Cărți

Grilă Listă
Setați descendent

Articolele 211-240 din 42107

  • Frici mari si mici cand ai 5 ani
    39.00 LEI
    Si daca ma simt trist? Si daca mi-e frica de intuneric? Si daca trebuie sa merg la doctor? Frici mari si mici ii ghideaza cu blandete pe copiii de 5 ani (dar si pe cei putin mai mici sau mai mari) prin fricile de zi cu zi si prin situatii dificile.
  • Frici mari si mici cand ai 6 ani
    39.00 LEI
    Si daca am parte de bullying? Si daca nu sunt bun la sport? Si daca imi tot imaginez lucruri infricosatoare? Frici mari si mici ii ghideaza cu blandete pe copiii care au 6 ani (dar si pe cei putin mai mici sau mai mari) prin fricile de zi cu zi si prin situatii dificile.
  • Scriu si citesc. Cuvinte cu traducere in limba engleza
    34.50 LEI
    Scriu si citesc contine activitati cu 96 de abtibilduri. Copilul va avea de scris si de citit, progresiv, cuvinte de trei, patru si cinci litere. De asemenea, va avea de rezolvat activitati simple cu grupuri de litere si va completa propozitii. Stimuleaza-i dorinta si de invatare a limbii engleze cititindu-i denumirile in engleza.
  • Jean Bart. Argonautul
    34.95 LEI

    Cred că un scriitor trebuie mai degrabă să se adapteze la situaţii, la întâmplările din viaţa sa, să scoată din realitatea pe care o-ntâlneşte ce e mai bun, ce e demn de a rămâne în scris şi să-i convingă pe eventualii săi cititori de un oarecare adevăr al celor scrise. Nu sunt neapărat un adept al lui Taine şi Gherea, nu sunt un socialist din categoria unui Ion Nădejde, deşi adesea am fost asociat cu ei pentru că am cochetat cu foi precum Viaţa româneascăMunca sau Contimporanul, am frecventat întâlniri socialiste şi am pledat cauza celor mulţi şi amărâţi. Eu chiar cred că mediul social în care un scriitor trăieşte îi influenţează decisiv scrisul, chiar cred că o operă literară reflectă în modul cel mai înalt tendinţele epocii în care a fost scrisă, chiar cred că o operă literară, ca orice operă de artă, trebuie să transmită valori morale şi spirituale care să servească umanitatea, să înalţe sufletul cititorilor sau măcar să-i înduioşeze sau să-i facă să se gândească la anumite aspecte din viaţă care, poate, seamănă cu ce li se întâmplă lor.

  • Adun si scad
    34.50 LEI
    Adun si scad contine activitati cu 96 de abtibilduri. Copilul va rezolva operatii simple de adunare si scadere fara trecere peste ordin, va gasi vecini ai numerelor sau va completa siruri logice. Abtibildurile vor face totul mai distractiv!
  • Invat animalele
    34.50 LEI
    Invat animalele contine activitati cu 70 de abtibilduri. Copilul va putea sa recunoasca animale, pasari si insecte cu care este familiarizat deja, dar si sa invete despre altele noi, din habitate diferite si colturi indepartate ale lumii.
  • Invat numerele
    34.50 LEI
    Invat numerele contine activitati cu 70 de abtibilduri. Copilul va avea de numarat, va exersa scrierea cifrelor si compunerea numarului 10. Abtibildurile vor face totul mai distractiv!
  • Manuscrisele de la Marea Moartă. O istorie adusă la zi
    55.00 LEI

    În anul 1947, în peșterile din Deșertul Iudeii au fost găsite o serie de manuscrise ebraice misterioase; descoperirea a zguduit nu doar comunitatea științifică, ci și întreaga creștinătate.

    Până atunci, cele mai vechi manuscrise ale Bibliei ebraice datau din veacul al X-lea după Cristos; cele descoperite acum la Qumran erau mai vechi cu un mileniu. Nu doar atât: ele dovedeau că autorii lor, misterioasa sectă apocaliptică a esenienilor, erau uluitor de asemănători cu primii creștini în privința doctrinei și ritualurilor. Să fi fost esenienii primii adepți ai lui Cristos, sau oare aceștia din urmă vor fi provenit din comunitatea de la Qumran? Ce legătură este între esenieni și Noul Testament? Controversatele manuscrise pot oare să rescrie acum istoria creștinismului timpuriu, răsturnând tot ceea ce știam despre Isus și ucenicii săi?

    Dincolo de tumultul mediatic, cartea de față, alcătuită chiar de către unul dintre editorii și traducătorii Manuscriselor de la Marea Moartă, ne oferă o perspectivă limpede și echilibrată despre originea, istoria, conținutul și impactul acestora, precum și răspunsuri la aceste tulburătoare întrebări.

    „Acesta va fi un timp al mântuirii pentru poporul lui Dumnezeu, un timp de domnie pentru toți cei ai Lui și de nimicire veșnică pentru toți cei ai lui Belial. Nelegiuirea va fi nimicită și nu va mai fi nici o rămășiță; pentru fiii întunericului nu va fi scăpare. Fiii dreptății vor străluci până la marginile pământului până se vor sfârși vremurile întunericului, iar când va hotărî Dumnezeu, slava lui măreață va străluci pe vecie pentru pacea, binecuvântarea, slava, bucuria și viața lungă a fiilor luminii.“ — Manuscrisele de la Marea Moartă, Manualul războiului 1, 5–9

  • Visând la un copac
    59.00 LEI

    Visând la un copac, noul roman al Majei Lunde, încheie tetralogia schimbărilor climatice din care fac parte bestsellerele internaționale Istoria albinelorIstoria apelor și Ultimii cai din stepă. Distopie inspirată de un viitor în care copacii devin doar o amintire, acest roman-manifest propune un scenariu în care sunt puse față în față iubiri fragile, tragedii iminente și încrederea în ceea ce natura și omul pot reface numai împreună.

    În anul 2110, comunitatea restrânsă din Svalbard, în Norvegia, e mai izolată ca niciodată și are în grijă depozitul cu semințe colectate din lumea întreagă. Un dezastru lovește însă în cei care trăiesc în armonie cu natura. Tommy și cei doi frați mai mici par să fie singurii supraviețuitori până când bunica Rahela și Runa, sora ei mai mică, li se alătură. Viața trebuie să găsească o cale de a continua în condiții extreme. Depozitul de semințe e garanția unei lumi mai bune, iar responsabilitatea de a-l păzi cade pe umerii adolescentului Tommy.

  • Kepler62. Cartea a șasea: Secretul
    65.00 LEI

    Aventurile copiilor care au ajuns pe planeta Kepler-62e sunt departe de a se fi încheiat. Soarta echipajului pare a fi acum în mâinile unui personaj misterios: un pasager clandestin de pe nava spaţială, a cărui identitate este o surpriză de proporţii. Cine este şi ce urmăreşte? Şi, mai ales, este ceva adevărat în proiectul Kepler62, sau totul e o imensă minciună? Ari, Joni, Marie şi ceilalţi află că nu sunt nimic mai mult decât nişte pioni într-un joc complex. În ciuda tuturor încercărilor, ei nu-şi pierd speranţa. Dovedind spirit de echipă şi ingeniozitate, sunt hotărâţi să lupte pentru viitorul lor – şi pentru supravieţuirea speciei umane.

    Kepler62 – o serie premiată, tradusă în 23 de ţări, o lume distopică unde prietenia e pusă la încercare, un univers necunoscut de explorat.

  • Constitutia Romaniei. Declaratia Universala a Drepturilor Omului. Conventia Europeana a Drepturilor Omului
    25.00 LEI
    Constitutia Romaniei. Declaratia Universala a Drepturilor Omului. Conventia europeana a drepturilor omului. de Cartea cuprinde: • Constitutia Romaniei. • Declaratia universala a drepturilor omului - aprobata de ONU pe 10 decembrie 1948 • Conventia europeana a drepturilor omului - CEDO
  • Larousse. Engleza distractiva. 10-11 ani
    32.00 LEI
    Larousse. Engleza distractiva 10-11 ani Cartea este conceputa de specialistii Larousse pentru copiii de 10-11 ani care studiaza limba engleza. Contine activitati ludice, jocuri didactice, exercitii progresive.
  • Regulile unei relatii de durata
    53.00 LEI

    Se intampla adesea sa uitam de faptul ca o relatie romantica buna nu vine de la sine si ca este nevoie sa depunem in efort constient in fiecare zi; cartea de fata ne ajuta cu sfaturi practice, foarte usor de inteles si de introdus in rutinele zilnice si in viata noastra. Cu incredere si efort putem avea relatia de cuplu pe care ne-o dorim.

    Acest ghid practic ofera terapie de cuplu intr-un format unic, ideal in zilele noastre. Renumita autoare a cartilor Dansul furiei și Dansul relatiilor, ofera cititorilor mai mult de o suta de reguli care acopera toate problemele dificile din relatiile pe termen lung. Regulile unei relatii de durata ofera noi sfaturi relationale pentru problemele vechi („El nu vorbeste”/„Ea nu vrea sex”), precum si pentru cele moderne (relatia partenerului tau cu tehnologia).

    Bazandu-se pe experienta ei de asistare psihoterepeutica, Harriet Lerner prezinta in acest volum elementele unei relatii dinamice, armonioase care se refera la comunicare si la perceperea corecta a mesajelor partenerilor de cuplu. Cartea este dedicata tuturor cuplurilor si celor care isi doresc sa inteleaga mai bine cum pot contribui la crearea unei relatii romantice, sanatoase si implinite pentru ambii parteneri.

  • Silozul (seria Silozul, partea I)
    59.99 LEI
    Primul volum din seria Silozul Intr-un viitor in care planeta ajunge in ruine, iar aerul este irespirabil, putinii supravietuitori s-au adapostit in infricosatorul labirint subteran din Silozul. Aici traiesc o viata plina de reguli si legi nescrise, de secrete si minciuni. Toti trebuie sa se supuna, dar unii, cei mai periculosi, indraznesc sa spere si sa viseze, infectandu-i pe ceilalti cu optimismul lor. Pedeapsa pentru ei e simpla si fatala: sunt lasati sa iasa afara. Jules este una dintre aceste persoane. Poate ultima.
  • Iti place mai intunecat
    69.99 LEI
    Stephen King, legendarul povestitor si maestru al prozei scurte, ne ofera o extraordinara colectie formata din douasprezece povestiri, multe dintre ele nepublicate pana acum si unele dintre cele mai bune pe care le-a scris vreodata.
  • Cine e de vina?
    50.00 LEI

    Adevarul surprinzator este ca, atunci cand ne indragostim, ceea ce simtim are legatura mai mult cu noi decat cu partenerul nostru. Este mai mult despre provocare si crestere decat despre confort si usurinta, iar radacinile unei relatii de durata nu se afla in dorinte – ele cresc in solul comunicarii, curiozitatii, rabdarii si intelegerii.

    Terapeuti de renume, gazde de podcast, autori de bestselleruri si parteneri de viata, John Kim si Vanessa Bennett isi unesc fortele pentru a discuta despre cum ne putem imbunatati relatia de cuplu. Autorii folosesc propria poveste pentru a oferi sfaturi si a ajuta cuplurile sa rezolve conflictele, sa-si imbunatateasca conexiunile si sa gaseasca dragostea adevarata.

    In carte sunt abordate totodata si aspecte dificile ale relatiilor: intreruperea comunicarii, reactivitatea emotionala, luptele pentru putere si dansul inevitabil al vinei si al resentimentelor, insa, recompensele sunt incomensurabile - o conexiune construita pe autenticitate, vulnerabilitate si o iubire care vindeca cu adevarat. 

  • Viata emotionala a adolescentilor
    52.00 LEI

    Cum sa crestem tineri capabili sa comunice deschis, competenti si plini de compasiune.

    A fi adolescent este greu. Fiecare zi detine posibilitatea unor noi suisuri si coborasuri emotionale, iar parintii nu stiu intotdeauna care este cel mai bun mod prin care ii pot sprijini. Psiholog clinician si psihoterapeut, Lisa Damour spune ca, in loc sa treaca pe modul de rezolvare a problemelor, parintii pot invata sa navigheze valul emotional alaturi de adolescenti.

  • O viata plina de viata. Cateva cai posibile de a trai in prezent si de a redescoperi bucuria vietii
    48.00 LEI

    Jacques Salomé, psihosociolog si creatorul Metodei ESPERE® ne prezinta in aceasta opera matura, o noua arta de a trai. In aproximativ cincizeci de eseuri si reflectii, autorul ofera sfaturi despre increderea de sinecomunicarea autentica in relatii, autosabotare, gestionarea mesajelor pozitive sau negative intr-un mod sanatos.

    Salomé ne poarta prin aceste eseuri mai aproape de clarificarea ca atat de multe dintre incercarile cu care ne confruntam in banalul vietii de zi de zi au scopul de a ne reaminti sa traim in respect de sine, atenti si lucizi, ca sa putem merge la culcare putand sa ne spunem, in cuvintele autorului: „Am onorat si azi Viata care salasluieste in mine”.

  • Cele 7 emotii
    52.00 LEI

    Cele 7 emotii explica modul in care emotiile ne ajuta sa reactionam la lumea inconjuratoare, acestea fiind fundamentale pentru existenta noastra. Cartea ofera o descriere amanuntita a principalelor emotii umane – frica, tristete, furie, dezgust, vinovatie, rusine si fericire –, explicand cum sa traim cu ele si cum sa rezolvam problemele pe care ni le ridica. Fiecare capitol din carte include detalii despre o „capcana emotionala”, pentru a sublinia ce se intampla atunci cand ne blocam in raspunsuri inutile in fata emotiilor, precum si explicatii privind modul in care sa iesim din capcana.

  • Cartea lui Adam si a Evei. Lupta lui Adam si a Evei cu Satana
    49.00 LEI

    Viata lui Adam si a Evei este in totalitate o lucrare crestina si mai tarzie decat acele scrieri [iudaice aprocrife: Cartea lui AdamCartea lui IsaiaMoise, etc.]. Este probabil opera unor egipteni piosi si ortodocsi din secolul al V‑lea sau al VI‑lea, care spun povestea sau povestile lui Adam – dintre care unele se gasesc in Talmud, in Coran si in alte parti – asa cum erau crezute atunci; adaugand ici si colo unele idei proprii. Totul este povestit in stilul simplu al piosilor scriitori rasariteni din acele timpuri – poate copilaresc pentru gustul occidental. Credinta evlavioasa a autorului transpare de‑a lungul povestirii sale. El pare dornic si gata sa creada mai degraba decat sa se indoiasca, gata mai degraba sa ia lucrurile drept sigure decat sa le cerceteze adevarul.

    Salomon Caesar Malan

    Cartea intai trateaza despre intreaga viata a lui Adam si a Evei, incepand cu ziua in care au plecat din Eden, si traiul lor in Pestera Comorilor.
    Cartea a doua expune istoria patriarhilor care au trait inainte de Potop si vietile celorlalti patriarhi, pana la nasterea lui Noe.
    Cartea a treia infatiseaza cum a fost construia arca dar si povestea Potopului.
    Cartea a patra ofera un scurt istoric al patriarhilor, judecatorilor.

  • Bardo Thodol. Cartea tibetană a morților
    46.00 LEI

    Cartea tibetana a mortilor (Bardo Thodol) este unul dintre textele fundamentale ale budismului tantric tibetan (Vajrayana), dar si al intregii spiritualitati a lumii. Tema cu care acest text ne confrunta este una extrem de sensibila pentru orice fiinta umana, subiect al unor perene framantari metafizice si – dupa cum vom vedea – chiar practice, oricat de neobisnuit ar suna. Daca tot restul de evenimente care se succed in viata unui om se afla sub pecetea relativitatii, fenomenul mortii este cert si inevitabil. Marile traditii spirituale ale lumii s-au ocupat în mod firesc de aceasta tema. Avem o carte crestina a mortii, una egipteana s.a.m.d. Lucrarea de fata este unul dintre aceste manuale despre „modul de a muri”, probabil cel mai notoriu, structurat sub forma unor texte foarte puternice, care se citesc muribundului si mai apoi defunctului, cu scopul de a-i ghida principiul constient prin tot acest proces, usurandu-i „navigatia” si alegerile la care este permanent supus în ceea ce numim uzual „lumea de dincolo”. O lectura captivanta, terifianta pe alocuri, care insa in final ne transmite un mesaj luminos legat de perenitatea vietii.

  • Secretele pe care le-am lasat in urma
    41.00 LEI
    In 1940, Franta este sub ocupatie nazista, iar armata britanica se afla in curs de evacuare. Personalul unui spital de campanie trage la sorti pentru sansa de a ajunge la Dunkerque, iar Cate, una dintre asistente, este nevoita sa ramana in urma. In pragul sosirii inamicului, reuseste sa fuga, salvand unul dintre pacienti si, dupa o calatorie periculoasa, ajung sa se refugieze in casa Elisei si a lui Adelaide. Cele doua surori adapostesc deja alti soldati britanici, riscandu-si vietile intr-un joc periculos cu dusmanul, aflat tot mai aproape. Cand primejdia pandeste la orice colt, pana unde ar merge oamenii ca sa-i protejeze pe cei dragi? Si ce sunt dispusi sa sacrifice de-a lungul acestui drum?
  • Kevin si hotul de biscuiti
    39.00 LEI
    Ediție bilingvă engleză-română Bumbleford a fost atacat de o gașcă de hoți de biscuiți și toate indiciile duc către singurul ponei zburător din oraș – prietenul cel mai bun al lui Max: KEVIN. Max și Kevin sunt obligați să fugă.
  • Hotelul pisicilor #2. Prietenie cu bucluc (editie bilingva)
    34.00 LEI
    Ediție bilingvă franceză-română Trupa de șoc revine cu o nouă aventură pisicească! La hotelul pentru pisici Charamba, lucrurile iau din nou o turnură neașteptată atunci când felinele descoperă printre ele un vizitator mai puțin obișnuit: o pasăre într-o colivie. După cum probabil știți, pisicile și perușii nu sunt chiar cei mai buni prieteni, însă Carpette este aici să ne contrazică. Îndrăgostit până peste cap, siamezul cântăreț se trezește într-o situațieproblemă: când în sfârșit și-a găsit sufletul pereche, este nevoit să-i dea drumul în numele libertății.
  • Hotelul pisicilor #2. Prietenie cu bucluc
    34.00 LEI
    Trupa de șoc revine cu o nouă aventură pisicească! La hotelul pentru pisici Charamba, lucrurile iau din nou o turnură neașteptată atunci când felinele descoperă printre ele un vizitator mai puțin obișnuit: o pasăre într-o colivie. După cum probabil știți, pisicile și perușii nu sunt chiar cei mai buni prieteni, însă Carpette este aici să ne contrazică. Îndrăgostit până peste cap, siamezul cântăreț se trezește într-o situațieproblemă: când în sfârșit și-a găsit sufletul pereche, este nevoit să-i dea drumul în numele libertății.
  • Cum am inflorit intr-o iarna
    45.00 LEI
    Ediție bilingvă franceză – română Capucine este o adolescentă care își face stagiul de practică într-un centru de seniori, dorindu-și să devină îngrijitoare. Unul dintre lucrurile care o fac să iasă în evidență e faptul că poartă în fiecare zi o perucă diferită, în funcție de starea pe care o are. Violette este o locatară nouă, debusolată, care detestă să se simtă neajutorată. Treptat, între cele două se leagă o prietenie specială, care le va schimba viețile și care va influența mersul tuturor lucrurilor.
  • Baietii fantoma
    39.00 LEI
    Editie bilingva. Engleza-romana. Jerome Rogers are doisprezece ani si locuieste impreuna cu familia lui in Chicago. A invatat inca de mic ca trebuie sa faca orice ca sa treaca neobservat. Este lectia pe care o stie pe de rost: oamenii de culoare trebuie sa mearga cu capul in pamant ca sa supravietuiasca.
  • Aliatii
    45.00 LEI
    Editie bilingva romana-engleza. O singura zi poate schimba cursul istoriei. Este 6 iunie 1944 si cea mai complexa operatiune secreta conceputa vreodata tocmai a fost pusa in miscare. Pe plajele Normandiei si de-a lungul drumurilor periculoase de provincie, din prima linie pana in spatele celor inamice, Aliatii – soldati, spioni si civili – lupta impotriva tiraniei naziste.
  • Sa nu scrii asta!
    59.00 LEI
    „Proaspătă, extrem de amuzantă, absolut captivantă și atât de sexy – o comedie romantică care te va face să-ți pierzi capul. Mary Dubé, HEA USA Today „Dacă sunteți în căutarea unei povești romantice incredibil de SEXY, amuzante și duioase, nu ratați această carte!” Tia Louise, autoare de bestselleruri – USA Today
  • Mai scrie-mi o data, iubito!
    59.00 LEI
    Te iubesc, zise el. Pentru totdeauna, zise el. M-a mințit, zic eu. Când m-a lăsat baltă, după ce mă mutasem pentru el în celălalt capăt al țării, am încercat să-l mătur de tot din viața mea. Dar nu mi-a fost deloc simplu, pentru că bărbatul care îmi frânsese inima se întâmpla să fie și cel mai faimos tip din oraș.
Filter by

Categorie

Voce audiobook

Format eBook

Preț

Editura