Cărți

Grilă Listă
Setați descendent

Articolele 1-30 din 130

Cumpără acum de la
  • Un joc al răzbunării (seria Saga lui Hades, vol. 2)
    64.90 LEI
    Hades, Zeul Morților, nu ia partea nimănui și nici nu încalcă regulile. Evident, nu face excepții când vine vorba de aceste principii – pentru niciun zeu sau muritor și nici măcar pentru iubita lui, Persefona, Zeița Primăverii.
  • Carrie Soto se întoarce
    59.90 LEI
    Carrie Soto este aprigă, iar hotărârea ei de a câștiga cu orice preț nu a făcut-o populară. Dar, până la retragerea ei din activitatea sportivă, a fost cea mai bună jucătoare de tenis din lume. A doborât toate recordurile posibile și a câștigat douăzeci de titluri de Grand Slam. Dacă o întrebi pe Carrie, a învins pe drept de fiecare dată, căci nu s-a ferit de sacrificii pentru a deveni cea mai bună, avându-l drept antrenor pe tatăl ei, Javier. El însuși fost campion, Javier s-a ocupat de pregătirea temeinică a fiicei sale de când aceasta era o copilă...
  • Domnul Masters
    64.90 LEI
    Când am mințit în CV în ceea ce privește calificările mele, nu mă așteptam să aibă importanță. Adică, orice copil m-ar iubi. M-am născut să fiu dădacă. Am solicitat un post de bonă în casa unei femei, sau cel puțin așa credeam. Dar Julian Masters este cu siguranță bărbat… și încă genul acela de pe a cărui piele visezi să lingi ciocolată...
  • Termene și condiții
    79.91 LEI
    Declan: Îmi e scris să devin următorul director executiv al imperiului media pe care îl deține familia mea. Singurul impediment? Clauza de moștenire a bunicului. Să-i împlinesc ultima dorință, aceea de a mă căsători și de a avea un urmaș, părea o misiune imposibilă, până când asistenta mea personală s-a oferit să mă ajute. Căsătoria noastră trebuia să fie soluția perfectă pentru cea mai dificilă dintre problemele cu care mă confrunt. Totuși, cu cât ne prefacem mai mult a fi îndrăgostiți în public, cu atât mai nesigur mă simt în legătură cu contractul nostru. Să nutresc sentimente profunde față de Iris nu a făcut parte niciodată din înțelegere. Nu atunci când să-i frâng inima este inevitabil.
  • Rosu, alb si sange albastru
    99.90 LEI
    Când mama lui a ajuns președinte, Alex Claremont-Diaz a devenit imediat echivalentul american al unui tânăr membru al familiei regale. Arătos, carismatic, genial – imaginea lui de milenial este o mină de aur pentru echipa de marketing a Casei Albe. Însă apare o problemă: Alex e la cuțite cu Henry, prințul adevărat de peste ocean. Iar când tabloidele intră în posesia unei fotografii în care Alex și Henry se ceartă, relațiile dintre SUA și Anglia se înrăutățesc.
  • Ispită (seria Wicked, vol. 1)
    54.90 LEI

    Lucrurile sunt pe cale să o ia razna în New Orleans! Ivy Morgan, în vârstă de 22 de ani, nu este deloc o studentă obișnuită.

    Ea și alții ca ea știu că oamenii nu sunt singurii care străbat Cartierul Francez în căutare de distracție... și de mâncare. Datoria pe care o are față de misteriosul Ordin este sacră. La urma urmei, cu patru ani înainte, Ivy a pierdut ce avea mai de preț – părinții și iubitul – din pricina elfilor, creaturile fantastice pe care a jurat să le vâneze până la una și să le pedepsească. Ren Owens este ultima persoana căreia Ivy ar vrea să-i îngăduie să-i tulbure viața. Tânărul e înalt _și fermecător, cu ochi verzi ca smaraldele și un zâmbet care cu siguranță a lăsat nenumărate inimi frânte în urmă.

  • Ecuația iubirii
    26.15 LEI
    Epuizat din stoc

    Un roman de debut emoționant, care dovedește un singur lucru: nu există suficiente date în această lume care să determine ce anume îți face inima să vibreze.

    Stella Lane crede că matematica este unicul element care unește universul. Folosește algoritmi pentru a prezice cumpărăturile clienților – ocupație care i-a adus atât de mulți bani, încât nu știe pe ce să îi cheltuiască, și foarte puțină experiență în relațiile sentimentale, comparativ cu celelalte femei de 30 de ani.

    Faptul că Stella are sindromul Asperger, iar sărutul franțuzesc îi amintește de un rechin căruia peștii-pilot îi curăță dinții nu face deloc mai ușoară situația. Concluzia ei: are nevoie de multă practică – dar cu un profesionist. Așa că îl angajează ca escortă pe Michael Phan, o combinație foarte reușită de vietnamez cu suedez, care pare desprins dintr-o dramă coreeană. Chipeșul Michael nu își permite să refuze oferta Stellei, așadar acceptă să îi predea toate lecțiile pe care ea le are în plan – de la preludiu și până la poziția supermisionarului…

    Nu după mult timp, Stella învață nu doar să îi aprecieze săruturile, ci începe să tânjească și după toate celelalte senzații pe care Michael i le provoacă. Și, uite-așa, parteneriatul lor realist începe să capete un sens foarte ciudat. Iar tiparul apărut o va convinge pe Stella că iubirea are o logică aparte…

    „O poveste de dragoste unică și fascinantă.” PENELOPE DOUGLAS

    „Adorabilă, sexy, inteligentă!” CHRISTINA LAUREN

  • Houdini. Marea evadare (seria Anchetele lui Audrey Rose, vol. 3)
    47.50 LEI

    Audrey Rose Wadsworth și Thomas Cresswell se îndreaptă spre America la bordul unui vapor care se transformă, chiar din prima seară a voiajului, într-o închisoare plutitoare, căci un criminal sângeros pare că le-a pus gând rău pasagerilor de la clasa întâi. Astfel, ceea ce promitea să fie o călătorie de vis se transformă pe negândite într-un veritabil coșmar. Cine să fie ucigașul? Un membru al echipajului, unul dintre pasageri sau poate unul dintre membrii trupei de circ angajate să îi distreze, seară de seară, pe cei aflați la bord? Nimeni nu e mai presus de bănuială. Nici măcar tânărul Harry Houdini, poreclit „Regele Cătușelor” sau „Maestrul Evadărilor”, singurul care pare capabil să dea lovitura și să se facă nevăzut dintr-o dată. Temerari ca întotdeauna, Audrey Rose și Thomas iau asupra lor sarcina de a-l descoperi pe criminal înainte ca acesta să lovească din nou. Când însă totul indică faptul că următoarea victimă va fi o persoană pe care Audrey Rose o iubește, ancheta ajunge într-un punct mort. Vor reuși cei doi tineri detectivi de ocazie să îl descopere la timp pe criminal?

     „Audrey Rose este o feministă isteață și ingenioasă, care nu acceptă să se plece în fața normelor societății victoriene. Povestea întunecată, cu accente gotice, este plină de personaje nuanțate și captivante. O aventură fascinantă, cu o eroină irezistibilă și romantism exact cât trebuie!”  Kirkus Reviews

    „Fiecare propoziție din acest roman mustește de decadență. Decorurile imaginate pentru «Carnavalul Clarului de Lună» sunt extravagante, periculoase, frumoase, înspăimântătoare. Astfel, e ușor de înțeles de ce Audrey Rose e atât de încântată de spectacolul de la miezul nopții și de artiștii săi, căci și noi, cititorii, ne aflăm sub puterea aceleiași vrăji.” Hypable

    „Dând dovadă de obișnuita ei încăpățânare, dar și de idei ingenioase, Audrey Rose este din nou o protagonistă fascinantă. O continuare încântătoare a seriei!” School Library Journal

    „Tinerii cititori care adoră romanele polițiste vor fi încântați de intriga labirintică imaginată de Maniscalco, precum și de secretele înfiorătoare pe care le dezvăluie la tot pasul. Cu toate acestea, Houdini: Marea evadare este și o poveste de dragoste, una în care sentimentele pe care Audrey Rose le nutrește pentru fermecătorul și neînfricatul Thomas vor avea de dus o luptă grea cu amețitoarea libertate pe care o reprezintă stilul de viață neconvențional al artistului Mefistofel. Căci, așa cum cugetă unul dintre artiștii carnavalui, «A fi normal este plictisitor. A fi extraordinar este ceva de neuitat».” Chapter16.org

  • Roșu, alb și sânge albastru
    49.90 LEI

    Ce se întâmplă când primul fiu al Statelor Unite ale Americii se îndrăgostește de Prințul de Wales?


    Când mama lui a ajuns președinte, Alex Claremont-Diaz a devenit imediat echivalentul american al unui tânar membru al familiei regale. Arătos, carismatic, genial – imaginea lui de milenial este o mină de aur pentru echipa de marketing a Casei Albe. Însă apare o problemă: Alex e la cuțite cu Henry, prințul adevărat de peste ocean. Iar când tabloidele intră în posesia unei fotografii în care Alex și Henry se ceartă, relațiile dintre SUA și Anglia se înrăutățesc.


    Părinții, șefii de stat,  și toți ceilalți responsabili pun la cale un plan pentru a limita daunele: decid ca rivalii să cadă la pace.


    Deși la început este o prietenie falsă, cu momente numai bune de postat pe Instagram, aceasta devine și mai profundă și mai periculoasă decât și-au imaginat vreodată Alex și Henry.


    În curând, Alex intră într-o relație amoroasă secretă cu Henry cel deloc rigid, care ar putea să submineze campania prezidențială și să schimbe radical relațiile dintre cele două țări.


    Întrebarea e următoarea: poate dragostea să salveze lumea până la urmă? De unde găsim curajul și puterea de a fi ceea ce ne dorim să ajungem? Și cum putem să le arătăm tuturor cine suntem, de fapt?


    Romanul Roșu, alb & sânge albastru ne arată că dragostea adevărată nu se joacă mereu după regulile diplomației.

  • Aprinde-mă (seria Atingerea lui Juliette, vol. 3)
    57.50 LEI

    Într-o zi s-ar putea să cedez. Într-o zi s-ar putea să mă eliberez


    Nimic nu va mai fi la fel.


    Soarta Punctului Omega e incertă. Toți cei dragi lui Juliette ar putea fi morți. Războiul ar putea lua sfârșit chiar înainte să înceapă.


    Juliette e singura care sta în calea Restaurației. Știe că, daca ea va supraviețui, Restaurația va fi înfrântă.


    Dar, ca sa distrugă Restaurația și pe bărbatul care a fost la un pas de a o ucide, Juliette va avea nevoie de singura persoana în care nu credea vreodată că poate avea încredere: va avea nevoie de Warner. Și, în timp ce ei doi lucrează cot la cot pentru a-și distruge dușmanul comun, Juliette va descoperi ca tot ce a crezut vreodată că știe – despre Warner, despre abilitățile ei, ba chiar și despre Adam – era greșit.

  • Ne vedem în Monaco!
    44.90 LEI

    Având drept decor povestea de dragoste surprinzătoare și nunta legendară din anii 1950 a actriței Grace Kelly cu prințul Rainier de Monaco,romanul autoarelor de bestselleruri Hazel Gaynor și Heather Webb își poartă cititorii într-o aventură strălucitoare,scăldată de soare, pe Coasta de Azur. Ne vedem în Monaco! este un roman încântător și pasional despre puterea destinului. Starurile de cinema și paparazzii sosiți la Cannes pentru festivalul de film fac orășelul să pară neîncăpător, însă Grace Kelly, cea mai urmărită personalitate, caută doar să se ascundă de blițuri. Atunci când Sophie Duval, tânără creatoare de parfumuri, o adăpostește în buticul ei pe miss Kelly de un anume reporter britanic deranjant de insistent, pe nume James Henderson, între cele două femei ia naștere o legătură intensă, care va continua de-a lungul a treizeci de ani de prietenie, dragoste și tragedie.

    James Henderson nu poate uita scurta întâlnire cu Sophie Duval. Așa că, în ciuda vinovăției pe care o simte atunci când pleacă de lângă fiica sa, el acceptă să fie reporter la nunta secolului, îmbarcându-se de la New York pe S.S. Constitution, alături de Grace Kelly și de invitații ei. La Monaco, pe măsură ce se face simțită febra nunții, iar pasiunile și spiritele se aprind, James și Sophie – ca și prințesa Grace – trebuie să decidă ce sunt dispuși să sacrifice pentru dragoste.

  • Inspecție
    46.90 LEI

    Băieții sunt educați la o școală pentru genii, fetele, la alta. Și niciunii nu au afl at de existența celorlalți... până acum. Inventivul autor al romanului Bird Box: Orbește te invită într-o lume înșelătoare, plină de secrete și minciuni. J este elev la o școală ascunsă în adâncul pădurii, departe de restul lumii. Asemenea colegilor săi, băiatul crede că enigmaticul fondator al instituției îi este tată, iar colegii îi sunt frați. Elevii de aici sunt educați să devină adevărați copii-minune în domeniul artelor, al științelor și al sportului, iar viața lor la școală este tot ce știu... și li se îngăduie să știe. Însă J bănuiește faptul că undeva, afară, dincolo de pini, se afl ă altceva, așa că începe să-și pună întrebări. Care este adevăratul scop al acestui loc? De ce elevii nu-l pot părăsi niciodată? Și ce enigme ascunde tatăl lor? Între timp, în cealaltă parte a pădurii, într-o instituție asemănătoare celei în care învață J, o fată pe nume K își pune exact aceleași întrebări. J nu a văzut niciodată o fată, iar K nu a văzut niciodată un băiat. Pe măsură ce J și K încep să cerceteze secretele ciudatelor lor școli, soarta îi face să se descopere unul pe altul. În Inspecție, talentatul autor Josh Malerman creează un sinistru și, deopotrivă, poetic imn al egalității între genuri, care-i va face pe cititori să-și pună întrebări până la ultima pagină.


    „Josh Malerman se pricepe de minune să te tulbure şi să te facă să îți pierzi echilibrul.” CHUCK WENDIG, autorul romanelor BLACKBIRDS şi WANDERERS


    „Un basm pe dos, a cărui acţiune se petrece într-o lume cu adevărat unică, ale cărei secrete nu ar trebui nicicând dezvăluite, cel mai recent roman al lui Josh Malerman aduce în discuţie momentele-cheie ale copilăriei într-o poveste ingenioasă, inteligentă, obsedantă despre maturizare și rebeliune.” SCOTT HAWKINS, autorul romanului THE LIBRARY AT MOUNT CHAR


    „Captivant şi plin de suspans! Malerman imaginează un basm diabolic despre o lume în care un băiat nu trebuia niciodată să întâlnească o fată şi despre iadul care se dezlănțuie atunci când ajung față în față.” J. D. BARKER, autorul romanelor THE FOURTH MONKEY şi DRACUL


    „O poveste de-a dreptul tulburătoare despre maturizare, plasată într-un loc de o cruzime inimaginabilă. Malerman a construit un sanctuar ciudat, care ne arată cât de primejdioase sunt convingerile care nu se pun niciodată la îndoială.” DATHAN AUERBACH, autorul romanelor BAD MAN şi PENPAL

  • Anotimpul vrăjitoarei (seria Sabrina: Între lumină și întuneric, vol. 1)
    34.90 LEI

    Sabrina Spellman împlinește 16 ani și știe bine că lumea ei urmează să se schimbe. Deși a studiat magia și vrăjile alături de mătușile ei, Hilda și Zelda, până acum, adolescenta a dus totuși o viață normală, mergând la liceul Baxter și petrecându-și timpul cu prietenii ei muritori, Susie, Roz și Harvey. De acesta din urmă s-a și îndrăgostit, dar nu știe dacă băiatul îi împărtășește sentimentele. Măcinată de îndoieli, acceptă sfatul vărului Ambrose de a arunca o vrajă asupra celui pe care îl iubește. Lucrurile se complică atunci când în scenă intră o rusalcă deghizată într-un înțelept și blând spirit care sălășluiește în adâncurile fântânii dorințelor. Pe neașteptate, Sabrina trebuie să facă o alegere. Va fi însă cea corectă? Pe ce drum va păși: pe cel al luminii sau pe cel al întunericului?



    poveste nouă și originală, neîntâlnită în serial!


    „O adaptare literară înfricoșătoare care îi va încânta pe fanii Sabrinei și o va ajuta să ispitească și alți cititori.” Kirkus Reviews



    „Povestea unei adolescente prinse între două lumi.” Game Spot



    „O lectură amuzantă și deopotrivă întunecată care se potrivește de minune cu serialul Netflix!” SHELIT.COM



    „Sumbră, modernă și amuzantă, exact ca serialul pe care îl are la bază. Înfricoșătoare și sinistră, fără a fi apăsătoare, lucru destul de greu de realizat.” THEFANDOM.NET

  • Ultimul oaspete
    44.90 LEI

    Littleport, Maine, două orașe într-unul singur: o destinație de vacanță pentru cei înstăriți, ale căror case se înșiruie precum mărgelele pe plajă, și o mică așezare portuară fără pretenții pentru localnicii de rând, care își câștigă existența din turism.


    În mod obișnuit, între o turistă bogată și cineva din partea locului nu s-ar înfiripa niciodată o prietenie trainică; totuși, vizitatoarea Sadie Loman și localnica Avery Greer descoperă că au nenumărate lucruri în comun. Timp de zece ani, vară de vară, fetele sunt de nedespărțit. Asta până când Sadie este găsită moartă. Deși polițiștii merg pe varianta sinuciderii, există doi oameni care dau vina pe Avery pentru cele întâmplate: un detectiv din oraș și Parker, fratele lui Sadie. Evident, Avery nu are de gând să stea cu brațele încrucișate și este hotărâtă să își dovedească nevinovăția, înainte ca lucrurile să scape de sub control.


    „Nimeni nu poate fi de încredere în acest thriller cutremurător scris de Megan Miranda, maestra suspansului. Ultimul oaspete este un roman pătrunzător, cu pericole la tot pasul și răsturnări de situație neașteptate care îi vor ține pe cititori cu sufletul la gură. O lectură captivantă!” Mary Kubrica, autoarea bestsellerului Fata cea bună


    „Megan Miranda a creat încă o dată thrillerul de vară perfect! Ultimul oaspete este plin de tensiune și de răsturnări de situație, cu un ritm care mi-a făcut inima s-o ia la goană. O poveste care te va ține treaz toată noaptea!” Riley Sager, autorul bestsellerului The Last Time I Lied

  • Rivalele. Coco Chanel și Elsa Schiaparelli
    44.90 LEI

    Paris, 1938. Coco Chanel și Elsa Schiaparelli se războiesc de multă vreme pentru titlul de cea mai bună, cea mai inspirată, dar și cea mai influentă creatoare de modă din Franța. Rivalitatea dintre cele două este legendară, iar strategiile sunt, uneori, înspăimântătoare. Coco și Elsa sunt cum nu se poate mai diferite fie că este vorba despre opțiunile politice, fie despre stil. Ținutele imaginate de Chanel sunt clasice, elegante, practice, în vreme ce Schiaparelli mizează pe îndrăzneală și nonconformism. Când americanca Lily Sutter, o tânără văduvă care visează să devină pictoriță, este angajată la buticul Elsei, lucrurile se precipită. Fără voia ei, inocenta Lily se vede implicată în lupta dintre cele două creatoare de modă și nu știe căreia să îi ia partea. Concurența devine tot mai încrâncenată, iar atmosfera, tot mai sumbră căci amenințarea războiului plutește în aer.


    „Inteligent, spiritual, scris din inimă și captivant. [...] Pur și simplu uimitor!” CHANEL CLEETON, autoarea romanului When We Left Cuba


    „O poveste minunată despre două femei creative și vibranta lor bucurie de a trăi, dar și despre concurența aprigă dintre ele, totul pe fundalul amenințării crescute a invadării Parisului de către naziști.” SHELLEY NOBLE, autoarea romanului Lighthouse Beach


    „În vreme ce Hitler și naziștii devin din ce în ce mai puternici, iar omenirea se pregătește de război, Elsa Schiaparelli și Coco Chanel, ale căror opinii politice diferă la fel de mult ca stilul vestimentar pe care îl propun clientelor, duc propria bătălie. [...] Jeanne Mackin îl însoțește pe cititor într-o călătorie captivantă, plină de descrieri atât de vii ale hainelor despre care se vorbește, încât ai senzația că le vezi sărind din pagină. Splendid istorisită, având la bază o cercetare minuțioasă, povestea Rivalelor este o lectură obligatorie.” RENEE ROSEN, autoarea romanului Park Avenue Summer


    „Rivalele aduce în prim-plan povestea fascinantă a Elsei Schiaparelli într-un roman la fel de elegant construit precum ținutele imaginate de aceasta. Concurența aprigă dintre ea și Coco Chanel, precum și apropierea războiului creează o tensiune aproape palpabilă, iar, în cele din urmă, Jeanne Mackin propune cititorilor un deznodământ frumos, sfâșietor, perfect în toate privințele.” MICHELLE GABLE, autoarea bestsellerului Un apartament la Paris

  • Fericiți până la adânci bătrâneți (o antologie din seria Alegerea)
    44.90 LEI




    Înainte ca AMBERLY să ajungă la palat… făcea parte din Patru și era îndrăgostită de cineva din Unu. Înainte ca MAXON să o întâlnească pe fata visurilor sale… a fost băiatul visurilor altei fete. Înainte ca ASPEN să-și deschidă suf letul pentru altcineva… era hotărât să lupte pentru prima iubire. Înainte ca MARLEE să se poată îndrăgosti de un prinț… a iubit un gardian. CONȚINE: PRINȚUL, GARDIANUL, REGINA, FAVORITA Scene exclusive Ilustrații bogate Epilog bonus pentru Aleasa și multe altele!




  • Cabina de săruturi 2
    36.90 LEI




    Elle Evans și Noah Flynn sunt convinși că dragostea lor este puternică, mai ales de când nu trebuie să se mai ascundă, însă anul acesta au parte de o nouă încercare: Noah a plecat la facultate, la cinci mii de kilometri depărtare. Să faci să funcționeze o relație la distanță nu e tocmai rețeta pentru o iubire ca-n povești! În cele din urmă, apelurile video și SMS-urile nu pot suplini totul. Așa că, atunci când vede o postare în care Noah este alături de altă fată, Elle își dă seama că tot nu are încredere deplină în băiatul rău de care s-a îndrăgostit. Oare Noah chiar s-a schimbat și îi poate oferi lui Elle fericirea pe care o merită? Sau va fi nevoită să îl sărute de adio?




  • Feed. Înlocuirea
    44.90 LEI

    Atotștiutorul Feed a devenit accesibil oricui, oricând și de oriunde. Nimeni nu mai poate concepe să trăiască în absența lui. Orice interacțiune, orice emoție, orice imagine ajunge instantaneu pe Feed. Este instrumentul esențial pe care se bazeaza toți oamenii pentru a se instrui, dar și pentru a afla mai multe despre gândurile și sentimentele soților, părinților, copiilor, colegilor, șefilor sau angajaților.


    Într-o zi însa, Feedul se prăbușește, iar Tom și Kate trebuie să învețe să supraviețuiască  în absența lui. Lipsți dintr-odată de toate cuceririle tehnicii și siliți să trăiască în cea mai cruntă sărăcie, cei doi încearcă să nu se dea bătuți. Când fiica lor, Bea, în vârsta de șase ani, dispare, lupta devine și mai aprigă, iar întrebarile se înmulțesc. Cine a luat-o? Cum poți căuta pe cineva într-o lume din care tehnologia a dispărut cu totul? Și, mai ales, ce se întâmplă atunci când nu mai ești sigur că oamenii pe care îi iubești sunt cine pretind că sunt?


    „M-a captivat de la primele rânduri și m-a bântuit zile întregi după ce am terminat de citit.” SJ WATSON, autorul romanului Înainte să adorm


    „O carte cu adevărat originală și inteligentă. Un thriller intens, îmbăcat în haina unui coșmar distopic înspăimântător de plauzibil, cu întorsături de situație care îți vor face inima să explodeze.” C.J. Tudor, autorul bestsellerului Omul de cretă


    „Un roman de debut care te pune pe gânduri, îndemnându-te să cugeți la subiecte precum conectare, deconectare și identitate, într-un viitor  nu prea îndepărtat.” Library Journal


    „Un debut strălucit, plin de emoție.” Daily Mail

  • Studiu despre magie (seria Cronicile din Ixia, vol. 2)
    44.90 LEI

    TREBUIE SĂ ÎȘI ÎNFRUNTE TRECUTUL. TREBUIE SĂ ÎȘI STĂPÂNEASCĂ VIITORUL


     Yelena s-a reîntors în patria sa natală, în Sitia. Numai că reuniunea cu membrii neamului Zaltana nu este chiar așa cum s-ar fi așteptat: deși părinții pe care nu și-i amintește o primesc cu brațele deschise, fratele mai mare o acuză că ar spiona pentru comandantul suprem al Ixiei. Tânăra își începe instruirea în arta practicării magiei, doar pentru a se trezi, în curând, prinsă în vâltoarea unui complot pentru cucerirea Ixiei de către un tânăr care pretinde c-ar fi cel din urmă prinț rămas în viață al fostei familii domnitoare. Cu un frate care îi vrea moartea, o profesoară care nu se dă în lături să o împingă dincolo de limite și magicieni care îi invidiază puterile, Yelena descoperă cât de important e să ai prieteni vechi dispuși să te ajute să le faci față noilor dușmani.


    „Încântător și plin de viață, romanul Mariei V. Snyder este o combinație de fantezie și poveste de dragoste, care îi va cuceri pe cititori.”  Publishers Weekly

  • Înfruntarea (seria Destinul Reginei, vol. 2)
    24.90 LEI
    Epuizat din stoc

    Brienna a devenit, în sfârșit, maestră a cunoașterii și se străduiește să facă față provocărilor pe care le presupune noua ei viață, ca fiica adoptivă a lui Davin MacQuinn, un lord căzut în dizgrație, care a trăit în pribegie vreme de douăzeci și cinci de ani. Abia întoarsă de pe câmpul de luptă, fermecătoarea războinică este hotărâtă să o ajute pe Isolde Kavanagh să urce pe tron. Misiunea se dovedește a nu fi tocmai ușoară, căci mulți din clanul MacQuinn nu o acceptă, privind-o cu suspiciune. Brienna îl are însă alături pe Cartier, fostul ei profesor, lord al Casei Morgane. Împreună trebuie să zădărnicească planurile dușmanilor, să încheie noi alianțe și să se asigure că nimic nu va pune în pericol marea încoronare. Forțele răului pândesc din umbră, iar Brienna și Cartier descoperă că dragostea nu te face mai puternic, ci mai vulnerabil.


    „A doua parte a seriei se îndepărtează oarecum de povestea de dragoste și aduce în prim plan mai multă acțiune, mai multe uneltiri și mai multă violență pe un tărâm fantastic, fără să lipsească și un strop de magie.” Common Sense Media

  • Regatul sufletelor (seria Ultima tămăduitoare, vol. 1)
    49.90 LEI

    MAGIA ARE UN PREȚ... DACĂ EȘTI DISPUS SĂ-L PLĂTEȘTI


    Născută într-o familie de tămăduitori puternici, Arrah tânjește să aibă și ea magie. Și totuși, Arrah dă întruna greș la vrăjile cu oase, nu reușește să-I invoce pe strămoși și nici nu poate vedea viitorul, iar ambițioasa ei mamă, cea mai puternică preoteasă a Regatului, o privește tot mai dezaprobator. Dar când copiii din oraș încep să dispară, Arrah este sufi cient de disperată să-l găsească pe făptaș cât să apeleze la un ritual periculos. Dacă nu are propria magie, va trebui să o cumpere – dându-și ani din viață.


    Ce descoperă e și mai înspăimântător. Regele Demon, a cărui poftă nestăvilită de sufl ete aproape că a distrus lumea, dar care a fost înfrânt și întemnițat în cele din urmă de străvechii zei orisha, începe să se răzvrătească din nou. Singura speranță a lui Arrah de a-l opri este să-și sacrifice din ce în ce mai mulți ani din viață pentru a obține magie. Însă ar face orice ca să-I salveze pe oamenii pe care-i iubește, chiar dacă prețul pe care trebuie să-l plătească este mult prea mare.


    Într-un roman de debut care-ți taie răsufl area, inspirat de povești despre credințele voodoo și perfect pentru fanii seriei TREI COROANE ÎNTUNECATE de Kendare Blake și ai trilogiei GRISHA de Leigh Bardugo, Rena Barron făurește o poveste magică întunecată, despre o fată captivă între zei, monștri și intrigile propriei mame.


    „Extravagantă, captivantă și plină de toate lucrurile care-mi plac: o lume vie, o mulțime de personaje convingătoare și o tânără eroină dispusă să se ridice și să lupte pentru lucrurile în care crede. Această poveste impresionantă despre maturizare îți rămâne în minte mult după ce ai citit ultima pagină.” REBECCA ROSS, autoarea seriei DESTINUL REGINEI


    „O carte în care vei descoperi o mitologie complexă, cu zei băgăcioși și răzbunători. Fanii genului fantasy vor găsi în acest roman un decor reconfortant și construit cu măiestrie.” BCCB


    „În acest roman de debut captivant, o protagonistă tare ca o stâncă reușește să învingă sorții potrivnici.” BOOKLIST


    „Proza bogată și imaginația nemărginită ale Renei Barron îl încântă pe cititor cu o lume dinamică, personaje convingătoare și întorsături de situație care te vor ține treaz toată noaptea. Regatul sufletelor te fascinează cu magia lui inedită și tulburătoare.” ELLY BLAKE, autoarea trilogiei FROSTBLOOD


    „Fascinant și cuceritor, Regatul sufletelor transformă ambiția în sacrificiu și sângele în putere. Magia merită întotdeauna prețul plătit – și durerea suferită –, iar această carte înfățișează magia fetei de culoare într-o manieră desăvârșită.” DHONIELLE CLAYTON, autoarea seriei MAGIA FETELOR BELLE

  • Dorothy trebuie să moară! (seria Eliberarea Ținutului Oz, vol. 1)
    39.90 LEI

    Amy Gumm este o adolescentă inteligentă, care avea deja suficiente probleme în Kansasul natal și fără să fie silită să supraviețuiască unei tornade. Iar atunci când furtuna o aruncă într-un tarâm magic în care lucrurile par să fi scăpat de sub control, viața sa o ia cu totul razna. În curând, tânăra se vede târâtă în mijlocul unui adevărat razboi civil care se poartă în ținutul Oz între popoarele asuprite și cei care îi sunt loiali lui Dorothy Gale, care nu mai e, nici pe departe, inocenta și drăgălașa fetiță pe care credeam că o știam cu toții din romanul lui L. Frank Baum, Vrăjitorul din Oz. O aventură palpitantă, un thriller în care forțele revoluționare ale Ordinului Celor Răi se confruntă cu o tirană nemilostivă și plină de cruzime. Concluzia rebelilor e una singură: DOROTHY TREBUIE SĂ MOARĂ! 


    „Dorothy trebuie să moară! este o lectură obligatorie pentru toți aceia cărora le plac poveștile extraordinare, care au fost reinterpretate și răsturnate pe dos.” Huffington Post

  • Eliberarea ținutului Oz. Nicăieri nu e ca în Oz
    19.90 LEI

    Povestea lui Dorothy Gale, eroina principală a Vrăjitorului din Oz de L. Frank Baum, a părut să se încheie atunci când fata din Kansas s-a întors acasă, la ferma sărăcăcioasă a mătușii Em și a unchiului Henry. Numai că, atunci când ai cutreierat prin magicul Ținut Oz și te-ai desfătat cu minunățiile sale, prăfoasa prerie americană nu îți mai poate fi pe plac. Așa că, atunci când Dorothy primește o pereche de pantofi rubinii fermecați de la Glinda, Vrăjitoarea cea Bună de la Miazăzi, nu poate rezista ispitei de a se reîntoarce în tărâmul de basm. Tânăra pornește într-o nouă aventură, una în care va afla că magia și toți cei care o folosesc se schimbă în permanență. Și că, uneori, e tare greu să stabilești ce este Bine și ce este Rău. Sau dacă nu cumva pe tine însăți te paște pericolul de a te preschimba, dintr-o nevinovată eroină, într-o tirană nemilostivă, căci...

  • Întâlnire perfectă
    36.90 LEI

    Brooks Rattigan știe clar ce vrea de la viață: să fie admis la Columbia University și să părăsească odată pentru totdeauna orășelul natal, unde nu se întâmplă nimic niciodată. Plictisit de moarte sau poate doar enervat din pricina răutății celor din jur, adolescentul se oferă să joace rolul iubitului de rezervă pentru verișoara unui coleg la Balul Bobocilor. Când primește și un bacșiș generos pentru eroica lui faptă, Brooks își dă seama că ideea de a fi „înlocuitor” nu a fost tocmai rea. Așa se face că, destul de repede, își oferă serviciile de escortă părinților superbogați care își doresc ca fetele lor să aibă un partener prezentabil și, mai ales, cuminte la evenimentele mondene ale anului. Societatea aleasă în mijlocul căreia ajunge să se învârtă e destul de crudă, așa că Brooks începe să înșire minciuni una după alta pentru a fi mai bine văzut, dar, până la urmă, cui îi pasă? Și ce ar putea merge prost?


    „Cu siguranță va fi pe placul tinerilor care își doresc o altfel de poveste despre maturizare!” School Library Journal


    „Ritmul frenetic și scriitura plină de vioiciune fac în așa fel încât această istorioară amuzantă să nu își piardă nicio clipă din farmec. Perspectiva unui «tip normal» asupra vieții celor bogați și privilegiați se încadrează bine în poveste, iar cititorul este îndreptățit să simpatizeze cu eroul uneori bădăran, dar întotdeauna bun la inimă.” Booklist

  • Majoretele
    41.90 LEI
    Epuizat din stoc

    Nu mai sunt majorete în orașul Sunnybook.


    Două dintre fete au murit într-un accident auto. Alte două au fost ucise de vecinul pervers, împușcat mortal de un polițist din cale afară de zelos. A cincea adolescentă și-a luat zilele. După câțiva ani, conducerea liceului unde învățau fetele hotărăște să le aducă un omagiu. Pentru Monica, sora mai mică a majoretei care s-a sinucis, nu e deloc ușor. Ea nu vrea să își amintească, vrea doar să uite. Din păcate, nu are cum. Câteva scrisori anonime descoperite din întâmplare în biroul tatălui vitreg și un telefon mobil ascuns într-un sertar o fac să creadă că între cele cinci fete moarte există o legătură tainică. Nu mai sunt majorete în orașul Sunnybrook, dar asta nu înseamnă că locuitorii sunt în siguranță.


    „O combinație ideală de Riverdale și Veronica Mars, romanul Majoretele este cu adevărat captivant și te va face să te îndoiești de fiecare personaj în parte, dar și de tot ceea ce crezi că știi.” RILEY SAGER, autorul romanului Final Girls


    „O poveste inteligent construită, întunecată, tulburătoare. O lectură fascinantă!” KATHLEEN GLASGOW, autoarea romanului O fată din bucăți


    „Uneori bizar, palpitant și chiar înspăimântător [...], acest thriller plin cu delicioase amăgiri este o lectură obligatorie.” SLJ


    „Te ține cu sufletul la gură până în ultima clipă.” KIRKUS REVIEWS

  • Oceanul care ne desparte
    34.90 LEI
    Epuizat din stoc

    Suntem în 2002, la un an de la atentatele din 11 septembrie, iar Shirin tocmai a început să meargă la o nouă școală. Este o perioadă agitată pentru omenire, însă și pentru Shirin, o tânără musulmană de șaispre zece ani care se confruntă în continuu cu prejudecățile. Shirin este agresată zilnic – prin priviri nepoliticoase, comentarii umilitoare și chiar prin violență fizică. Totul se întâmplă ca reacție la rasa căreia îi aparține, la religia sa și la hijabul pe care îl poartă. De aceea, tânăra a decis că nu va mai avea încredere în oameni, nu va mai încerca să se integreze și nici nu va mai lăsa pe nimeni să se apropie de ea suficient, încât să fie rănită. Așa că își îneacă frustrările în muzică și în breakdance.


    Însă, deodată, Ocean James apare în viața ei. Pentru prima oară, cineva se arată cu adevărat interesat să o cunoască. Cei doi tineri provin din două lumi ireconciliabile, iar Shirin se simte incapabilă să dărâme zidul de protecție pe care l-a clădit în jurul ei.


    Tahereh Mafi, autoarea seriei ATINGEREA LUI JULIETTE, revine cu un roman emoționant, inspirat din propriile experiențe legate de dragoste, de pasiunea pentru breakdance și de impactul devastator pe care îl pot avea stereotipurile.


    Oceanul care ne desparte este ca o inimă deschisă – una care strălucește, care suferă, care simte dor nestăvilit și care, mai presus de orice, iubește cu patimă, în ciuda tuturor piedicilor. Chiar și peste ani, vă veți aminti exact momentul în care ați citit această carte. O poveste despre adevăr, iubire și bucurie, care depășește granițele.” Marie Lu, autoarea seriilor TINERELE ELITE și WARCROSS


    „O explorare nedisimulată – și totuși extraordinar de elegantă – a identității, a singurătății și a familiei, onestă și plină de forță până la capăt! Tahereh Mafi dă tot ce are mai bun, iar cititorul are doar de câștigat.” Sabaa Tahir, autoarea seriei ELIAS și SPIOANA CĂRTURARILOR


    „Este o carte splendidă! Dulce, dar neînfricată, frumoasă chiar și când descrie o realitate crudă. Proza lui Tahereh debordează de pasiune și de sinceritate. Fără să fie sentimentală, este plină de suflet. Cele mai bune cărți reușesc să te facă să reevaluezi lumea din jur, iar Oceanul care ne desparte se numără printre ele. Am adorat această carte!” Nicola Yoon, autoarea romanelor Și soarele e o stea și Absolut tot

  • Tinerele elite (vol.1)
    38.75 LEI
    Epuizat din stoc

    Signorina Adelina Amouteru este unul dintre putinii copii care au supravietuit ingrozitoarei febre a sangelui, molima care a ucis mai bine de o treime din populatia Kenetterei. Cei ramasi au fost insemnati in cele mai stranii moduri si au capatat puteri atat de mari si neobisnuite, incat oamenii au inceput sa ii considere fapturi din alta lume. Pentru unii sunt adevarati demoni, monstri aducatori ai nenorocului, malfetto, iar pentru altii, preaiubiti copii ai zeilor, Tinere Elite... "Deoarece le ingaduie personajelor sale sa comita greseli uriase, Marie Lu reuseste sa faca mult mai fascinant totul, in cel mai bun mod cu putinta. [...] in mod evident, avem de afl at mult mai multe lucruri si abia astept sa citesc continuarea acestei carti. Caci lumea creata de autoare e una care chiar merita sa fi e revizitata." The New York Times Book Review

  • Misterul din Regat
    40.85 LEI
    Epuizat din stoc

    Culorile lui Madeleine. Volumul 2: Misterul din regat

    Printesa Ko a reusit sa ii amageasca pe celliani si sa le ascunda absenta misterioasa a familiei sale, astfel incat lucrurile sa nu scape de sub control in Regat. Insa, daca nu va reusi sa-si aduca tatal inapoi in scurt timp, ar putea izbucni un razboi devastator. Asa ca Printesa, impreuna cu un grup de adolescenti cu puteri speciale, trebuie sa rezolve misterul disparitiei Familiei Regale din Cello. Printre tineri se numara si Elliot Baranski, hotarat sa isi gaseasca si el tatal, disparut in noaptea in care unchiul sau a fost gasit mort. Tanarul are un rol foarte important, el fiind singura legatura cu Lumea, unde se presupune ca s-ar afla cei disparuti, cu care comunica prin mesajele pe care le schimba cu Madeleine. Miza este mare, iar cei doi trebuie sa gaseasca o modalitate de a trece dintr-o lume intr-alta si a-i aduce inapoi pe cei dragi.


     

    Relatia dintre cei doi prieteni, spusa prin intermediul scrisorilor, este numai unul din lucrurile care dau valoare acestui roman [...]. Dupa finalul palpitant, cititorii vor dori imediat continuarea seriei. - School Library Journal

    Regatul magic al lui Moriarty ne ofera o poveste savuroasa si originala, iar tonul ei logic si realist va fi, cu siguranta, pe placul fanilor lui Harry Potter. - Booklist

    Prin rasturnari de situatie si aventuri fantastice (excursia la Lacul Vrajilor, Ploaia Turcoaz), aceasta carte complica natura personajelor, extinde lumea fantastica si pregateste decorul pentru marele final al trilogiei. - Kirkus
  • Mostenitoarea (seria Alegerea, vol. 4)
    38.90 LEI

    Cu optsprezece ani in urma, America Singer a participat la Alegere si a castigat inima printului Maxon. Acum a venit vremea ca si printesa Eadlyn sa aiba propria sa Alegere. Eadlyn nu se asteapta ca Alegerea ei sa fie ca povestea de dragoste a parintilor sai… dar cand incepe competitia, e posibil sa descopere ca poate nu e chiar atat de greu sa isi gaseasca propriul basm cu Fat-Frumos.


     Programele TV gen reality-show se intalnesc cu basmele distopice in incantatoarea carte a Kierei Cass. - Kiersten White

    Acest roman amuzant si alert impleteste cu maiestrie suspansul si extazul povestilor de dragoste abia inmugurite cu o sensibilitate noua si moderna… Rezultatul este o lectura placuta si captivanta, care reuseste sa fie inocenta, dar in acelasi timp ingenioasa, amuzanta si seducatoare. - www.commonsensemedia.org
  • Lux Vol.3: Opal
    41.90 LEI
    Epuizat din stoc

    Daemon Black este unic.


    Cand s-a hotarat sa-si dovedeasca sentimentele pentru mine, a facut-o intr-un mod foarte serios. N-o sa ma mai indoiesc niciodata de el, iar acum, ca am trecut de momentele dificile, ei bine… e multa combustie spontana intre noi!


    Dar nici macar el nu poate sa-si protejeze familia de pericolul de a incerca eliberarea celor dragi.


    Dupa tot ce s-a intamplat, eu nu mai sunt aceeasi Katy. Sunt cu totul alta… si nu prea stiu ce o sa insemne asta pana la urma. Cand fiecare pas pe care il facem pentru a descoperi adevarul ne aduce mai aproape de organizatia secreta responsabila pentru torturarea si testarea hibrizilor, imi dau seama cat de uriase sunt capacitatile mele. Amintirea celor morti inca mai dainuie, ajutorul vine din cel mai improbabil loc, iar prietenii vor deveni cei mai nemilosi dusmani – dar noi nu vom da inapoi. Chiar daca rezultatul ne va spulbera pentru totdeauna lumea.

Filter by
Cumpără acum de la

Categorie

Preț

Editura