Cărți

Grilă Listă
Setați descendent

Articolele 31-60 din 749

Cumpără acum de la
  • Hector, un soricel in cautarea fericirii
    Preț special 29.25 LEI Preț standard 39.00 LEI
    Hector, un soricel care traieste in oras, isi da seama ca e nefericit, mereu obosit si singur... si atunci pleaca in cautarea fericirii. Colectia Unicorn Univers coordonata de Ioana Chicet-Macoveiciuc.
  • Voi fi mereu aproape de tine
    Preț special 29.25 LEI Preț standard 39.00 LEI
    Samburel si Outa seamana ca doua picaturi de apa si se imprietenesc la catarama. Dar, cu timpul, incep sa se schimbe. Lui Samburel ii cresc radacini si un lastar. Outei ii cresc aripi. Au devenit un copac si o pasare. Si, cu toate ca Outa se inalta in cer si zboara departe, in cele din urma tot la vechiul ei prieten se intoarce. O carte despre puterea prieteniei si a acceptarii prietenilor asa cum sunt.
  • Bine-ai venit, Aneta!
    Preț special 29.25 LEI Preț standard 39.00 LEI
    Iepurele o asteapta cu nerabdare pe Aneta, pe care a invitat-o la cina. Dar la usa bate... lupul Petrica! Ce te faci acum, mai, iepure?
  • Pe malul raului adormit
    Preț special 29.25 LEI Preț standard 39.00 LEI
    O carte ilustrata linistitoare pentru a-i ajuta pe copii sa adoarma cu ajutorul unor metode simple de mindfulness. Micutii cititori se vor desprinde de ziua care a trecut plutind de-a lungul raului adormit, cu stelele stralucind deasupra capului, spunand noapte buna animalelor care se pregatesc de culcare. Aceasta lectura linistitoare de seara ia forma unei calatorii relaxante care incepe in sus pe un munte, in timp ce soarele incepe sa apuna. In imaginatie, copiii vor trece pe langa animale somnoroase si vor pluti usor in oceanul luminat de luna. Textul readuce neincetat atentia cititorului la respiratia si la corpul sau, ajutandu-i pe cei mici sa fie in momentul prezent si sa se calmeze pentru un somn bun.
  • Povestea lui Oscar, elefantul calator
    Preț special 29.25 LEI Preț standard 39.00 LEI
    Oscar e un tanar elefant curios si jucaus, care uneori se plictiseste asa de tare, incat nu mai stie ce sa faca. Intr-o buna zi, se hotaraste sa plece intr-o calatorie... Colectia Unicorn Univers coordonata de Ioana Chicet-Macoveiciuc.
  • Lotti si Otto. O poveste despre idei preconcepute si noi prietenii
    Preț special 36.75 LEI Preț standard 49.00 LEI
    Astazi este ziua lui Otto. A facut prajituri pentru prietenii lui, desi ceilalti pui de animale precis l-ar lua in ras daca ar sti asta. Sa faci prajituri e treaba de fete... Insa deodata, petrecerea este intrerupta de ursul Berni, ingrijorat ca o familie de tic-tici, care vine dintr-o tara indepartata, se va muta in padurea lor. Ce fel de animale bizare mai sunt si astea? Sa speram ca nu vor fi niste monstri cu ticuri ciudate? Din fericire, monstrul care sare in cele din urma din tufis nu este deloc cum s-ar fi asteptat ursul speriat.
  • Lotti si Otto. O poveste despre lucruri de baieti si treburi de fete
    Preț special 36.75 LEI Preț standard 49.00 LEI
    Cand Lotti si Otto se intalnesc in tabara de vacanta, sunt foarte mirati: cei doi pui de vidra arata exact la fel! Totusi sunt foarte diferiti: Lotti este fata, iar Otto este baiat. Lui Otto ii place sa faca prajituri si sa coasa, in timp ce Lotti prefera sa se catare in copaci si sa prinda peste. Dar cusutul si gatitul sunt treburi de fete, iar cataratul si pescuitul sunt ceea ce fac baietii, nu-i asa?
  • Campionatul mondial de somn al animalelor
    Preț special 33.76 LEI Preț standard 45.00 LEI
    Lars Leul, Emmi Croco si prietenii lor se pregatesc pentru Campionatul mondial de somn din acest an. Care dintre participanti poate adormi primul? Si cine va reusi sa se relaxeze si sa inchida ochii in zgomotul santierelor de constructii, in frigul cumplit, intr-o calatorie cu montagne russe sau in intunericul adanc al unei pesteri?
  • O noapte foarte zgomotoasa
    Preț special 33.76 LEI Preț standard 45.00 LEI
    Soricelul cel mic nu putea dormi din cauza tuturor zgomotelor ciudate pe care le auzea in timpul noptii. Ce era cu pufniturile si bufniturile acelea? Cine batea in fereastra, cioc cioc cioc? Si era si o fantoma care striga "huu-huuu-huu"! Soricelul cel mic era speriat. "Pot sa vin la tine in pat?" il tot intreba el pe Soarecele cel mare. Dar Soarecele cel mare stia ca Soricelul cel mic trebuie sa invete sa doarma in patutul lui si sa si infrunte temerile.
  • Zana Polly si cavalerul care nu stia cuvintele magice
    Preț special 36.75 LEI Preț standard 49.00 LEI
    Catastrofa la Castelul Rosu: micul Lancelot nu stie cuvintele magice! Zana Polly-Politetea ii soseste in ajutor, cu pretioasa ei carte de vraji, ca sa desavarseasca ucenicia micului paj. Cu ocazia unei plimbari impreuna cu zana in padurea de la Castelul Rosu, ucenicul cavaler se va intalni cu niste fapturi pitoresti: un unicorn, un capcaun, un balaur...Si va descoperi cum cunoasterea cuvintelor magice il poate scoate din multe situatii periculoase!
  • Dodo, zana cu aripi de lana
    Preț special 32.62 LEI Preț standard 43.50 LEI
    Dodo este o zana care s-a nascut fara aripi; dar asta nu o va impiedica sa-si ia zborul. Pentru ca, dupa cum spune bunica, pentru a atinge inaltimile iti trebuie curaj, un prieten adevarat si brate puternice. Aceasta este povestea unei prietenii care depaseste toate diferentele.
  • Gustarea generalilor si alte piese
    Preț special 30.01 LEI Preț standard 40.01 LEI
    Seria de Opere complete publicată de Fayard, omagiu adus unui scriitor de prim raft al literaturii franceze, le propune cititorilor să intre în secolul XXI cu hohote de râs și lacrimi, cu conștiința unei apocalipse interioare dezmințite de o bucurie de a trăi explozivă. Teatrul lui Boris Vian se citește printre rânduri, se ascultă printre replici, se vede printre imagini. Mesaje fără vârstă sunt ascunse în spatele satirei. Piesele sale vor fi oricând de actualitate, pentru că istoria se repetă. Boris Vian folosește umorul, parodia și satira pentru a accentua ridicolul, un ridicol „mortal“ care subminează puterile umilitoare ale corupților și corupătorilor. Boris Vian, o privire ironică, devastatoare și premonitorie asupra unei epoci ale cărei greșeli se perpetuează în timp. Piesele lui Boris Vian Gustarea generalilor, Ecarisajul pentru toți, Ultima meserie, Cap de meduză vor fi întotdeauna actuale. Boris Vian este un partizan fervent al luptei împotriva războiului. În acest sens, cele patru piese principale ale lui Vian sunt exemplare.
  • Cum să-ți găsești zburicornul
    Preț special 36.75 LEI Preț standard 49.00 LEI

    Ilustrații de Lucia Mihailov

    După ce Erus a dezlegat misterul de pe Insula Zburicornilor, s-a dus vestea pretutindeni despre aceste minunate creaturi, iar copiii au început să pună întrebări despre ei. Acum vor primi și răspunsurile mult așteptate!

  • Omulețul Țoc-Țoc te îmbrățișează pe loc
    Preț special 26.25 LEI Preț standard 35.00 LEI

    Ilustrații de Doina Zavadschi

    O carte bună de strâns în brațe de cei mai mici cititori. Iar pentru părinți sau educatori, multe idei de jocuri și activități pe care le pot organiza pe baza textului, de la Oana Moraru.

  • Somn ușor! Somn ușor!
    Preț special 26.25 LEI Preț standard 35.00 LEI

    Ilustrații de Doina Zavadschi

    O poveste de somn ușor, nu doar de noapte bună, cu rime simpatice și ilustrații minunate, pentru cei mai mici dintre cititori. Și cine însoțește întotdeauna somnul ușor? Visele frumoase, desigur.

  • Mărul norocos
    Preț special 26.25 LEI Preț standard 35.00 LEI

    Ilustrații de Doina Zavadschi

    O poveste simpatică pentru cei mai mici dintre cititori, numai bună să le facă poftă de fructe proaspete și sănătoase. Iar pentru părinți sau educatori, multe idei de jocuri și activități pe care le pot organiza pe baza textului, de la Oana Moraru.

  • Războiul lui Courtney
    Preț special 44.25 LEI Preț standard 59.00 LEI

    Despărţiţi de război, Saffron Courtney şi Gerhard von Meerback sunt la mii de kilometri distanţă unul de celălalt, amândoi străduindu-se să-şi salveze vieţile.

    Gerhard – în ciuda obiecţiilor sale faţă de regimul nazist – luptă pentru patrie, sperând să elibereze într-o zi Germania de Hitler şi acoliţii săi. Dar când unitatea lui e azvârlită în iadul Bătăliei de la Stalingrad, ştie că şansele de supravieţuire se reduc de la o zi la alta.

    Între timp Saffron – recrutată de şeful Operaţiilor Speciale şi trimisă în Belgia aflată sub ocupaţie germană ca să descopere cum au reuşit naziştii să se infiltreze în reţeaua lor – se pomeneşte curând urmărită ea însăşi de cel mai nemilos expert în spionaj al Germaniei.

    Puşi în faţa unui rău care le depăşeşte cele mai groaznice închipuiri, îndrăgostiţii trebuie să facă, fiecare la rândul său, cea mai grea alegere cu putinţă: să se sacrifice, sau să facă tot ce e nevoie pentru a supravieţui, sperând că într-o zi se vor putea reîntâlni.

    Războiul lui Courtney este un roman istoric de aventuri, despre curaj, trădare şi iubire nepieritoare, care îl transportă pe cititor chiar în miezul unei lumi răvăşite de război, semnat de Wilbur Smith, unul dintre cei mai buni şi mai iubiţi autori ai secolului.

  • Foca Fega si Darul Bucuriei
    Preț special 37.53 LEI Preț standard 50.03 LEI
    Fega, cea mai vesela dintre focile calugarite de pe insula Piperi, are o zi plina de intamplari ciudate. La scoala, doamna invatatoare le tine puilor o lectie despre specia lor, care este pe cale de disparitie – dar micuta Fega nu intelege ce inseamna asta. Apoi, pe drumul spre casa, il insoteste pe colegul ei, Albisor, care a fost pedepsit sa mearga numai pe uscat si nu are voie sa inoate. Focile calugarite nu se descurca prea bine pe uscat, asa ca drumul dureaza foarte mult. Acasa, parintii sunt foarte ingrijorati! Din fericire, ii explica micutei motivul pentru care au certat-o si Fega intelege, abia acum, si lectia de dimineata de la scoala. O poveste prietenoasa despre niste animale simpatice care au nevoie de protectia noastra, cu detalii interesante despre mediul lor de viata si obiceiurile lor.
  • Respect, incredere si iubire. De ce au nevoie copiii nostri
    Preț special 26.25 LEI Preț standard 35.00 LEI
    O noua carte a terapeutului de familie Jesper Juul despre unul dintre cele mai importante principii ale vietii de familie: respectul reciproc. Fie ca este vorba despre momente de sfidare, anxietate, stres scolar sau pubertate, relatiile intre egali sunt cheia fericirii in familie, chiar si in momentele dificile (sau, mai bine spus, mai ales in astfel de situatii).
  • Maternitate. Cum sa te infrunti si sa te gasesti pe tine insati
    Preț special 33.76 LEI Preț standard 45.00 LEI
    Maternitate. Cum sa te infrunti si sa te gasesti pe tine insati Mama vitrega, vrajitoarea cea rea, fantana fara fund, sora buna si sora rea, regele care vrea sa se insoare cu fata cea frumoasa, toate aceste povesti, personaje si simboluri stravechi ne vorbesc de fapt, despre calatoria omului spre sine.
  • Mame pentru fetele noastre
    Preț special 40.50 LEI Preț standard 54.00 LEI
    Epuizat din stoc
    Mame pentru fetele noastre. Cum sa ne ascultam fiicele si sa le crestem sanatoase si fericite Aceasta carte ne vorbeste intr-un fel direct si bland despre fetele noastre, de la nastere pana la opt ani. Cum sunt ele? Care sunt nevoile lor? Care sunt comorile din sufletul fiicelor noastre? Cum le putem calauzi cat mai bine? Maggie Dent porneste de la studii recente, de la propria experienta de treizeci de ani in lucrul cu copiii si de la un studiu realizat pe 5.000 de femei si fete pentru a scrie acest manual plin de informatii valoroase. - Ioana Chicet-Macoveiciuc, coordonatoarea colectiei Educatie cu Blandete
  • Acasa
    Preț special 30.01 LEI Preț standard 40.01 LEI
    - Crezi ca am gresit c-am plecat? Intrebarea asta ma despica, scoate sange din mine. De curand am vazut limpede ca n-o sa stim niciodata sigur pentru totdeauna.
  • Moș Crăciun se poartă ciudat
    Preț special 35.99 LEI Preț standard 48.00 LEI
    Micut incearca de cand era mic sa-l prinda pe Mos Craciun cand lasa darurile sub brad. In fiecare an are o alta strategie: a incercat sa stea treaz toata noaptea (esec total, a adormit in cinci minute), a pus lipici pe covor (esec partial, s-a ales doar cu un ciorap verde de lana lipit pe covor), a pregatit o plasa drept capcana (esec total, l-a prins pe tati furand biscuitii de pe farfurie). Anul acesta insa are o strategie noua! Din pacate, si aceasta esueaza, pentru ca Mosul nu mai vine noaptea, ci ziua. Noaptea doarme, pentru ca asa e sanatos. Nici burta nu mai are, acum e slab si musculos, pentru ca a renuntat la turta dulce si face mult sport. Nu mai vine cu sania, ci cu bicicleta, pentru ca asa gaseste mai usor loc de parcare. Iar vara si-o petrece in Grecia, pentru ca e innebunit dupa tzatziki. Dar aduce cadouri, poarta caciula rosie si are barb... ba nu, barba nu mai are, pentru ca s-a saturat sa arate ca un mosulet.
  • Numara, cauta si gaseste! Animale
    Preț special 33.76 LEI Preț standard 45.00 LEI
    E amuzant sa cauti si sa numeri! Unde este pinguinul cu palarie? Cate pisici au o ureche neagra? Gaseste trei canguri care sar coarda! Si care dintre alpacale asculta muzica?
  • Traieste o viata infloritoare
    Preț special 35.99 LEI Preț standard 48.00 LEI
    Si tu esti o floare, stiai? Poate ca esti o floare de ciulin sau o narcisa, un trandafir sau o floare de echinaceea - nu conteaza prea mult, tot ce conteaza este sa infloresti la timpul potrivit! Atunci vei darui lumii atat de multa frumusete! Adica toata frumusetea dinauntrul tau, indiferent daca vor fi multi oameni care sa o vada si sa o admire sau vor fi doar cei apropiati de tine.
  • Aivoie, Naivoie si motanul Anevoie
    Preț special 35.99 LEI Preț standard 48.00 LEI
    Poneiul Naivoie si cocobletul Aivoie au parte de o noua aventura in calatoria lor. Pe drum, il intalnesc pe cel mai lenes motan din lume, Anevoie. Multe are de invatat Anevoie de la noii lui prieteni! Sa speram ca invata repede, pentru ca in calea lor incep sa apara urme de lup, din tufisuri se aud fosnete ciudate, iar de undeva, din apropiere, chiar acum rasuna niste urlete: "Uuuu! A-uuuuu!" Grabeste-te, Anevoie!
  • Timotei si gogoasa. Cine face, si desface
    Preț special 35.99 LEI Preț standard 48.00 LEI
    Catelului Timotei ii plac la nebunie gogosile. Dar cui nu-i plac? Cand Timotei sterpeleste una de la gogoserie, toata strada e cuprinsa de agitatie! Si pisica, si o pasare grasa, si multe alte personaje intra in lantul evenimentelor, pana cand galagia se transforma intr-o adevarata revolutie! Daca scandalul a pornit de la Timotei, tot Timotei trebuie sa-i puna capat! Sa vedem, reuseste sa aduca din nou pacea pe strada pe care se afla gogoseria?
  • Nu mi-e frică să greșesc. Poveste cu Moț Crăciun
    Preț special 35.99 LEI Preț standard 48.00 LEI
    Craciunul se apropie. La dichisitele gaini motate, nu vine Mos Craciun, ci... Mot Craciun! E asteptat cu mari emotii, pentru ca e foarte generos si intotdeauna aduce daruri. Dar Tilda, Gilda si Malin nici nu vor sa auda ca va primi si colega lor de cuibar, Felicia, vreun cadou. Nu merita, pentru ca... lista cu greselile facute de ea de-a lungul anului e luuunga, iar lor nu le scapa nici macar una singura. Dar poate ca ii intereseaza un pic prea mult ce greseli fac altii? Hm... numai Mot Craciun stie! Si deja se aude cum chiuie vesel, sosind in sania lui trasa de sase hamsteri puternici.
  • Mi-a intrat o musca-n telefon
    Preț special 35.99 LEI Preț standard 48.00 LEI
    Aceasta poveste hazlie a unui scolar care sta mereu cu ochii in telefonul mobil este insotita de sugestii de exercitii pentru cititorii abili de la Oana Moraru.
  • Fericirea nu costă nimic
    Preț special 36.75 LEI Preț standard 49.00 LEI

    „Iuliana Tudor, cea care a adus atâta bucurie în casele oamenilor prin emisiunile ei de folclor, ne deschide o perspectivă asupra unei femei care a știut să-și găsească sensul în munca ei de fiecare zi, în mica ei familie și, în cele din urmă, în înțelegerea profundă că fericirea stă în lucrurile simple.“ – PR. Constantin Necula

Filter by
Cumpără acum de la

Categorie

Preț

Editura