Cărți

Grilă Listă
Setați descendent

Articolele 1-30 din 1691

Cumpără acum de la
  • Nașele
    52.00 LEI
    Filomena este o refugiată de război inteligentă și descurcăreață, cu un secret din copilărie. Amie, o franțuzoaică frumoasă și visătoare din nordul statului New York, scapă de un soț abuziv pentru o nouă viață. Lucy, o irlandeză dură, fuge dintr-o casă strictă de fete pentru a deveni asistentă. Iar fermecatoarea Petrina, singura fiică a familiei, termină cu note mari Colegiul Barnard, în ciuda unei traume din trecut care aproape a provocat un scandal în familie. Toate cele patru femei devin nașe una pentru copiii altora, găsind speranță și adăpost în această familie prosperă și în somptuoasa lor casă din Greenwich Village. Dar trecutul secret al femeilor duce la consecințe neprevăzute și trădări care amenință să dezlege toate planurile făcute cu grijă. Și când trebuie să se lupte în mod neașteptat cu gangsteri notorii precum Frank Costello și Lucky Luciano, cele patru Nașe învață să lase deoparte diferendele pentru a putea lucra împreună, pentru a-i proteja pe cei dragi și pentru a-și găsi propriile căi spre viitorul pe care l-au visat întotdeauna.
  • Ultimele zile din viata lui John Lennon
    48.01 LEI

    Cu Beatles, John Lennon își depășește visele din tinerețe, atingând un nivel de faimă care sfidează normele.

    „Am fost cea mai bună trupă care a existat vreodată", spune el. „Nu a fost nimeni care să ne ajungă din urmă." Nimeni în afară de originalul „om de nicăieri", Mark David Chapman. Chapman și-a admirat odată idolii de departe – dar acum nutrește ranchiună față de cei precum Lennon, care simte că l-au trădat. El este convins că Lennon a indus în eroare fanii cu mesajul său depre speranță și pace. Și Chapman nu mai stă deoparte.


    În vara anului 1980, Lennon înregistrează muzică nouă pentru prima dată în ultimii ani, plină de energie și gata să fie „(La fel ca) Starting Over". Abia așteaptă să arate lumii ce va face. Dar nici Chapman nu renunță, plecând de la slujba lui de ofițer de securitate și îmbarcându-se într-un zbor spre New York, cu o armă și gloanțe ascunse în bagaj.

  • Catedrala marii
    59.00 LEI

    In secolul al XIV-lea, pe cand Barcelona este un oras aflat in plina ascensiune, cei care traiesc in Ribera, o mahala simpla de pescari, hotarasc sa ridice templul cel mai maret inchinat vreodata Fecioarei Maria, Santa Maria del Mar, Sfanta Maria a Marii.

    In paralel se desfasoara povestea vietii tanarului Arnau, un serb care fuge de pe pamanturile lordului sau si se refugiaza in Barcelona, devenind un om liber si bogat. Dar, atragand invidia unui grup de aristocrati, va ajunge in cele din urma in mainile Inchizitiei.

    Din aceasta lume marcata de intoleranta religioasa, ambitii materiale si diferente sociale se urzeste o intriga plina de suspans, violenta si pasiune care recreeaza clarobscurul perioadei feudale.

  • Baietii din Biloxi
    62.00 LEI
    Epuizat din stoc

    John Grisham se întoarce în Mississippi cu povestea captivantă a doi fii ai unor familii de imigranți care cresc ca prieteni, dar, în cele din urmă, se trezesc de laturi opuse ale legii.

    Întorsăturile de situații caracteristice lui Grisham vă vor face să citiți pe nerăsuflate până la ultima pagină..

    În ultimii o sută de ani, orașul Biloxi a fost cunoscut pentru plajele, stațiunile și industria fructelor de mare. Dar orașul ascundea și o latură mai întunecată. Era, de asemenea, notoriu pentru corupție și vicii, de la jocuri de noroc, prostituție, băuturi ilegale și droguri până la crime prin contract. Toate acestea erau controlate de o mână de oameni, despre care se zvonea că ar fi membri ai Mafiei Dixie. Keith Rudy și Hugh Malco au crescut în Biloxi în anii ’60 și au fost prieteni din copilărie, precum și vedete ale Ligii Mici de baseball. Dar când au devenit adolescenți, viața lor i-a dus în direcții diferite.

  • Vikingii
    49.00 LEI
    Vikingii. O istorie completa a razboinicilor nordului. Calator prin istorie Timp de mai bine de doua sute de ani, vikingii au atacat coastele Europei cu furie si brutalitate. In timp ce victimele lor se rugau sa fie crutate de nordicii salbatici, vikingii jefuiau, ucideau si inrobeau populatia locala pe oriunde treceau. In Scandinavia dominata de vikingi, violenta devenise o obisnuinta, mai ales in comunitatile de oameni simpli care se indeletniceau cu agricultura si pescuitul; nimeni nu era in siguranta in fata atacurilor furibunde ale acestor "posedati". Se spunea despre ei ca sunt razboinici aflati la hotarul dintre legenda si realitate, care intrau brusc in transa, faceau spume la gura si atacau tot ce misca - prieten, membru al familiei sau dusman. In Vikingii, cititi despre societatea scandinava, cultura razboiului si calatoriile lor epice din Canada pana in Marea Caspica, in cautarea prazii sau pentru a face negot.
  • Qatar 2022. Mondialul lui Messi
    44.00 LEI
    Musab danseaza fericit intr-un grup de argentinieni, infasurat in steagul lor. Cand ma zareste, fuge spre mine si isi urla bucuria: "Ce ti-am zis eu, Messi e Dumnezeul fotbalului! Ar-gen-ti-na! Ar-gen-ti-na! V-am oferit cel mai grozav turneu final, degeaba ne-ati criticat si ne-ati provocat cu ineptiile voastre! Ne-ati insultat valorile morale si religioase, ne-ati jignit inventand scandaluri peste scandaluri, dar Cel de Sus ne iubeste, semn ca noi avem dreptate, nu voi! Civilizatia noastra nu se va clatina niciodata, spre deosebire de a voastra, una pe cale de disparitie, priviti imprejur si o sa-mi dati dreptate! Allah e mare ! Aleikum Salaam !" S-a imbujorat de-a binelea, ochii ii scapara si parca si-ar continua tirada. Se opreste insa si imi arata pe telefonul lui mobil fotografia nationalei lui si izbucneste ca un posedat: "Qatar! Qatar!" Il las sa-si savureze clipa, in definitiv nu s-a inselat deloc - acest campionat mondial a fost fara cusur si n-are rival in sirul celorlalte douazeci si unul de pana acum.
  • Cartea oglinzilor
    39.00 LEI
    Cartea oglinzilor. Coperta film. Editie de buzunar In Germania, la doar o zi de la aparitia in librarii, thrillerul lui Eugen Ovidiu Chirovici s-a vandut in 20 000 de exemplare. De asemenea, romanul a fost bestseller in Olanda si Italia si a ajuns la performanta de a fi tradus in peste 39 de limbi. Acum, acesta carte reuseste o noua reusita de exceptie, devenind prima ecranizare de la Hollywood a unui autor roman, in filmul Fantomele trecutului (lansare pe 22 martie 2024).
  • Cartea umbrelor
    44.00 LEI
    Dupa rasunatorul succes al volumului Cartea oglinzilor, publicat in peste 39 de limbi si devenind prima ecranizare de la Hollywood a unui autor roman, in filmul Fantomele trecutului (lansare pe 22 martie 2024), si la patru ani de la ultimului titlu lansat (Cartea secretelor), Eugen Ovidiu Chirovici revine cu un nou roman, intitulat Cartea umbrelor, roman ce incheie aceasta trilogie.
  • Vrajitorul din hambar
    49.00 LEI

    Când Rose îl întâlnește pe Merdyn în pădure şi descoperă adevărul despre el, îşi dă repede seama că acesta ar putea fi exact ceea ce are ea nevoie. Rose este de acord să îl ajute pe Merdyn să navigheze prin obiceiurile confuze ale lumii moderne (lucruri precum: vasul cu capac din baie NU este o fântână, este un WC, aşa că NU te spăla pe faţă în el) dacă Merdyn o ajută cu nişte vrăji în schimb.


    Acum trebuie doar să-l ascundă în hambar fără ca mama Iui Rose să observe, să găsească toiagul magic al lui Merdyn și o modalitate de a-l trimite înapoi în timp, în Evul Întunecat.

  • Ultimul vagon
    35.99 LEI
    • Un film Netflix Ikal are 11 ani, este fiul unui muncitor la calea ferata, iar visul lui este sa devina profesor. O admira pe Chica, numara trenurile cu Tuerto, viseaza cu Valeria, fetita unor tarani, si traieste mii de aventuri cu Quetzal, cainele sau. Cu totii sunt elevii lui don Ernesto la scoala Malinalli Teneplat. La granita pustietatii, intre campuri de pomi fructiferi si carute vechi, treizeci de elevi descopera viata datorita pasiunii unui profesor care si-a impletit destinul cu cel al acestor tineri. O fotografie alb-negru cu toti acestia, uitata intr-un dosar prafuit la Ministerul Educatiei, va deveni, ani mai tarziu, cea mai mare provocare din cariera lui Hugo Valenzuela, un stralucit tanar inspector.
  • Furtul diamantului urias
    27.99 LEI
    "Tocmai mă uitam la finala campionatului de fotbal, când bunicul Traian a năvălit în casa mea şi mi-a ordonat să particip la un Turneu de Golf pe perechi! Premiul era o foarte valoroasă Superşoricupă, dar cineva voia s-o fure, iar Zero Zero Ka, prietenul meu, era pe urmele hoţului necunoscut! A fost o aventură pe cinste!"
  • Finalul (seria Caraval, partea a III-a)
    45.00 LEI
    Finalul cartea a treia si ultima carte din seria Caraval. O iubire pentru care merita sa lupti. Un vis pentru care merita sa mori. Un final pe care merita sa il astepti.
  • Ne vedem în august
    52.00 LEI

    Descoperirea literară a anului, romanul Ne vedem în august al lui GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ, va avea lansarea internațională pe 6 martie 2024. Este un text inedit, care încă nu a văzut lumina tiparului, fiind păstrat de familia autorului până acum, când se împlinesc 10 de ani de la moartea sa.

    GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ s-a născut în 1928, la Aracataca, în Columbia, şi a decedat în 2014, la Ciudad de Mexico. Ziarist și scriitor, a fost, încă din tinereţe, un adept al mişcărilor de stânga, urmărind cu atenție insurecția cubaneză a lui Fidel Castro. Operele sale reflectă o recreare mitică a lumii reale, în care se produce o perpetuă îmbinare între elementele realiste şi cele imaginare, rod al unor circumstanţe fantastice, totul ilustrând plenar cunoscutul curent literar denumit „realismul magic". Apreciat pe plan mondial, prestigiul său literar i-a fost confirmat prin acordarea, în anul 1982, a Premiului Nobel pentru Literatură.

  • In linistea padurii
    42.00 LEI
    Polonia, 1939. Shurka este o tanara fericita care duce o viata de basm alaturi de iubitul ei sot si cei doi copii, intr‑o casa draguta dintr‑un sat din Polonia. Apoi izbucneste Al Doilea Razboi Mondial si familia fericita intelege rapid ca fericirea lor a ajuns la un sfarsit brutal.
  • Calatoriile... ce pasiune!
    27.99 LEI
    Dragi prieteni rozatori, Aici, in Soricezia, pe Insula Soarecilor, toate cartile mele sunt bestselleruri! Dar cum, nu le cunoasteti? Sunt povesti amuzante, mai fragede ca mozarella, mai gustoase ca branza... povesti cu mustati, desigur, pe cuvantul lui Geronimo Stilton! Cum sa uit cand mi-am pierdut cheile in prapastia de la Mlastinile Sulfuroase? Sau cand era cat pe ce sa inund casa de vacanta de la mare? Sau cand am castigat un concurs extrasoricesc de dans impreuna cu Patty? Ce-am mai ras! Ce veselie! Recitind jurnalul vacantelor mele, atata m-am distrat ca m-am gandit sa scriu aceasta carte, cu toate episoadele mai amuzante si multe jocuri extrasoricesti!
  • Banda motanului
    27.99 LEI
    Dragi prieteni rozatori, Aici, in Soricezia, pe Insula Soarecilor, toate cartile mele sunt bestselleruri! Dar cum, nu le cunoasteti? Sunt povesti amuzante, mai fragede ca mozarella, mai gustoase ca branza... povesti cu mustati, desigur, pe cuvantul lui Geronimo Stilton!
  • Ascensiunea
    49.00 LEI
    Un munte enorm acoperit de zapada a aparut in Oceanul Pacific. Nimeni nu stie cand a aparut exact, cat de mare ar putea fi sau cum sa-i explice existenta. Cand Harold Tunmore este contactat de o organizatie secreta pentru a ajuta la investigatie, nu are idee in ce se baga in timp ce el si echipa pornesc spre varf. Cu cat echipa lui Harold urca mai sus, cu atat lucrurile au mai putin sens. Timpul se scurge diferit, transformand minutele in ore si orele in zile. In frigul naprasnic de la cele mai inalte altitudini, membrele alpinistilor amortesc si amintirile din viata lor inainte ca muntele sa apara incep sa se estompeze. Ce mister se ascunde indaratul muntelui si unde ii va purta ascensiunea?
  • Ai vrut vacanta, Stilton?
    27.99 LEI
    Dragi prieteni rozatori, aici in Soricezia, pe Insula Soarecilor, toate cartile mele sunt bestselleruri! Dar cum, nu le cunoasteti? Sunt povesti amuzante, mai fragede ca mozzarella, mai gustoase ca branza Gruyere, mai aromate ca gorgonzola... povesti cu mustati, desigur, pe cuvantul lui Geronimo Stilton!
  • Turnurile de la miezul nopții (seria Roata timpului, vol. XIII)
    96.00 LEI
    Ultima Batalie a inceput. Sigiliile de pe inchisoarea Celui Intunecat se prabusesc. Soarele a inceput sa apuna peste Epoca a Treia. Perrin Aybara este acum vanat de trecutul sau: Mantiile Albe, ucigasi de lupi. In tot acest timp, un dusman nevazut ii strange incet un lat in jurul gatului. Pentru a birui, el trebuie sa caute raspunsuri in Tel’aran’rhiod si sa gaseasca o modalitate de a stapani lupul din el sau de a se pierde pentru totdeauna. Intre timp, Matrim Cauthon se pregateste pentru cea mai dificila provocare din viata lui. Creaturile de dincolo de portile de piatra – Aelfinn si Eelfinn – l-au incurcat, l-au batjocorit si l-au lasat spanzurat, cu memoria plina de fragmente din viata altor oameni. Sperase ca ultima lui confruntare cu ei va fi sfarsitul ei, dar Roata se impleteste asa cum vrea ea.
  • Retete pentru Oameni Mici si Mari
    70.00 LEI
    Aceasta carte de bucate nemaipomenita, de folosit impreuna cu toata familia, este o sarbatoare a tuturor lucrurilor legate de mancare! Cu sfaturi despre cum sa obtineti cele mai bune ingrediente si retete usor de urmat, cartea are de toate pentru toti. De la cumparaturi la tocat, invata sa faci coltunasi, budinca de orez, batoane de peste condimentate si multe alte feluri de mancare delicioase, toate descrise de un scriitor cu experienta, premiat si pasionat de mancare, Lizzie Mabbott.
  • Mesagerul
    52.00 LEI
    Ed Kennedy este un tanar sofer de taxi, care nu pare sa aiba un viitor stralucit. Este slab la jocul de carti, indragostit fara speranta de cea mai buna prietena a lui, Audrey, si total devotat cainelui sau care bea cafea, Portarul. Viata lui este dominata de o rutina pasnica si de incompetenta, pana cand, din neatentie, opreste jefuirea unei banci. Atunci soseste primul as prin posta, iar Ed devine un mesager. Fiind ales sa ii pese, el isi croieste drum prin oras, ajutand si ranind (atunci cand este necesar), pana cand ramane o singura intrebare: cine se afla in spatele misiunii lui Ed?
  • Joc de spioni
    54.00 LEI
    Joc de spioni dezvaluie un triunghi letal de spionaj din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Povestea are in prim-plan trei barbati - un britanic, un francez si un german - si duelurile pe care le-au purtat intr-o atmosfera de colaborare, tradare si asasinat, in care camarazii i-au vandut pe tovarasi, pe agentii aliati si pe pilotii doborati germanilor, la fel de intamplator, de parca ar fi fost vorba despre o simpla sticla de vin.
  • O mamă
    44.00 LEI
    De la autorul romanului Un fiu Am fost de multe ori intrebat "De ce ai scris Una madre (O marna)?", dar nu am oferit niciodata un raspuns. Cred ca a sosit momentul s-o fac. (...) M-am hotarat sa scriu Una madre (O mama) pentru ca, atunci cand a mea nu va mai fi aici, sa-mi ramana ceva palpabil de care sa ma pot agata (...) o parte din ea la care sa ma pot intoarce mereu, sa recitesc ceea ce avem si, astfel, sa nu o pierd niciodata.
  • Despre dragoste și alți demoni
    49.00 LEI

    • Autor distins cu Premiul Nobel pentru literatura in 1982

    Contrapunct al epopeii sentimentale Dragostea in vremea holerei, Despre dragoste si alti demoni este o piatra majora in constructia universului fantastic si rebel al marelui scriitor columbian, care reinnoieste miracolul unei arte capabile sa invadeze inimile si privirile, perpetuand mitul fondator al pasiunii fatale. Perfectiunea scrisului si maiestria narativa a lui Gabriel Garcia Marquez sunt fortele subterane care confera acestui roman maretia tragica si frumusetea captivanta ale unei capodopere. - Annie Morvan

  • Charles Darwin
    55.00 LEI
    Descopera lumea lui Darwin citind jurnalul unui mus. Aceasta carte care aniverseaza 200 de ani de la nasterea marelui savant Charles Darwin, cel care a formulat teroria evolutiei speciilor, este o abordare ingenioasa a subiectului, facuta din perspectiva unui mus care l-a insotit pe marele naturalist in calatoria sa pe nava Beagle, intre 1832 si 1836. Jurnalul tinarului James, personaj imaginar, dar ale carui relatari se bazeaza pe fapte reale, ne istoriseste, cu glasul unui copil de zece ani, calatoria fascinanta care a dus la aparitia unei lucrari stiintifice fundamentale pentru omenire. Un capitol special pune la dispozitie informatii suplimentare despre descoperirile lui Darwin, despre teoriile si lumea stiintifica a secolului al XIX-lea. Ilustratiile deosebit de inspirate si pline de umor faciliteaza parcurgerea textului si ofera o imagine vizuala foarte sugestiva.
  • Cronicile Spiderwick
    71.38 LEI
    Simon, Jared si Mallory sunt trei copii obisnuiti, asa ca oricare dintre voi. Tatal i-a parasit si au fost nevoiti sa se mute intr-un loc uitat de Dumnezeu, iar Jared nu scapa bine dintr-o belea, ca si intra in alta. S-ar parea ca lucrurile ar cam trebui sa se schimbe... Nici o grija, asa se va si intimpla! Habar n-au bietii de ei ce li se pregateste, caci cineva, nu se stie cine sau ce, incearca sa le schimbe viata. O poveste despre ce ti se poate intimpla daca vrei sa explorezi o casa veche si descoperi un pergament stravechi, caruia trebuie sa-i dai de capat...
  • Secretele corpului omenesc
    67.00 LEI
    O enciclopedie frumos ilustrata si bine documentata cuprinzand raspunsurile la peste 200 de curiozitati pe care le au copiii. Vedeta acestui volum este CORPUL OMENESC. Ce rol are intestinul subtire, de ce transpiram, care este cel mai mare organ al corpului, cum sunt oasele la interior, cu ce viteza creste parul, ce este endorfina sunt doar cateva dintre intrebarile la care micii curiosi vor afla raspunsurile. Cartea este si un sprijin pentru parinti, atunci cand nu au un raspuns simplu la intrebarile copiilor despre cum functioneaza incredibila masinarie care este corpul omenesc. Enciclopedia este structurata pe patru teme: organele si scheletul, corpul in miscare, nasterea si maturizarea, sanatatea si in plus contine o multime de autocolante.
  • Spre far
    39.00 LEI
    Cred ca am facut ceea ce fac psihanalistii pentru pacientii lor. Mi-am exprimat niste emotii pe care le simteam profund de multa vreme. Iar exprimandu-le, le-am explicat si apoi nu m-am mai gandit la ele. - Virginia Woolf A afirma ca arta isi are punctul de plecare in realitate estre un loc comun in exegeza operei woolfiene, mai ales cand este in discutie Spre far, cea mai autobiografica dintre operele scriitoarei. Criticii care citesc acest roman in lumina comentariilor retrospective din jurnalele si memoriile Virginiei Woolf subliniaza, in general, dimensiunea terapeutica si apropierea textului de materialul biografic. - Mihai Miroiu
  • O lume fara sfarsit (seria Kingsbridge, partea a II-a)
    88.00 LEI
    In 1989, Ken Follett uluia lumea literara cu Stalpii pamantului, un roman tulburator a carui actiune se petrecea in Anglia secolului al XII-lea si avea in prim-plan constructia unei catedrale, dar si vietile barbatilor, femeilor si copiilor pe care aceasta urma sa le schimbe pentru totdeauna. Criticii au fost de-a dreptul coplesiti, iar, de atunci incoace, cititorii au sperat ca vor avea parte de o continuare. In sfarsit, aceasta a sosit... La doua secole dupa ce locuitorii din Kingsbridge au terminat constructia superbei lor catedrale gotice, patru copii ajung sa fie martorii unei crime petrecute in inima padurii... un eveniment care le va marca si conditiona vietile adulte in moduri pe cat de imprevizibile, pe atat de dramatice. O poveste despre ambitie, iubire, lacomie si razbunare, de un realism cutremurator.
  • LEGO. Istoria unei afaceri de familie
    95.00 LEI
    Se estimeaza ca, anual, intre optzeci si nouazeci de milioane de copii primesc un set LEGO si pana la zece milioane de adulti isi cumpara unul pentru ei. LEGO este insa mai mult decat un numar coplesitor de caramizi din plastic ce pot fi asamblate in nenumarate moduri, este o viziune despre ceea ce inseamna jocul pentru omenire. Folosind documente inedite provenite din arhiva companiei si interviuri in exclusivitate cu membrii familiei fondatoare, Jens Andersen reface istoria ascensiunii spectaculoase a LEGO plecand de la evenimentele care au precedat infiintarea in 1932, la Billund, in Danemarca, si pana in zilele noastre. Este drumul de la un modest atelier de tamplarie la o fabrica de jucarii, de la o afacere locala la una nationala si, mai apoi, la una globala, cu toate succesele, dar si cu esecurile si perioadele de stagnare, precum si cu modul in care, prin inovare si creativitate, au fost depasite. In 2022, la nouazeci de ani de la infiintare, grupul de firme care reprezinta brandul LEGO este evaluat la aproape unsprezece miliarde de euro si este producatorul de jocuri si jucarii numarul unu la nivel mondial - o evolutie fulminanta a unei afaceri care, de-a lungul anilor, in profida crizelor si a tensiunilor inerente, a ramas in proprietatea familiei fondatoare.
Filter by
Cumpără acum de la

Categorie

Preț

Editura