Cărți

Grilă Listă
Setați descendent

Articolele 1-30 din 42160

  • Armonizarea biocampului uman
    75.00 LEI
    • Castigatoare a Premiului Nautilus Silver, 2015. Cartea Armonizarea biocampului uman ofera o harta precisa a biocampului energetic care inconjoara corpul, aratand unde sunt pastrate emotii specifice, amintiri, trauma si durere; detalii despre localizarea traumei inmagazinate in bio!camp cu ajutorul unui diapazon si eliminarea ei.
  • Tratat de interventii parentale validate stiintific
    65.00 LEI

    „Cartea de față este primul tratat de intervenții parentale validate științific dedicat sistematizării cunoașterii științifice din acest domeniu de către experți recunoscuți, din cadrul marilor centre universitare din România, cu scopul de a-i ajuta pe specialiștii care doresc să ofere sprijin parental. Volumul își propune astfel să ofere ghidaj și trimiteri către protocoale de intervenție actuale și inovative, care pot să dezvolte eficient abilități parentale relevante pentru sănătatea mintală a copiilor.
    Un alt deziderat al volumului este de a elimina divergențele și a face lumină asupra rolului validării științifice în selecția unor intervenții specifice de parenting.
    În scopul facilitării lecturii, fiecare dintre capitolele cuprinse în volum are o structură unitară din punctul de vedere al formatului. Conținutul capitolelor îmbină de fiecare dată componentele teoretice cu cele practice, trecându-le printr-un filtru științific și incluzând referiri la protocoale validate științific relevante pentru tematica abordată, precum și la procedurile și metodologiile de implementare ale acestora. Cum ocupația de educator parental a fost introdusă recent în România, iar practicienii din acest domeniu pot veni din domenii conexe psihologiei, sperăm ca acest volum să reprezinte o resursă valoroasă care să ghideze practicile legate de intervențiile parentale.” (Oana David, Daniel David)

     

    Rolul parentingului în dezvoltarea armonioasă a copiilor • Factori parentali implicați în psihopatologia copiilor • Consiliere și coaching parental • Intervenții parentale bazate pe tehnologie • Programe parentale validate științific pentru tratamentul tulburării cu deficit de atenție/hiperactivitate la copii • Programe parentale validate științific pentru părinții adolescenților

  • Conjuraţia M.O.B.IL.
    39.95 LEI

    Trei colegi de școală și prieteni buni iau o hotărâre grea: s-o lase mai moale cu telefoanele. Simt că ceva nu-i în regulă cu ele, că prea li se amestecă în viaţă. Treaba pare serioasă, de aceea se face sub jurământ. Dar jurământul este anulat în timpul unui cutremur. Apoi, hotărârea li se taie ca maioneza. Urmează vacanţa de vară, risipindu-i prin ţară sau în afara ei. La începerea anului școlar, Diriga îi duce în excursia promisă de mult. Iar acolo se întâmplă ceva care le schimbă puţin perspectiva faţă de mobil. Între acești muschetari se amestecă o prinţesă conștiincioasă, o cititoare înverșunată. Și cu toţii vor ajunge la unchiul ei, ca la un oracol din Antichitate. Ca să afle ce și cum trebuie făcut mai bine în lume.

  • Anton Pann. Până când nu te iubeam
    39.95 LEI

    „Îi plăceau supele, drese cu caşcaval tăiat mărunt, primit de la Braşov, de la Popazu, câte-o roată întreagă, alăturea de o lădiţă cu cincizeci de sticle de borviz. Şi vă dau cuvântul că nu l-am văzut bându-şi ocaua zilnică altfel decât aşa, înjumătăţită cu apă, şpriţer, cum se zice acum. Îşi turna la friptură, pe care-o voia bine rumenită, şi nu o dată s-a amestecat printre slugi, la bucătărie, dându-le la o parte dacă i se părea că au întors-o prea repede sau nu i-au zdrobit de-ajuns de mult piper deasupra. Îl întindea cu degetele în lungul cărnii fără să se uite măcar, căci ştia şi singur unde-i mai fraged muşchiul de berbec şi unde-i trebuie-nteţit gustul, picura ulei spălat cu vin alb şi-l apuca iarăşi în palme, domolindu-l. Nu încetam să mă minunez de îndemânarea lui şi cred că-i plăcea şi lui să fie văzut aşa, în toiul trebii, căci începea să îngâne un fel de cântec de leagăn, ceva de demult şi de altundeva, niciodată nu mi-am dat seama, şi din când în când trăgea cu ochiul spre mine şi-mi zicea «pe-aici nu se prea ştie socoteala îmbucăturii sănătoase, mai mult ştevie pe grătar», iar eu, nedus în lume, mă amuzam, căci mi se părea că-i numai o vorbă dintr-ale domnului Pann.”

  • Râsul dracului
    44.95 LEI

    Dictatura este un sistem în care simplii cetățeni trăiesc într-o condiție a ființei apropiată de animal. Sunt conduși de un mascul (sau o femelă) Alfa, aflat în vârful unei ierarhii de neclintit, în fața căreia nu crâcnesc. Se hrănesc cu ce le scuipă printre dinți fiarele dominante. Luptă pentru supraviețuire, fiecare pentru el sau familia sa. Condiția pentru a rezista este să nu gândească rațional, să-și reducă existența la instincte, frică, foame, sex. Să nu fie luați la ochi, să devină invizibili pentru fiarele dominante. Sau să devină una dintre ele. Să nu existe. În Dictatură, ca să reziști, cel mai bine e să nu exiști. Expresia „Lupta pentru existență” are sensuri diferite în Dictatură și Democrație. În Dictatură înseamnă lupta pentru a viețui, în Democrație înseamnă lupta pentru a exista.

  • Cuptoare si gratare pentru gradina
    16.00 LEI
    De la constructii simple, unele dintre ele chiar transportabile, la gratare cu personalitate, adevarate recorduri de creativitate-toate ne pot strajui in mod placut casa cu conditia de a accepta ca ne sunt chiar necesare.
  • Un câine la masa mea
    49.95 LEI

    Sophie şi Grieg, o scriitoare şi partenerul ei avid de lectură, trăiesc în adâncul unei păduri din munţii Vosgi, într-un loc cunoscut sub numele de Bois-Bannis. În timp ce ea merge uneori în oraş pentru întâlniri la librărie şi lansări de carte, el doarme ziua şi citeşte noaptea, locuind în lecturile sale. Au crescut împreună, se iubesc şi îmbătrânesc împreună, observând propriul declin şi pe cel al unei lumi în care ce-i mai rău poate să vină dintr-o clipă în alta – o rutină tristă însufleţită de apariţia neaşteptată a unei căţeluşe care-i molipseşte cu bucuria ei. Un câine la masa mea este atât un roman despre dezastrul ce ameninţă planeta, cât şi unul despre frumuseţea ei uluitoare. Este o reflecţie asupra feminităţii, bătrâneţii şi dezastrului ecologic, o împletire plină de bucurie expansivă între uman, animal şi vegetal.

  • Jocul de-a statuia
    29.95 LEI

    „Pe deasupra marginii răsfrânte a gulerului, ea privea dincolo de tot și de toate, cu ochii ei cenușii de pe fața împietrită. Ceea ce va fi văzut părea înfricoșător, dacă nu chiar îngrozitor, terifiant. Nimic nu o irita, nici turiștii veniți de prin toate părțile care o fotografiau, nici oamenii tineri pe role sau pe skateboarduri care se învârteau în jurul ei, la o distanță respectuoasă, dar și provocator de agresiv. Un grup de japonezi și japoneze s‑a înclinat în mai multe rânduri în fața celei împietrite, pentru ca apoi întregul grup să se fotografieze cu ea.” (Günter Grass)

  • Empuzion
    59.96 LEI

    „Tokarczuk a reuşit să scrie un roman în care se împletesc două naraţiuni şi trei intrigi principale. Prima este legată de Mieczysław Wojnicz, un student polonez bolnav de tuberculoză din Lvov, care în 1913 se afla la tratament la sanatoriul Görbersdorf (Sokołowsko de astăzi). Un alt fir se referă la marea tradiţie literară a disputelor – în roman, acestea sunt purtate de colocatarii lui Wojnicz, care, din ce în ce mai dezorientaţi de licoarea locală, discută despre orice şi despre nimic şi, de fapt, numai despre femei. Cel de-al treilea fir se referă la empuse, la persecuţiile vrăjitoarelor din trecut şi la crimele misterioase din regiune, importante din punct de vedere compoziţional.” (Wojciech Kajtoch)

  • Usa ingusta
    27.00 LEI
    Roman de formare, perceput ca roman autobiografic și în același timp ca parabolă, o istorie despre o dragoste imposibilă nu pentru că este interzisă, ci pentru că nu se poate împlini, Ușa îngustă are o intrigă simplă, țesută în jurul celor două personaje: Jérôme povestitorul – și Alissa; amândoi sunt veri și împărtășesc o dragoste reciprocă născută din pasiune pură și vocație mistică, în care visele și exaltarea sunt omniprezente. De-a lungul anilor, această iubire nu face decât să crească, susținută de apropierea spirituală și religioasă a celor doi tineri. Jérôme vrea să se căsătorească cu Alissa. Dar, pe măsură ce perspectiva unei logodne prinde contur, Alissa se închide și devine evazivă, mai întâi pentru a o face fericită pe sora ei Juliette – care îl iubește și ea pe Jérôme – pentru care este gata să-și sacrifice dragostea.
  • Arta Razboiului
    28.00 LEI
    N. 1956, Arad; Universitatea București, Facultatea de Litere, 1980; Debut: România literară (1978); volumul colectiv Cinci (1982), împreună cu Bogdan Ghiu, Ion Bogdan Lefter, Mariana Marin, Alexandru Mușina; Greutatea cernelii pe hîrtie (1984) – premiul de debut al Uniunii Scriitorilor; Conferențiar la Facultatea de Litere a Universității Transilvania din Brașov; O serie de volume de versuri, eseuri literare, traduceri, articole academice.
  • Polonia si Rusia. Intre libertate si despotism
    80.00 LEI
    Se desfășoară un război. Pentru independența Ucrainei și securitatea Poloniei, pentru viitorul Europei și locul libertății în cadrul ei. De asemenea, se desfășoară o luptă pentru viitorul Rusiei. Oare ne-o putem imagina fără imperialism? Oare Polonia poate exista fără libertate? Care este moștenirea Republicii Polone și care este cea a Moscovei – A Treia Romă? În această carte caut răspunsuri la aceste întrebări. Le caut în istoria vecinătății dintre Polonia și Rusia, din vremurile când încă nu existau nici măcar aceste denumiri până în momentul nostru istoric. Libertatea și despotismul nu sunt delimitate geografic. Sunt impulsuri înscrise în firea umană. Istoria creează totuși de-a lungul veacurilor și prezintă retrospectiv forma condiționărilor care permit ca libertatea să se dezvolte sau să fie înăbușită; condiționări care întăresc tehnicile despotice sau le subminează. Tocmai aceasta este una dintre posibilele istorii de reprezentare a relațiilor polono-ruse. - Andrzej Nowak
  • Ecouri Din padurea intunecata: Evadari in Twin Peaks
    38.00 LEI
    Antologie de poezie română contemporană. De ce o antologie de poezie având ca temă universul Twin Peaks? Pentru că această idee fierbe în mine de mai mulți ani și pentru că seria cult a lui David Lynch și Mark Frost este poezie în stare pură. Serialul care a schimbat fața televiziunii a fost un adevărat eveniment social și global la începutul anilor ’90, un fenomen pe care ne propunem și noi să-l punem sub lupă, dar într-un cerc mai restrâns, al poeților români. Am invitat poeți de vârste diferite, din generații diferite (mulți dintre ei copii sau adolescenți – alții nici măcar nu se născuseră! – atunci când serialul a rulat în premieră în România), să se raporteze la acest spațiu supranatural și să-l transpună în versuri așa cum l-au perceput ei, ori să caute prin sertare poeme pe care – poate conștient sau mai puțin – le scriseseră deja în jurul acestui subiect.
  • Teatru V
    63.00 LEI
    Poet, dramaturg, romancier, jurnalist, Matei Vişniec s-a născut pe 29 ianuarie 1956 la Rădăuţi, în judeţul Suceava. A debutat cu poezie în 1972 în revista Luceafărul, pe cînd era elev. Mai tîrziu, stabilit la Bucureşti unde a făcut studii de filosofie şi istorie, s-a numărat printre fondatorii Cenaclului de luni condus de criticul Nicolae Manolescu. A crezut în rezistenţa culturală şi în capacitatea literaturii de a demola totalitarismul, prostia şi răutatea. Mai crede şi astăzi că teatrul, poezia şi romanul pot atenua spălarea pe creier operată de societatea de consum, de mode, de industria de divertisment şi de noile tehnologii care însingurează omul. A debutat în volum în 1980, la Editura Albatros, cu o culegere de poeme intitulată La noapte va ninge. Matei Vişniec este autorul mai multor volume de poezie, a şase romane, a unei culegeri de nuvele şi a peste 50 de piese de teatru. În 1987, cînd căderea comunismului părea imposibilă, Matei Vişniec a cerut azil politic în Franţa. Între 1990 şi 2022 a lucrat ca jurnalist la Paris la Radio France Internationale. Piesele sale scrise în franceză au apărut la editurile Lansman, Actes-Sud Papiers, Non Lieu, L’œil du Prince.
  • Opere. La gura sobei. George-a-Greene, strajerul din Wakefield. Fratele Bacon si fratele Bungay
    34.00 LEI
    Acest nou volum din seria „Contemporanii lui Shakespeare” își propune să aducă în atenția oamenilor de teatru din România un crâmpei din opera dramatică a lui George Peele și a lui Robert Greene – doi autori cu un impact profund asupra creației shakespeariene. Peele și Greene i-au oferit Marelui Will modele de urmat, la nivelul limbajului, al caracterizării personajelor și al construcției dramatice, cu numeroase ecouri detectabile în piesele shakespeariene.
  • Eseuri aproape politice
    38.00 LEI
    Auzisem vorbindu-se despre lumi în întregime dispărute, de imperii scufundate laolaltă cu toate popoarele și zămislirile lor; scoborâte în străfundul inexplorabil al veacurilor împreună cu zeii și cu legile lor, cu academiile și științele pure și aplicate, cu gramaticile, cu dicționarele, cu clasicii, cu romanticii și cu simboliștii lor, cu criticii și cu criticii criticilor lor. Știam prea bine că întreg pământul ce se vede este făcut din cenușă, că cenușa înseamnă ceva. (…) Atâtea orori nu ar fi fost cu putință fără atâtea virtuți. A trebuit, neîndoielnic, multă știință pentru a ucide atâția oameni, pentru a risipi atâtea bunuri, pentru a nimici atâtea orașe în atât de puțin timp; dar au trebuit nu mai puține calități morale. A ști și A trebui, sunteți, așadar, suspecte? - Paul Valéry
  • Islamul politic, intre radicalism si moderatie
    40.01 LEI
    Orientul Mijlociu și Africa de Nord reprezintă o regiune în continuă schimbare. Schimbările politice și de alianțe geo-politice pot să-i surprindă până și pe analiștii experimentați. În special după Primăvara arabă, am văzut că mulți analiști de renume au fost surprinși că rezultatul revoltelor nu a fost o lume arabă mai democratică. Acest lucru poate să trădeze și o anumită coloratură ideologică pe care o revendică acești analiști. Există o tendință de a analiza lucrurile printr-o prismă eurocentristă, ba chiar mai mult, de a suprapune propriile valori pe alte culturi. (…) Lucrarea de față s-a născut tocmai din nevoia găsirii unor noi unelte de lucru prin care se poate face o analiză mai precisă a realităților lumii arabe. Aceste unelte nu trebuie văzute ca fiind menite să înlocuiască teoriile relațiilor internaționale precum realismul sau liberalismul. Ele pot oferi o cunoaștere mai aprofundată a societăților din regiune, astfel încât să facem distincția între când putem aplica și când nu teorii eurocentriste.
  • Jocul cu margele de sticla
    74.00 LEI
    Roman filosofic publicat in anul 1943. A fost ultima opera a scriitorului german, care a inceput sa o scrie in 1931, cu intentia de a-si crea propria capodopera; lucrarea a vazut tiparituri in Elvetia doisprezece ani mai tarziu.
  • Ikigai. Secrete japoneze pentru o viață lungă și fericită
    35.00 LEI
    „Ikigai... Acest concept japonez, care s-ar traduce prin «fericirea de a fi mereu ocupat», pare să explice extraordinara longevitate a japonezilor, mai ales din insula Okinawa. Acolo, numărul persoanelor centenare depășește cu mult media mondială. Cultivarea prieteniilor, alimentația moderată, odihna adecvată și mișcarea ușoară par să facă parte din ecuația sănătății, însă în centru este acea joie de vivre, bucuria de a trăi, care îi ajută să însumeze ani și să sărbătorească în continuare fiecare răsărit de soare, ikigai-ul personal al fiecaruia.“ — HÉCTOR GARCÍA (KIRAI) și FRANCESC MIRALLES
  • Tragedia Germaniei (1914-1945)
    32.00 LEI

    Este Tragedia Germaniei o lucrare de istorie revizionistă? O reorientare către „germanofilie" a unui autor care este notoriu pentru inaderenţa la orice curent interpretativ major şi comod? Categoric nici una, nici alta. Cartea acceptă întru totul lanţul de eşecuri politice, diplomatice şi militare de care însăşi Germania este responsabilă, oprindu-se în cele din urmă asupra ororilor nazismului. Nu acceptă însă canonul interpretativ dominant al istoriografiei postbelice potrivit căruia Germania ar fi avut în mod exclusiv vocaţia unui stat generator de război, totalitarism şi antisemitism. În această privinţă este poate una dintre primele iniţiative intelectuale europene care aminteşte că în istoria modernă a Germaniei au existat aceleaşi neajunsuri care s-au văzut şi la alte naţiuni europene de seamă: expansionism, militarism, rasism, democraţie neconsolidată. Nu în deficienţele structurale ar trebui căutată o explicaţie cauzală, ci pur şi simplu în înlănţuirea unor evenimente imparabile şi necontrolabile care, de la Bismarck la Hitler, duce către un deznodamânt nefericit, deci către o tragedie.

  • Insula măștilor
    49.00 LEI
    Jason, Julia si Rick sunt gata sa plece intr-o noua calatorie plina de mistere si aventuri nebanuite. In acest al patrulea roman al seriei, cei trei copii pornesc in cautarea Primei Chei a Portilor Timpului, singurul care ii poate ajuta sa o gaseasca fiind Peter Dedalus, care a trecut prin poarta si se ascunde in Venetia secolului al XVIII-lea. Ei trebuie sa se grabeasca fiindca perfida Oblivia Newton se afla deja pe urmele lor. Mai intai, vor fi nevoiti sa afle cine este Gondolierul Negru, dar se pare ca nimeni nu stie unde poate fi gasit acesta. Pana la urma, Peter se lasa pacalit de Oblivia si se intoarce acasa, insa cei trei copii au intrat in posesia unei fotografii a unui personaj misterios. Sa fie Ulysses Moore?
  • Infernul
    56.00 LEI
    „Dante spune povestea păcatului Francescăi cu o compasiune atât de delicată, încât toți simțim inevitabilitatea lui. Așa trebuie să fi simțit poetul-Dante, sfidând teologul-Dante care susținea în Purgatoriu (XVI. 70) că dacă acțiunile ar depinde de influența stelelor, liberul nostru arbitru ar fi anulat, să răsplătească binele și să pedepsim răul; ar fi o nedreptate. Dante înțelege și nu iartă; acesta este paradoxul insolubil." - Jorge Luis Borges
  • Dragostea în vremea holerei
    68.00 LEI
    „O mare poveste umana, fara grija timpului, spusa de unul dintre cei mai evocatori scriitori ai acestui secol.“ „Vocea garcimarquesiana a fost adusa la un nivel la care poate fi in acelasi timp clasica si familiara, opalescenta si pura, capabila sa laude si sa blesteme, sa rada si sa planga, sa fabuleze si sa cante si, atunci cand este chemata, sa decoleze si sa viseze.“ - Thomas Pynchon, The New York Times
  • 2034
    46.00 LEI

    De la doi fosti ofiteri si autori premiati, un thriller geopolitic cutremurator de autentic si actual, care imagineaza o ciocnire navala intre SUA si China in Marea Chinei de Sud, in anul 2034 - si drumul de acolo catre o conflagratie globala de cosmar.

    Totul in 2034 este o extrapolare imaginativa a faptelor actuale de pe teren, combinata cu experienta celor doi autori, care au avut acces la cele mai inalte si mai secrete niveluri de securitate nationala. Uneori, este nevoie de o lucrare geniala de fictiune pentru a emite un avertisment ingrozitor: 2034 este foarte aproape, iar aceasta poveste-manifest prezinta cititorului un viitor intunecat, dar posibil, pe care trebuie sa ne straduim sa-l evitam cu orice pret.

  • O poveste cam ciudata si alte doua povestiri
    Preț special 31.20 LEI Preț standard 39.00 LEI
    O poveste cam ciudata si alte doua povestiri. Editia a II-a Horatiu Malaele este un artist cu adevarat complet, care stapaneste in egala masura emotia, cuvantul si linia, transformand cu usurinta coala de hartie intr-o scena in care ideile sale au rolul principal. Astfel, cartile sale sunt un adevarat spectacol, pe care cititorii sunt invitati sa-l traiasca pagina cu pagina.
  • Povestea ta are sens. 9 calatorii terapeutice care te invita la conectarea cu sinele
    Preț special 47.92 LEI Preț standard 59.90 LEI

    Psiholog Dr. Raluca Anton, autoarea bestsellerului Terapie 1 la 1 cu sinele tau, revine cu noua calatorii terapeutice din cabinetul sau de psihoterapie, care te vor inspira sa iti traiesti cu sens propria poveste, avand drept exemplu istorii de viata si situatii care pot fi similare cu ale tale.

    Cartea aceasta te ajuta sa-ti explorezi mai cu atentie propria poveste de viata, a ceea ce ai adus cu tine, din istoria ta, si inca tii inchis si nedescoperit in cele mai ascunse sertare ale sufletului tau.Despre asta va fi fiecare poveste din aceasta carte. Despre mlastini si nuferi. Despre istorii de viata, decizii, alegeri, camp cu flori, piedici, cresteri, dureri si oameni care au invatat sa cultive nuferi acolo unde candva era, in strat subtire, o iluzie a vietii sub ceva ce i-a inghitit, dar din care au reusit sa se salveze. Ei pe ei insisi! - Psiholog Dr. Raluca Anton 
  • Tristetea ploilor
    Preț special 35.20 LEI Preț standard 44.00 LEI
    Horatiu Malaele este un artist cu adevarat complet, care stapaneste in egala masura emotia, cuvantul si linia, transformand cu usurinta coala de hartie intr-o scena in care ideile sale au rolul principal. Astfel, cartile sale sunt un adevarat spectacol, pe care cititorii sunt invitati sa-l traiasca pagina cu pagina.
  • Tehomir
    Preț special 31.20 LEI Preț standard 39.00 LEI
    Tehomirul lui Horațiu Mălăele este o lume în care legendele prind viață, unde semnele nefaste și evenimentele miraculoase anunță prefacerile dureroase prin care vor trece sătenii atunci când Istoria neîndurătoare le va bate la poartă, aducând schimbări și suferință. În acest sat îngropat între dealuri și tradiții, prezența fantasticului este singurul lucru care îi mai poate face pe oameni să uite de răul cel mare, lacom și nevăzut, ce stă la pândă, cu ochii pe pământurile lor.
  • Iarba
    59.00 LEI
    Iarbă este un puternic roman grafic anti-război, care prezintă povestea vieții unei fete coreene, Lee Ok-sun, victimă a sclaviei sexuale pentru Armata Imperială japoneză în cel de-al Doilea Război Mondial.
  • Oryx si Crake
    49.00 LEI

    Prima parte a unei trilogii care va continua cu Anul potopului și MaddAddam, Oryx și Crake este o călătorie în iadul viitorului. Într-o lume în care nu mai există nicio barieră morală în calea ingineriei genetice, Pământul devine un laborator imens: genografi lucrează – de dragul profitului – la cele mai vandabile modificări genetice, conflictele sociale se intensifică, virușii și bacteriile iau forme tot mai virulente și avem ocazia să vedem cu încetinitorul felurile în care poate fi schimonosită natura până la implozie. Totul promite o apocalipsă. Care nu întârzie să vină. Crake lucrează în secret la un ambițios proiect genetic, încercând să creeze o specie nouă de hominizi, mai bine adaptată noii lumi, mai puțin violentă. Prietenul lui din copilărie, Jimmy, e singurul din vechea lume care știe ce s-a întâmplat și își așteaptă printre creaturile stranii ale lui Crake sfârșitul, care-ar putea de fapt să fie sfârșitul întregii omeniri.


    „O carte impozantă și curajoasă.” New Yorker


    „Oryx și Crake este Atwood în ce are ea mai bun: o carte lugubră, fără ocolișuri, ingenios de scabroasă, dar totuși înduioșătoare și presărată cu străluciri de poezie pură.” The Independent

Filter by

Categorie

Voce audiobook

Format eBook

Preț

Editura