Cărți

Grilă Listă
Setați descendent

Articolele 1-30 din 168

Cumpără acum de la
  • Cu drag, Merit
    62.90 LEI
    Nu toate greșelile ar trebui să aibă consecințe, uneori, ar merita să fie doar iertate. Merit Voss stie ca este putin altfel decat ceilalti. De exemplu, tanara colectioneaza trofee pe care nu le-a castigat ea. Intr-o zi, cand intra intr-un magazin de antichitati, in cautarea unui nou trofeu, Merit cunoaste un tanar seducator, pe nume Sagan.
  • Punk 57
    62.90 LEI

    Cand Misha era in clasa a cincea, un profesor le-a gasit lui si colegilor sai de clasa parteneri dintr-o alta scoala, pentru a face schimb de scrisori. Si, astfel, in urmatori sapte ani, Ryen a inceput sa fie din ce in ce mai importanta pentru el. Ea il ajuta sa ramana pe calea cea buna si il accepta asa cum era. Au stabilit doar trei reguli: sa nu se caute pe social media, sa nu faca schimb de numere de telefon, sa nu-si trimita poze. Prietenia lor era frumoasa, deci la ce bun sa o strice? Dar apoi, din intamplare, Misha gaseste online o inregistrare video facuta de o fata pe nume Ryen. Si-a spus ca trebuie neaparat sa o intalneasca. Doar ca nu se astepta sa deteste persoana din realitate. De trei luni, Ryen nu a mai primit nicio scrisoare de la Misha. Oare a murit? Sa fi fost arestat? Dat find ca fata il cunoaste bine, nu ar mira-o sa afle ca el a intrat in belea. Ryen simte nevoia de-a sti ca cineva o asculta. Ar fi trebuit sa-i ceara numarul de telefon ori sa-l roage sa-i trimita o poza cu el. Ryen incepe sa se simta din ce in ce mai atrasa de un nou coleg de clasa foarte atragator, care, chiar daca uneori o face sa sufere, in acelasi timp stie si cum sa o vindece. Dar ea nu-l poate uita pe Misha. Se poate ca el sa fi disparut pentru totdeauna sau ar putea fi nebanuit de aproape...

  • Ninja Kid (vol. 11): Artistii Ninja
    34.90 LEI
    Anh Do, autorul senzationalei serii Hotdog, revine! Nelson participa la un concurs artistic cool. Dar, cand Nelson si Kenny calatoresc din greseala inapoi in timp, sunt nevoiti sa lupte cu fiinte mitologice, nu sa le picteze! Oare cum vor reusi eroii nostri sa scape teferi din acest bucluc?
  • Briar U#3. Cand e imposibil sa-i rezisti
    62.90 LEI
    PREGĂTIȚI-VĂ PENTRU ÎNCĂ UN ROMANCE FIERBINTE SCRIS DE ELLE KENNEDY, AUTOARE DE BESTSELLERE NEW YORK TIMES! Ce am învățat anul trecut, când m-am lăsat distras, iar asta ne-a costat pierderea unui sezon de hochei? Că nu mai am voie s-o dau în bară. Și că n-o să mai fac sex. Ca nou căpitan al echipei, am nevoie de o schimbare în viață: de acum hocheiul și școala au prioritate. Femeile rămân pe mai târziu. Prin urmare, eu, Hunter Davenport, declar: gata cu fetele, indiferent cât de greu o să-mi fie.
  • Amari și Marele Joc
    49.90 LEI

    Al doilea volum din seria Amari și Frații Nopții, bestseller internațional

    După ce l-a găsit pe fratele său și a salvat întreaga lume supranaturală, Amari Peters este convinsă că prima ei vară în calitate de Agent Junior va fi o delectare.

    Planurile noului prim-ministru, care se opune magicienilor, rivalitățile puternice cu alți Agenți Juniori și înrăutățirea constantă a stării fratelui său, Quinton, încă blestemat, îi ocupă tot timpul. Din aceste motive, atunci când i se oferă șansa de a deveni liderul absolut al Ligii Magicienilor, este nevoită să refuze. Are oricum mult prea multe pe cap.

    Însă refuzul lui Amari permite ca în scenă să apară altcineva, un magician care are planuri periculoase pentru Ligă. Începe astfel Marele Joc, o competiție în urma căreia se va stabili cine va fi succesorul Fraților Nopții și va influența viitorul magicienilor.

    Marele Joc e deopotrivă misterios și mortal, dar unul dintre premii este singura speranță de însănătoșire a lui Quinton. Cum ar putea refuza Amari o asemenea oportunitate?

  • Hideaway (seria Devil's Night, vol. 2)
    74.90 LEI
    In umbrele orasului exista un hotel numit Papa. Darapanat, pustiu si intunecat, locul a fost abandonat demult si inconjurat de un mister uitat. Dar nu-i asa ca tu, Kai Mori, crezi ca povestea despre un al doisprezecelea etaj ascuns e adevarata? Crezi in existenta unui oaspete sumbru care a intrat in acest hotel, dar n-a mai iesit niciodata. Crezi ca eu pot sa te ajut sa-i gasesti ascunzatoarea si sa ajungi la el. Tu si prietenii tai n-aveti decat sa incercati sa ma speriati, sa ma strangeti cu usa. Chiar daca ma lupt sa ascund tot ce simt cand ma privesti, tot ceea ce am simtit inca de cand eram adolescenta, am senzatia ca lucrul pe care il cauti e mult mai aproape de tine decat ti-ai fi putut inchipui. N-o sa-l tradez niciodata. Asa ca vezi-ti de treaba! In Noaptea Diavolului, tu vei fi cel vanat.
  • Fără tine
    52.90 LEI
    Lily Calloway, dependentă de se, trebuie să facă imposibilul: timp de 90 de zile să nu se culce cu nimeni. Dorința mistuitoare și fanteziile au pus complet stăpânire pe ea. În timp ce Loren Hale e internat la dezintoxicare, pentru dependența lui de alcool, Lily se întreabă dacă prietenul ei își va da seama cât de monstruoasă este ea cu adevărat. Cu cât îi rămâne mai mult timp credincioasă lui Lo, cu atât mai mult o domină pornirile ei sexuale. Lily își dorește să se schimbe în bine, să facă progrese. Dar când încearcă să se apropie emoțional de familia ei — care nu știe despre dependența lui Lily —, dă de noi și noi obstacole. Petrecând mai mult timp cu sora ei mai mică, află despre ea lucruri nebănuite și intuiește că există o legătură neliniștitoare între aceasta și Ryke Meadows.
  • Ucigătoare obsesie (seria Made. Capo Dei Capi, vol. 2)
    59.90 LEI
    Rochia e mult prea mulata. Tocurile, mult prea inalte. Rade prea tare, mananca intr-un mod lipsit de maniere si, de cele mai multe ori, incurca citatele din carti. Putini stiu ca sub fatada plina de "sclipici" pe care o etaleaza, in orice moment poate iesi la iveala un atac de panica. Dar nimeni nu poate patrunde dincolo de ceea ce vrea sa arate Gianna… Nimeni, oricum, pana nu apare el Lumea il vede ca pe un model de moralitate, un agent special care aplica legea. In lumea interlopa a New Yorkului, altii il cunosc drept un escroc, un ucigas, cu o fire la fel inima de gheata din pieptul lui. Christian Allister a urmat dintotdeauna planul de viata pe care si l-a ticluit in tinerete, in atmosfera aspra a unei celule friguroase si jilave. Avand o obsesie pentru ordine si cifra trei, nu s-a aratat niciodata dispus sa devieze de la cursul lui. Dar probabil ca niciodata nu ar trebui sa spui niciodata…
  • Când în joc este dragostea
    52.90 LEI
    E posibil ca doi oameni să fie aceeași echipă, și totuși în tabere opuse? A durat ani buni ca Adalyn Reyes să-și perfecționeze rutina de zi cu zi: se trezește în zori, conduce până la birourile echipei de fotbal Miami Flames, se străduiește să facă o treabă bună, se întoarce acasă și a doua zi o ia de la capăt. Dar rutina ei este dată peste cap când o înregistrare devine virală pe internet: Adalyn, într-o altercație cu mascota echipei. În loc să o concedieze, proprietarul echipei — care se întâmplă să fie chiar tatăl lui Adalyn — o trimite departe, într-un orășel oarecare din Carolina de Nord. Sarcina ei este să pună pe drumul cel bun echipă de fotbal a orașului, care se află în dificultate. Planurile ei se duc pe apa sâmbetei atunci când descoperă că jucătoarele poartă tutu-uri la antrenamente (deloc practic), au capre drept animale de companie (se lasă cu mizerie) și sunt îngrozite de Adalyn (absolut neproductiv). A, și încă un lucru: membrii echipei au nouă ani.
  • Twisted Hate. Inamici cu beneficii
    74.90 LEI
    Superb si arogant, Josh Chen se pregateste sa devina medic. Pana acum, n-a intalnit nicio fata care sa-i reziste - cu exceptia afurisitei de Jules Ambrose. Inca de cand s-au cunoscut, frumoasa roscata i-a fost ca un ghimpe in coasta, dar in acelasi timp Jules il obsedeaza asa cum nimeni alta n-a reusit. Cand antipatia dintre ei pur si simplu "explodeaza", avand drept rezultat o noapte memorabila, Josh ii propune o solutie care - spera el - il va ajuta sa uite de obsesia care-l macina: un aranjament de tip "inamici cu beneficii", cu reguli simple. Fara gelozie. Fara obligatii. Si e absolut exclus sa se indragosteasca unul de celalalt.
  • Too Late
    56.90 LEI
    Cel mai intunecat thriller romantic al lui Colleen Hoover, de la Verity incoace. Sloan trece si prin iad pentru cei pe care-i iubeste. Si exact asta face in fiecare zi. Asociindu-se cu Asa Jackson, un traficant de droguri notoriu, dar plin de carisma, Sloan a gasit in sfarsit o salvare, chiar daca astfel isi compromite valorile morale. Inainte sa-l cunoasca pe Asa, era foarte stramtorata si nu stia cum sa plateasca pentru ingrijirile medicale de care are nevoie fratele ei.
  • Dependent de tine
    59.90 LEI
    Nimeni nu bănuiește care este cel mai mare secret al lui Lily Calloway. În timp ce lumea dansează prin baruri, pe ea o găsești în toalete. Face sex. Nevoia ei incontrolabilă duce la multe aventuri de-o noapte, la flirturi fierbinți și la alte fapte de care îi este rușine și pe care le regretă. Pentru Loren Hale, cel mai bun prieten este sticla de whisky. Lily e abia pe locul al doilea. De trei ani, cei doi se prefac că au o relație autentică, ascunzându-și astfel dependențele de familiile lor. Au ajuns să stăpânească la perfecție arta ascunderii sticlelor cu tărie și a diverșilor tipi care intră și ies din apartamentul lor.
  • Probabilitatea statistica de a te indragosti la prima vedere
    42.90 LEI
    Pentru tânăra Hadley Sullivan, această zi pare să fie una dintre cele mai rele de până acum… Tocmai a pierdut avionul, este blocată în aeroportul JFK din New York și e pe cale să întârzie la nunta propriului tată, care se căsătorește pentru a doua oară, la Londra, cu o femeie pe care n-a văzut-o în viața ei. Apoi, așteptând să se îmbarce în următorul avion, îl întâlnește pe Oliver. E britanic. Și e foarte drăguț. Și o va însoți în noul ei zbor. Călătoria de-o noapte trece cât ai clipi, iar Hadley și Oliver se pierd unul de altul în aglomerația din aeroport, la sosire. Îi va aduce oare soarta din nou împreună? Desfășurată pe parcursul a douăzeci și patru de ore, povestea lui Hadley și a lui Oliver ne vorbește despre relațiile de familie, despre a doua șansă și despre dragostea la prima vedere.
  • Reputatia fetei rele
    52.90 LEI
    Când Genevieve West, altădată cunoscută drept o „fată rea”, se întoarce acasă pentru a participa la înmormântarea mamei sale, e hotărâtă să se țină departe de fostul ei iubit, Evan Hartley. Relația lor a fost plină de suișuri și coborâșuri. Și de pasiune. Al naibii de multă pasiune… pe care Genevieve se străduiește din răsputeri să o uite.
  • Rival (seria Fall Away, vol. 2)
    54.90 LEI
    S-a întors. Acum doi ani, a plecat pe neașteptate la o școală cu internat. Și de-atunci n-a mai vorbit cu mine. Înainte, când locuiam în aceeași casă, obișnuia ca în timpul zilei să mă ignore, iar noaptea, ca să mă scoată din minți, îmi lăsa ușa dormitorului ei întredeschisă. Eram un prost atunci, dar acum sunt hotărât să câștig acest joc cu propriile-i arme.
  • Seoulmates
    49.90 LEI
    Hannah Cho și-a plănuit în amănunt următoarele douăsprezece luni. Va petrece o vară perfectă alături de iubitul ei, Nate, iar apoi se va distra în ultimul an de liceu, împreună cu prietenii ei. Dar Nate face același lucru pe care, aparent, îl fac toți oamenii din viața fetei: o părăsește. Motivul? Ei doi nu au nimic în comun.
  • Urmasii virtutii si ai razbunarii
    74.90 LEI
    Dupa ce s-au luptat cu imposibilul, Zélie si Amari au reusit sa readuca magia in tinutul Orisha. Insa ritualul a fost mult mai puternic decat si-au inchipuit, iar acum nu doar majii si-au recapatat abilitatile, ci si nobilii cu descendenta magica.
  • Never Never. Nu uita sa-ti aduci aminte de mine
    56.90 LEI
    Charlie Wynwood si Silas Nash au fost cei mai buni prieteni inca de cand au invatat sa mearga. S-au indragostit unul de celalalt de la paisprezece ani. Dar intr-o dimineata... au devenit complet straini. Primul lor sarut, prima cearta, momentul in care s-au indragostit... amintirile acestea s-au evaporat. Din ce cauza s-a intamplat totul? Care este adevarul?
  • Tatiana si Alexander
    54.89 LEI
    Durerea și bucuria, deznădejdea și speranța, prietenia și trădarea se împletesc în acest roman emoționant, ale cărui personaje principale, foarte curajoase și îndrăgite de cititorii Călărețului de aramă, sunt în stare să sfideze chiar și cel mai crunt destin în numele iubirii.
  • Ninja Kid (vol. 8): Câinii Ninja
    32.90 LEI

    Se întâmplă ceva ciudat… toate animalele din oraș au DISPĂRUT! Dar, cu cea mai recentă invenție a bunicii, Nelson și Kenny vor putea să adulmece necazurile, transformându-se în câini!

    Însă cum vor reuși să găsească animalele de companie, când cei doi nu se pot abține să se joace de-a ,,ADU BĂȚUL”?

  • Amari și Frații Nopții
    46.90 LEI
    Amari Peters n-a încetat niciodată să creadă că fratele ei, Quinton, care a dispărut, este încă în viață — nici măcar atunci când poliția i-a spus altceva sau când a dat de necazuri fiindcă i-a înfruntat pe aceia care i-au zis că băiatul e pierdut pentru totdeauna...
  • Twisted Games. A lui, cu orice preț
    62.90 LEI
    Intotdeauna sigur pe el, serios, taciturn si arogant, bodyguardul de elita Rhys Larsen se ghideaza dupa doua reguli in viata: isi protejeaza cu orice pret clientii si nu se implica emotional. Niciodata! Si nu s-a simtit vreodata ispitit sa-si incalce regulile… pana cand a intalnit-o pe ea.
  • Diavolul se îmbracă întotdeauna în negru
    59.90 LEI
    Există oare o idee mai proastă decât să te încurci cu fostul iubit? Madison Goldbloom află pe propria piele răspunsul la această întrebare.Însă tânăra nu e de condamnat. E greu să nu cedezi când bărbatul cu pricina, Chase Black, e printre cei mai râvniți, mai sexy — și mai afurisiți — burlaci din Manhattan.
  • Briar U#2. Cand pericolul devine irezistibil
    59.90 LEI
    Toti zic ca sunt o fata rea. Au dreptate, insa doar partial. E adevarat ca nu mi-e teama de nimic si ca nu-mi pasa de ce crede lumea. Dar sa ma culc cu inamicul, asta nici macar eu nu pot concepe. Sunt fata antrenorului principal al echipei de hochei de la Briar, deci, cu siguranta, ar arunca lumea cu pietre in mine daca m-as cupla cu vreun jucator dintr-o echipa rivala.
  • Twisted Love. Lumina din întunericul lui
    56.90 LEI
    El are o inimă de gheață, dar pentru ea ar fi în stare să ardă lumea din temelii. ALEX VOLKOV e un demon binecuvântat cu o față de înger și blestemat cu un trecut de care nu poate scăpa. Poartă povara unei tragedii care îl bântuie încă din copilărie. Forța care îl mână în viață este dorința aprigă de a se răzbuna și de a avea succes, iar asta nu lasă loc pentru iubire. Însă, atunci când e silit să aibă grijă de sora celui mai bun prieten al său, Alex începe să simtă o emoție nouă.
  • Speranta pierduta
    42.90 LEI
    Hopless. Fara speranta a fost povestea lui Sky. Acum, in Speranta pierduta, aflam adevarul despre Dean Holder. Bantuita de amintirea fetitei pe care n-a putut s-o salveze dintr-o primejdie iminenta, viata lui Holder a fost umbrita de sentimente de vinovatie si de remuscari. N-a incetat niciodata s-o caute, convins fiind ca gasirea ei ii va aduce impacarea de care are nevoie ca sa mearga mai departe. Dar nu banuia cata suferinta avea sa indure din clipa in care aveau sa reia legatura. In romanul de fata, Holder dezvaluie felul cum evenimentele din copilaria lui Sky l-au afectat atat pe el, cat si pe familia lui, determinandu-l sa-si caute mantuirea prin salvarea ei. Dar numai iubind-o pe Sky poate incepe sa se vindece pe el insusi.
  • Ninja Kid (vol. 10): Eroii Ninja
    34.90 LEI
    Nelson si Kenny fac repetitii pentru PIESA DE TEATRU organizata de clasa lor. Cu ajutorul noii inventii a bunicii, baietii aduc LA VIATA, din greseala, toate personajele! Oare vor reusi sa-i trimita pe toti eroii inapoi in carte inainte ca tot orasul sa fie invadat de o armata de TANTARI URIASI SI BAZAITORI?!
  • Ninja Kid (vol. 9): Inotatorii Ninja
    34.90 LEI
    In Duck Creek a aparut un acvariu nou si uimitor, iar ca sa castige bilete pentru acvariu, Nelson si Kenny trebuie sa INOATE! Insa baietii inoata asa de prost, ca locul lor e in piscina pentru bebelusi. Oare noua inventie GROZAVA a bunicii ii poate ajuta pe acesti INOTATORI RATATI sa se transforme in adevarati PESTI-NINJA?!
  • Fetita care privea trenurile plecand
    64.90 LEI
    Romanul, rod al documentarii asidue a autorului, constituit sub forma marturiilor mai multor personaje, implicate mai mult sau mai putin direct in soarta familiei Strawczynski-Wins, reuseste sa urmareasca parcursul tragic al protagonistilor care incearca sa se puna la adapost de prigoana nazista impotriva evreilor in toata Europa si totodata sa realizeze un tablou convingator, cutremurator, al acelei epoci de noapte a mintii. Din corul vocilor abil impletite ale martorilor se remarca extraordinarul Domingo López Delgado, un luptator aproape legendar, un uruguayan care, la douazeci si patru de ani, traverseaza Atlanticul sa lupte pentru libertatea altei tari, se inroleaza in Legiunea Straina si trece prin iadul fronturilor din Libia, Franta, Germania, pana la victoria finala. Si, desigur, Charlotte, fetita minunata, sensibila, inteligenta si curajoasa, ale carei amintiri constituie fundamentul intregului roman-document, puse la dispozitia noastra pentru ca sa intelegem dimensiunea ororii si a dramei traite si cu speranta ca vom evita sa se repete. Speranta, de altfel, este lumina calauzitoare pe lungul si anevoiosul drum spre libertate al tuturor eroilor cartii.
  • Twisted Love. Lumina din întunericul lui
    56.90 LEI
    Epuizat din stoc

    ALEX VOLKOV e un demon binecuvântat cu o față de înger și blestemat cu un trecut de care nu poate scăpa. Poartă povara unei tragedii care îl bântuie încă din copilărie. Forța care îl mână în viață este dorința aprigă de a se răzbuna și de a avea succes, iar asta nu lasă loc pentru iubire. Însă, atunci când e silit să aibă grijă de sora celui mai bun prieten al său, Alex începe să simtă o emoție nouă. În armura lui înghețată apare o fisură. Inima lui împietrită începe să se topească. E cuprins de un foc care amenință să-i năruie lumea.

    AVA CHEN e un spirit liber, dar încătușat de coșmaruri născute dintr-o copilărie pe care nu și-o amintește. Și totuși, în ciuda trecutului său misterios și apăsător, Ava vede mereu frumusețea din ceilalți… inclusiv cea din inima unui bărbat închistat într-o carapace glacială. Un bărbat pe care n-ar trebui să-l dorească. Cel mai bun prieten al fratelui său. Vecinul ei. Salvatorul și totodată pieirea ei. Iubirea lor n-ar fi trebuit să se înfiripe, dar când începe să înflorească, descătușează secrete care i-ar putea distruge pe amândoi… și tot ceea ce le este mai drag.

Filter by
Cumpără acum de la

Categorie

Preț

Editura