Cărți

Grilă Listă
Setați descendent

Articolele 1-30 din 50

Cumpără acum de la
  • Mintea încrezătoare
    59.00 LEI

    Ești tu atât de bun în munca, profesia, pasiunea ta pe cât ai putea fi? Viața ta ar fi diferită dacă ai obține Prima Victorie și ai avea nivelul de încredere al lui Eli (nu forța brațului, nu cunoașterea fotbalului american, doar încrederea lui)? Sunt destul de sigur că răspunsul este „da“. În paginile ce urmează vei găsi ceea ce cauți.

    Mintea încrezătoare explorează felul în care se construiește și se păstrează încrederea, ajutând la obținerea succesului în orice dimensiune a vieții. Aducând studii de caz din lumea sportului și de la academia militară West Point, Dr. Nate Zinsser analizează importanța modului de gândire, a stimei de sine și a rezilienței, pentru a face față obstacolelor și pentru atingerea potențialului maxim.

    Dr. Nate Zinsser, directorul cunoscutului Program de Psihologie a Performanței de la academia West Point împărtășește secretele rezistenței mentale și ale încrederii în sine în acest ghid practic pentru construirea și stăpânirea încrederii, cheia performanței în orice domeniu.

  • Supremația probabilității. Cum ne ajută știința să înțelegem sensul lumii
    65.00 LEI

    Fie că vrem să prezicem schimbările climatice sau crizele economice, să înțelegem cum creierul uman este capabil să depășească supercomputerele sau să găsim o teorie care să facă legătura între fizica cuantică și cea clasică, Tim Palmer ne demonstrează cum viziunea lui asupra incertitudinii matematice oferă perspective noi asupra unora dintre cele mai profunde probleme din știință.

    O explorare captivantă a incertitudinii în știință, Supremația probabilității ne arată cum instrumentele care ne-au permis să depășim incertitudinea vremii ne vor ajuta să găsim răspunsuri noi la cele mai presante întrebări ale științei moderne:

    • prezintă descoperirea remarcabilei geometrii fractale a haosului și legăturile sale cu unele dintre cele mai profunde teoreme ale matematicii moderne.
    • explică modul în care geometria haosului ne permite să înțelegem de ce sistemele pot fi previzibile în cea mai mare parte a timpului, dar spectaculos de imprevizibile în anumite ocazii.
    • descrie sistemele de predicție de ansamblu pentru starea vremii, a climei, a economiei, a pandemiilor și a conflictelor umane.
    • ilustrează modul în care aceste sisteme de ansamblu ne permit să luăm decizii mai bune.
    • explorează posibilele perspective oferite de geometria haosului în ceea ce privește conștiința, liberul arbitru și responsabilitatea morală.
  • Puterea din tine. Cum sa-ti gasesti propria voce si sa produci o schimbare
    45.00 LEI
    Marcus Rashford isi foloseste in acest ghid puterea vocii ca sa-ti arate nedreptatile care il framanta si sa te ajute sa gasesti puterea in tine insuti! El iti arata cum sa reusesti sa te inconjori de echipa potrivita, sa fii bun cu cei din jur, sa sustii diversitatea - si nu in ultimul rand cum vocea ta conteaza cu adevarat si cum poti sa faci orice iti pui in minte. Nu trebuie sa fii fotbalist international ca sa faci toate astea - chiar si cele mai mici schimbari pot avea un impact semnificativ.
  • Happier Hour. Cum sa-ti organizezi timpul ca sa te bucuri de viata
    59.00 LEI
    Happier Hour. Cum sa-ti organizezi timpul ca sa te bucuri de viata • Wall Street Journal Bestseller • Amazon Best Books 2022 Cu totii avem acelasi numar de ore in care sa lucram si sa ne jucam in fiecare zi. Si cu totii vrem sa fim fericiti. Dar de multe ori ajungem la finalul zilei frustrati ca nu reusim sa finalizam sarcinile zilei, ca sa mai avem timp si pentru noi.
  • Vreau să devin fotbalist
    49.00 LEI
    Vreau să devin fotbalist este un ghid motivațional care prezintă zece principii de care să ții cont pentru a deveni campion. Indiferent de cât de puternic ești fizic și cât de bine te antrenezi, dacă mintea nu este pregătită să treacă la următorul nivel, nu o să poți să faci față cerințelor unui meci.
  • Călătorii în sălbăticie. Viața secretă a unui cameraman
    69.00 LEI

    Cu o prefață de Sir David Attenborough.

    Stând alături de Gavin Thurston în spatele aparatului de filmat, trăim suspansul așteptării unui animal sau altul, pericolele inevitabile din culise și provocările cărora autorul trebuie să le facă față, dar și clipele emoționante pe care camera le surprinde sau, la fel de bine, le ratează.

  • Organizația fără teamă
    65.00 LEI
    Scrisă pentru lideri și echipe, „Organizația fără teamă” este un ghid practic pentru crearea unor culturi bazate pe siguranță psihologică, în care cunoașterea și inovația înfloresc datorită faptului că angajații se simt încurajați să contribuie cu ideile lor. Cartea oferă îndrumare și soluții acelor echipe sau organizații care doresc cu adevărat să aibă succes într-o economie modernă. Atunci când recrutăm talente suntem în căutare de inovație, creativitate și spontaneitate – dar la ce bun toate acestea dacă nimeni nu este încurajat să-și spună părerea?
  • LeBron
    89.00 LEI
    Considerat cel mai mare jucător de baschet al secolului nostru, LeBron are o prezență media care include peste o sută de milioane de urmăritori, este implicat politic, luând poziție împotriva rasismului și inechității sociale și schimbă viețile multor familii defavorizate printr-o viziune filantropică proprie. Dintr-un puști dezorientat din Akron a ajuns un erou adulat.
  • Momentum. De la crize la oportunitate
    39.00 LEI
    Acesta este un moment istoric cu consecinte extreme care se afla la doi pasi de noi. Momentum este scrisa pentru cei care vor sa inteleaga cum pandemia, criza climatica si razboiul din Ucraina vor schimba impreuna societatile noastre, organizatiile si, fireste, pe noi insine.
  • Fluture
    59.00 LEI
    Cand tanara refugiata din Siria, Yusra Mardini, si-a dat seama ca motorul barcii in care se afla alaturi de a alti refugiati din Siria s-a oprit, ea nu a ezitat sa se arunce in valuri. Impreuna cu sora ei, a apucat franghiile fragilei barci de cauciuc, luptandu-se ore in sir sa impinga ambarcatiunea catre indepartatul mal grecesc. Acest act de curaj a salvat vietile unor femei, copii, barbati de toate varstele, care fugeau din calea razboiului.
  • Yoga în timp ce aștepți
    59.00 LEI
    Așteptarea este o binefacere. Bucurați-vă când sunteți blocați în trafic sau când v-a pus cineva „în așteptare”. Fiți recunoscători atunci când sala de așteptare este plină, fiți fericiți când ați ratat avionul, mulțumiți cui v-a făcut să așteptați la o întâlnire. De ce? Pentru că de acum înainte veți avea timp să vă întăriți mușchii, ținuta și flexibilitatea. Nu aveți nevoie de sală sau de saltea și nici de colanți pentru a practica yoga. Aveți nevoie doar de o zi obișnuită, ca toate celelalte și de ceva sincronizare proastă. După o vreme, atitudinea voastră va deveni absolut extraordinară, atât în interiorul vostru, cât și în exterior. Așteptați numai și veți vedea.
  • Reversul incertitudinii. Cum să iei decizii în momentele cheie
    65.00 LEI

    Într-o lume tot mai alertă și în permanentă schimbare, sentimentul de nesiguranță este în creștere. Ne confruntăm cu el zi de zi. Dar nu foarte mulți dintre noi au învățat să-i facă față. Această carte vă oferă idei, instrumente și strategii cu ajutorul cărora veți reuși să treceți cu bine peste inevitabilele încercări pe care viața vi le aduce în cale.

    „Reversul incertitudinii” este un ghid bazat pe date științifice, conceput pentru a ne ajuta să navigăm și să învingem furtunile sentimentului de nesiguranță – conține interviuri și opiniile unor renumiți lideri, inovatori, antreprenori și artiști din întreaga lume.

    Atunci când încerci să-ți aduni curajul pentru un proiect nou, să optezi pentru o carieră nouă, să pornești o afacere, să dezvolți o idee sau să te reinventezi după o criză sau schimbare existențială, va trebui să faci față sentimentului de incertitudine – acea stare ambiguă, neplăcută, care de cele mai multe ori se transformă în confuzie, angoasă și frică, împiedicându-te deseori să acționezi.

    Bazându-se pe sute de interviuri, precum și cercetări revoluționare în domeniul psihologiei, inovației și economiei comportamentale, Nathan și Susannah ne pun la dispoziție în „Reversul incertitudinii ”zeci de instrumente – inclusiv modele mentale, tehnici și reflecții – cu care să putem să răsturnăm ideea de nesiguranță, dezvoltând o viziune a ceea ce avem de făcut mai departe, deschizându-ne mintea spre posibilități noi.

  • Înrădăcinați. Viața la răscrucea dintre știință, natură și spirit
    55.00 LEI

    „Înrădăcinați” este o invitație entuziastă să ne trăim viața pe pământ în moduri pe cât de simple, pe atât de profunde – de la mersul desculț prin pădure și reimaginarea relației noastre cu animalele și copacii, până la examinarea limbajului pe care îl folosim pentru a descrie și a ne gândi la natură.

    Lyanda Lynn Haupt ne convinge că știința de ultimă oră susține un adevăr pe care, la rândul lor, poeții, artiștii, misticii și culturile bazate pe pământ din întreaga lume, l-au proclamat: viața noastră pe planetă este radical interconectată. Trupurile noastre, gândurile și sentimentele sunt influențate de natura înconjurătoare pe care o influențează la rândul lor.

  • Cel mai important lucru. Gândirea neconvențională a oricărui investitor atent
    59.00 LEI

    Howard Marks, președintele și cofondatorul companiei Oaktree Capital Management este renumit pentru evaluările sale în materie de oportunitate și risc de piață.

    După patru decenii de activitate în domeniu, Marks a ajuns în topul administratorilor de investiții fiind astăzi căutat de cei mai importanți investitori din toată lumea - scrisorile lui de informare către clienți sunt pline-ochi cu observații revelatoare și dovezi ale unei filozofii fundamentale care a trecut cu brio proba timpului.

    Acum, în premieră, cititorii pot beneficia de înțelepciunea lui Marks, concentrată într-un singur volum care i se adresează atât investitorului începător, cât și celui experimentat.

    Bazându-se pe o viață întreagă de experiență și studiu, Howard Marks explică în detaliu care sunt cheile succesului în investiții, dar și capcanele care pot să distrugă capitalul sau să ruineze o carieră. Utilizând pasaje din propriile scrisori de informare ca să-și ilustreze ideile, Marks aplică cu măiestrie sclipitoare ideile cu privire la piețele volatile din prezent și ne oferă un volum care este în parte unul de memorii și în parte un crez personal, alături de o serie întreagă de învățăminte practice.

    Marks dezvoltă pe larg concepte cum ar fi „gândirea de al doilea nivel“, relația dintre preț și valoare, „oportunismul răbdător” și „atitudinea defensivă” în investiții. Judecându-și sincer și cinstit propriile decizii – și ocazionalele greșeli –, el ne pune la dispoziție lecții valoroase pentru gândirea critică, evaluarea riscurilor și strategia de investiții. Care element este cel mai important? Succesul în investiții înseamnă să acorzi atenție, în egală măsură, fiecărui aspect în parte. Așadar, fiecare dintre subiectele lui Marks se dovedește a fi lucrul cel mai important.

  • Banii. Familia, relatiile de putere si afacerile din spatele Turului Frantei
    59.00 LEI
    Alex Duff dezvaluie fascinanta si necunoscuta poveste a relatiilor de putere si de bani din spatele Turului Frantei. Scrisa intr-un ritm alert si documentata cu meticulozitate, BANII este plina de povesti aproape la fel de fascinante ca bataliile purtate pe traseu pentru tricoul galben.
  • Viața mea în roșu și alb
    39.00 LEI

    Arsène Wenger, unul dintre cei mai cunoscuți și mai inovatori antrenori de fotbal, își spune în sfârșit propria poveste. Mărturisirile despre copilărie, pasiunea pentru fotbal și primele experiențe de jucător, apoi antrenor, se îmbină cu lecții memorabile de leadership, dezvoltare personală și, mai ales, management sportiv, ale celui care, vreme de 22 de ani, a condus clubul Arsenal pe culmile gloriei.

    Supra-numit „Profesorul”, Wenger a câștigat nenumărate campionate, ridicând mereu ștacheta performanței, până când a reușit imposibilul cu Arsenal: să câștige un sezon din Premier League fără meci pierdut.

    O lectură obligatorie pentru fanii Clubului Arsenal, pasionații de fotbal, dar și pentru antrenori, sportivi, manageri, pentru toți cei care, prin muncă și pasiune, vor să obțină succes în carieră și viață. Wenger reflectează nuanțat și profund asupra jocului și principiilor care stau la baza motivației, a stării de spirit sau a condiției fizice. Viziunea sa asupra atacului a devenit celebră, precum și convingerea că jocul de fotbal trebuie să fie captivant pentru public.

  • Emma Răducanu. Când tenisul s-a întors acasă
    45.00 LEI
    În 2021, Emma Răducanu a uimit și cucerit pe toată lumea atunci când a câștigat trofeul la US Open, după un șir impresionant de victorii pe care le-a obținut cu zâmbetul pe față. Cum a reușit, însă, o tânără de 18 ani aproape necunoscută să se califice și să câștige un turneu de Mare Șlem?
  • Campionul din tine
    45.00 LEI
    Scrisă împreună cu jurnalistul Carl Anka, cartea cuprinde întâmplări din viața lui Marcus Rashford, alături de sfaturi și soluții gândite împreună cu psihologul Katie Warriner. Volumul stă la baza pregătirii psihologice a oricărui tânăr sportiv și reprezintă o sursă eficientă de a înlătura îndoielile și a întări încrederea, teme recurente în formarea unui campion.
  • Ghidul drumețului
    79.00 LEI
    Acest bestseller este rezultatul a douăzeci de ani de experiență de drumeție și șase ani de instructaj, cercetare și scriere. Un ghid foarte consistent care cuprinde peste 850 de indicii și semne, precum și reguli pentru orientarea în natură, inclusiv predicții meteo, drumeții pe coastă, plimbări prin oraș sau pe timp de noapte și multe altele.
  • Teoria corzilor. Eseuri despre tenis
    45.00 LEI
    Teoria corzilor adună pentru prima oară celebrele eseuri despre tenis ale lui David Foster Wallace, însoțite de o elegantă introducere a scriitorului John Jeremiah Sullivan. Apărute la vremea lor în cunoscute reviste americane, cele cinci „tururi de forță” sunt scrise deopotrivă cu priceperea competitorului și entuziasmul obsesiv al fanului.
  • Tour de force. Cum am scris istorie în Turul Franței
    55.00 LEI

    În Tour de Force, Mark Cavendish ne împărtășește povestea revenirii sale spectaculoase, după o lungă perioadă de boală, la cel mai important circuit de ciclism din lume, Turul Franței 2021, pe care la câștigat spre admirația tuturor într-un „tur de forță” care a făcut istorie.

  • Anduranta
    65.00 LEI
    Anduranta. Mintea, corpul si limitele uimitor de elastice ale performantei Capacitatea de a rezista peste masura sta la baza marilor performante in aproape orice domeniu. Dar, daca am putea cu totii sa mergem si mai departe, sa ne impingem limitele si sa realizam mai mult decat credem ca suntem capabili?
  • Pasi prin lume. Cum am devenit jurnalist de calatorie
    59.00 LEI
    In Pasi prin lume, Reeve isi rememoreaza copilaria intr-o familie cu venituri medii din vestul Londrei, precum si anii turbulenti ai adolescentei, care s-au incheiat din fericire cu angajarea sa ca ucenic in redactia saptamanalului The Sunday Times. Acesta a fost momentul in care a devenit pasionat de jurnalismul de investigatie, pasiune care avea sa-l poarte ulterior prin cele mai ascunse si periculoase colturi de lume.
  • Granița Pădurii. Marșul copacilor și viitorul vieții pe Pământ
    69.00 LEI

    În ultimii 50 de ani, copacii pădurii boreale s-au mutat tot mai spre nord. Granița pădurii ne poartă de-a lungul acestei linii critice a planetei noastre în curs de încălzire, din Norvegia spre Siberia, din Alaska spre Groenlanda și din Canada spre Suedia, pentru a ne face cunoștință cu oameni de știință, locuitori ai acestor zone și copaci care se confruntă cu schimbări geologice uriașe.

    Este o călătorie care ne umple de uluire și teamă în fața creativității și rezistenței incredibile a acestor specii și a misterioaselor preschimbări ale pădurii de care depinde existența noastră. Reportajul sclipitor se amestecă cu ultimele noutăți științifice – Granița pădurii este o poveste despre ceea ce ar putea să fie în curând ultima pădure rămasă și ce ar însemna asta pentru viața pe pământ.

    Ajuns la această linie a copacilor, Rawlence asistă la impactul tot mai accelerat al schimbărilor climatice și la urmările devastatoare ale colonialismului și capitalismului. Dar găsește și motive de speranță. Ființele umane sunt creaturi ale pădurii; au evoluat întotdeauna împreună cu copacii. Cartea de față, bazată pe o cercetare riguroasă și scrisă minunat, se întreabă unde ne poate duce această co-evoluție.

  • Manual de alergare. Metode testate pentru performanță, de la 800m la ultramaraton
    79.00 LEI

    În această a patra ediție - actualizată și definitivă - a cărții, Jack Daniels își rafinează metodele și strategiile pentru a vă ajuta să alergați mai repede și mai eficient. Veți afla în ce constau infailibilele sale formule de pregătire și veți învăța diferitele tipuri de antrenamente gândite de el – inclusiv cel pe bandă, la altitudine sau în condiții dificile – dar și despre modificările corpului raportate la vârstă, indiferent dacă aveți 6 sau 80 de ani.

    Cartea conține sfaturi de specialitate pentru efectuarea antrenamentelor specifice diferitelor probe, de la alergări de 800 de metri până la ultra-maraton sau triatlon. Veți afla cum puteți să vă întocmiți propriul plan de pregătire sau să urmați unul dintre cele 31 de programe de antrenament și exercițiile aferente elaborate de către Daniels. Volumul conține patru planuri - valabile de la nivelul începător până la cel de elită -, care vă vor ajuta să vă recăpătați condiția fizică după o accidentare.

  • Golful nu este un sport al perfecțiunii
    55.00 LEI

    Dr. Bob Rotella – sau „Doc”, cum îi spun majoritatea jucătorilor – trece dincolo de aspectele mintale obișnuite și abordarea unor tehnici specifice ale jocului de golf. Rotella conturează o anume atitudine mintală referitoare la toate aspectele jocului de golf, de la pregătirea antrenamentelor, până la participarea la competiții. El face acest lucru într-o manieră relaxată, îmbinând dinamic anecdotele cu predarea cunoștințelor. Rezultatul este unul spectaculos, după cum confirmă unii dintre cei mai buni jucători de golf din lume.

    Prin cartea sa, Rotella vă ajută să vă dezvoltați în plan mintal, astfel încât să puteți juca oricând la cel mai bun nivel al vostru – mai ales atunci când lucrurile scapă de sub control. El relatează numeroase episoade din cariera sa, în care a ajutat jucători profesioniști de golf, dar și alte categorii de sportivi, precum jucători de baschet. Modul în care lucrează cu concentrarea mintală versus mecanica loviturilor va schimba atitudinea jucătorilor față de joc în sine și de rezultate.

  • Maestrul. Îndelungata carieră și superbul joc al lui Roger Federer
    65.00 LEI

    Bestseller NEW YORK TIMES

    O biografie esențială a celui mai bun jucător de tenis al zilelor noastre

    Christopher Clarey scoate în evidență oameni, locuri și momente esențiale din bogata și îndelungata carieră a lui Federer: a transmis de-a lungul vremii corespondențe din Africa de Sud, America de Sud, Orientul Mijlociu, precum și din Elveția natală. Clarey reușește să spună ca nimeni altul povestea vieții și carierei lui Federer, atât la nivelul intim al existenței sale, cât și la cel de figură iconică a tenisului.

  • Vreau să joc. Autobiografia
    55.00 LEI

    VREAU SĂ JOC spune povestea unei pasiuni pentru fotbal iscată în inima unui puști care abia intra la școală, pasiune care îl va purta, din colbul uliței bunicilor, pe la cluburile mari din România, apoi la unele din afară, de fiecare dată cu o energie și un entuziasm recunoscute de-a lungul anilor, atât de prieteni, cât și de adversari. Bucuria jocului este de fapt „înțelepciunea” pe care Ionuț Rada o împărtășește cititorilor săi în această carte dedicată mai ales celor care abia „intră pe teren”.

  • Ghidul biciclistului. De la prima tură la performanță
    99.00 LEI

    GHIDUL BICICLISTULUI se adresează atât celor care abia s-au urcat pe bicicletă, cât și cicliștilor experimentați. Sfaturile oferite de către unul dintre cei mai mari sportivi olimpici britanici, Sir Chris Hoy, vă vor ajuta să deveniți un ciclist tot mai bun, mereu în formă, mai rapid, mai rezistent și mai îndemânatic.

    Cartea este împărțită în trei secțiuni:
    1. Factori tehnici: configurarea bicicletei, siguranța în mers și abilități, echipament, îngrijirea bicicletei
    2. Factori fizici: teoria antrenamentului, exerciții pentru performanță, planificarea și urmărirea obiectivelor
    3. Factori mintali: psihologie sportivă, analiza rezultatelor, depășirea temerilor și tehnici mintale

  • Manual de snowboarding
    75.00 LEI

    Manual de snowboarding este un instrument util oricărui snowboarder, fie începător sau profesionist, semnat de una din cele mai premiate sportive din istoria acestui sport. Cartea conține peste 150 de fotografii care ilustrează sfaturile practice.

    Structurată în jurul unor informații specifice – care este echipamentul potrivit stilului vostru de snowboarding, la ce să vă așteptați atunci când vă pregătiți să faceți primii pași pe pârtie, care sunt tehnicile de bază și cum se execută cele mai cunoscute trick-uri, pe pârtie, în backcountry sau în pipe – cartea adună într-un singur loc informații relevante pentru orice rider.

Filter by
Cumpără acum de la

Categorie

Preț

Editura