Cărți

Grilă Listă
Setați descendent

Articolele 31-60 din 42160

  • Roller Girl
    48.48 LEI
    Intr-o Seara de Iluminare Culturala, Astrid si Nicole, doua pustoaice de generala, ajung la un meci de roller derby. Astrid priveste fascinata spectacolul de pe pista si isi da seama ca asta e chemarea ei: trebuie cu orice pret sa ajunga sa faca parte dintr-o astfel de echipa.
  • Uniti pe vecie
    44.90 LEI
    Elsie Porter este o fată obișnuită de douăzeci și ceva de ani, și totuși ceea ce i se întâmplă este departe de a fi ceva obișnuit. Într-o zi ploioasă de 1 ianuarie, se duce să cumpere o pizza și acolo îl cunoaște pe fermecătorul Ben Ross. Atracția dintre ei e fulgerătoare. Ben nu poate aștepta nici măcar 24 de ore ca să o sune și în câteva săptămâni cei doi sunt îndrăgostiți lulea. În mai, Elsie și Ben pleacă în Las Vegas și se căsătoresc.
  • Un tren spre Moscova
    64.90 LEI
    Înaintea plecării, Sașa descoperă jurnalul ascuns al unchiului ei, Kolia, dat dispărut în misiune chiar și după atâția ani de la încheierea războiului. În paginile jurnalului, Kolia demască minciunile oficiale și dezvăluie adevărul despre atrocitățile comise de Stalin.
  • Pippi Șosețica se îmbarcă
    Preț special 28.78 LEI Preț standard 38.38 LEI
    Pistruiata cu codițe roșcate e tot pusă pe treabă... și pe șotii. Așa fetiță puternică mai rar s-a văzut. E vreun tigru de smotocit? Te salvează Pippi. Vreun sătean mojic căruia îi place să îi batjocorească pe alții? Îl pune Pippi la punct. E și darnică și inimoasă, oferindu-le cadouri tuturor. Datorită lui Pippi, Villa Villekulla o lume de poveste unde Tommy și Annika, prietenii ei, reușesc să își facă până și temele cu plăcere. Aventurile sunt în toi, dar stai să vezi cum este când mai vine în vizită și tatăl ei, Regele Pacificului.
  • Traian Vuia si pasarea de metal
    54.90 LEI
    Află povestea inventatorului român Traian Vuia, temerarul care a construit primul avion complet din lume! Povestitor este chiar prietenul lui, motanul Oscar. Descoperă! Visează! Îndrăznește! Crezi că supereroii există doar în desene animate sau în filme? Ce-ai zice dacă ți-aș spune că găsești o mulțime și în viața reală, chiar aici, printre români? Pornește în aventură alături de mine și află poveștile unor oameni geniali care au existat cu adevărat și care au rămas în istorie datorită unor realizări cu adevărat remarcabile! Descoperă cine sunt inventatorii, oamenii de știință, personalitățile istorice sau artiștii care au dat dovadă de pasiune și ambiție, și-au urmat visul și au reușit să schimbe în bine lumea în care trăim! Lasă-te inspirat de ROMÂNI DE SUCCES!
  • Spionul lui Stalin
    69.90 LEI
    O carte-document, excelent scrisă, o copleșitoare imersiune în prima jumătate a secolului trecut, dar și o poveste cu eroi și trădători, mari lideri și soldați de rând, victorii și înfrângeri, extaz și tragedie. O relatare superbă a unor vremuri tulburi!
  • Rivali divini (seria Scrisori fermecate vol. 2). Juraminte nemiloase
    54.90 LEI
    Două inimi. Două călătorii. Două alegeri. Un singur destin! Finalul uluitor al desăvârșitei povești romantice care a început în Rivali divini. Au trecut două săptămâni de când Iris s-a întors de pe front, plină de răni și cu inima frântă, însă războiul este departe de a se fi încheiat.
  • Reaparitia lui Rachel Price
    64.90 LEI
    Descoperă noul thriller al lui Holly Jackson, autoarea seriei-fenomen CRIMA PERFECTĂ – o capodoperă uluitoare despre lupta unei tinere de a descoperi adevărul, dar și despre groaza de a afla cine este cu adevărat familia ta.
  • O zi in Roma antica
    57.50 LEI
    Colecția Corint Istorie include un nou titlu pregătit pentru adulții pasionați de istorie și călătorii în timp și în spațiu: O zi în Roma antică. Secrete și curiozități de Alberto Angela. „O lectură instructivă și în același timp relaxantă, care ne îmbunătățește într-un mod plăcut cunoștințele istorice. (…) Una peste alta, o plăcută călătorie în timp în Roma antica...” Osservatorio letterario
  • Nenumaratele masti ale lui Andy Zhou
    37.50 LEI
    Andy Zhou, un băiețel creativ și curajos, s-a obișnuit să fie întocmai cum se așteaptă cei din jur de la el: copilul bun, pentru părinții și bunicii care vin în vizită din Shanghai, sau amicul săritor al lui Cindy, cea mai bună prietenă a sa, când vine vorba de planuri rebele.
  • (Ne)facuti unul pentru celalalt
    69.90 LEI
    O abordare proaspătă a fermecătoarei comedii romantice clasice Când Harry a cunoscut-o pe Sally, noul roman al lui Meghan Quinn vine cu o poveste amuzantă și plină de pasiune despre colegul sexy de la birou și femeia care refuză să îi cadă în mreje.
  • Moasa din Berlin
    47.50 LEI
    O poveste captivantă despre curajul și încăpățânarea unei femei de a se agăța de speranță într-o lume distrusă și de a-și reîntregi familia după ce a supraviețuit iadului de la Auschwitz. Lectura perfectă pentru cei care au îndrăgit romane precum Tatuatorul de la Auschwitz, Rețeaua Alice și Privighetoarea.
  • Istorie și istorii. Simona Preda în dialog cu istoricul Matei Cazacu
    64.90 LEI
    Un dialog spumos despre personalități ale istoriei noastre și cei mai influenți istorici români și francezi ai secolului trecut. Bine-cunoscut medievist, cu excelente contribuții în domeniul istoriei moderne și contemporane, Matei Cazacu se dovedește a fi și un povestitor cu mult umor. În dialogul cu Simona Preda, istoricul consacrat în Franța evocă slujitori importanți ai muzei Clio din România interbelică și comunistă (Petre P. Panaitescu, George D. Florescu, Constantin C. și Dinu Giurescu, Ion Nestor, Emil Condurachi, Dumitru Tudor, Mihai Berza, Andrei Oțetea, Dan Berindei, Ștefan Ștefănescu, Șerban Papacostea, Florin Constantiniu, Paul și Dan Cernovodeanu, Nicolae Stoicescu, Aurel Decei) și din străinătate (Marc Bloch, Alexandre Bennigsen, Jacques Le Goff, Pierre Chaunu, Albert Soboul).
  • Intunericul lui Romeo
    79.91 LEI
    O reinterpretare modernă a clasicei povești de dragoste dintre Romeo și Julieta, cu o doză generoasă de întuneric și pasiune, acest roman te va purta într-o lume plină de secrete de familie, rivalități aprige și o atracție magnetică pe care niciunul dintre protagoniști nu o poate ignora. Oare dragostea va triumfa sau va fi distrusă de forțe exterioare?
  • In vartejul revolutiei
    67.50 LEI
    Între Revoluția din Februarie din 1917 și lovitura de stat bolșevică a lui Lenin din octombrie, Petrogradul (fostul Sankt Petersburg) a fost într-o continuă frământare, iar acest lucru nu s-a simțit nicăieri mai intens decât pe celebrul Nevski Prospekt. Acolo, vizitatorii străini din hoteluri, birouri și ambasade au privit haosul izbucnit în apropierea lor.
  • In misiune in Romania
    49.90 LEI
    După intrarea României în Primul Război Mondial de partea Antantei, Franța și-a asumat rolul de a ajuta armata română prin intermediul unei misiuni militare. Avându-l la conducere pe generalul Henri Mathias Berthelot, din rândul acesteia a făcut parte și un tânăr aviator pe nume Paul Bléry, ale cărui amintiri despre misiune sunt redate în acest volum.
  • Cel mai destept pusti din Univers. Tabara de Genii
    44.90 LEI
    O aventură hazlie, plină de bezele, jocuri, acțiune, umor – și, bineînțeles, jeleuri, în confruntarea epică dintre cel mai deștept puști și un robot! Din momentul în care a mâncat, din întâmplare, un borcan plin de jeleuri ce conțineau Cunoștințe Ingerabile, Jake McQuade devine un geniu. Acest nou statut îi aduce puștiului o invitație în prima tabără pentru genii organizată de Zane Zinkle. Îl știi pe Zane Zinkle – faimosul expert în tehnologie, care a creat zPhone-ul. Cândva, Zinkle deținea titlul de „cel mai deștept copil din lume”. Acum însă, miliardarul este cel mai deștept și mai diabolic răufăcător și își dorește și el o porție din ce-a luat Jake ca să devină inteligent.
  • Casa Winterborne. Razbunare si curaj
    39.90 LEI
    Când April, o fetiță de unsprezece ani, se alătură grupului de copii care locuiesc la Casa Winterborne, știe că n-o să rămână acolo pentru mult timp.
  • Atlas scolar de biologie. Functiile de nutritie in lumea vie
    39.90 LEI
    Biologie. Atlas școlar. Funcțiile de nutriție în lumea vie reprezintă un excelent material auxiliar care completează pachetul educațional destinat studierii biologiei în școală și servește înțelegerii viului de către oricine, indiferent de vârstă.
  • Aristocratia
    74.90 LEI
    Una dintre cele mai detaliate cercetări despre clasa conducătoare a Europei în secolele XIX–XX. Prezintă mituri și clișee care au circulat pe seama aristocrației de la Congresul de la Viena până la Bătălia de la Stalingrad și descrie transformările suferite de clasa conducătoare, pornind de la lumea mondenă a balurilor de la curte, trecând apoi la atmosfera cafenelelor și, în fine, la stilul de viață sofisticat contemporan.
  • Haunting Adeline (seria Cat and Mouse, vol. 1).
    89.90 LEI

    Ea e Maestra manipularii
    Cu ceea ce astern pe hartie pot manipula emotiile
    oricui imi ingaduie s-o fac.
    Il pot face sa sufere, il pot face sa planga.
    Sa rada sau sa suspine.
    Doar ca pe el cuvintele mele nu il ating.
    Mai ales cand il implor sa plece.
    Dar el e mereu acolo, ma priveste, ma asteapta.
    Iar eu nu-mi pot lua ochii de la el.
    Fiindca imi doresc sa vina mai aproape.

    El e Umbra
    N-am vrut sa ma indragostesc.
    Dar s-a intamplat si mi-e imposibil sa stau deoparte.
    Zambetul ei, ochii ei ma hipnotizeaza.
    La fel si felul in care se misca.
    Modul in care se dezbraca…
    Sunt aici. O privesc. O astept.
    Pana cand va fi a mea.
    Iar dupa ce va fi a mea, nu-i voi mai da drumul.
    Nici macar atunci cand ma va implora.
  • Twisted Lies. Ea, slabiciunea lui
    74.90 LEI
    Ar face orice ca sa fie a lui... Chiar si sa minta. Fermecator, periculos si indeajuns de inteligent incat sa-si ascunda intentiile, Christian Harper e un monstru imbracat in costume croite special pentru el, aidoma unui gentleman adevarat. Este complet lipsit de principii si nu are nevoie de iubire, insa nu poate nega ca se simte straniu de atras de tanara care locuieste cu un etaj mai jos decat el. Ea este obiectul celor mai intunecate dorinte ale sale, singura enigma pe care nu o poate deslusi. Cand i se iveste sansa de a se apropia de ea, Christian isi incalca propriile reguli si ii ofera o intelegere greu de refuzat. Fiecare monstru are o slabiciune. Ea este slabiciunea lui. Obsesia lui. Dependenta lui. Singura lui vulnerabilitate.
  • Occidentul. O interpretare istorică
    49.00 LEI

    Cu o mie de ani în urmă, civilizația occidentală se desprindea anevoie din starea de anarhie provocată de căderea Imperiului Roman de Apus. Ce șanse avea această societate frustă de țărani și războinici, atât de departe de rafinamentul strălucitor al Chinei, al lumii islamice sau al Bizanțului? Aparent, nu prea multe. Și totuși, Occidentul a ajuns să cucerească lumea, a inventat civilizația tehnologică și a schimbat destinul omenirii. Lucian Boia înfățișează cauzele multiple ale unui triumf nesperat, de la închegarea unui sistem agrar până la sensurile filozofiei creștine și la mitul Progresului. Marea originalitate a modelului occidental a stat în asumarea fără reticențe a schimbării și perfecționărilor de tot felul. Începând cu primele inovații tehnologice ale Evului Mediu, trecând prin marile descoperiri geografice și prin revoluția industrială, și până la actuala globalizare, Occidentul n-a încetat să-și diversifice propriile structuri și să-și accelereze ritmul, împletind interesul și idealul, speranța si disperarea, disprețul față de ceilalți și afirmarea demnității umane. Din această dinamică și din aceste contradicții s-a născut lumea în care trăim.

  • Atlasul aventurilor. Recorduri din intreaga lume
    99.99 LEI
    Călătorește de la un capăt la altul al lumii și descoperă cele mai uimitoare fenomene ale planetei, într-un tur de mare viteză, cu opriri pe fiecare continent, pentru a te minuna de recorduri de tot felul.
  • Portret al artistului la tinerete
    39.99 LEI
    Am terminat de citit superbul sfarsit al romanului Portret al artistului la tinerete si daca as incerca sa-ti spun cat este de frumos, as izbucni intr-o hiperbola stupida. [...] Cred ca e o carte care va dura la fel ca operele scrise de Flaubert si Stendhal. - Ezra Pound
  • Emma
    39.99 LEI
    Frumoasa, desteapta, bogata si singura, Emma Woodhouse este deplin multumita de viata ei si nu are nevoie nici de dragoste, nici de casatorie. Nimic nu o incanta mai mult decat sa se amestece in vietile romantice ale altora. Dar cand ignora avertismentele bunului ei prieten, domnul Knightley, si incearca sa-i gaseasca o pereche potrivita protejatei sale, Harriet Smith, planurile ei atent puse la punct sunt curand dezvaluite si au consecinte la care nu se astepta. Gratie eroinei sale imperfecte, dar fermecatoare, si datorita explorarii ingenioase si subtile a relatiilor dintre personaje, Emma este considerat unul dintre cele mai bune romane ale lui Jane Austen.
  • Intoarcerea acasa
    34.99 LEI
    Cand lasi totul in urma, speranta unui nou inceput este posibila. Trevor Benson n-a avut niciodata de gand sa se intoarca la New Bern, in Carolina de Nord. Dar explozia unui obuz de mortier in fata spitalului in care lucra l-a lasat cu o infirmitate si a fost trimis acasa din Afganistan. In aceste conditii, casuta darapanata lasata mostenire de bunicul lui poate fi locul potrivit ca sa se recupereze. Ingrijind stupii pe care bunicul lui ii iubea atat de mult, Trevor nu este pregatit sa se indragosteasca de o localnica, insa, chiar de la prima lor intalnire, simte o legatura stranie cu ajutorul de serif Natalie Masterson. Ea pare sa-i impartaseasca sentimentele, dar ramane frustrant de distanta, iar Trevor se intreaba ce ascunde.
  • Surpriza la altar
    59.99 LEI
    Alice si Seth traiesc o poveste de dragoste perfecta. Doctorul chipes si frumoasa lui logodnica sunt bogati, bine vazuti si facuti unul pentru celalalt, spre admiratia si invidia tuturor prietenilor. Alice abia asteapta ziua nuntii lor de vis. Dar cand ajunge la altar, mireasa nu-l recunoaste pe barbatul care asteapta sa se casa toreasca cu ea. Cand acest strain insista ca este Seth, viitorul ei sot, intreaga congregatie pare sa fie de acord. Chiar si parintii ei incearca sa o convinga pe Alice sa mearga pana la capat cu nunta.
  • Intalnire cu moartea
    39.99 LEI
    Pe fundalul maretelor stanci rosii de la Petra, asemenea unui Buddha dizgratios, sta trupul lipsit de viata al doamnei Boynton. Hercule Poirot nu se intreaba cine a comis crima, ci oare cine NU ar fi avut motive sa doreasca moartea batranei, caci, intr-adevar, doamna Boynton este cea mai detestabila fiinta pe care detectivul a intalnit-o vreodata. Avand la dispozitie numai 24 de ore ca sa rezolve misterul, Poirot isi aminteste de o remarca pe care a surprins-o intamplator intr-un hotel din Ierusalim: "Intelegi, nu-i asa, ca trebuie sa moara?"
  • Raul sub soare
    39.99 LEI
    Hercule Poirot pare sa aiba in sfarsit parte de o vacanta binemeritata, intr-un hotel exclusivist de pe o insulita retrasa. Dar atmosfera foarte linistita devine brusc incarcata cu tensiune sexuala si o senzatie nedefinita de pericol atunci cand printre oaspetii hotelului apare Arlena Stuart, o fosta actrita, una dintre acele femei fatale care ii fac pe toti barbatii sa isi piarda mintile. Cand Arlena este descoperita ucisa, pe o plaja pustie, Poirot are sentimentul ca se afla cu adevarat in prezenta raului...
Filter by

Categorie

Voce audiobook

Format eBook

Preț

Editura