Cărți

Grilă Listă
Setați descendent

4 Articole

Cumpără acum de la
  • Aventurile lui Remy în lumea lui „Tot ceea ce există”
    57.75 LEI
    Această carte este magică, scrisă cu praf de stele și iubire nespusă. Este o carte care să-i ajute pe pitici să devină și mai curajoși dar și pentru părinți pentru ca aceștia să poată la sfârșit sa spună tare și răspicat, vom fi învingători, vom fi mereu curajoși. Remy, personajul principal al acestei cărți este un băiețel cu autism și noi vom călători alături de el in aceste pagini minunate spre tărâmul cuvintelor și al comunicării.  Sunt 20 de povești pentru copii cu vârsta cuprinsă între 5 și 8 ani, cu spiriduși, zâne, spirite ale pădurii sau bolovani magici. Fiecare poveste îi ajută pe cei mici să înțeleagă că a fi diferit nu este un lucru rău, îi ajută să-și accepte particularitățile și să fie mândrii de ei înșiși. Întâmplările sunt despre curaj, prietenie, frici și dragostea copilăriei. Mai mult, fiecare carte pe care o veți achiziționa va însemna o oră de terapie oferită unui copil cu autism si o altă perspectivă de viață pentru dumneavoastră și copilul dumneavoastră. 
  • Manual de pregătire a instructorilor comportamentali care lucrează cu persoanele cu autism
    63.00 LEI
    Efectul de magie pe care un terapeut îl poate produce într-o sesiune de lucru își are explicația în foarte multe ore de practică, dar și în miile de ore de studiu. Pentru a veni în întâmpinarea celor care vor să înceapă propriul proces de învățare și pentru ca fiecare terapeut să reușească apoi să predea și să dezvolte abilitățile copiilor, Autism Voice a tradus “Manualul de pregătire a instructorilor comportamentali care lucrează cu persoanele cu autism”, scris de Jonathan & Courtney Tarbox. Acesta este în fapt un volum ce nu ar trebui să lipsească din colecția oricărui profesionist ce urmează cursuri de pregătire pentru a deveni instructori comportamentali acreditați. Cartea este una dintre cele patru volume despre autism, publicate de Tarbox, directorul programului masteral ABA din cadrul Universității din California de Sud și director de cercetare la centrul FirstSteps for Kids din California (SUA) și este conexiunea dintre momentul în care ai descoperit motivația de a lucra și cel în care vrei să înțelegi cum să aplici cu eficiență tehnicile ABA pentru a păși într-o specializare cu adevărat utilă pe tărâmul comportamentului uman.
  • Tot ceea ce strălucește. Povești din viața copiilor cu autism
    57.75 LEI
    Volumul de povestiri „Tot ceea ce strălucește‟ este o colecție de povești de viață cu și despre copiii cu autism din România, o serie de 20 de fragmente de viață, superb ilustrate de artista Andreea Ghencea.
  • Hai să încheiem un contract
    57.75 LEI
    „Hai să încheiem un contract” - o modalitate pozitivă de a schimba comportamentul copilului deschide un întreg univers care pune accent pe diverse moduri de dezvoltare a unei relații eficiente părinte-copil, precum și un ghid pentru învățarea regulilor sociale și modelarea comportamentului.Instrumentele descrise pot fi folosite cu succes atât cu copiii cu vârsta peste șase ani, cât și cu adolescenții. Această carte oferă diverse posibilități de identificare a pașilor specifici care ar trebui făcuți în cadrul procesului de automonitorizare a copiilor și, de asemenea, în cadrul procesului de dezvoltare eficientă a comunicării între copil și familia ei. Tehnicile, procedurile și exemplele prietenoase au fost concepute intenționat, astfel încât fiecare părinte să-și poată maximiza contribuția la procesul educațional al propriului copil. Autorii, William Heward și Jill Dardig, oferă un instrument foarte util pentru toate familiile care se confruntă cu dificultăți în ceea ce privește dezvoltarea copilului lor, relația cu copilul lor sau modelarea comportamentelor provocatoare. Cu ajutorul acestei cărți, Autism Voice are oportunitatea de a oferi atât profesioniștilor, cât și părinților din România un instrument remarcabil care va ajuta la modelarea eficientă a comportamentului și, de asemenea, la dezvoltarea unei relații pozitive a copilului atât cu familia sa, cât și cu societatea ca un întreg. Suntem recunoscători lui William Heward și Jill pentru această colaborare minunată! Anca Dumitrescu, BCBA, Co-fondator Autism Voice
Filter by
Cumpără acum de la

Categorie

Preț

Editura