Cărți

Grilă Listă
Setați descendent

Articolele 1-30 din 109

Cumpără acum de la
  • Ghid de conversaţie român-englez
    17.90 LEI

    1 200 de propoziţii şi fraze uzuale

    800 de cuvinte tematice

    5 000 de cuvinte-titlu în dicţionar

    Transcriere fonetică

    Recomandări şi avertismente

  • Ghid de conversaţie român-rus
    34.90 LEI

    2 600 de propoziţii şi fraze uzuale

    1 600 de cuvinte tematice

    6 000 de cuvinte-titlu în dicţionar

    Transcriere fonetică

    Recomandări şi avertismente

    Anexe utile

  • Ghid de conversaţie român-coreean
    46.90 LEI
    Epuizat din stoc

    Coreeana a devenit o limbă tot mai populară în ultima vreme, motiv pentru care Linghea v-a pregătit ghidul perfect, care să vă pună la punct cu elementele de bază ale limbii, dar şi cu aspectele culturale şi politice care despart Coreea de Nord de Coreea de Sud.

    • 2 600 de propozitii si fraze uzuale

    • 1 600 de cuvinte tematice

    • 6 000 de cuvinte-titlu in dictionar

    • Transcriere fonetica

    • Recomandari si avertismente

    • Anexe utile

  • Dictionar tematic german
    79.91 LEI
    Acest dicționar este destinat celor cu un nivel de limbă intermediar sau avansat care doresc să-și îmbogățească vocabularul sau să se pregătească pentru un examen. Utilizatorii vor avea la dispoziție o gamă largă de teme și termeni care pun accent pe practicabilitate și diversificare.
  • Dicționar tematic englez
    79.91 LEI
    Acest dicționar este destinat celor cu un nivel de limbă intermediar sau avansat care doresc să-și îmbogățească vocabularul sau să se pregătească pentru un examen. Utilizatorii vor avea la dispoziție o gamă largă de teme și termeni care pun accent pe practicabilitate și diversificare.
  • Ghid de conversaţie român-spaniol
    29.90 LEI
    Nu contaţi pe faptul că în Spania sau în America de Sud vă veţi înţelege cu locuitorii în limba engleză. Un ghid de conversaţie se va dovedi util, chiar indispensabil, atât în concediu cât şi în timpul întâlnirilor de afaceri.
  • Gramatica limbii engleze contemporane
    29.90 LEI
    In acest ghid pentru gramatica englezei contemporane ne-am straduit sa apropiem fenomenele gramaticale de cititori folosind explicatii simple si exemple practice, astfel incat chiar si cei fara cunostinte lingvistice sa poata intelege si retine.
  • Dictionar scolar german-roman si roman-german
    34.90 LEI
    Primele tale cuvinte in limba germana vin din dictionarul scolar Linghea, cu vocabular actualizat pentru clasele primare si tiparit in doua culori, pentru o vizualizare optima a cuvintelor. Dictionarul include o parte ilustrata si elemente de gramatica a limbii germane contemporan.
  • Dictionar scolar englez-roman si roman-englez
    34.90 LEI
    Primele tale cuvinte in limba engleza vin din dictionarul scolar Linghea, cu vocabular actualizat pentru clasele primare si tiparit in doua culori, pentru o vizualizare optima a cuvintelor. Dictionarul include o parte ilustrata si elemente de gramatica a limbii engleze contemporane.
  • Vorbar roman-englez
    34.90 LEI
    • 1 000 de cuvinte-cheie care formeaza baza vocabularului • 12 000 de propozitii si fraze utile in conversatii • Note lexicale si gramaticale
  • Vorbar român-german
    34.90 LEI
    Ştii vorba aia...Nu? Caut-o în noul Vorbar de la Linghea! Acest produs unic pe piaţa din România reuneşte sub coperţile sale avantajele unui dicţionar şi ale unui ghid de conversaţie. Conţine cuvinte-cheie aranjate alfabetic, cuvinte care acoperă vocabularul de bază al limbii germane. Pentru fiecare cuvânt-titlu vei găsi numeroase propoziţii şi expresii.
  • Engleza. Ghid de conversatie cu dictionar si gramatica
    29.90 LEI
    Cel mai modern, mai detaliat si mai practic ghid de conversatie de pe piata. In cele 336 de pagini veti gasi 120 de teme, un dictionar cu 6000 de cuvinte-titlu, o scurta gramatica a limbii engleze si informatii utile despre tarile in care se vorbeste aceasta limba. Fiecare cuvant si propozitie sunt insotite de o transcriere fonetica simplificata, pe care o poate folosi chiar si un incepator.
  • Swift si Brainy. Misiunea Viitor
    39.90 LEI
    Pentru a citi această carte, va trebui să fii foarte atent, pentru că este plină de încercări și probe pe care va trebui să le rezolvi ca să-i ajuţi pe protagoniști să-și încheie cu succes misiunea. Uneori, va trebui să fii foarte rapid și să te gândești bine înainte de a răspunde pentru că, în cazul unor probe, există o limită de timp. Dar nu-ţi face griji, pe parcursul cărţii vei descoperi diferite trucuri care te vor ajuta să-ţi concentrezi atenţia și să răspunzi la întrebări, gândindu-te înainte de a răspunde, fără a uita însă de limita de timp.
  • Swift si Brainy. Misiunea Egipt
    39.90 LEI
    Swift și Brainy au nevoie de tine! Misiunea lor în Egipt e plină de ghicitori, enigme, hieroglife și... pericole! Misiunea Egipt este o carte amuzantă, plină de provocări, sarcini și puzzle-uri pe care copiii le pot rezolva treptat. Este un instrument practic pentru antrenarea atenției.
  • Franceza - dicţionar de buzunar
    29.90 LEI
    Vedeţi Franţa cu buzunarul gros! ,,Dicţionarul de buzunar francez-român, român-francez Linghea" este un dicţionar nou-nouţ numai bun pentru traduceri rapide. Dicţionarul Linghea este ideal pentru călătorii, la lucru sau la cursuri. Vă asigură orientarea uşoară în text, exprimarea clară şi satisfacţia unor conversaţii reuşite în limba franceză.
  • Pasaportul seninatatii
    54.90 LEI
    Intr-o lume frenetica, gasirea unor oaze de seninatate poate fi dificila. Simtim ca avem intotdeauna un alt loc unde sa fim, altcineva cu care sa ne conectam in lumea digitala, un alt obiectiv de atins... Cu toate acestea, majoritatea dintre noi recunoastem importanta de a ne lua timp pentru a ne relaxa si a ne deconecta, chiar daca nu punem intotdeauna in practica ceea ce predicam.
  • Pasaportul fericirii
    54.90 LEI
    Lumea noastra este alcatuita din mai multe mii de limbi si dialecte, vorbite in aproape doua sute de tari de nenumarate comunitati formate din miliarde de indivizi. Pe masura ce populatia globala devine si mai interconectata, suntem din ce in ce mai fascinati de natura "intraductibila" a cuvintelor care se ascund in colturile culturale ale planetei noastre.
  • Fii curajos. Ghidul copilului pentru infrangerea timiditatii
    34.90 LEI
    Fii curajos este un ghid practic care ii ajuta pe copii sa isi gaseasca curajul interior si sa depaseasca timiditatea. Folosind activitati si idei bazate pe tehnici dezvoltate de psihologii pentru copii, aceasta carte il va ajuta pe copilul tau sa isi dezvolte instrumentele necesare pentru a-si schimba perspectiva asupra propriei timiditati si asupra curajului, eliberandu-se astfel de constrangerile timiditatii.
  • Nu te teme, fii fericit. Ghidul copilului pentru depasirea anxietatii
    34.90 LEI
    Nu te teme, fii fericit este un ghid practic in privinta anxietatii la copii. Folosind tehnici de terapie cognitiv-comportamentala dezvoltate de psihologii pediatri, activitatile simple si textul incurajator il vor ajuta pe copilul tau sa-si depaseasca gandurile si sentimentele de anxietate.
  • Germana. Ghid de conversatie
    14.90 LEI
    Conceput pentru orice fel de situatie si nevoie ce ar putea aparea atunci cand va aflati printre vorbitori ai limbii germane, ghidul Linghea promite conversatii reusite. Lucrarea vizeaza comunicarea activa si are un format care permite orientarea usoara in text.
  • Germana. Ghid de conversatie cu dictionar si gramatica
    29.90 LEI
    Fie ca vreti sa savurati o bere si niste carnaciori nemtesti, fie ca sunteti intr-o calatorie de afaceri sau pur si simplu sunteti in trecere prin Germania, Austria, Elvetia, Belgia, Liechtenstein sau Luxemburg, ghidul de conversatie, dictionarul, gramatica si cele peste 20 de pagini de informatii practice se vor dovedi indispensabile. Include: - 2 600 de propozitii si fraze uzuale - 1 600 de cuvinte tematice - 6 000 de cuvinte-titlu in dictionar - Transcriere fonetica - Recomandari si avertismente - Anexe utile
  • Germana. Dicționar de buzunar
    29.90 LEI
    Iată noul dicţionar de buzunar german-român şi român-german cu termenii folosiţi în mod curent în germana contemporană. E important să vă puteţi baza pe un produs pentru a comunica eficient în limba germană şi a traduce rapid termeni uzuali, fără a vă împiedica de cuvinte sau sensuri ieşite din uz. De aceea, vă recomandăm dicţionarele Linghea.
  • Franceza. Ghid de conversatie
    14.90 LEI
    Acest ghid de conversatie va ajuta sa comunicati simplu si eficient, chiar daca sunteti incepator intr-ale francezei. Conceput pentru a intampina orice fel de situatie si nevoie a romanului aflat printre vorbitori ai limbii franceze, ghidul promite orientarea usoara in text si conversatii reusite.
  • Franceza. Ghid de conversatie cu dictionar si gramatica
    29.90 LEI
    Viziteaza statiunile din Alpi, Parisul sau orasele de pe Coasta de Azur! Cele 320 de pagini cuprind numeroase teme utile, un dictionar cu 6000 de cuvinte-titlu, o scurta gramatica si informatii utile despre tarile francofone. Fiecare cuvant si propozitie sunt insotite de transcrierea fonetica simplificata pe care o poate folosi chiar si un incepator.
  • Swift și Brainy. Misiunea Detectivi
    39.90 LEI

    Se întâmplă ceva la școală! Cine va putea descifra acest mister?
    Ajută-i pe Swift și Brainy să rezolve cazul și să îndeplinească misiunea, urmărind indiciile. Oare vei obține medalia pentru superatenție?
    Rezolvă ghicitorile, lucrează cu atenție și dezvoltă-ți interesul pentru lectură.

    O carte amuzantă, plină de provocări, sarcini și puzzle-uri pe care copiii le rezolvă treptat. Este un instrument practic pentru antrenarea atenției pe care toți copiii, dar mai ales cei cu ADHD, îl vor aprecia. Autorii sunt experți în psihologia și psihoterapia copilului. Cartea este destinată copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 11 ani.

  • Swift și Brainy. Misiunea Preistorie
    39.90 LEI

    Swift și Brainy au călătorit în Preistorie și au nevoie de ajutorul tău pentru a memora tot ce se întâmplă în această aventură și a se întoarce înapoi, acasă. Oare vei obține medalia pentru supermemorie?

    Această carte este ca un bilet pentru o călătorie în care copiii vor trăi multe aventuri. Chiar dacă o citesc acasă, în camera lor, se vor simți ca și cum ar fi într-un cu totul alt loc alături de personajele acestei povești. Ei vor experimenta multe lucruri uimitoare fără să iasă din casă.

  • Dani nu vrea să doarmă
    49.90 LEI

    Dani nu vrea să doarmă. Vreți să știți de ce? Îi este frică de ceva? Poate în sfârșit să adoarmă liniștit? Dacă vă confruntați cu o situație similară cu copilul dumneavoastră cu vârsta cuprinsă între 2 și 6 ani, puteți încerca unele dintre ideile din carte. Autorul este un expert în domeniul psihologiei copilului.
    Dedicat tuturor părinților care veghează cu dragoste asupra somnului copiilor lor.

  • Dani învinge accesele de furie
    49.90 LEI

    Dani are uneori crize de furie, dar nu înțelege de ce se întâmplă. Cunoașteți sentimentul? Doriți să vă ajutați copilul să înțeleagă ce se află în spatele crizelor de furie și cum să le facă față? Această poveste despre controlul furiei este destinată copiilor cu vârste cuprinse între 2 și 6 ani.
    Autorul este un expert în psihologia copilului.

  • Ghid de conversatie ucrainean-roman
    19.90 LEI

    Ghid de conversatie ucrainean-roman / Румунськии розмовник

  • Ucraineana. Dictionar de buzunar
    34.90 LEI

    Caracteristicile dicționarului:

    • 30 000 de cuvinte-titlu
    • Vocabular contemporan
    • Valențe prepoziționale și exemple practice
    • Transcriere fonetică
    • Ideal în călătorii și pentru studierea limbii.
Filter by
Cumpără acum de la

Categorie

Preț

Editura