Cărți

Grilă Listă
Setați descendent

Articolele 1-30 din 42145

  • Jocul cu margele de sticla
    74.00 LEI
    Roman filosofic publicat in anul 1943. A fost ultima opera a scriitorului german, care a inceput sa o scrie in 1931, cu intentia de a-si crea propria capodopera; lucrarea a vazut tiparituri in Elvetia doisprezece ani mai tarziu.
  • Ikigai. Secrete japoneze pentru o viață lungă și fericită
    35.00 LEI
    „Ikigai... Acest concept japonez, care s-ar traduce prin «fericirea de a fi mereu ocupat», pare să explice extraordinara longevitate a japonezilor, mai ales din insula Okinawa. Acolo, numărul persoanelor centenare depășește cu mult media mondială. Cultivarea prieteniilor, alimentația moderată, odihna adecvată și mișcarea ușoară par să facă parte din ecuația sănătății, însă în centru este acea joie de vivre, bucuria de a trăi, care îi ajută să însumeze ani și să sărbătorească în continuare fiecare răsărit de soare, ikigai-ul personal al fiecaruia.“ — HÉCTOR GARCÍA (KIRAI) și FRANCESC MIRALLES
  • Tragedia Germaniei (1914-1945)
    32.00 LEI

    Este Tragedia Germaniei o lucrare de istorie revizionistă? O reorientare către „germanofilie" a unui autor care este notoriu pentru inaderenţa la orice curent interpretativ major şi comod? Categoric nici una, nici alta. Cartea acceptă întru totul lanţul de eşecuri politice, diplomatice şi militare de care însăşi Germania este responsabilă, oprindu-se în cele din urmă asupra ororilor nazismului. Nu acceptă însă canonul interpretativ dominant al istoriografiei postbelice potrivit căruia Germania ar fi avut în mod exclusiv vocaţia unui stat generator de război, totalitarism şi antisemitism. În această privinţă este poate una dintre primele iniţiative intelectuale europene care aminteşte că în istoria modernă a Germaniei au existat aceleaşi neajunsuri care s-au văzut şi la alte naţiuni europene de seamă: expansionism, militarism, rasism, democraţie neconsolidată. Nu în deficienţele structurale ar trebui căutată o explicaţie cauzală, ci pur şi simplu în înlănţuirea unor evenimente imparabile şi necontrolabile care, de la Bismarck la Hitler, duce către un deznodamânt nefericit, deci către o tragedie.

  • Insula măștilor
    49.00 LEI
    Jason, Julia si Rick sunt gata sa plece intr-o noua calatorie plina de mistere si aventuri nebanuite. In acest al patrulea roman al seriei, cei trei copii pornesc in cautarea Primei Chei a Portilor Timpului, singurul care ii poate ajuta sa o gaseasca fiind Peter Dedalus, care a trecut prin poarta si se ascunde in Venetia secolului al XVIII-lea. Ei trebuie sa se grabeasca fiindca perfida Oblivia Newton se afla deja pe urmele lor. Mai intai, vor fi nevoiti sa afle cine este Gondolierul Negru, dar se pare ca nimeni nu stie unde poate fi gasit acesta. Pana la urma, Peter se lasa pacalit de Oblivia si se intoarce acasa, insa cei trei copii au intrat in posesia unei fotografii a unui personaj misterios. Sa fie Ulysses Moore?
  • Infernul
    56.00 LEI
    „Dante spune povestea păcatului Francescăi cu o compasiune atât de delicată, încât toți simțim inevitabilitatea lui. Așa trebuie să fi simțit poetul-Dante, sfidând teologul-Dante care susținea în Purgatoriu (XVI. 70) că dacă acțiunile ar depinde de influența stelelor, liberul nostru arbitru ar fi anulat, să răsplătească binele și să pedepsim răul; ar fi o nedreptate. Dante înțelege și nu iartă; acesta este paradoxul insolubil." - Jorge Luis Borges
  • Dragoste în vremea holerei
    68.00 LEI
    „O mare poveste umana, fara grija timpului, spusa de unul dintre cei mai evocatori scriitori ai acestui secol.“ „Vocea garcimarquesiana a fost adusa la un nivel la care poate fi in acelasi timp clasica si familiara, opalescenta si pura, capabila sa laude si sa blesteme, sa rada si sa planga, sa fabuleze si sa cante si, atunci cand este chemata, sa decoleze si sa viseze.“ - Thomas Pynchon, The New York Times
  • 2034
    46.00 LEI
    2034. Un roman despre urmatorul Razboi Mondial De la doi fosti ofiteri si autori premiati, un thriller geopolitic cutremurator de autentic si actual, care imagineaza o ciocnire navala intre SUA si China in Marea Chinei de Sud, in anul 2034 - si drumul de acolo catre o conflagratie globala de cosmar.
  • O poveste cam ciudata si alte doua povestiri
    Preț special 31.20 LEI Preț standard 39.00 LEI
    O poveste cam ciudata si alte doua povestiri. Editia a II-a Horatiu Malaele este un artist cu adevarat complet, care stapaneste in egala masura emotia, cuvantul si linia, transformand cu usurinta coala de hartie intr-o scena in care ideile sale au rolul principal. Astfel, cartile sale sunt un adevarat spectacol, pe care cititorii sunt invitati sa-l traiasca pagina cu pagina.
  • Povestea ta are sens. 9 calatorii terapeutice care te invita la conectarea cu sinele
    Preț special 47.92 LEI Preț standard 59.90 LEI

    Psiholog Dr. Raluca Anton, autoarea bestsellerului Terapie 1 la 1 cu sinele tau, revine cu noua calatorii terapeutice din cabinetul sau de psihoterapie, care te vor inspira sa iti traiesti cu sens propria poveste, avand drept exemplu istorii de viata si situatii care pot fi similare cu ale tale.

    Cartea aceasta te ajuta sa-ti explorezi mai cu atentie propria poveste de viata, a ceea ce ai adus cu tine, din istoria ta, si inca tii inchis si nedescoperit in cele mai ascunse sertare ale sufletului tau.Despre asta va fi fiecare poveste din aceasta carte. Despre mlastini si nuferi. Despre istorii de viata, decizii, alegeri, camp cu flori, piedici, cresteri, dureri si oameni care au invatat sa cultive nuferi acolo unde candva era, in strat subtire, o iluzie a vietii sub ceva ce i-a inghitit, dar din care au reusit sa se salveze. Ei pe ei insisi! - Psiholog Dr. Raluca Anton 
  • Tristetea ploilor
    Preț special 35.20 LEI Preț standard 44.00 LEI
    Horatiu Malaele este un artist cu adevarat complet, care stapaneste in egala masura emotia, cuvantul si linia, transformand cu usurinta coala de hartie intr-o scena in care ideile sale au rolul principal. Astfel, cartile sale sunt un adevarat spectacol, pe care cititorii sunt invitati sa-l traiasca pagina cu pagina.
  • Tehomir
    Preț special 31.20 LEI Preț standard 39.00 LEI
    Tehomirul lui Horațiu Mălăele este o lume în care legendele prind viață, unde semnele nefaste și evenimentele miraculoase anunță prefacerile dureroase prin care vor trece sătenii atunci când Istoria neîndurătoare le va bate la poartă, aducând schimbări și suferință. În acest sat îngropat între dealuri și tradiții, prezența fantasticului este singurul lucru care îi mai poate face pe oameni să uite de răul cel mare, lacom și nevăzut, ce stă la pândă, cu ochii pe pământurile lor.
  • Iarba
    59.00 LEI
    Iarbă este un puternic roman grafic anti-război, care prezintă povestea vieții unei fete coreene, Lee Ok-sun, victimă a sclaviei sexuale pentru Armata Imperială japoneză în cel de-al Doilea Război Mondial.
  • Oryx si Crake
    49.00 LEI

    Prima parte a unei trilogii care va continua cu Anul potopului și MaddAddam, Oryx și Crake este o călătorie în iadul viitorului. Într-o lume în care nu mai există nicio barieră morală în calea ingineriei genetice, Pământul devine un laborator imens: genografi lucrează – de dragul profitului – la cele mai vandabile modificări genetice, conflictele sociale se intensifică, virușii și bacteriile iau forme tot mai virulente și avem ocazia să vedem cu încetinitorul felurile în care poate fi schimonosită natura până la implozie. Totul promite o apocalipsă. Care nu întârzie să vină. Crake lucrează în secret la un ambițios proiect genetic, încercând să creeze o specie nouă de hominizi, mai bine adaptată noii lumi, mai puțin violentă. Prietenul lui din copilărie, Jimmy, e singurul din vechea lume care știe ce s-a întâmplat și își așteaptă printre creaturile stranii ale lui Crake sfârșitul, care-ar putea de fapt să fie sfârșitul întregii omeniri.


    „O carte impozantă și curajoasă.” New Yorker


    „Oryx și Crake este Atwood în ce are ea mai bun: o carte lugubră, fără ocolișuri, ingenios de scabroasă, dar totuși înduioșătoare și presărată cu străluciri de poezie pură.” The Independent

  • Roller Girl
    48.48 LEI
    Intr-o Seara de Iluminare Culturala, Astrid si Nicole, doua pustoaice de generala, ajung la un meci de roller derby. Astrid priveste fascinata spectacolul de pe pista si isi da seama ca asta e chemarea ei: trebuie cu orice pret sa ajunga sa faca parte dintr-o astfel de echipa.
  • Uniti pe vecie
    44.90 LEI
    Elsie Porter este o fată obișnuită de douăzeci și ceva de ani, și totuși ceea ce i se întâmplă este departe de a fi ceva obișnuit. Într-o zi ploioasă de 1 ianuarie, se duce să cumpere o pizza și acolo îl cunoaște pe fermecătorul Ben Ross. Atracția dintre ei e fulgerătoare. Ben nu poate aștepta nici măcar 24 de ore ca să o sune și în câteva săptămâni cei doi sunt îndrăgostiți lulea. În mai, Elsie și Ben pleacă în Las Vegas și se căsătoresc.
  • Un tren spre Moscova
    64.90 LEI
    Înaintea plecării, Sașa descoperă jurnalul ascuns al unchiului ei, Kolia, dat dispărut în misiune chiar și după atâția ani de la încheierea războiului. În paginile jurnalului, Kolia demască minciunile oficiale și dezvăluie adevărul despre atrocitățile comise de Stalin.
  • Pippi Șosețica se îmbarcă
    Preț special 28.78 LEI Preț standard 38.38 LEI
    Pistruiata cu codițe roșcate e tot pusă pe treabă... și pe șotii. Așa fetiță puternică mai rar s-a văzut. E vreun tigru de smotocit? Te salvează Pippi. Vreun sătean mojic căruia îi place să îi batjocorească pe alții? Îl pune Pippi la punct. E și darnică și inimoasă, oferindu-le cadouri tuturor. Datorită lui Pippi, Villa Villekulla o lume de poveste unde Tommy și Annika, prietenii ei, reușesc să își facă până și temele cu plăcere. Aventurile sunt în toi, dar stai să vezi cum este când mai vine în vizită și tatăl ei, Regele Pacificului.
  • Traian Vuia si pasarea de metal
    54.90 LEI
    Află povestea inventatorului român Traian Vuia, temerarul care a construit primul avion complet din lume! Povestitor este chiar prietenul lui, motanul Oscar. Descoperă! Visează! Îndrăznește! Crezi că supereroii există doar în desene animate sau în filme? Ce-ai zice dacă ți-aș spune că găsești o mulțime și în viața reală, chiar aici, printre români? Pornește în aventură alături de mine și află poveștile unor oameni geniali care au existat cu adevărat și care au rămas în istorie datorită unor realizări cu adevărat remarcabile! Descoperă cine sunt inventatorii, oamenii de știință, personalitățile istorice sau artiștii care au dat dovadă de pasiune și ambiție, și-au urmat visul și au reușit să schimbe în bine lumea în care trăim! Lasă-te inspirat de ROMÂNI DE SUCCES!
  • Spionul lui Stalin
    69.90 LEI
    O carte-document, excelent scrisă, o copleșitoare imersiune în prima jumătate a secolului trecut, dar și o poveste cu eroi și trădători, mari lideri și soldați de rând, victorii și înfrângeri, extaz și tragedie. O relatare superbă a unor vremuri tulburi!
  • Rivali divini (seria Scrisori fermecate vol. 2). Juraminte nemiloase
    54.90 LEI
    Două inimi. Două călătorii. Două alegeri. Un singur destin! Finalul uluitor al desăvârșitei povești romantice care a început în Rivali divini. Au trecut două săptămâni de când Iris s-a întors de pe front, plină de răni și cu inima frântă, însă războiul este departe de a se fi încheiat.
  • Reaparitia lui Rachel Price
    64.90 LEI
    Descoperă noul thriller al lui Holly Jackson, autoarea seriei-fenomen CRIMA PERFECTĂ – o capodoperă uluitoare despre lupta unei tinere de a descoperi adevărul, dar și despre groaza de a afla cine este cu adevărat familia ta.
  • O zi in Roma antica
    57.50 LEI
    Colecția Corint Istorie include un nou titlu pregătit pentru adulții pasionați de istorie și călătorii în timp și în spațiu: O zi în Roma antică. Secrete și curiozități de Alberto Angela. „O lectură instructivă și în același timp relaxantă, care ne îmbunătățește într-un mod plăcut cunoștințele istorice. (…) Una peste alta, o plăcută călătorie în timp în Roma antica...” Osservatorio letterario
  • Nenumaratele masti ale lui Andy Zhou
    37.50 LEI
    Andy Zhou, un băiețel creativ și curajos, s-a obișnuit să fie întocmai cum se așteaptă cei din jur de la el: copilul bun, pentru părinții și bunicii care vin în vizită din Shanghai, sau amicul săritor al lui Cindy, cea mai bună prietenă a sa, când vine vorba de planuri rebele.
  • (Ne)facuti unul pentru celalalt
    69.90 LEI
    O abordare proaspătă a fermecătoarei comedii romantice clasice Când Harry a cunoscut-o pe Sally, noul roman al lui Meghan Quinn vine cu o poveste amuzantă și plină de pasiune despre colegul sexy de la birou și femeia care refuză să îi cadă în mreje.
  • Moasa din Berlin
    47.50 LEI
    O poveste captivantă despre curajul și încăpățânarea unei femei de a se agăța de speranță într-o lume distrusă și de a-și reîntregi familia după ce a supraviețuit iadului de la Auschwitz. Lectura perfectă pentru cei care au îndrăgit romane precum Tatuatorul de la Auschwitz, Rețeaua Alice și Privighetoarea.
  • Istorie și istorii. Simona Preda în dialog cu istoricul Matei Cazacu
    64.90 LEI
    Un dialog spumos despre personalități ale istoriei noastre și cei mai influenți istorici români și francezi ai secolului trecut. Bine-cunoscut medievist, cu excelente contribuții în domeniul istoriei moderne și contemporane, Matei Cazacu se dovedește a fi și un povestitor cu mult umor. În dialogul cu Simona Preda, istoricul consacrat în Franța evocă slujitori importanți ai muzei Clio din România interbelică și comunistă (Petre P. Panaitescu, George D. Florescu, Constantin C. și Dinu Giurescu, Ion Nestor, Emil Condurachi, Dumitru Tudor, Mihai Berza, Andrei Oțetea, Dan Berindei, Ștefan Ștefănescu, Șerban Papacostea, Florin Constantiniu, Paul și Dan Cernovodeanu, Nicolae Stoicescu, Aurel Decei) și din străinătate (Marc Bloch, Alexandre Bennigsen, Jacques Le Goff, Pierre Chaunu, Albert Soboul).
  • Intunericul lui Romeo
    79.91 LEI
    O reinterpretare modernă a clasicei povești de dragoste dintre Romeo și Julieta, cu o doză generoasă de întuneric și pasiune, acest roman te va purta într-o lume plină de secrete de familie, rivalități aprige și o atracție magnetică pe care niciunul dintre protagoniști nu o poate ignora. Oare dragostea va triumfa sau va fi distrusă de forțe exterioare?
  • In vartejul revolutiei
    67.50 LEI
    Între Revoluția din Februarie din 1917 și lovitura de stat bolșevică a lui Lenin din octombrie, Petrogradul (fostul Sankt Petersburg) a fost într-o continuă frământare, iar acest lucru nu s-a simțit nicăieri mai intens decât pe celebrul Nevski Prospekt. Acolo, vizitatorii străini din hoteluri, birouri și ambasade au privit haosul izbucnit în apropierea lor.
  • In misiune in Romania
    49.90 LEI
    După intrarea României în Primul Război Mondial de partea Antantei, Franța și-a asumat rolul de a ajuta armata română prin intermediul unei misiuni militare. Avându-l la conducere pe generalul Henri Mathias Berthelot, din rândul acesteia a făcut parte și un tânăr aviator pe nume Paul Bléry, ale cărui amintiri despre misiune sunt redate în acest volum.
  • Cel mai destept pusti din Univers. Tabara de Genii
    44.90 LEI
    O aventură hazlie, plină de bezele, jocuri, acțiune, umor – și, bineînțeles, jeleuri, în confruntarea epică dintre cel mai deștept puști și un robot! Din momentul în care a mâncat, din întâmplare, un borcan plin de jeleuri ce conțineau Cunoștințe Ingerabile, Jake McQuade devine un geniu. Acest nou statut îi aduce puștiului o invitație în prima tabără pentru genii organizată de Zane Zinkle. Îl știi pe Zane Zinkle – faimosul expert în tehnologie, care a creat zPhone-ul. Cândva, Zinkle deținea titlul de „cel mai deștept copil din lume”. Acum însă, miliardarul este cel mai deștept și mai diabolic răufăcător și își dorește și el o porție din ce-a luat Jake ca să devină inteligent.
Filter by

Categorie

Voce audiobook

Format eBook

Preț

Editura