Cărți

Grilă Listă
Setați descendent

Articolele 1-30 din 72

Cumpără acum de la
  • Libraria pierduta
    59.00 LEI
    O librarie neobisnuita. Un manuscris pierdut. O poveste magica. Un roman evocator si incantator, plin de romantism si secrete, aflat pe lista scurta pentru British Book Awards 2024 la categoria Pageturner! În 1921, Opaline fuge din Anglia înainte ca fratele ei mai mare să o forțeze să se mărite cu un bărbat pe care nu-l iubește. În curând, fata găsește un loc de muncă într-o librărie din Paris și întâlnește un străin carismatic, care o face să simtă fiorii primei iubiri. Dar, în timp ce familia ei, propria naivitate și ororile războiului amenință să-i răpească tot ce iubește mai mult pe lume, un manuscris valoros ar putea să-i salveze viața. Sau să i-o distrugă.
  • Tronul prizonierului
    59.00 LEI

    Prizonier în Citadela Acului de Gheață și aflat la mila unei regine monstruoase, prințul Oak plătește pentru trădarea sa, nevoit să se bazeze pe farmecul și ingeniozitatea lui ca să supraviețuiască.

    În timp ce Înaltul Rege Cardan și Înalta Regină Jude sunt dispuși să recurgă la orice mijloace pentru a-și recupera moștenitorul furat, Oak va trebui să ia o hotărâre crucială: fie va încerca să recâștige încrederea fetei pe care a iubit-o întotdeauna, fie va rămâne loial Regatului Elfhame și va pune capăt domniei lui Wren – chiar și cu prețul vieții ei.

    Pe măsură ce un nou război se profilează la orizont și trădările se țin lanț, nici viclenia lui Oak, nici înțelepciunea lui nu vor fi îndeajuns pentru a-i menține în viață pe toți cei pe care îi iubește.

    Însă pe cine va sacrifica?

  • Minti geniale (seria Inzestratii, vol. 1)
    49.00 LEI

    Minti geniale este primul volum din seria Inzestratii.

    La 17 ani, Cassie are un talent innascut cand vine vorba de citirea oamenilor - poate sa puna cap la cap cele mai mici detalii si sa-ti spuna cine esti si ce vrei, dar nu este o abilitate pe care a luat-o vreodata in serios.

    Apoi, intr-o zi, este recrutata de FBI in programul secret Inzestratii, care foloseste tineri exceptionali pentru elucidarea unor cazuri notorii nerezolvate, si ajunge sa locuiasca impreuna cu alti patru adolescenti ale caror abilitati sunt la fel de neobisnuite ca ale ei.

    Sarcasticul si privilegiatul Michael citeste fara probleme emotiile, un dar prin care intra in mintea lui Cassie - si ii starneste curiozitatea. Dean este serios, enigmatic si un profiler remarcabil, la fel ca ea, dar o tine la distanta. Lia manuieste minciunile ca pe niste arme, iar Sloane este o enciclopedie ambulanta, care vede peste tot tipare si probabilitati.

    Minti geniale este versiunea YA a serialului Minti criminale si am adorat fiecare pagina. - Ally Carter, autoarea seriei Fetele Gallagher

    Un roman de suspans cu un ritm alert, care ii va tine pe cititori treji pana la primele ore ale diminetii pentru a-l termina. - Voya

    Acest thriller inteligent ii va captiva imediat pe cititori! - Kirkus Reviews

    Un roman pentru care faci noapte alba. - Publishers Weekly

    In primul volum plin de adrenalina al seriei Inzestratii... nici macar o clarvazatoare nu va anticipa toate rasturnarile de situatie. - Booklist

  • Buna fata rea
    55.00 LEI
    Uneori, oamenilor buni li se intampla lucruri rele, asa ca oamenii buni sunt nevoiti sa faca lucruri rele. Alice Feeney, regina rasturnarilor de situatie si autoarea bestsellerelor Piatra, hartie, foarfeca si Daisy Darker, revine cu un nou roman politist captivant!
  • Regina tradatoare
    59.00 LEI

    Regină aflată acum în exil, Lara a urmărit cum tatăl ei cucerește Ithicana, fără să poată face nimic pentru a opri distrugerea regatului.

    Dar când află că soțul ei, Aren, a fost capturat în luptă, Lara își dă seama că există un singur motiv pentru care tatăl ei îl ține în viață: ca să-și atragă fiica trădătoare într-o capcană.

    Iar ea e hotărâtă să-i pice în plasă de bunăvoie.

    Riscându-și viața pe Mările Furtunoase, tânăra se întoarce în Ithicana cu un plan, nu doar pentru a-i salva regele, ci și pentru a elibera Regatul Podului din ghearele tatălui ei, chiar cu ajutorul celor mai periculoase arme din arsenalul lui: surorile Larei. Însă evadarea din palat pare o misiune imposibilă, iar în joc sunt implicate mai multe persoane decât a bănuit vreodată, dușmani și aliați care-și schimbă taberele în luptele pentru coroane, regate și poduri. Iar adversarul cel mai mare s-ar putea să fie tocmai bărbatul pe care încearcă să-l elibereze: soțul pe care l-a trădat.

  • Secretele Nilului
    65.00 LEI

    Noiembrie, 1884. După moartea tragică și misterioasă a părinților ei, Inez Olivera încalcă toate regulile înaltei societăți și se îmbarcă pe un vapor spre Cairo, dornică să afle adevărul.

    De îndată ce ajunge în Egipt, unchiul ei, un arheolog renumit și controversat, se străduiește să o trimită înapoi acasă și-l însărcinează pe Whitford Hayes, omul lui de încredere, un tânăr enigmatic și enervant de chipeș, să nu o scape din ochi.

    Însă Inez refuză să fie alungată și, călăuzită de magia vechii lumi, descoperă frumusețea Egiptului, explorează situri arheologice și-și folosește talentul artistic pentru a se infiltra în echipa unchiului ei, fără să-și dea seama că este pe cale să devină un pion într-un joc periculos, care ar putea să o ucidă.

  • Spune-mi trei lucruri
    49.00 LEI

    În viața lui Jessie totul merge anapoda.

    Sau cel puțin așa i se pare în prima săptămână ca elevă a noului și ultra-intimidantului liceu privat Wood Valley din Los Angeles. După ce își pierde mama, Jessie află că tatăl ei s-a căsătorit pe ascuns cu o femeie pe care a cunoscut-o pe internet. Din acest motiv, fata este forțată să se mute din Illinois în California, unde urmează să trăiască alături de „monstrul vitreg” și de arogantul său fiu adolescent.

    Exact când este pe punctul de a-și lua tălpășița înapoi la Chicago, primește un e-mail de la o persoană care se prezintă cu pseudonimul Cineva/Nimeni (CN, pe scurt) și care se oferă să-i explice regulile nescrise ale Liceului Wood Valley.

    Din convingere sau pur și simplu din disperare, Jessie începe să se bazeze tot mai mult pe CN, care devine salvatorul ei și cel mai de încredere aliat. Este lesne de înțeles că nu se mai poate abține și vrea să afle cine este CN în realitate.

    Dar oare nu e mai bine ca unele mistere să rămână neelucidate?

  • Toate regretele lui Clover
    55.00 LEI
    Din ziua în care a fost martora morții neașteptate a educatorului ei, Clover Brooks a simțit o conexiune mai profundă cu cei ajunși în pragul morții decât cu cei în viață. După ce iubitul ei bunic, cel care o crescuse, moare singur, în timp ce ea este plecată într-o lungă călătorie, Clover se hotărăște să devină moașă de moarte în New York și se dedică alinării și îndrumării semenilor ei în ultimele lor clipe de viață. Clover își petrece atât de mult timp cu cei aflați pe patul de moarte, încât uită de propria viață, până când ultima dorință a unei bătrâne curajoase o trimite într-o călătorie de-a lungul țării, care îi dezvăluie o poveste de dragoste demult uitată și, poate, propriul final fericit. În timp ce străbate drumurile necunoscute ale iubirii și prieteniei, Clover este nevoită să reflecteze la ceea ce-și dorește cu adevărat și la curajul pe care îl implică acest lucru.
  • Flacăra de fier
    79.00 LEI
    Toți s-au așteptat ca Violet Sorrengail să moară în primul ei an la Colegiul de Război Basgiath — inclusiv ea. Dar Treieratul a fost doar primul din testele necruțătoare menite să-i înlăture pe cei nesiguri, pe cei nevrednici și pe cei ghinioniști. Adevăratul antrenament începe acum, iar Violet deja se întreabă cum va supraviețui. Pe lângă faptul că este istovitor, brutal și conceput pentru a împinge rezistența la durere a călăreților dincolo de orice limită, misiunea personală a noului comandant-adjunct este să o învețe exact cât de neputincioasă este – dacă nu-l trădează pe bărbatul pe care-l iubește...
  • Șarpele și aripile nopții
    69.00 LEI
    Jocurile foamei se îmbină cu aventurile vampirilor într-un roman plin de pasiune, dragoste, suferință, magie și intrigi sângeroase, perfect pentru fanii seriilor Din sânge și cenușă și Regatul spinilor și al trandafirilor. Regulile supraviețuirii sunt aceleași pentru oameni și vampiri deopotrivă: să nu ai încredere în nimeni, să nu te dai niciodată bătut și întotdeauna, dar întotdeauna, să-ți păzești inima. Oraya, fiica umană adoptată de regele vampirilor Născuți din Noapte, trăiește într-o lume menită s-o ucidă. Singura ei șansă de a lăsa în urmă rolul de pradă este să participe la Kejari: un turneu legendar organizat de însăși zeița morții. Dar nu-i va fi ușor să iasă învingătoare când îi are drept adversari pe cei mai puternici războinici din toate cele trei Case ale vampirilor. Pentru a supraviețui, Oraya este obligată să formeze o alianță cu un rival misterios. La Raihn, totul este primejdios. E un vampir necruțător, un asasin eficient și… cel mai important contracandidat al ei. Totuși, pe Oraya o înspăimântă cel mai mult faptul că se simte atrasă într-un fel straniu de el. Iar într-un regat unde nimic nu este mai mortal decât iubirea, fascinația dintre ei îi poate aduce sfârșitul.
  • O fereastră întunecată
    59.00 LEI
    Elspeth Spindle are nevoie de ceva mai mult decât noroc ca să rămână în siguranță în regatul straniu, acoperit de ceață, căruia îi spune acasă. Are nevoie de un monstru. Și îl are. Coșmarul, spiritul străvechi și volatil captiv în mintea ei, o protejează. Și îi păstrează secretele.
  • Secretul din pădure
    59.00 LEI
    Naomi Shaw obișnuia să creadă în magie și să-și petreacă vara cutreierând prin pădure, împreună cu cele mai bune prietene ale ei, Cassidy și Olivia. Și-au imaginat o lume plină de ritualuri și minuni. Și au creat Jocul Zeiței. Totul s-a sfârșit brusc după ce Naomi a fost atacată și înjunghiată de șaptesprezece ori. În mod miraculos, ea a supraviețuit și l-a identificat pe bărbatul care o rănise, iar mărturia fetelor a dus la prinderea unui criminal în serie, căutat pentru uciderea a șase femei. Însă cele trei prietene au mințit și au păstrat un secret pentru care merită să ucizi...
  • Regatul podului
    59.00 LEI
    Singura ruta comerciala intr-o lume devastata de furtuni, Regatul Podului se imbogateste in timp ce priveaza de resurse taramurile rivale, inclusiv Maridrina, pamantul natal al Larei. Prin urmare, cand e trimisa ca mireasa in regatul inamic, Lara este pregatita sa faca orice pentru a strapunge scutul de aparare al tinutului.
  • Fratii Hawthorne
    65.00 LEI
    Grayson Hawthorne a fost crescut ca mostenitor al bunicului sau miliardar, invatat de mic sa puna familia pe primul loc. Acum, marele Tobias Hawthorne a murit si familia lui a fost dezmostenita, dar unele lectii au ramas la fel de importante. Cand surorile lui vitrege au mari necazuri, Grayson intervine si face exact ce stie el mai bine: rezolva probleme - eficient, precis, necrutator. Si fara sa se lase tras in jos de complicatiile emotionale.
  • A patra aripă
    79.00 LEI

    Primul roman din seria Empyrean

    Intră în lumea brutală a Colegiului de Război Basgiath, unde fiecare cadet își păzește spatele și nimeni nu știe dacă mai prinde următorul răsărit!

    Violet Sorrengail ar fi trebuit să ducă o viață liniștită, înconjurată de cărți. Ar fi trebuit să fie în Cvadrantul Scribilor. Dar acum, la ordinele comandantului general, se alătură sutelor de candidați care își doresc cu înverșunare să facă parte din elita Navarrei. Însă pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să te aleagă un dragon. Iar ei nu se leagă de oameni plăpânzi.

    Îi incinerează.

    Majoritatea cadeților vor s-o ucidă pe Violet, inclusiv Xaden Riorson, cel mai puternic și nemilos lider de aripă din Cvadrantul Călăreților.

    Se vor forma alianțe. Se vor destrăma prietenii vechi. Dușmani de moarte vor deveni aliați… sau chiar iubiți. Și mulți își vor pierde viața.

    Odată intrat la Colegiul de Război Basgiath, există doar două căi prin care mai poți ieși: absolvi sau mori.

  • Imposibil
    65.00 LEI
    Într-o zi, destinele li se intersectează în urma unui e-mail trimis la adresa greșită. Conexiunea este instantanee și electrică. Au senzația că se cunosc de o viață. Nick își cumpără un costum nou și se urcă într-un tren. Bee lasă totul deoparte și se duce să-l întâlnească sub ceasul din gara Euston. Crezi că știi cum decurge restul poveștii? Și ei au făcut aceeași greșeală… Dar aceasta este o poveste cu mai multe întorsături de situație decât majoritatea. Pentru că e Imposibil.
  • Misterele conacului Thorn
    49.00 LEI
    În această minunată nuvelă, continuarea romanului bestseller Vraja spinilor, Elisabeth, Nathaniel și Silas trebuie să deslușească magia misterioasă care îi ține captivi în Conacul Thorn, înainte de Balul de la Miezul Iernii.
  • Saint
    49.00 LEI
    În copilărie, Elias a învățat pe propria piele ce se întâmplă când nu ții cont de legende. La nouă ani de la moartea tatălui său, a devenit un tânăr cu un respect profund pentru marea sacră și veșnic schimbătoare. Pe măsură ce poveștile despre fiul pescarului care a reușit să scape cu viață din cea mai violentă furtună dezlănțuită vreodată pe mare se răspândesc din port în port, devotamentul lui față de mituri și superstiții îi dobândește reputația de cel mai norocos ticălos care a navigat prin Strâmtori. În copilărie, Elias a învățat pe propria piele ce se întâmplă când nu ții cont de legende. La nouă ani de la moartea tatălui său, a devenit un tânăr cu un respect profund pentru marea sacră și veșnic schimbătoare. Pe măsură ce poveștile despre fiul pescarului care a reușit să scape cu viață din cea mai violentă furtună dezlănțuită vreodată pe mare se răspândesc din port în port, devotamentul lui față de mituri și superstiții îi dobândește reputația de cel mai norocos ticălos care a navigat prin Strâmtori. Iar acum ar putea să obțină în câteva zile tot ce a visat vreodată tatăl lui pentru el: o corabie proprie, un echipaj și o licență care îl recunoaște drept unul dintre primii comercianți născuți în Strâmtori. Dar când Elias întâlnește o fată din Marea Nenumită – un dragor cu multe secrete – convingerile îi vor fi puse la îndoială. Cu cât este mai atras de ea, cu atât se îndepărtează mai mult de lucrurile pentru care a muncit din greu în ultimii ani. Periculos de aproape să-și repete greșelile, deși a văzut cu ochii lui cât de necruțătoare și răzbunătoare poate fi marea geloasă, Elias va trebui să aleagă între dragostea fetei care le-ar putea schimba complet lumea și superstițiile sacre care i-au câștigat noul nume, cel aflat pe buzele tuturor: Saint.
  • Hoțul de praf de stele
    69.00 LEI
    Loulie al-Nazari este Negustoreasa de la Miezul Nopții și, împreună cu ajutorul gărzii ei de corp, un djinn enigmatic, caută și vinde obiecte magice interzise. Când salvează viața unui prinț, Loulie atrage atenția sultanului, care o șantajează să găsească o lampă străveche, înzestrată cu puterea de a renaște natura pe pământul sterp – cu prețul sacrificării tuturor djinnilor.
  • Inima războinicului soarelui
    69.00 LEI
    Continuarea spectaculoasă a volumului Fiica Zeiței Lunii pătrunde mai adânc în fascinanta mitologie chineză, încheind epopeea lui Xingyin, fiica lui Chang’e și a arcașului muritor Houyi, care înfruntă un pericol nou și înspăimântător la adresa tărâmului ei în această poveste impresionantă despre dragoste, sacrificii și speranță.
  • Instant Karma
    59.00 LEI
    Instant Karma este o poveste de dragoste contemporană în care Marissa Meyer, autoarea romanelor HEARTLESS. Povestea nespusă a Reginei de Cupă și AURIT, ne dezvăluie cu ajutorul intuiției karmice cât de mică este diferența dintre virtute și vanitate, generozitate și lăcomie, dragoste și ură… și destin.
  • Piatră, hârtie, foarfecă
    55.00 LEI

    Ai încredere în persoana cu care te-ai căsătorit?

    Crezi că o cunoști? Mai gândește-te… 

    Lucrurile merg prost între doamna și domnul Wright de multă vreme. Când Adam și Amelia câștigă un weekend în Scoția, călătoria pare să fie exact ocazia de care au nevoie pentru a-și rezolva problemele.

    Scenaristul Adam Wright, care recunoaște singur că este obsedat de muncă, a avut toată viața prosopagnozie, o boală rară care-l împiedică să distingă fețele celor din jur. Nu-și poate recunoaște prietenii sau membrii familiei, nici măcar propria soție.

    La fiecare aniversare, soții fac schimb de cadouri tradiționale — din hârtie, bumbac, lut, tinichea — și în fiecare an, soția lui Adam îi scrie o scrisoare pe care nu-l lasă niciodată să o citească.

    Până acum.

    Amândoi știu că acest weekend le va salva sau le va distruge căsnicia. Unul dintre ei minte și cineva nu vrea ca Adam și Amelia să trăiască fericiți până la adânci bătrâneți.

  • Hoți mărunți
    59.00 LEI

    Vanja Schmidt știe că orice dar vine cu un preț, chiar și dragostea unei mame. Când viața îi este pusă în pericol și riscă să piardă protecția oferită de nașele ei, Moartea și Fortuna, Vanja se hotărăște să-i fure viața stăpânei sale, Gisele, folosind un colier de perle vrăjite pentru a-i lua locul.

    Acum Vanja duce o viață dublă, ca prințesă și hoț de bijuterii în Minkja, fermecând nobilii în timp ce le golește cuferele pentru a-și finanța marea evadare. La un jaf distanță de libertate, atrage asupra ei furia unei Zeițe Inferioare și este blestemată să aibă parte de un sfârșit prematur: pentru lăcomia ei, se va transforma în perle și rubine până la următoarea lună plină.

    Hoața talentată are doar două săptămâni la dispoziție să rupă blestemul și să fugă din Imperiul Binecuvântat al Almandyiei, însă este păzită zi și noapte de o semizeiță sălbatică, persecutată de logodnicul sinistru al Giselei și urmărită de un prefect junior care pare dispus să-i descopere toate secretele.

    Iar când creaturi desprinse din cele mai întunecate coșmaruri încep să cutreiere străzile din Minkja, Vanja se trezește în mijlocul unui complot malefic, care o forțează să lucreze cot la cot cu cei pe care i-a trădat, jefuit sau mințit.

  • Agathele
    59.00 LEI
    Bun venit in Castle Cove, un oras blestemat cu fete disparute, iubiti problematici, secrete de familie si niste stanci foarte abrupte. Cine a ucis-o pe Brooke Donovan?  Toti cred ca stiu ce s-a intamplat. Dar se insala. Doua fete ce nu par sa aiba nimic in comun isi pun mintea la contributie ca sa rezolve un caz ingenios si plin de umor, inspirat dupa romanele Agathei Christie.
  • Primul care moare la sfarsit
    59.00 LEI
    Amandoi mor la sfarsit a fost un adevarat fenomen, iar acum, in romanul a carui actiune se desfasoara cu sapte ani inainte, doi straini isi petrec o singura zi impreuna. Ziua in care Crainicii Mortii dau primul lor telefon. Un roman prequel din seria Crainicii Mortii.
  • Acest har necrutator
    59.00 LEI
    Darul oferit de zei Alessei ar trebui să amplifice magia partenerului ei, nu să îi ucidă pe toți pretendenții pe care ea îi atinge. Acum, când doar câteva săptămâni o mai despart de lupta cu un roi de demoni înfometați, care vor devora tot ce se află pe insula-sanctuar Saverio, Alessa nu mai are prea mult timp la dispoziție pentru a găsi un partener alături de care să poată opri invazia. Iar atunci când un preot cu intenții ascunse îi convinge pe credincioși că moartea Alessei este singura lor speranță de supraviețuire, propriii soldați încearcă să o asasineze.
  • Ultimul gambit
    59.00 LEI
    Averea, viața lui Avery și toți cei pe care îi iubește sunt în primejdie în jocul care va fi pe buzele tuturor. Pentru a moșteni miliarde, tot ce trebuie să facă Avery Kylie Grambs este să mai supraviețuiască doar câteva săptămâni la Hawthorne House. Paparazzii îi urmăresc fiecare pas. Presiunile financiare cresc. Pericolul e o realitate de zi cu zi. Iar cei care o ajută pe Avery să o scoată la capăt sunt frații Hawthorne. Viața ei este legată de a lor. Le cunoaște secretele, iar ei o cunosc pe ea. Dar, pe măsură ce se apropie momentul în care Avery urmează să devină cea mai bogată adolescentă din lume, o nouă problemă se ivește la orizont, mai exact o musafiră misterioasă care are nevoie de ajutorul ei – și a cărei prezență la Hawthorne House ar putea schimba totul. În scurt timp devine limpede că mai există un ultim puzzle de rezolvat, iar Avery și frații Hawthorne sunt atrași într-un joc periculos, în care au de înfruntat un adversar necunoscut și puternic. În această înfruntare, sunt în joc inimi și vieți – și nimic nu definește mai bine un Hawthorne decât victoria.
  • Fiica Zeiței Lunii
    65.00 LEI
    Un roman fantasy inspirat de legenda zeiței chineze a lunii, Chang’e, în care o tânără își descoperă curajul, puterea și menirea, în încercarea de a-și salva mama de cel mai puternic nemuritor al tărâmului.
  • Fiica reginei sirenă
    49.00 LEI

    Al doilea volum din seria Fiica regelui pirat 

    „Nu mai sunt prizoniera lui, iar de data asta nu va câștiga.”

    Misiunea Alosei s-a încheiat în sfârșit. Nu numai că a intrat în posesia celor trei fragmente ale hărții care o va conduce către comoara legendară, dar pirații care o răpiseră îi sunt acum ostatici pe corabia ei. Secundul Riden, la fel de loial și insuportabil de atrăgător, o distrage în continuare, însă de data aceasta îi urmează ordinele. 

    Când trădătorul Vordan îi dezvăluie un secret pe care tatăl ei l-a ţinut ascuns ani întregi, Alosa și membrii echipajului sunt nevoiți să fugă, vânați de temutul rege pirat. În ciuda pericolului, Alosa știe că vor ajunge primii la comoară… doar e fiica reginei sirenă. 

    În Fiica reginei sirenă, Tricia Levenseller combină cu desăvârșire acțiunea, suspansul, încrucișările de săbii și o poveste de dragoste pasională.

  • Heartstopper (vol. 2)
    65.00 LEI

    Nick și Charlie sunt cei mai buni prieteni. Nick știe că Charlie este gay, Charlie e sigur că Nick nu este.

    Dar iubirea are darul de a te surprinde și Nick descoperă tot felul de lucruri despre prietenii lui, despre familie… și despre el.

     

    „Absolut încântătoare. Dulce, romantică, blândă. Cu un ritm superb. Am adorat cartea!” — Rainbow Rowell, autoarea romanului Nu renunța, Simon

Filter by
Cumpără acum de la

Categorie

Preț

Editura