Cărți

Grilă Listă
Setați descendent

Articolele 1-30 din 303

Cumpără acum de la
  • Totul despre printese
    75.00 LEI

    Foarte multe fetițe visează să devină prințese măcar pentru o zi. Dar ce înseamnă, de fapt, să fii prințesă? Ce făceau prințesele toată ziua? Cum se îmbrăcau? Oare mergeau la școală? Și care e treaba cu capcana pentru purici?!

  • Etajere din lemn
    49.00 LEI
    De multe ori ne confruntăm acasă cu o problemă: faptul că nu avem destule rafturi. În camera de zi, în birou sau în baie, suntem mereu în căutarea unui loc potrivit pentru obiectele noastre utile şi frumoase. Preţul etajerelor existente în comerţ este uneori convenabil, dar în acest caz este vorba aproape sigur de o marfă obişnuită, de duzină; în schimb, dacă aceste etajere sunt deosebite, de calitate, cu siguranţă sunt prea scumpe.
  • Instalatii sanitare. Montaj si reparatii
    49.00 LEI
    Cartea face parte din colecţia Meşterul priceput şi ne introduce în lumea instalaţiilor sanitare fără de care nicio gospodărie n-ar putea exista. Majoritatea reparaţiilor efectuate la instalaţiile sanitare constau în schimbarea unor îmbinări simple de ţevi cu filet (racorduri de ţevi) ceea ce, de fapt, nu necesită niciun fel de îndemânare specială sau experienţă.
  • Daunatori si agenti patogeni in gradina
    49.00 LEI
    Dăunători şi agenți patogeni în grădină - Identificarea, prevenirea şi combaterea organismelor dăunătoare din grădină Înainte de a ajunge la activităţi de combatere a organismelor dăunătoare plantelor, este foarte importantă etapa cunoaşterii, a identificării acestora. Toţi grădinarii - indiferent dacă sunt începători sau mai experimentaţi în această activitate - ştiu cât de importantă este cunoaşterea diverselor categorii de dăunători care atacă plantele de cultură, precum şi lupta susţinută pe care trebuie s-o ducă în scopul contracarării acţiunii lor.
  • Cultura vitei-de-vie in gospodarie
    39.90 LEI
    Vita-de-vie este o planta milenara, ale carei rude indepartate - plante taratoare apartinand genului Vitis - cresteau nestingherite prin padurile luxuriante de acum 80 de milioane de ani, cu mult inainte de aparitia omului pe Pamant. Dupa ce omul a cunoscut si a imblanzit vita-de-vie in folosul sau, se poate afirma ca evolutia acestei plante s-a impletit cu cea a omului, planta si om influentandu-se reciproc de-a lungul indelungatei lor coabitari.
  • Conni zboara cu avionul
    15.90 LEI
    Conni pleaca in vacanta cu parintii, in sudul tarii. Calatoria va fi aparte, deoarece ea nu mai zburase niciodata cu avionul. In avion Conni mananca spaghete deasupra norilor si se confrunta cu un gol de aer… A fost atat de palpitant incat fetita asteapta cu nerabdare zborul de intoarcere!
  • Conni este furioasa
    15.90 LEI
    Sunt zile când totul merge prost. La grădiniță, un pahar cu apă se răstoarnă peste desenul lui Conni, turnul pe care-l construise împreună cu Iulia, se prăbușește, și apoi se anulează și vizita la grădina zoologică. Deodată Conni se simte atât de plină de furie, ca un balon cu aer umflat prea tare…
  • Construirea semineelor
    55.00 LEI
    Imaginea focului din semineu ne trezeste amintirile focurilor de tabara din copilarie si totusi focul din semineu este mai mult decat atat: este o sursa de caldura a carei imagine ne apropie si ne linisteste, ne cheama sa ne impartasim povestiri si ne trezeste amintiri frumoase - ambianta semineului este unica!
  • Prepararea mezelurilor in gospodarie
    55.00 LEI
    Prepararea mezelurilor presupune anumite cunoştinţe de bază, motiv pentru care o asemenea îndeletnicire este practicată în special de profesioniştii în domeniu. În această carte, scrisă pe înţelesul tuturor, autorul se adresează nu doar măcelarilor profesionişti, pentru îmbogăţirea şi desăvârşirea cunoştinţelor acestora, ci şi amatorilor care doresc să prepare singuri cârnaţi şi alte mezeluri în gospodăria proprie.
  • Speriat, furios sau vesel
    49.00 LEI
    Viata de zi cu zi a copiilor este un flux de emotii schimbatoare, iar recunoasterea lor este o parte foarte importanta a educatiei lor. Toata lumea se enerveaza din cand in cand, toti ne mai intristam sau uneori suntem speriati. Dar emotiile copiilor sunt mult mai schimbatoare decat cele ale adultilor. Acum sunt tristi sau speriati, iar in momentul urmator sunt veseli sau curajosi. Aceasta carte ii ajuta pe copii sa-si recunoasca, sa-si inteleaga si sa-si accepte emotiile proprii si ale celorlalti.
  • Perspectiva
    45.00 LEI
    Cartea de fata isi propune sa ne invete, pas cu pas, mai intai cum sa intelegem, si apoi cum sa rezolvam printr-un desen cu mana libera una din problemele fundamentale ale artei: reprezentarea spatiului tridimensional pe o suprafata bidimensionla. Avem, deci, la indemana, prin cartea profesorului Kőnig Frigyes, o metoda clara si practica de a crea noi insine imagini nu doar credibile, ci si spectaculoase.
  • Acasa la hoinari
    59.90 LEI
    In casa hoinarilor e mereu forfota mare! Dimineata in zori, in podul casei merg la culcare liliecii si parsul, vor dormi acolo toata ziulica. Iar mai jos, la mansarda, Daniel si Riri o trezesc intr-un glas pe Iulia. Adina si Sandu stau la etajul unu. Ei gradinaresc si isi ingrijesc dovlecii. La parter se zugravesc peretii, copiii si pisicile se joaca in gradina, iar cand se lasa noaptea, casei hoinarilor ii dau tarcoale vulpoiul, ratonul si ariciul!
  • Sa circulam corect
    75.00 LEI
    De ce? De ce? De ce? Copiii au mii de intrebari Cum trec strada in siguranta? Ce trebuie sa fac la trecerea cu zebra? Cum trebuie sa ma comport in autobuz? Ce semnifica semnele de circulatie?
  • Umbra corbului
    59.00 LEI
    Această carte-joc de evadare te plasează în centrul unei povești intrigante, unde umbrele trecutului se întrepătrund cu prezentul într-un mod tulburător. Un secret întunecat și o pistă de enigme misterioase te va conduce tot mai adânc în trecut... Fiind bazat pe un concept de succes al Evei Eich, în jocul de evadare sub formă de carte, fiecare capitol ascunde o enigmă, rezolvarea căreia deblochează următoarele pagini.
  • Agresorul lui Moș Crăciun
    59.00 LEI
    Un joc de evadare și un thriller palpitant într-o singură carte – calendar de Advent. 24 enigme, 24 de uși... și o singură cale de scăpare! Fiind bazat pe un concept de succes al Evei Eich, în jocul de evadare sub formă de carte, fiecare capitol ascunde o enigmă, rezolvarea căreia deblochează următoarele pagini. Surpriza e garantată: 24 de pagini duble sigilate care pot fi deschise doar prin rezolvarea misterelor! Cartea e un cadou perfect de Crăciun: o provocare pentru iubitorii de enigme, aventurieri, gameri și minți strălucite.
  • Cele trei cadouri misterioase
    59.00 LEI
    Nu doar o carte – joc de evadare, ci o călătorie interactivă plină de mister și bucurie, special concepută pentru copii și întreaga familie. O carte – Calendar de Advent, care devine un calendar de aventură de parcurs în serile lungi de iarnă, în așteptarea Crăciunului. Fiecare capitol ascunde o enigmă, rezolvarea căreia deblochează următoarele pagini. Surpriza e garantată: 24 de pagini duble sigilate care pot fi deschise doar prin rezolvarea misterelor!
  • Evadare din conacul bântuit
    59.00 LEI
    Această carte nu este doar o poveste - este un joc de evadare plin de enigme, aventuri și jocuri palpitante. Pe fiecare pagină, vei fi provocat să rezolvi mistere ingenios ticluite, să descoperi indicii bine ascunse și să navighezi prin labirinturi întortocheate. Privește cu atenție ilustrațiile vii și indiciile sugestive, pentru că acestea ascund cheia către următorul capitol al aventurii tale. Fiecare decizie pe care o iei te conduce pe o cale diferită, cu implicații neașteptate și dezvăluiri surprinzătoare.
  • Tot ce pot face eu
    49.00 LEI
    Fie ca e vorba de sarituri, de catarat, de urcat scarile, de desenat, lipit sau de a spune cateva cuvinte incurajatoare unei persoane triste - toti copiii sunt mandri atunci cand pot face bine sau cand se descurca singuri intr-o anumita situatie pentru prima data.
  • Primăvara
    45.00 LEI
    n sfârșit a venit primăvara! Ademeniți de primele raze de soare, ieșim în grădină și facem o plimbare cu bicicleta până la lac! Caută-l pe Tim cu bicicleta lui roșie de curse! O carte de căutare distractivă care vă va introduce în atmosfera de primăvară și de Paște.
  • La cumpărături
    49.00 LEI
    O carte despre una dintre cele mai fascinante aventuri pentru un prichindel - mersul la cumpărături! Înarmați cu o listă de cumpărături, tata, mama și cei doi copii, fac cumpărături într-un supermarket. La raionul de legume și fructe tata preferă să le cumpere pe cele din producția locală pentru a evita transportul poluator. Dar oare ce găsim în vitrinele frigorifice? Ferestrele de pe paginile pe cartonate ne vor dezvălui mersul lucrurilor la raionul de brânzeturi și la casă, dar și la brutărie, la piața locală, în magazinul de haine și încălțăminte sau într-un centru comercial. La final te invităm să te joci și tu de-a magazinul! Ce conține lista ta de cumpărături?
  • Animale marine
    49.00 LEI
    Întorcând paginile cartonate și căutând înfrigurați sub ferestrele numeroase, micii cititori vor descoperi fantastica lume subacvatică în care viețuiesc mamifere uriașe, ca balena, delfinul, cașalotul și marele rechin alb. Reciful de corali seamănă cu un munte subacvatic multicolor unde multe vietăți marine își găsesc hrană și adăpost. Oare cum vânează rechinii? Cu ce se hrănesc peștii pilot? Cine trăiește în marea înghețată? La acestea, și la multe alte întrebări, veți găsi răspunsuri pe paginile cărții și dedesubtul ferestrelor dezvăluitoare.
  • Pisica
    49.00 LEI
    O carte pentru cititorii mici dedicată în totalitate celei mai iubite feline din câte există! Oare e ceva ce nu știm despre pisică? Nu știm noi oare că are blănița moale și pufoasă, atât de plăcută la atingere? Că îi place să se cațăre, iar dacă cade, aterizează pe labe? Sau că îi place să vâneze și să hoinărească singură? Ce nu știam însă e că pisicile ne pot arăta ceea ce simt prin postură și expresia boticului, că, deși nu le place să facă baie, își spală temeinic blana de câteva ori pe zi și că își pot roti urechile în toate direcțiile! O carte cu pisici, pisoiași și pisoi redați în culori vii pe fiecare pagină cartonată, cu ferestre sub care se ascund cele mai mari secrete ale micilor feline.
  • Ce pasăre este aceasta?
    79.00 LEI
    Cartea cuprinde descrierea a peste 440 de specii de păsări din Europa, inclusiv detalii despre specii din România. Cartea a fost publicată în colaborare cu Societatea Ornitologică Română
  • Conni are grija de mediu
    15.90 LEI
    După trecerea sărbătorilor de iarnă, Conni se întoarce la grădiniță și e de-a dreptul îngrozită de gunoiul pe care îl vede pe drum: resturi de petarde, sticle, mucuri de țigări.
  • Conni pregateste cadouri de Craciun
    15.90 LEI
    Anul acesta, Conni a hotărât să confecționeze ea însăși cadourile de Crăciun pentru toată familia. De aceea mama și tata nu mai au voie să intre în camera ei. Conni și prietena ei cea mai bună, Iulia, decupează, lipesc, desenează și decorează cu ștampile colorate hârtia în care vor împacheta cadourile. Fetele reușesc să termine cadourile la timp. Acum poate veni Crăciunul
  • Dinozaurii
    49.00 LEI
    Acești giganți preistorici sunt preferații copiilor mici, mulți dintre ei având camera plină de dinozauri din pluș sau din plastic. Dinozaurii impresionează prin înfățișarea lor neobișnuită de-a dreptul fantastică. E greu să credem că asemenea creaturi chiar au existat pe pământ. Cum arăta pământul pe timpul dinozaurilor? Care dintre ei erau cei mai mari? Oare puteau zbura? Cât de mare era un pui de dinozaur? Iată doar câteva din întrebările la care copiii vor afla răspunsurile din paginile cărţii.
  • Excavatorul
    49.00 LEI
    Cum arată un excavator pe roți? Dar unul pe șenile? Cum se deplasează aceste mașini de lucru de pe un șantier la altul? Excavatoarele si buldozerele sunt printre cele mai fascinante vehicule de pe un santier.
  • La ferma
    39.90 LEI
    Distracție cu imagini de la fermă! Carte recomandată copiilor de peste 2 ani cu coperți și pagini cartonate integral și margini rotunjite.
  • Ce se intampla la gradinita?
    39.90 LEI
    Caută și găsește lucruri la grădiniță! Carte recomandată copiilor de peste 2 ani cu coperți și pagini cartonate integral și margini rotunjite.
  • Stele si planete
    75.00 LEI
    Ajutați de multe ferestre, micii entuziaști ai spațiului cosmic vor putea descoperi multe curiozități și noi progrese în cercetarea acestui domeniu fascinant.
Filter by
Cumpără acum de la

Categorie

Preț

Editura