Cărți

Grilă Listă
Setați descendent

Articolele 1-30 din 998

Cumpără acum de la
  • Fabuloasa poveste a lui Joshua Perle
    44.00 LEI
    Un fabulos roman de aventuri. Printul mostenitor al unui taram populat de zane si duhuri ajunge sa fie captiv in lumea noastra. O familie de evrei cofetari din Paris il ia sub acoperisul ei pe tanarul aparut de nicaieri in timpul unei furtuni teribile. Joshua nu-si doreste decat sa se intoarca acasa pentru a fi impreuna cu iubirea vietii sale, dar istoria zbuciumata a lumii in care a fost exilat are alte planuri pentru el. Cand si cand, diverse obiecte de pe taramul celalalt se strecoara cine stie cum pana in realitatea aceasta, facandu-l pe Joshua sa-i fie mai tare dor de casa. Ii va ajunge oare o viata intreaga sa gaseasca drumul inapoi? Aceasta este adevarata si fabuloasa poveste a lui Joshua Perle.
  • Berlin (vol. 1). Oras de piatra
    49.00 LEI
    Romanul Oras de piatra este cartea intai din seria Berlin Primul Razboi Mondial aduce schimbari in intreaga lume, iar perioada interbelica, de aparenta acalmie, nu e lipsita de tulburari. Trilogia lui Jason Lutes spune povestea unuia dintre cele mai fascinante orase ale Europei, Berlinul, vazut prin ochii locuitorilor sai.
  • Asterix și Turul Galiei
    44.44 LEI

    Volumul 5 din seria Asterix

    Trimisul special al lui Iulius Cezar, prefectul Lucius Floaredelotus, ajunge în Galia cu măreața misiune de a pune la pământ satul galilor nebiruiți... După prima bătălie, care este și prima înfrângere, Lucius le ordonă centurionului Gracchus Deajunsus și trupei sale de la Minibonum să izoleze satul gal.

    Numai că, atunci când romanii spun nu, Asterix zice da. Iar când soldații romani construiesc o baricadă în jurul satului spre a-i închide înăuntru pe săteni, Asterix și Obelix pornesc într-o călătorie prin întreaga țară, adunând specialități locale pe drum. Ospețe pe cinste pentru ei, dar și pentru cititori.

  • Ștrumfii și satul fetelor, vol. 1: Pădurea interzisă
    42.42 LEI

    5 povești cu ștrumfi

    Ștrumfii, prietenii noștri mici și albaștri, descoperă un sat secret în care locuiesc doar fete ștrumf. Acolo, spaima ștrumfilor nu e Gargamel, ci înfulecă-totul, iar fetele sunt maestre ale deghizării. Ștrumful Sportiv și Vijelie se iau la întrecere ca să se știe clar cine e cel mai ștrumf dintre ei, Ștrumful cu Ochelari e dintr-odată în centrul atenției, iar Ștrumful Bleguț reușește de unul singur să îmblânzească un dragon zburător. Dar, una peste alta, ștrumfii au multe de învățat de la noile prietene și își dau seama că doar împreună pot să ștrumfească cu bine orice încercare.

    Ștrumfii sunt mai puternici când lucrează împreună, nu atunci când se ciondănesc dintr-un nimic. Dar în lumea lor magică apar tot felul de probleme și de personaje malefice precum Gargamel.

    Pentru că sunt fragili, micuți de statură și au abilități diferite, ei trebuie să colaboreze pentru a face față pericolelor care-i așteaptă. Dar sunt foarte curajoși și tot timpul pregătiți să ștrumfească în ajutorul cuiva.

  • Scrisoare de dragoste
    49.00 LEI

    Una dintre cele mai impresionante poveşti de iubire

    Impresionanta poveste de iubire cu aer interbelic imaginată de Drumeș în Scrisoare de dragoste a trecut testul timpului devenind una dintre cele mai apreciate scrieri ale autorului. Anda şi Dinu, doi tineri care par sortiți unul altuia, trăiesc o aventură tulburătoare și trec prin spectaculoase răsturnări de situație, totul în numele dragostei ideale. Însă viața, cu implacabilitatea ei tăioasă, îi va pune la încercare și le va tulbura visele.

    "În Scrisoare de dragoste Mihail Drumeș spune o poveste veche de când lumea: de la dragoste la război nu e decât un singur pas."

  • Zei americani
    69.00 LEI
    La fel ca într-o epopee greacă, Neil Gaiman evocă dragostea şi sacrificiul de sine, prietenia statornică şi războiul. Captivant încă de la primele pagini prin calităţile sale stilistice – care i-au asigurat deja un loc pe rafturile de literatură clasică –, romanul lui Neil Gaiman ne poartă într-o călătorie iniţiatică de-a lungul şi de-a latul Americii, acolo unde zeii tuturor mitologiilor se regăsesc sub aparenţa oamenilor obişnuiţi şi se amestecă în existenţa acestora.
  • Zâmbește și spune-ți povestea!
    48.48 LEI
    Pregătește-te să ții un jurnal și să creezi benzi desenate împreună cu Raina Telgemeier! Te-ai gândit vreodată să spui o poveste, fie ea adevărată sau inventată? Îți place să scrii, să desenezi sau să faci și una, și alta? Dacă răspunsul e da, atunci acest jurnal interactiv, colorat și distractiv este fix ce-ți trebuie!
  • Superman Action Comics #2: Rezistent la gloanțe
    48.48 LEI
    „Morrison a creat un Superman mai apropiat de noi ca niciodată... Replicile spirituale și problemele reale abordate îi oferă din nou lui Superman o personalitate puternică.” Complex Magazine „Grant Morrison a scris cea mai bună poveste cu Superman pe care am citit-o vreodată” USA Today
  • Sin City #1. Un adio târziu
    48.48 LEI
    Frank Miller s‑a născut pe 27 ianuarie 1957 în Olney, Maryland Avea să fie al cincilea dintre cei șapte copii ai unei familii de origine irlandeză și confesiune catolică; mama lui era asistentă medicală, iar tatăl, tâmplar și electrician. În industria divertismentului de astăzi Frank Miller e considerat unul dintre cei mai influenți și premiați profesioniști, cunoscut pentru scrierile lui pline de suspans și pentru estetica aparte a benzilor desenate și a filmelor sale.
  • Un pestisor pentru Luna
    42.42 LEI
    O carte de o frumusete neobisnuita, care spune o poveste despre lume, despre misterele ei - care nu sunt atat de inspaimantatoare precum par -, despre prietenie, intelegere si imaginatie.
  • Un contract cu Dumnezeu si alte povesti cu chiriasi
    48.48 LEI
    Aceasta carte contine povesti inspirate din curgerea nesfarsita a intamplarilor caracteristice vietii la oras. Unele sunt adevarate. Altele ar putea fi adevarate. - Will Eisner
     
    Un contract cu Dumnezeu, considerat primul roman grafic din toate timpurile, este o cronica remarcabila a vietii oamenilor simpli din America inceputului de secol XX. Ceea ce e exceptional in cartea lui Eisner e caracterul universal al experientelor prin care trec chiriasii din blocul saracacios de pe Bulevardul Dropsie, din Bronx. Drama omului drept- credincios care-si pierde fiica si se simte nedreptatit de Dumnezeu, drama cantaretului alcoolic ratat, dramele chiriasilor care-si duc zilele de azi pe maine, toate aceste povesti despre frustrare, saracie, violenta, rasism pot fi plasate, de fapt, temporal si spatial, oriunde. 
     
    Ingrozitor de minunata. - Kurt Vonnegut
  • Aquaman #1. Apa vie
    48.48 LEI

    AQUAMAN ÎN DERIVĂ! 

    CUM ÎȘI MAI POATE GĂSI CALEA DACĂ ȘI-A PIERDUT MEMORIA?

    Și-a pierdut toate amintirile. Se teme că și-a pierdut și mințile. Nu mai știe cine este și nici cine este femeia roșcată care-i bântuie visele.

    Un bărbat naufragiat pe o insulă îndepărtată încearcă să afle de la băștinași cum a ajuns acolo. I se promite că-și va recăpăta memoria dacă o va conduce pe tânăra Caille la mama ei, răzvrătita Namma.

  • La Pasti
    42.42 LEI

    Un ou alb, abia ouat, nestiutor, dar curios, si zece oua incondeiate, imbufnate si razvratite devin in acest volum personajele unui minispectacol plin de umor si imaginatie.

    Ilustratii color de Anca Smarandache.

  • Anatol si Gregor la aeroport
    42.42 LEI

    Asa mic cum e, elefantelul Anatol e mare campion la sah. Parintii si fratiorul Gregor sunt tare mandri de el, si cand vine vorba sa participe la un concurs important, se hotarasc sa mearga toti, cu mic, cu mare. Dar peripetiile se tin lant: pe Anatol il sperie calatoria cu avionul, in aeroport e o debandada totala, tatal elefant abia incape prin scannerul de securitate, Gregor se smiorcaie ca nu mai are suc si, colac peste pupaza, cei mici tot cer la baie. Unde mai pui ca, in zbenguiala lui, Gregor se mai si pierde de familie.

    Ilustratii color de Oana Ispir.

  • Iepurele a ascultat
    42.42 LEI
    Uneori, o imbratisare ajuta mai mult decat cuvintele. Si, cand a venit momentul, iepurele a ascultat cum Taylor a hotarat sa reconstruiasca totul. - De-abia astept, a spus Taylor.
  • Strumfii negri
    42.42 LEI

    Strumfii negri. 3 povesti cu strumfi: Strumfii negrii, Strumful zburator, Hotul de strumfi

    Cine n-a auzit de strumfi, micii spiridusi albastri care traiesc in padure, vorbesc limba strumfa si strumfesc tot felul de aventuri, care mai de care mai nastrusnice? Dupa mai bine de 50 de ani de cand au fost creati de belgianul Peyo, micii strumfi naivi si caraghiosi, dar curajosi nevoie mare, continua sa-i incante pe cititorii de toate varstele cu povestile lor amuzante. Fie ca incearca sa gaseasca leacul pentru o afectiune misterioasa pricinuita de o musca afurisita, vor sa construiasca un aparat de zbor dintr-o matura si niste pene de gaina, ori il infrunta pe maleficul vrajitor Gargamel, simpaticii strumfi gasesc mereu o solutie, chiar daca e una din cale afara de strumfeasca.

    Alaturi de Tintin, Lucky Luke si Spirou et Fantasio, Strumfii este una dintre cele mai populare serii belgiene de banda desenata. Iar la fel ca in cazul lui Asterix din Franta, succesul a depasit de mult matca albumelor de BD, materializandu-se in animatii, filme artistice, jocuri video, parcuri de distractii si tot felul de marfuri. Spre deosebire de Goscinny si Uderzo, Pierre "Peyo" Culliford nu a fost nevoit sa creeze industria moderna belgiana de banda desenata pentru a ajunge la acest rezultat. Ceea ce nu inseamna ca a avut o traiectorie lina in cariera.

  • SpongeBob Comics #3. Povesti din ananasul bantuit
    44.44 LEI

    Esti pregatit pentru niste povesti nautice naucitoare? Fereste-te de infricosatorul Olandez Zburator!

    Trage cu ochiul la cel mai inspaimantator cosmar al lui Squidward!

    Fugi mancand pamantul cand auzi strigatul Fiorosului Mulligor!

  • Armistitiul
    49.00 LEI

    Eliberati din lagarele de concentrare naziste, detinutii care au avut sansa de a supravietui ororilor si scenariului apocaliptic al celui de-Al Doilea Razboi Mondial si care si-au gasit puterea de a se mai tine inca pe picioare s-au trezit dinaintea unei noi si uriase provocari: strabaterea lungului drum spre casa. Printre ei, Primo Levi-care si-a consemnat in scris experienta personala a Auschwitz-ului - a lasat posteritatii si aceasta rememorare a intortocheatei si indelung ocolitoarei rute ce avea sa-l poarte - in aceleasi trenuri a caror destinatie initiala fusesera lagarele de exterminare - spre fosta lui viata, niciodata regasita pe deplin.

    Asemenea tuturor scrierilor sale, Armistitiul a fost asternut pe hartie din aceeasi imperiozitate de a povesti, de a depune marturie pentru toate nedreptatile pe care autorul, alaturi de atatea milioane de oameni, le-a indurat in experimentul abrutizarii.

    Primo Levi era, in mod admirabil, un om incantator, un magician a carui forta se impunea - mai mult decat a oricui altcuiva - prin delicatete. - Philip Roth

    Unul dintre putinii supravietuitori ai Holocaustului care au vorbit cu blandete despre experientele prin care au trecut. - The Guardian

  • Sonic the Hedgehog 3. Lupta pentru insula îngerilor
    44.44 LEI

    Fii alături de Sonic în aceste noi aventuri!

    Un inamic nou și puternic a pus ochii pe Insula Îngerilor, iar Sonic și prietenii lui trebuie să o apere cu orice preț!

    Când Neo Metal Sonic - un robot malefic la fel de rapid ca Sonic, cu inteligența doctorului Eggman și cu un corp de metal care nu poate fi distrus - cucerește Insula Îngerilor ca să poată deveni și mai puternic, Sonic și prietenii lui trebuie să-și unească forțele și să se lupte cu el. Dar, chiar și cu toată Rezistența de partea lui, va putea Sonic să-l înfrângă pe Neo Metal Sonic o dată pentru totdeauna?

  • Monstrul 1. Trezirea
    58.58 LEI

    "Remarcabil: o poveste minunată despre magie și frică." Neil Gaiman

    Serie distinsă cu: PREMIUL BRITISH FANTASY PREMIUL EISNER PREMIUL HUGO

    „MARJORIE LIU şi SANA TAKEDA au îmbinat tradiția și stilul occidental și oriental de bandă desenată şi au creat ceva absolut original şi remarcabil: o poveste minunată despre magie şi frică, cruzime şi exploatare, despre ce înseamnă să fii om, şi despre monștrii pe care-i purtăm cu toții înăuntrul nostru. În plus, au creat şi unele dintre cele mai grozave pisici din lumea benzilor desenate. O incântare."

    NEIL GAIMAN

    „... cea mai îndrăzneață şi inventivă dintre noile serii..."

    ENTERTAINMENT WEEKLY

    „Dacă vă doriți ceva grandios, minunat, terifiant, încărcat de o magie violentă, MONSTRUL este noua voastră bandă desenată preferată."

    COSMOPOLITAN

    Cu acțiunea plasată într-o lume alternativă, în care se împletesc horrorul steampunk şi frumusețea art déco, MONSTRUL e povestea lui Maika Jumatate-Lup, o adolescentă ce a supraviețuit războiului dintre oameni şi rasa arcanicilor. Deşi războiul s-a sfârşit, Maika mai are de înfruntat multe pericole în încercarea de a afla adevărul despre moartea mamei sale şi de a o răzbuna. Însă dincolo de amenințarea pe care o reprezintă inamicii vizibili, Maika trebuie să învețe să-şi stăpânească monstrul dinăuntrul său.

  • Băieții Răi. Episodul 5. Gaz intergalactic
    42.42 LEI

    Vestea rea e că lumea se sfârșește. Vestea bună e că băieții răi s-au întors ca s-o salveze!

    Da, bine, poate c-au „împrumutat" o rachetă...

    Și s-ar putea să fie ceva SCÂRBOS într-unul dintre costumele

    de astronaut... Și dl Piranha se poooate să fi mâncat prea mulți

    burritos cu fasole... Dar, pe bune, cât de RĂU

    poate fi? Cât de rău?! SUPER RĂU.

    E un pas mic pentru „Băieții din aşa-zisa Ligă

    Internațională a Băieților Buni". E un salt URIAȘ pentru BĂIEȚII RĂI.

  • Băieții Răi. Episodul 4. Atacul pisizombilor
    42.42 LEI
    Epuizat din stoc

    E apocalipsa pisicuțelor zombi!

    Ar trebui să te panichezi? Ar trebui să plângi?

    Ar trebui să te scapi pe tine? NU!

    Stai liniştit şi priveşte cum le ZBOARĂ BLĂNIŢA

    CELOR MAI RÃI băieți buni din lumi

    când se luptă cu monștrii mieunători

    ai NEBUNULUI de MARMELADĂ!

    CITESTE BĂIEȚII RÃI EPISODUL 4!

  • Teatru
    44.00 LEI
    Cuprins: • Tabel cronologic • Chirita in Iasi sau doua fete s-o neneaca • Chirita in provincie • Cucoana Chirita in voiaj • Cucoana Chirita in balon • Despot Voda
  • Teatru
    42.00 LEI
    Ion Luca Caragiale (1852–1912) a fost dramaturg, nuvelist, pamfletar, poet, director de teatru, profesor, comentator politic, ziarist, dar și sufleur, revizor școlar, corector, registrator, copist sau patron de berărie. Este considerat cel mai mare dramaturg român al tuturor timpurilor și unul dintre cei patru mari clasici ai literaturii române.
  • Super Pisoi 2. Super Pisoi si Clubul de Benzi Desenate: Perspective
    48.48 LEI
    Super Pisoi si Clubul de Benzi Desenate: Perspective este al doilea volum din seria Super Pisoi De la creatorul lui Dog Man.
  • Povestea vorbii
    42.00 LEI
    Anton Pann s-a născut în jurul anilor 1796-1798[8] în localitatea Sliven, Imperiul Otoman (astăzi în Bulgaria), un târg însemnat așezat la poalele versantului sudic al munților Balcani, pe malul stâng al râului Tundja. Tatăl său era de meserie căldărar. El avea ca nume de familie Petrov și purta prenumele Pantelimon, uneori transcris „Pandele”, „Pantoleon” sau „Pantaleon”, cum afirmă într-un studiu Tudor Vianu.
  • Poezii alese
    42.00 LEI
    Desfasurarea existentei in cercul stramt intre viata si moarte pastreaza constiinta treaza unui popor, a unei natiuni in concertul culturii universale. Nu face altceva decat sa reinvie cateva dintre cele mai importante creatii artistice ale celor ce au plasat valorile nationale in context universal si sa refaca astfel geneza si moartea, pentru a se pastra vie viata spirituala. Volumul "Poezii alese" semnate de Vasile Alecsandri, prin structura lui, cuprinde grupajele de poezii intitulate pe rand "Pasteluri", "Doine", "Margaritarele", "Legende", "Legende noua", "Ostasii nostri", "Varia", "Suvenire", "Postume", grupand 55 de texte poetice.
  • Poezii
    44.00 LEI
    Mihai Eminescu (născut Mihail Eminovici; n. 15 ianuarie 1850, Botoșani - d. 15 iunie 1889, București) a fost un poet, prozator și jurnalist român, socotit de cititorii români și de critica literară postumă drept cea mai importantă voce poetică din literatura română. Receptiv la romantismele europene de secol XVIII și XIX, și-a asimilat viziunile poetice occidentale, creația sa aparținând unui romantism literar relativ întârziat.
  • Moara cu noroc. Padureanca si alte nuvele
    44.00 LEI
    Ioan Slavici (1848-1925) este considerat, alături de Eminescu, Caragiale şi Creangă, cel de-al patrulea clasic al literaturii române. Celebru pentru nuvelele sale, printre care se numără Moara cu noroc şi Pădureanca, Slavici a jucat un rol esenţial în istoria romanului autohton, cel mai cunoscut roman al său fiind Mara (1870).
  • Mara
    44.00 LEI
    Mara este romanul socialitatii invingatoare pe toate planurile, in confruntarea cu indivizii pe care natura si varsta ii imping vremelnic la nesupunere. Colectivitatea face legea pe care individul e tinut s-o respecte; el nu simte deocamdata, in aceasta necesitate individuala caracterul opresiv. O primeste ca si cum legea tuturor ar fi buna si pentru el. - N. Manolescu
Filter by
Cumpără acum de la

Categorie

Preț

Editura