Cărți

Grilă Listă
Setați descendent

Articolele 1-30 din 74

Cumpără acum de la
  • Ghidul complet al remediilor casnice naturale
    Preț special 21.76 LEI Preț standard 29.00 LEI
    Peste 100 de rețete: uleiuri esențiale, ierburi și ingrediente naturale pentru tratarea durerilor frecvente.
  • Cuptoare si gratare pentru gradina
    Preț special 12.00 LEI Preț standard 16.00 LEI
    De la constructii simple, unele dintre ele chiar transportabile, la gratare cu personalitate, adevarate recorduri de creativitate-toate ne pot strajui in mod placut casa cu conditia de a accepta ca ne sunt chiar necesare.
  • Circuite electrice in casa si imprejurimi
    Preț special 35.99 LEI Preț standard 48.00 LEI

    Cartea contine 296 pagini ilustrate color in format 200 x 270 mm. Sub denumirea generica Circuite electrice in casa si imprejurimi se ascunde o serie impresionanta de lucrari de cablare necesare atat in interiorul locuintelor si a anexelor gospodaresti cat si in spatiile de plimbare,mai generoase sau mai restranse,menite sa ne aduca liniste in putinele clipe de ragaz pe care ni le mai poate oferi tumultul in continua crestere de intensitate al zilelor pe care le traim. Alaturi de circuitele clasice,pornind de la montarea tabloului principal si,apoi, a coloanelor principale care vor alimenta prizele si corpurile de iluminat se adauga gama bogata a noilor dotari electrocasnice ce se fac din ce in ce maI prezente in locuintele noi dar nu numai. Racordarea la reteaua de electricitate a multor tipuri de electrocasnice: uscatoare,spalatoare de vase,supraincalzitoare de apa,masini frigorifice,hote de bucatarie si ventilator pentru intreg imobilul,incalzire prin radiatie,incalzire prin podea,detectoare de fum,senzori de miscare cu alarma,sonerii interfoane,contoare de timp,termostate,antene,telecomenzi,iluminatul exterior la tensiune scazuta,iluminat piscine si SPA, automatizarea intregii locuinte,protectie la descarcari electrice etc. Pentru montarea tuturor acestor consumatori va sunt oferite schemele de legaturi,dimensionarea cablurilor,materialele cele mai indicate. Toate insotite cu exemplificari foto-color,facute pas cu pas.

  • Taierea blanda la pomi, arbusti si vita-de-vie
    Preț special 15.00 LEI Preț standard 20.00 LEI

    Taierea blanda la pomi, arbusti si vita-de-vie. Ghid foto de buzunar

    Aceasta noua alegere care sa serveasca pomicultorilor si viticultorilor amatori, se alatura multor altor titluri, cu tematica inrudita, pe care le oferim de multi ani incoace. Numai ca daca in fiziologia planteler timpul nu prea provoaca schimbari, el intervine uneori dramatic in mutatii de ordin social. Cu totii stim ca atat pomii cat si vita de vie se simt in largul lor acolo unde le este, de fapt, locul: la tara. N-a trecut o vesnicie de cand, in fiecare comunitate rurala, existau persoane, scolite sau autodidacte, care isi ofereau serviciile cand venea vorba in special de taieri de formare si de intretinere la pomi si la vita. Ei bine, nu prea mai sunt si - mai trist - nu se intrevad inlocuitori. Ce ne facem? Unul dintre raspunsuri ar fi ca trebuie sa ne descurcam pe cont propriu ceea ce, in mare, e posibil. Dar urcatul la inaltime, efortul de retezare a unor ramuri foarte multe si foarte groase asa cum prevede literatura de specialitate, pentru multi dintre noi nu se mai poate. Acesta este motivul aparitiei acestei lucrari. Sunt propuse interventii facile, care respecta dezvoltarea naturala a pomului nelasandu-l totusi in salbaticie... - Florin Mateescu

  • Instalatii solare
    Preț special 10.50 LEI Preț standard 14.00 LEI
    Energia solara devine un domeniu de interes si patrunde din ce in ce mai mult in vietile noastre. Probabil ca esti interesat de modalitati eficiente in care poti folosi in acest moment energia solara. Vei gasi in aceasta carte informatii importante, ce te vor invata pas cu pas cum poti exploata la tine in gospodarie aceasta sursa permanenta de energie.
  • Carnati, salamuri si leber
    Preț special 13.88 LEI Preț standard 18.50 LEI
    Gata cu gustul de fabrica al produselor de serie: cartea va ofera cunostinte tehnice concentrate, indrumari practice si retete testate pentru carnati, salamuri si leber cu o nota speciala!
  • Cum sa tinem varroa sub control. Verificati si rezolvati rapid
    Preț special 21.38 LEI Preț standard 28.50 LEI
    Va confruntati cu infectia cu virusul Varroa la albine? Aveti nevoie de ajutor urgent? lata o carte unica, ideala de luat cu dumneavoastra la stupina, care va ajuta la fata locului sa luati rapid deciziile potrivite. Sistemul de ghidare intuitiv garanteaza o navigare prin carte clara si usor de retinut: Cele mai imponante metode de recunoastere a gradului infestarii si a modului de a decide asupra metodei de combatere sunt simple si inteligibile. Sfaturile pentru evitarea si combaterea acarienilor Varroa sunt oferite impreuna cu instructiuni de lucru scurte si concise. Veti intalni numeroase fotografii si grafice care ilustreaza si explica foarte clar - indiferent de modul de operare sau tipul de stupi. Este cartea care nu trebuie sa lipseasca din biblioteca niciunui apicultor.
  • Manual de construcție și utilizare a solarelor
    Preț special 14.26 LEI Preț standard 19.01 LEI
    Manualul de utilizare a solarelor ofera un set de instructiuni pentru construirea de la zero a unui solar,iar autorii explica si cum sa va mentineti solarul productiv in toate anotimpurile.
  • Altoirea pe înțelesul tuturor
    Preț special 21.00 LEI Preț standard 28.00 LEI
    Altoirea este mijlocul cel mai fiabil de a reproduce o varietate sau specie, fidele, in toate punctele, originalului. Pepinierist experimentat, autorul acestei lucrari va va ghida miscare cu miscare pentru a deprinde tehnicile necesare altoirii fiecarei specii fie ca se aplica altoirea in despicatura, sub scoarta, englezeasca, in T, in incrustatie, etc. Peste 850 desene va vor conduce miscarile de altoire a mai mult de 30 specii de arbori si arbusti din gradina, fie ca sunt soiuri fructifere sau ornamentale.
  • La sală, acasă sau în natură. Pregătirea fizică generală după metodologia de antrenare a trupelor SAS
    Preț special 22.50 LEI Preț standard 30.00 LEI
    SAS este probabil cea mai mare unitate militara de elita din lume si soldatii sai sunt renumiti pentru capacitatea lor de a se descurca atunci cand sunt intr-o stare fizica si mentala de mare stres. Cu aceasta carte, acum poti dobandi si tu gama unica de abilitati pe care le invata membrii Serviciului Aerian Special.
  • Cum să ne apărăm singuri
    Preț special 9.75 LEI Preț standard 13.00 LEI
    Cum sa ne aparam singuri. Strategii de lupta neinarmata care dau rezultate este o carte ce exploreaza metode de autoaparare fara a folosi arme. Cartea se concentreaza pe tehnici si strategii de lupta care pot fi folosite in situatii de pericol, oferind cititorului cunostintele necesare pentru a se apara in mod eficient. Autorul, Martin J. Dougherty, este un expert recunoscut in domeniul apararii personale si a artelor martiale, iar cartea sa este destinata atat incepatorilor, cat si celor avansati in practica autoapararii. Continutul detaliaza diverse tehnici de lupta neinarmata, oferind sfaturi practice si exemple reale care ilustreaza aplicabilitatea acestora in situatii de viata reala.
  • Beciuri naturale
    Preț special 16.13 LEI Preț standard 21.50 LEI
    Inginer diplomat Claudia Lorenz-Ladener a studiat arhitectura, iar in prezent conduce o editura. Recolta bogata de mere de care s-a bucurat intr-un an, a reprezentat momentul decisiv in care a inceput sa se gandeasca serios la posibilitatile de depozitare in stare proaspata a fructelor si legumelor. Astfel a luat nastere aceasta carte.
  • Manual de electronica pentru amatori
    Preț special 21.00 LEI Preț standard 28.00 LEI
    Un maker este un mestesugar digital, un pasionat de electronica, cel care foloseste instrumente de actualitate pentru a transforma propriile idei in proiecte concrete.
  • Ciupercile. 100 de intrebari si raspunsuri de la specialisti
    Preț special 19.50 LEI Preț standard 26.00 LEI
    • Este palaria sarpelui chiar atat de inconfundabila? • Ciuperca mea s-a invinetit la taiere - este otravitoare? • Melcii au muscat din ciuperca mea - inseamna ca este comestibila? Intrebari peste intrebari - la cules de ciuperci cunoasterea este importanta (vital). Aici gasiti multe intrebari despre cele mai importante ciuperci comestibile si otravitoare, cu rapunsuri oferite de specialisti competenti. Bjorn Wergen si Katrin Gilbert sunt de cativa ani experti in ciuperci si sfatuiesc numeroase persoane in cadrul cursurilor si pe internet. Ei stiu exact ce intreabari ii pun in miscare pe culegatorii de ciuperci.
  • Plante in ajutorul altor plante
    Preț special 11.26 LEI Preț standard 15.00 LEI
    V-ati intrebat vreodata cum o mare parte din problemele aparute in dradina sa poata fi tratate si fara ajutorul obisnuitelor chimicale? Cu extract din urzici dar si din multe alte plante totul este posibil.
  • Detaliile constructive ale unui acoperis verde
    Preț special 26.25 LEI Preț standard 35.00 LEI
    Proiectare si instalare simpla a acoperisului verde pentru constructorul amator. Detaliile constructive ale unui acoperis verde este un ghid cuprinzator si aprofundat pentru construirea de acoperisuri verzi simple, pentru case si gradini mici.
  • Tincturi din plante medicinale preparate în casă
    Preț special 21.00 LEI Preț standard 28.00 LEI
    Cu ajutorul alcoolului puteti extrage foarte usor substantele benefice din plante si sa obtineti tincturi de calitate. Cateva picaturi de tinctura sunt mult mai eficiente decat o ceasca de ceai. Prin intermediul acestei carti, Helga Ell Beiser si Rudi Beiser, experti in plante medicinale, va vor arata care sunt metodele ideale pentru a face tincturi de casa. Prepararea fineturilor cu plante uscate sau proaspete va este explicata pas cu pas.
  • Regenerarea fertilitatii solului
    Preț special 22.50 LEI Preț standard 30.00 LEI
    In cadrul acestor metode de regenerare, plantele si vietuitoarele din sol sunt concepute ca un sistem metabolic comun. Plantele fac totul mai bine daca microbii din solul de la radacini le ajuta: absorb apa si substantele nutritive, permit obtinerea unor recolte bune si se apara de boli, daunatori si buruieni. Solul se erodeaza mai putin si formeaza humus. Daca va evaluati munca zilnica dupa efectul ei asupra vietii din sol si metabolismul culturilor dumneavoastra, veti ineepe sa lucrati regenerativ.
  • Dresajul cainilor fara sa le vorbim
    Preț special 19.50 LEI Preț standard 26.00 LEI
    Dresati-va caninele prin atingerea mainii - fara cuvinte sau echipamente auxiliare suplimentare. In acest ghid de dresaj, gasiti solutii rapide si simple pentru problemele tipice de comportament ale cainilor, acasa si pe strada.
  • Cresterea reginelor de albine
    Preț special 18.01 LEI Preț standard 24.00 LEI
    Atat ca pasiune, cat si ca activitate lucrativa, cresterea reginelor reprezinta unul dintre cele rnai importante aspecte ale apiculturii de succes. Reginele tinere creeaza familii puternice si reduc riscul de roire, astfel ca stocurile de miere raman in stup. Din acelasi motiv, comertul cu regine de albine reprezinta in prezent o sursa suplimentara de venit pentru multi apicultori.
  • Arome, parfumuri si balsamuri naturale
    Preț special 15.00 LEI Preț standard 20.00 LEI
    Ghidul celor care se incumeta sa-si produca proprille cosmetice cu mijloace la indemana oricui. O introducere in lumea esentelor si a parfumurilor, printr-o multitudine de amestecuri care merita incercate, destinate pielii, parului,bunasatarii mentale si sapunurilor, facute in casa.
  • Afectiunile neurologice
    Preț special 13.88 LEI Preț standard 18.50 LEI
    Cap .1 Descrierea sistemului nervos din punct de vedere morfofunctional Cap .2 Evoluarea neurologica a pacientului Cap .3 Tulburari ale activitatii cerebrale superioare si ale starii de constienta Cap .4 Bolile psihice Cap .5 Durerea si simptomele dureroase Cap .6 Tulburari ale mirosului , gustului , vederii si auzului de cauza neurologica Cap .7 Afectarile sistemului motor Cap .8 Leziuni ale coloanei vertebrale si ale maduvei spinarii Cap .9 Afectiunile cerebro-vasculare Cap .10 Epilepsia Cap .11 Nevrozele Cap .12 Tumorile intracraniene Cap .13 Bolile inflamatorii sI infectioase ale sistemului nervos Cap .14 Bolile demielinizante ale sistemului nervos central Cap .15 Bolile neuronului motor periferic si radiculopatiile Cap .16 Afectiuni ale jonctiunii neuromusculare Cap .17 Nevralgia de trigemen
  • Abc-ul meseriei
    Preț special 22.50 LEI Preț standard 30.00 LEI
    Taierile de formare si intretinere pentru pomi si arbusti fructiferi si ornamentali. Arborii si arbustii au nevoie de taieri regulat: astfel vor fi mai vigurosi, vor inflori mult mai bine si vor produce fructe din abundenta. Accesibila tuturor prin limbajul simplu,
  • Ghid foto pentru identificarea plantelor medicinale
    Preț special 19.50 LEI Preț standard 26.00 LEI

    Doriti sa colectati plante medicinale, dar nu stiti mai nimic despre ele? Pas cu pas, aici veti afla si cum sa le identificati, si cum sa le pastrati si la ce ajuta fiecare dintre ele:

    - cand si unde cresc plantele medicinale salbatice?

    - cum arata fiecare?

    - care este momentul optim pentru cules?

    - prepararea ceaiurilor din plante medicinale

    - 35 de fise complete pentru tot atatea plante medicinale

  • Schite de arhitectura si vederi exterioare
    Preț special 45.00 LEI Preț standard 60.00 LEI
    Daca detineti sau intentionati sa cumparati un teren pentru a va constru o casa, va trebui mai intai, sa va hotarati cum ati dori sa arate aceasta. Abia atunci va puteti adresa unui arhitect in vederea intocmirii documentatiei legale. El va ajusta pe ici pe colo, alegerea facuta dar de baza ramane propunerea dvs.
  • Remedii naturale pentru femei
    Preț special 19.50 LEI Preț standard 26.00 LEI
    Remedii naturale pentru femei • Homeopatie • Fitoterapie • Aromaterapie • Elixire florare • Oligoelemente • Reflexologie • Nutritie Aflati sute de remedii pentru starile cotidiene de rau!
  • Smoothie-uri din fructe si legume
    Preț special 16.50 LEI Preț standard 22.00 LEI
    Smoothie-uri din fructe si legume recomandate in tratarea a peste 70 de boli si stari de rau Aceasta editie noua, actualizata si extinsa introduce mai multe fructe si legume antioxidante in amestecurile pentru smoothie-uri. Smoothie-urile au reprezentat dintotdeauna o cale rapida, usoara si delicioasa de a va mentine starea de sanatate optima. In afara de cele 300 de retete originale de smoothie-uri, veti gasi inca 100 de noi moduri de a strabate aceasta cale savurand fiecare clipa a acestui drum spre o viata sanatoasa.
  • Fructe și legume cu proprietăți antiinflamatoare. Rețete de preparare
    Preț special 12.75 LEI Preț standard 17.00 LEI
    Folositi-va de alimentatie pentru controla inflamatia! Inflamatia este mecanismul de aparare al sistemului imunitar in actiune. Inflamatia acuta este un raspuns dezirabil la leziuni si infectii, dar inflamatia cronica, care poate fi prezenta ani de zile fara simptome observabile, poate duce la probleme grave de sanalate, cum ar fi boala Alzheimerr, diabet, cancer si boli de inima.
  • 10 lectii de baza privind taierile la pomi si arbusti fructiferi
    Preț special 11.26 LEI Preț standard 15.00 LEI
    Aceasta carte prezinta intr-un mod simplu si precis tot ce trebuie stiut pentru a taia corect pomii si arbustii fructiferi. Sunt explicate clar practicile de taiere la pomii fructiferi (mar, par, orun, cires, piersic) dar si la principalii arbusti fructiferi si la vita-de-vie. Se arata exact cum trebuie procedat de la plantare paana la fructificare, in functie de particularitatile fiecarei specii, astfel incat sa avem mereu fructe multe, bune si aspectuoase evitand bolile.
  • Starpirea buruienilor fara produse chimice
    Preț special 16.87 LEI Preț standard 22.50 LEI
    Starpirea buruienilor fara produse chimice. Solutii preventive si curative Sa scapam de buruieni fara erbicide? Multi vor privi cu scepticism aceast provocare dar metodele exista, nu de ieri, de alaltaieri. Ele pot fi aplicate in jurul casei, in gradina de flori si de legume sau in livada.
Filter by
Cumpără acum de la

Categorie

Preț

Editura