcie studii științifice, anecdote și interviuri, Alter ne învață că blocajul este mai curând un lucru inerent decât un simplu impediment în drumul spre succes, dar, cu ajutorul măsurilor și schimbărilor adecvate ne putem atinge chiar și cele mai înalte țeluri.

  • O istorie morală a politicilor monetare și fiscale
    55.00 LEI

    Politicile monetare și fiscale sunt o reflectare, în plan macroeconomic, a mentalităților specifice fiecărei epoci. Or, mentalitățile se schimbă în funcție de evoluțiile tehnologice, politice și sociale. Volumul de față își propune să ofere cititorului o sinteză a tuturor acestor evoluții în ultimii 150 de ani.

    Scrisă într-un limbaj accesibil publicului nespecialist, această carte poate fi citită, cu egal interes, de economiști, istorici sau sociologi. Ea arată modul în care evoluțiile (și involuțiile) din domeniul moralității și-au pus amprenta asupra modului în care sunt concepute, formulate și implementate politicile macroeconomice.

    Prefața cărții este semnată de Prof. univ. dr. Emilian M. Dobrescu, membru al Academiei Oamenilor de Știință din România.

  • Cum să lucrezi cu (aproape) oricine
    49.00 LEI
    Fericirea și succesul tău depind de relațiile tale profesionale. De oamenii pe care îi conduci. De cât de bine lucrezi cu șeful tău. De felul în care are loc colaborarea cu colegii. De modul în care te conectezi cu potențialii clienți importanți și cu clienții-cheie. Dar adevărul incontestabil este acesta: cei mai mulți dintre noi lăsăm sănătatea și soarta acestor relații în seama hazardului. Ne salutăm, schimbăm amabilități... și sperăm că lucrurile vor ieși bine. Însă toate relațiile devin suboptime la un moment dat, fie că este vorba despre una bună, care se deteriorează, sau de una care a lăsat de dorit de la început. Dar de cele mai multe ori ne resemnăm cu gândul că așa se întâmplă mereu: relațiile se strică puțin, devin un pic plicticoase sau se deteriorează într-o măsură sau alta. C'est la vie, c'est la guerre. Mergi înainte. Însă nu trebuie să fie așa. Toate relațiile profesionale pot fi mai bune. Această carte îți arată cum să construiești cea mai bună relație posibilă. O conversație. Cinci întrebări. Îndrumări detaliate care îți arată cum să pregătești și cum să te asiguri că vei avea o relație reușită. Observații-cheie despre cum să menții relația astfel încât să continue să prospere.
  • Creierul deprimat (pentru tinerii cititori)
    49.00 LEI
    Cea mai importantă sarcină a creierului tău este să te țină în viață. Dar cum face asta? Da, generează sentimente, atât negative, cât și pozitive, care îți ghidează comportamentele. Sunt permise tot soiul de trucuri, inclusiv reconstrucția amintirilor. Dar este o problemă. Creierul s-a dezvoltat în alte vremuri, când existau cu totul alte amenințări și pericole decât în prezent. Asta ne face să ne simțim uneori amenințați, stresați sau chiar depresivi fără să înțelegem cu adevărat de ce se întâmplă asta.
  • Tenacitatea copacilor
    59.00 LEI
    Copacii o duc foarte bine fără oameni, însă oamenii nu se descurcă fără copaci. Chiar dacă distrugem lumea prin acțiunile noastre care duc la schimbări climatice, copacii vor supraviețui iar și iar, luptându-se cu despăduriri, incendii devastatoare și furtuni puternice. Ar fi frumos doar să mai fim și noi aici. În Tenacitatea copacilor, continuarea bestsellerului Viața secretă a copacilor, Peter Wohlleben prezintă noi aspecte fantastice despre viața copacilor și ne arată ce abilități își dezvoltă pentru a face față schimbărilor climatice. Totodată, îi critică aspru pe actorii ignoranți din mediul de afaceri și din cel politic, care plantează copaci exclusiv pentru producția de lemn sau pentru a-și îmbunătăți imaginea publică și care, de fapt, exploatează nemilos natura. Dar plantațiile imense de molid nu vor împiedica supraîncălzirea planetei. Cartea este o declarație de dragoste pentru copaci și un apel înflăcărat la protejarea și păstrarea diversității infinite a naturii ale cărei interacțiuni sensibile încă nu le înțelegem pe deplin. Nu doar pentru copaci, ci și spre binele nostru.
  • Cartea limitelor. Stabileste granitele care te vor elibera
    69.00 LEI
    Pune capăt resentimentelor, burnoutului și anxietății și recuperează-ți timpul, energia, sănătatea și relațiile. Melissa Urban a ajutat milioane de oameni să-și transforme relația cu mâncarea. Acum, în acest ghid elocvent și practic, ea demonstrează că limitele – granițele clare pe care le stabilești pentru a-ți proteja energia, timpul și sănătatea – reprezintă cheia sentimentelor de siguranță, încredere și libertate în toate ariile vieții tale.
  • Ghid de mobilare
    139.00 LEI
    După succesul bestsellerului Ghid de design interior, Frida Ramstedt revine cu o nouă carte, cu ajutorul căreia te învață ce mobilier ți se potrivește ție, dar și locuinței tale. Ce aspecte trebuie să iei în considerare când achiziționezi piese de mobilier sau când îți amenajezi locuința? Căror detalii acordă atenție designerii și producătorii de piese de mobilier? Cum faci diferența între o calitate bună și una îndoielnică și care este feedbackul consumatorilor la care ar trebui să fii atent dacă vrei să eviți niște achiziții greșite și costisitoare?
  • Pur și simplu continuă să cumperi
    59.00 LEI
    Toți ne punem mari întrebări când vine vorba despre bani: despre economii, despre investiții și despre luarea deciziilor corecte în privința finanțelor. Din nefericire, multe dintre răspunsurile oferite de industria financiară s-au bazat mai degrabă pe păreri și presupuneri, decât pe date concrete și dovezi. Dar asta până acum. În această carte, popularul blogger financiar Nick Maggiulli face calculele necesare pentru a-ți răspunde la marile întrebări despre finanțe și investiții, în același timp oferindu-ți metode dovedite pentru a face avere chiar acum.
  • Cântecul relevanței. Un nou manifest pentru echipe
    49.00 LEI
    CÂNTECUL RELEVANȚEI este o reflecție incitantă asupra muncii: de ce este așa cum este, de ce și-a pierdut din valoare și ce anume putem face toți – mai ales liderii – pentru a o îmbunătăți. Instabilitatea economică și trendul crescător al muncii de acasă ne-au făcut să fim deconectați și neimplicați. Managerii alarmați răspund cu ordine dure, care se propagă de sus în jos pe scara ierarhică, concedieri, monitorizarea angajaților și ședințe obligatorii. Angajații răspund prin a nu mai fi implicați, prin a face minimumul necesar și prin a-și da demisia în cele din urmă. Dar lucrurile nu trebuie să decurgă astfel.
  • Uimirea. O noua stiinta care iti poate transforma viata
    59.00 LEI
    Uimirea este misterioasă. Cum am putea începe să cuantificăm pielea de găină simțită când vedem Marele Canion sau uimirea totală când vedem un copil mergând prima dată? Cum am putea exprima în cuvinte efervescența colectivă când stăm într-o mulțime și când cântăm la unison ori fascinația pe care o simțim când privim opere de artă vechi de secole? Până acum cincisprezece ani nu exista o știință a uimirii, sentimentul care ne cuprinde când întâlnim mistere vaste, care transcend înțelegerea noastră despre lume. Oamenii de știință studiau frica și dezgustul, emoții care păreau esențiale pentru supraviețuirea umană. Cu toate acestea, gândirea revoluționară a scos în evidență modul în care, de-a lungul evoluției, ne-am satisfăcut cele mai elementare nevoi sociale. Am supraviețuit datorită capacităților noastre de a coopera, de a forma comunități și de a crea o cultură care să ne întărească sentimentul de identitate comună – acțiuni care sunt declanșate și stimulate de uimire.
  • Fii mai deștept decât creierul tău
    59.00 LEI
    În acest ghid revoluționar, complet și accesibil despre modul în care învață creierul, descoperi cum să studiezi mai eficient, cum să scapi de stresul examenelor și, mai mult decât orice, cum să faci ca totul să devină o plăcere. Când învățăm, avem tendința să ne concentrăm pe activitățile pe care le putem controla cel mai ușor (precum evidențierea și recitirea), însă aceste practici doar ne dau iluzia învățării. După cum explică autorul, familiaritatea nu e același lucru cu înțelegerea. Perfect pentru profesori și elevi sau studenți de toate vârstele, Fii mai deștept decât creierul tău oferă exemple practice din lumea reală și vorbește despre cele mai recente cercetări despre cum să-ți antrenezi creierul ca să înveți mai bine. Fiecare capitol conține strategii clare și specifice, explicând de ce nu funcționează procesele de studiu tradiționale. Pornind de la sfaturi practice fondate pe știință, acesta este ghidul absolut pentru a-ți îmbunătăți notele și a înțelege puterea propriului creier.
  • Creierele geniale ale lui Kay
    39.00 LEI
    O sută de miliarde de oameni au trăit până acum pe Pământ. Din păcate, cartea asta ar fi fost mult prea grea dacă v-aș fi povestit despre toți, așa că am ales să vă vorbesc doar despre ZECE DINTRE EI. Dar nu sunt oricare zece, ci unii care au schimbat lumea pentru totdeauna. De exemplu, Ada Lovelace, care a inventat programarea acum două sute de ani. (Și căreia i s-a interzis să intre în biblioteci.) Sau Thomas Edison, care a inventat camera de filmat, becul și modul în care putem să înregistrăm muzică. (Și care a mers la școală doar până la 12 ani.)
  • Cum să decizi
    69.00 LEI
    Ce faci când te confrunți cu o decizie importantă? Dacă ești ca majoritatea oamenilor, probabil că întocmești o listă cu argumente pro și contra, te gândești obsesiv la decizii care nu au funcționat, cauți la nesfârșit opiniile celorlalți pentru a găsi informația suplimentară care ți-ar putea conferi siguranță și, în cele din urmă, îți asculți instinctul. Dar dacă ar exista o cale mai bună pentru a lua decizii de calitate, astfel încât să poți gândi clar, să te simți mai încrezător, să nu te mai îndoiești de tine însuți atât de mult și, în ultimă instanță, să fii mai decis și mai productiv?
  • Cuvinte magice. Ce să spui ca să obții ce vrei
    55.00 LEI
    Cercetarea inovativă a lui Jonah Berger dezvăluie modul în care șase tipuri de cuvinte pot să ne sporească influența în toate sectoarele vieții: de la persuadarea altor persoane și construirea unor relații mai trainice, până la sporirea creativității și motivarea personalului.
  • Cea mai mică realitate comună
    69.00 LEI
    Știm mai multe decât oricând și avem la fel de multe opinii. Peste tot se poartă discuții științifice: despre virusuri și sistemul imunitar, despre diferențele biologice dintre femei și bărbați, despre psihologia asasinilor și natura ereditară a inteligenței. Faptele și afirmațiile devin adesea la fel de confuze precum cauza și efectul.
  • STELL*R
    59.00 LEI
    Ghid practic de gestionare a culturii organizaționale Un alergător de cursă scurtă nu reușește să termine un maraton doar pentru că își face un plan de antrenament, ci pentru că își schimbă obiceiurile și include antrenamentele din plan în rutina zilnică. Tot așa, o companie nu își dublează cifra de afaceri doar pentru că și-a schimbat strategia, ci și pentru că oamenii din diverse departamente încep să se comporte diferit.
  • Liniștea de dinainte. Despre originile neasteptate ale unor idei radicale
    65.00 LEI
    Avem tendința să credem că revoluțiile sunt zgomotoase, că sunt despre nemulțumiri și revendicări exprimate în gura mare, în văzul lumii. Dar ideile care stau la baza acestora au fost de regulă concepute în spații mai liniștite, în mici unghere în care membrii unei avangarde pot să șoptească între ei, să-și imagineze realități alternative și să discute despre cum să-și atingă țelurile. Această carte extraordinară identifică asemenea locuri de-a lungul secolelor și pe cuprinsul continentelor și avertizează că, într-o lume dominată de mediile de socializare, ele vor dispărea probabil curând.
  • What if? 2
    69.00 LEI
    Milioanele de oameni din toată lumea care au citit și au îndrăgit What If? încă au întrebări, din ce în ce mai ciudate. Ce noroc că Randall Munroe, creatorul webcomicului xkcd, e aici ca să le dea o mână de ajutor! Plănuiești să cobori pe un stâlp de pompieri dinspre Lună spre Pământ? Partea cea mai grea este să nimerești aterizarea. Speri să poți răci atmosfera Pământului deschizând ușile tuturor frigiderelor în același timp? Probabil a venit momentul unei scurte introduceri în termodinamică. Vrei să știi ce s-ar întâmpla dacă ai sta agățat de pala rotitoare a unui elicopter, dacă ai construi un turn cu un miliard de etaje, dacă ai face o veioză cu lavă adevărată sau dacă ai sări pe jetul unui gheizer în timp ce erupe? OK, dacă insiști…
  • Fluxul de idei
    59.00 LEI
    Fluxul de idei: numarul de idei pe care tu sau echipa ta le puteti genera intr-un interval de timp prestabilit. Toti ne dorim idei grozave, dar putini intelegem cum se nasc ele, de fapt. Inovatia nu apare dintr-un sprint sau dintr-un hackathon, ci este rezultatul maximizarii fluxului de idei. Jeremy Utley si Perry Klebahn ofera o strategie demonstrata pentru a genera idei grozave (pe cont propriu sau cu echipa ta) si pentru a determina rapid care dintre ele sunt demne de implementare.
  • Forma. Geometria ascunsă a informației, biologiei, strategiei, democrației și a orice altceva
    69.00 LEI

    Cum ar trebui să-și aleagă democrațiile reprezentanții? Cum poți împiedica o pandemie să măture lumea? Cum învață calculatoarele să joace Go și de ce este mult mai ușor pentru ele să învețe acest joc decât să citească o frază? Proporțiile antice grecești pot prezice bursa? (Ne pare rău, nu). Ce ar trebui să învețe copiii tăi la școală dacă ar dori într-adevăr să învețe să gândească? Toate acestea sunt întrebări despre geometrie. Serios.

    Dacă ești ca majoritatea oamenilor, pentru tine geometria este un domeniu imposibil, de care îți amintești vag și pe care l-ai lăsat bucuros în urmă în clasa a IX-a, alături de aparatul dentar și de un interes aparte pentru cântăreții de muzică pop. Sigur îți mai amintești cum făceai pași mici și greoi pentru a dovedi nu-știu-ce despre triunghiuri, un ceva care era evident de la bun început. Nu aceasta este geometria. OK, este geometrie, dar doar o mică parte a ei, care are la fel de mult de-a face cu geometria în toată bogăția ei modernă abundentă la fel cum conjugarea unui verb are de-a face cu un mare roman.

    Această carte vorbește despre geometria din spatele unora dintre cele mai importante probleme științifice, politice și filosofice cu care ne confruntăm. Geometria întreabă: unde sunt lucrurile? Ce lucruri sunt unul lângă altul? Cum poți ajunge de la unul la altul? Acestea sunt întrebări importante. Cuvântul „geometrie” înseamnă, în grecește, „măsurarea lumii”. La drept vorbind, este un eufemism. Geometria nu doar măsoară lumea, ci o și explică. Iar „Forma” ne arată cum face asta.

  • Triumful orasului
    79.00 LEI
    Triumful orasului. Cum ne fac mai bogati, mai inteligenti, mai prietenosi cu mediul, mai sanatosi si mai fericiti cele mai mari inventii ale noastre Un influent economist urban ne prezinta o perspectiva inedita, care darama miturile legate de maretia si splendoarea oraselor. Cu toate ca America este o natiune urbana, orasele au o reputatie proasta: sunt mizerabile, sarace, nesanatoase si neprietenoase cu mediul… Sau nu?
Filter by
Cumpără acum de la

Categorie

Preț

Editura