Cărți

Grilă Listă
Setați descendent

Articolele 1-30 din 279

Cumpără acum de la
  • Numele adevarat al lui Dumnezeu
    42.00 LEI
    Numele adevarat al lui Dumnezeu. Primeste esenta deplina a divinitatii! Afla numele real, intreg al lui Dumnezeu si locul sau in fiecare dintre noi! Dintre numeroasele nume ale lui Dumnezeu folosite in Biblie si in alte scrieri sacre, niciunul nu este cel adevarat. Fiecare nume atribuit reflecta doar unul dintre aspectele Sale: creatorul iubitor, conducatorul autoritar sau judecatorul atotstiutor. Niciunul nu intruchipeaza intregul, totalitatea, esenta deplina a lui Dumnezeu. Cu cine sa vorbim cand Il cautam pe Dumnezeu? Punctul culminant al multor ani de cercetare a traducerilor si de investigatii etimologice intreprinse de dr. Wayne Dosick, cartea Numele adevarat al lui Dumnezeu dezvaluie numele real al lui Dumnezeu ascuns la vedere in Biblie.
  • Leac pentru pamant
    44.00 LEI
    Cum să transformăm toxinele personale și de mediu De la legendele despre vindecări șamanice până la relatările biblice despre despărțirea apelor Mării Roșii și înmulțirea pâinilor și peștilor, multe tradiții spirituale sunt bogate în relatări despre transformări aparent inexplicabile ale lumii naturale. Străvechea artă a vindecării prin transmutare, în care substanțele toxice sunt transformate în substanțe „sigure“, este menționată în toate marile tradiții spirituale ale lumii, inclusiv hinduism și taoism. Mulți au folosit această înțelepciune pentru a vindeca sinele, însă ea nu a fost folosită încă pentru a ne vindeca mediul.
  • Ce ne invata Alice in Tara Minunilor
    18.00 LEI
    Dragi cititori, mici si mari, Bine ati venit in universul magic al povestilor clasice! Va invitam sa le descoperiti magia si lectiile nemuritoare si sa va bucurati de ilustratiile pline de inspiratie. Cartile interactive din seria Ce ne invata va pun pe ganduri, va stimuleaza imaginatia si va readuc in atentie valorile care conteaza cu adevarat.
  • Ce ne invata Ali Baba si cei 40 de hoti
    18.00 LEI
    Dragi cititori, mici si mari, Bine ati venit in universul magic al povestilor clasice! Va invitam sa le descoperiti magia si lectiile nemuritoare si sa va bucurati de ilustratiile pline de inspiratie. Cartile interactive din seria Ce ne invata va pun pe ganduri, va stimuleaza imaginatia si va readuc in atentie valorile care conteaza cu adevarat.
  • Matricea inima-minte. Cum poate inima sa invete mintea noi moduri de a gandi
    42.00 LEI

    Extinzandu-si teoriile revolutionare despre minte explorate in bestsellerul Biologia transcendentei, Joseph Chilton Pearce explica in cartea Matricea inima‑minte modul in care inima ne furnizeaza inteligenta care ne echilibreaza mintea printr-un sistem innascut de coerenta emotionala-mentala, pierduta de generatiile de azi. Cand ne separam de inteligenta inimii, ne lasam in voia creierului nostru reptilian egoist, orientat spre supravietuire, care ne indeparteaza de potentialul nostru si genereaza un ciclu nesfarsit de dezastre si crize individuale si sociale. Oferind dovezi bogate si variate din cercetarea neurologica, civilizatii si culturi pierdute, experientele personale si exemplele unor intelepti, Pearce ne invita prin aceasta carte la reactivarea motorul evolutiei noastre spirituale: matricea inima-minte. Numai astfel ne recuperam deplinatatea gandirii, iesim din bucla comportamentelor distructive si intram intr-un viitor de pace, conexiune spirituala si evolutie constienta.

  • Meditatia pentru incepatori. Tehnici pentru constientizare, mindfulness si relaxare
    38.00 LEI
    Unii oameni considera ca ai nevoie de ani buni ca sa deprinzi meditatia. Adevarul este ca ea reprezinta o stare naturala de constientizare ce poate fi dezvoltata in doar cateva minute in fiecare zi. Beneficiile sunt infinite! Iata cateva:
    • Iti dezvolti capacitatea de concentrare
    • Iti relaxezi corpul si mintea rapid si usor
    • Te eliberezi de anxietate
    • Iti cresti abilitatile naturale de vindecare
    • Inlocuiesti obiceiurile nocive cu unele sanatoase
    • Iti identifici telurile si aspiratiile personale.
     
    Cartea Meditatia pentru incepatori ofera o multitudine extraordinara de abordari pentru novicele in meditatie. Informativa si clara, cartea lui Stephanie Clement este o excelenta alegere pentru initierea in meditatie. - Jhampa Shaneman
  • Biologia transcendentei. Schita a spiritului uman
    55.00 LEI
    De ce suntem blocati intr-o cultura a violentei si nedreptatii? Cum se poate recunoaste si aplica idealul transcendent reprezentat de marii maestri spirituali ai omenirii?
     
    In Biologia transcendentei, renumitul Joseph Chilton Pearce examineaza intelegerea biologica actuala a organizarii noastre neuronale pentru a afla cum sa ne depasim limitarile capacitatilor actuale ale corpului si mintii. Cercetari recente in neurostiinte si neurocardiologie identifica cei patru centri neuronali ai creierului si indica faptul ca un al cincilea astfel de centru este situat in inima. Interactiunile dinamice dintre creier si inima sunt concepute pentru a ne depasi capacitatile evolutive actuale. Suntem facuti, la propriu, sa transcendem. Dar imperativul obedientei sociale ne contracareaza mostenirea genetica, blocandu-ne capacitatile transcendente si generand violenta in toate formele ei. Insa fiecare dintre noi poate rasturna aceste false imperative pentru a ne implini menirea, aceea in care inima si mintea-creier rezoneaza in sincronicitate. 

    Esenta crizei noastre mereu prezente se bazeaza pe esecul de a dezvolta si de a utiliza atat al patrulea si cel mai nou creier din cap, cat si interactiunile sale dinamice cu creierul inimii. O noua generatie de biologi si neurosavanti au dezvaluit de ce ne comportam intr‑un mod atat de paradoxal, incat spunem mereu un lucru, simtim altceva si actionam dintr‑un impuls diferit de oricare dintre acestea. Dupa secole de remedii deficitare prescrise pentru o boala diagnosticata gresit, aceste noi cercetari ne ofera sansa de a inlatura blocajele catre transcendentul din noi si ne permit sa dezvoltam o natura aflata dincolo de furie si violenta. - Joseph Chilton Pearce
  • Meditatia nu este ce crezi. De ce este mindfulnessul atat de important
    38.00 LEI

    Bine ai venit la un curs avansat de mindfulness!

    Dr. Jon Kabat-Zinn este considerat „unul dintre cei mai buni profesori de mindfulness pe care i-ai întâlnit vreodată” (Jack Kornfield). El a predat timp de decenii beneficiile tangibile ale meditației. Astăzi, milioane de oameni din întreaga lume au adoptat o practică formală de meditație mindfulness ca parte a vieții lor de zi cu zi.

  • Puterea nestiuta a creierului
    42.00 LEI

    Ghidul esențial pentru a trăi mai bine și mai mult!

    Ce înseamnă să ai un creier sănătos și fericit? În prezent, când stilul de viață ni se schimbă dramatic și activitatea corporală ne este restricționată din diverse motive, este crucial să cunoaștem factorii care ne afectează funcționarea creierului și ce putem face pentru a o îmbunătăți.

  • Zodiile si iubirea
    48.00 LEI

    Adu claritate și armonie în relațiile tale!

    Cartea Zodiile și iubirea îți dezvăluie legăturile uneori sinuoase dintre zodii din perspectiva iubirii. Desiree Roby Antila, autoarea cărții, demonstrează că nu există propriu-zis incompatibilități între zodii, ci aspecte problematice care pot fi convertite în oportunități. Fiecare zodie se poate potrivi cu oricare alta dacă ai cunoștințele potrivite, iar cartea Zodiile și iubirea te echipează cu aceste soluții salutare!

  • Baiatul care dorea sa priveasca soarele
    24.00 LEI
    În această poveste terapeutică despre îngrijirea de sine este vorba despre un băiat căruia îi place să se joace afară și îl pasionează să se uite la soare, deși mulți oameni îl avertizează că îi va răni ochii. În cele din urmă, băiatul își dă seama că prioritățile lui au devenit distorsionate și că trebuie să aibă grijă de propria stare de bine. Povestea îi învață pe copii importanța faptului de a avea grijă de sine și de a înțelege ce este sau nu sănătos.
  • Barcuta instelata
    24.00 LEI
    În această poveste emoționantă, un băiat pierde o pană specială și pleacă într-o călătorie magică pentru a încerca să o recupereze. Deși nu își găsește pana, este mângâiat de amintirea ei și își dă seama că se va simți mai bine în timp. Această poveste terapeutică ne învață despre cum putem face față unei pierderi dureroase și cât este de important să ne bucurăm de amintirile fericite pe care le avem cu/despre persoana pierdută.
  • Ziua in care a cazut cerul
    24.00 LEI
    În această poveste terapeutică despre renunțarea la griji și la bagajele emoționale este vorba despre o fată căreia place mult plaja. Ea decide să urce pe o faleză dificilă pentru a ajunge la mare. Din cer plouă cu obiecte misterioase, pe care fata le prinde și le poartă cu ea. Călătoria îi devine astfel tot mai dificilă, iar în vârf este prea îngreunată pentru a aluneca spre mare. Renunțând la lucruri de care nu are cu adevărat nevoie, se simte mai ușoară și își împlinește visul prețios.
  • Vietatile din sufletul tau
    24.00 LEI
    Folosind analogia cu arta japoneză Kintsugi, prin care ceramica spartă este reparată folosind un lac auriu, care valorizează astfel crăpăturile, această poveste terapeutică subliniază importanța concentrării asupra punctelor forte și asupra factorilor de protecție din viața unui copil, mai degrabă decât asupra problemelor și riscurilor, pentru a promova reziliența emoțională. Nevoile copilului sunt uneori distorsionate, mascând nevoile emoționale adevărate, ascunse, care nu sunt satisfăcute.Folosind analogia cu arta japoneză Kintsugi, prin care ceramica spartă este reparată folosind un lac auriu, care valorizează astfel crăpăturile, această poveste terapeutică subliniază importanța concentrării asupra punctelor forte și asupra factorilor de protecție din viața unui copil, mai degrabă decât asupra problemelor și riscurilor, pentru a promova reziliența emoțională. Nevoile copilului sunt uneori distorsionate, mascând nevoile emoționale adevărate, ascunse, care nu sunt satisfăcute.
  • Pestele incruntat si pestele zambitor
    24.00 LEI
    O fetiță hrănește doi pești: unul albastru zâmbitor și unul roșu încruntat. Cu cât îl hrănește mai mult pe cel roșu, iazul ei se umple de pești roșii, tot mai mari și mai încruntați. Fata își dă seama că, dacă îl hrănește pe peștele albastru și îl ignoră pe cel roșu, peștele albastru – starea ei de bine – va prospera. Această poveste terapeutică îi învață pe copii despre importanța gândirii echilibrate și importanța faptului de a nu stărui prea mult asupra gândurilor negative.
  • Balonul este tulburat
    24.00 LEI
    Un balon cu aer cald este atât de încordat și tensionat, încât s-a înfierbântat foarte tare și rămâne blocat sus, în aer. Cu ajutorul unui pufin prietenos, el reușește să revină pe pământ când se calmează și se relaxează. Această poveste terapeutică îi învață pe copii despre cum putem folosi tehnici de relaxare și mindfulness când ne simțim stresați și despre beneficiile faptului de a găsi o cale de ieșire pentru suferința noastră emoțională.Un balon cu aer cald este atât de încordat și tensionat, încât s-a înfierbântat foarte tare și rămâne blocat sus, în aer. Cu ajutorul unui pufin prietenos, el reușește să revină pe pământ când se calmează și se relaxează. Această poveste terapeutică îi învață pe copii despre cum putem folosi tehnici de relaxare și mindfulness când ne simțim stresați și despre beneficiile faptului de a găsi o cale de ieșire pentru suferința noastră emoțională.
  • Fetita si ecoul
    24.00 LEI
    În această poveste terapeutică despre găsirea prieteniei ne este prezentată o fetiță care trăiește singură și căreia îi place să cânte. Într­o zi, în timp ce cântă într­o peșteră misterioasă, ea crede că ecoul ei trebuie să fie sunetul altor copii care cântă, dar este prea timidă să se apropie de ei. Când întâlnește un băiat căruia îi place să o audă cântând, dar este prea timid să se apropie de ea, își dă seama că amândoi erau singuri și că pot cânta împreună ca prieteni.
  • Rezilienta emotionala a copiilor
    32.00 LEI
    Cartea „Reziliența emoțională a copiilor” este un ghid care oferă strategii practice de sprijinire a rezilienței emoționale a copiilor la un nivel înalt. Având la bază cercetări privind conceptul de reziliență, cartea se concentrează în jurul setului de instrumente Resiliency Rainbow Toolkit – un model teoretic gata de utilizare care se bazează pe o serie de idei și abordări.
  • Doctrina secreta a rozacrucienilor
    38.00 LEI
    Inițiază-te în adevăratele învățături ale rozacrucienilor! „Doctrina secretă a rozacrucienilor” a fost scrisă parțial pentru a îndrepta impresia pe care a creat-o această Frăție ezoterică, preocupată în primul rând de alchimia internă, nu de transmutarea elementelor materiei în aur. Autorul, un inițiat al ordinului, îi atrage cititorului atenția asupra faptului că esența căutărilor rozacruciene este alchimia mentală sau spirituală, descoperirea misterelor «lumii de sus».
  • Trezirea spirituală. Cum să practici mindfulnessul în fiecare zi
    38.00 LEI

    Crezi că nu ai timp pentru mindfulness?

    Mai gândește-te!

    Jon Kabat-Zinn a predat timp de patru decenii, în diverse medii, beneficiile tangibile ale meditației. În prezent, milioane de oameni practică zilnic o formă sau alta de meditație mindfulness.

    Dar cum trebuie să meditezi de fapt? Cum arată o practică formală de meditație? Și cum putem depăși unele dintre obstacolele frecvente din calea includerii meditației în viața de zi cu zi în această epocă de distrageri perpetue?

    Cartea Trezirea spirituală, parte a unei serii de patru cărți, răspunde direct la aceste întrebări urgente și oportune. Dr. Kabat-Zinn prezintă dovezile științifice care certifică beneficiile tangibile ale practicării meditației mindfulness și arată cum poate fi inclusă în viața noastră agitată.

  • Liniile vieții în astrologie
    42.00 LEI

    M-am nascut, ce ramane de facut?

    Cartea Liniile vietii in astrologie nu este doar un inventar al aspectelor, ci si o demonstratie vie de cunoastere si autocunoastere prin interogarea hartii astrale, prin corelarea aspectelor ei cu experientele reale de viata, o informatie VIE, modelabila, care sta la randul ei sub semnul posibilitatilor unor noi interpretari. Valoarea acestor interpretari sta in aplicabilitatea lor practica si in faptul ca rastoarna interpretarile traditionale dihotomice, benefic/malefic.

  • Remisie totală. Să-i supraviețuim cancerului, chiar și atunci când nimeni nu ne mai dă nicio șansă
    48.00 LEI

    Descoperă cei 9 factori care deblochează calea spre vindecare!

    În timp ce-și făcea studiile doctorale, dr. Kelly Turner a descoperit uimită și șocată că nimeni nu studia episoadele de remisie totală a cancerului – cele în care oamenii s-au însănătoșit chiar și când nimeni nu le mai dădea nicio șansă, fără ajutorul medicinii convenționale sau după ce aceasta dădea greș. Fascinată de acest gen de remisie, dr. Turner a plecat într-o călătorie în jurul lumii, intervievând numeroși vindecători holistici și supraviețuitori cu remisie totală a cancerului, interesată de practicile și tehnicile lor de vindecare.

    Dovezile strânse de autoare au 9 factori-cheie în comun, despre care ea consideră că au potențialul de a-i ajuta chiar și pe pacienții cu cancer în fază terminală. Află și tu care sunt acești factori și învață cum să-i integrezi în viața ta și a celor dragi pentru a vă vindeca și a vă bucura de o stare optimă de sănătate!

    Remisia în cancer este o realitate clinică. Cartea Remisie totală ne arată cum să schimbăm sorții remisiei în favoarea noastră. Turner nu-i cere nimănui să renunțe la terapia convențională, ci ne învață cum să adăugăm factori de vindecare de multe ori trecuți cu vederea. Dr. Larry Dossey

  • Cele 4 introspectii. Puterea, intelepciunea si harul Protectorilor Pamantului
    38.00 LEI

    Cele 4 Introspectii reprezinta invataturile pline de intelepciune care au fost protejate de societatile secrete ale Protectorilor Pamantului, renumitii samani din America. Ele afirma ca toate creaturile – oameni, balene si chiar stele – sunt facute din Lumina manifestata prin puterea intentiei.

    Protectorii Pamantului au asimilat Introspectiile si le-au folosit pentru a vindeca diverse tipuri de boli, pentru a elimina suferinta emotionala si chiar pentru a dezvolta corpuri care imbatranesc si se vindeca in mod diferit. Stapanirea Introspectiilor iti permite sa-ti reconfigurezi ADN-ul si sa participi constient la evolutia ta biologica, emotionala si spirituala.

    Potrivit profetiilor trimise in lume de catre Protectorii Pamantului mayasi, incasi si hopi, ne aflam la un punct de cotitura in istoria omenirii, cand se naste o noua specie de oameni. Vom realiza cu totii un salt cuantic de la Homo sapiens la Homo luminous, iar Introspectiile ne invata tehnicile stravechi pe care sa le practicam pentru a deveni fiinte de Lumina, cu abilitatea de a percepe la un nivel mult mai inalt energia si vibratiile ce alcatuiesc universul fizic.

  • Traieste-ti scopul. Calea catre succes si pace interioara
    38.00 LEI

    Esti un miracol! Ai venit cu un motiv pe acest pamant, pentru un scurt moment din eternitate. Aliniaza-te cu scopul tau, aceasta este cheia pentru o viata pe deplin functionala! Dr. Wayne W. Dyer

    Urmareste-ti activ fericirea si traieste o viata implinita! Daca nu ti-ai descoperit inca scopul si ce te cheama sufletul sa faci, Wayne Dyer iti propune in cartea „Traieste-ti scopul” zeci de exercitii care te ajuta sa te acordezi cu vocea sinelui tau adevarat.

    Parcurge procesul propus de Wayne si vei reusi:

    - sa scapi de atasamentele fata de opinii limitatoare;

    - sa-ti deschizi mintea spre potentialul tau nelimitat;

    - sa te eliberezi de stres si anxietate prin iertare si imblanzirea egoului;

    - sa asculti de iubire in loc de frica, sa te eliberezi de trecut si sa accepti ca prezentul este un dar;

    - sa traiesti viata visurilor tale!

  • Oglinda oglinjoara. Capcanele frumusetii
    38.00 LEI

    Frumusetea – colivia noastra de aur...

    Cultul frumusetii a devenit recent o capcana monstruoasa, iar canonul aparent estetic, impus mai ales femeilor, a devenit atat de rigid si de asfixiant, impingandu-ne in cautarea unei perfectiuni intangibile, incat se impune o regandire serioasa si curajoasa a prioritatilor noastre in viata.

    Este exact ceea ce intreprinde ganditoarea si cercetatoarea Maura Gancitano in minunata si profunda sa carte „Oglinda oglinjoara”: identificarea mesajelor subliminale despre frumusete care ne consuma timpul, gandurile si resursele. Ca solutie, autoarea propune schimbarea accentului de la sentimentul de inadecvare si esec estetic spre dorintele autentice ale corpului nostru.

    Cartea pledeaza pentru eliberarea de canoanele si cliseele fals estetice, irationale si scapate de sub control, si pentru recuperarea stimei de sine si a demnitatii prin asumarea constienta a datelor fizice cu care ne nastem.

    In povestea Albei-ca-Zapada, regina intreba oglinda daca ea este cea mai frumoasa din imparatie, astazi noi ii cerem oglinzii sa ne arate ca suntem valide, ca nu suntem niste monstri, ca nu vom fi tinta batjocurii celor care ne vor privi pe parcursul zilei. Oglinda nu este servitoarea dorurilor noastre, ci colectoarea fricilor noastre.

    Conformarea fata de datoria frumusetii ne alimenteaza sentimentul de vina. Cand iti vezi din intamplare reflexia intr-o vitrina sau iti intalnesti privirea in fata oglinzii, te vei simti in culpa.

    Acest disconfort este evident la persoanele care considera ca ingrijirea aspectului fizic este o obligatie sociala si care, in consecinta, isi vad burta sau ridurile ca pe un proiect neterminat, ceva inceput de o mie de ori si niciodata ajuns la final, pentru ca mereu apare ceva mai tentant, care merita si mai mult oboseala si efortul. Acest lucru ne impiedica sa traim din plin ceea ce facem, sa ne bucuram cu adevarat de ceea ce reusim sa realizam. Maura Gancitano

  • Detoxifierea cosmica
    42.00 LEI

    Abordarea taoistă asupra purificării interioare. Purifică-ți cele 9 deschideri ale corpului pentru detoxifiere și autovindecare!

    Corpul are capacitatea înnăscută de a se vindeca singur, o abilitate blocată de toxinele din alimentele pe care le ingerăm și de blocajele energetice cauzate de boli și de alte obstacole din viața noastră. Aceste blocaje transformă râurile energetice ale organismului într-o mlaștină poluată – rădăcina bolilor degenerative și a îmbătrânirii premature.

    Dezvăluind practicile de detoxifiere și întinerire ale înțelepților taoiști, Maestrul Mantak Chia și William U. Wei ne arată în cartea „Detoxifierea cosmică” metode prin care să ne reactivăm abilitățile de autovindecare, eliminând treptat și în siguranță toxinele acumulate.

    Prin post, diete și curățarea celor 9 deschideri ale corpului, prin practicile de automasaj și sunete de vindecare, prin rețete naturale de tonice pe bază de plante și de curățare pentru fiecare dintre deschideri și organele aferente, precum și printr-un plan de detoxifiere în 14 zile al întregului corp, autorii ne arată cum să ne pregătim organismul pentru practici taoiste de nivel superior și cum să permitem vindecarea corpului nostru emoțional și spiritual.

  • Socrate vindecatorul
    38.00 LEI

    Soluțiile înțelepciunii antice la provocările moderne!

    Tulburările din prezent și manipularea mediatică și prin rețelele de socializare ne conduc către a nu mai ști nimic, a nu mai înțelege nimic, a nu mai spera la nimic... Cum și ce să gândim într-un climat pe cât de turbulent, pe atât de anxiogen? Cum să nu ne mai afundăm în frică și tristețe și cum să ne reactivăm dorința de a trăi?

    Profunda carte Socrate vindecătorul, scrisă într-un stil viu, motivant și umanist, ne propune să ne întoarcem la surse, la înțeleptul Socrate, care, prin interogația filosofică, și-a invitat concetățenii la o nouă practică: îngrijirea de sine. În vremea lui Socrate, Atena era în criză, zguduită de o epidemie, de o succesiune de războaie și de conflicte politice interne, la marginea unei prăpăstii istorice.

    Ca și în cazul lui Socrate, existența noastră se desfășoară într-un context violent și incert. Filosofia pe care el a conceput-o și practicat-o ne ajută să navigăm printre crizele lumii de azi, cu adevărate soluții terapeutice pentru fiecare dintre dificultățile cu care ne confruntăm ca indivizi și ca societate.

  • Frati si surori. Cum sa cultivi relatia dintre copiii tai
    42.00 LEI

    Autoarea bestsellerului Cum sa educi fara nervi

    Cum sa cultivi relatia dintre copii tai.

    Relatia cu surorile si fratii e una dintre cele mai importante din viata!

    Cartea Frati si surori exploreaza una dintre cele mai magice si mai complexe legaturi pe care le avem in viata si ne ofera instrumentele esentiale pentru a ghida relatia dintre copii fara certuri sau lupte, in acelasi timp satisfacand nevoile fiecarui copil.

  • Machu Picchu. Orasul Copiilor Soarelui
    38.00 LEI

    Suntem cu totii Copiii Soarelui!

    Patrunde cu smerenie si seninatate in Machu Picchu, Orasul Copiilor Soarelui, ghidat de maestrul saman Jorge Luis Delgado. El te initiaza in insasi esenta culturii incase a Luminii, spre revelatia faptului ca devotamentul fata de Sacru face parte din inima si sufletul nostru de "copii ai soarelui", asemenea vechilor locuitori ai Orasului Luminii. In Machu Picchu, aceasta mostenire este o expresie vie a iluminarii - este darul trezirii, al extinderii soarelui nostru interior pentru a aduce lumina si iubire in viata noastra si pentru a vedea numeroasele daruri care pot fi gasite atunci cand stam in Lumina.

    Spiritualitatea incasa impartasita in cartea Machu Picchu - Orasul Copiilor Soarelui ne aduce o alternativa atat de necesara pentru vremurile de azi: increderea in Iubire, Slujire si Intelepciune. In Machu Picchu, ceea ce credem ca fiind "mistic" este de fapt o relatie substantiala si de durata intre spirit si "lumea materiala", o relatie intre arhitectura si natura care dezvaluie o inteligenta radianta si o Prezenta iubitoare care ne revitalizeaza si hraneste sufletul. Avandu-l pe Jorge drept ghid, intram in taramul Luminii care este Machu Picchu si descoperim simboluri multidimensionale care ne leaga de un camp viu de resurse: practici, rituri si ceremonii ce sprijina curatarea energiilor noastre "grele" si ne revitalizeaza stralucirea personala.

    Traducere din limba engleza de Liliana Burghina.

  • Ce ne invata Frumoasa si Bestia
    18.00 LEI

    Dragi cititori, mici si mari,

    Bine ati venit in universul magic al povestilor clasice! Va invitam sa le descoperiti magia si lectiile nemuritoare si sa va bucurati de ilustratiile pline de inspiratie. Cartile interactive din seria Ce ne invata va pun pe ganduri, va stimuleaza imaginatia si va readuc in atentie valorile care conteaza cu adevarat.

    Ilustratii color.

    Traducere din limba engleza de Liliana Burghina.

Filter by
Cumpără acum de la

Categorie

Preț

Editura