Cărți

Grilă Listă
Setați descendent

Articolele 1-30 din 449

Cumpără acum de la
  • Regulile unei relatii de durata
    53.00 LEI

    Se intampla adesea sa uitam de faptul ca o relatie romantica buna nu vine de la sine si ca este nevoie sa depunem in efort constient in fiecare zi; cartea de fata ne ajuta cu sfaturi practice, foarte usor de inteles si de introdus in rutinele zilnice si in viata noastra. Cu incredere si efort putem avea relatia de cuplu pe care ne-o dorim.

    Acest ghid practic ofera terapie de cuplu intr-un format unic, ideal in zilele noastre. Renumita autoare a cartilor Dansul furiei și Dansul relatiilor, ofera cititorilor mai mult de o suta de reguli care acopera toate problemele dificile din relatiile pe termen lung. Regulile unei relatii de durata ofera noi sfaturi relationale pentru problemele vechi („El nu vorbeste”/„Ea nu vrea sex”), precum si pentru cele moderne (relatia partenerului tau cu tehnologia).

    Bazandu-se pe experienta ei de asistare psihoterepeutica, Harriet Lerner prezinta in acest volum elementele unei relatii dinamice, armonioase care se refera la comunicare si la perceperea corecta a mesajelor partenerilor de cuplu. Cartea este dedicata tuturor cuplurilor si celor care isi doresc sa inteleaga mai bine cum pot contribui la crearea unei relatii romantice, sanatoase si implinite pentru ambii parteneri.

  • Cine e de vina?
    50.00 LEI

    Adevarul surprinzator este ca, atunci cand ne indragostim, ceea ce simtim are legatura mai mult cu noi decat cu partenerul nostru. Este mai mult despre provocare si crestere decat despre confort si usurinta, iar radacinile unei relatii de durata nu se afla in dorinte – ele cresc in solul comunicarii, curiozitatii, rabdarii si intelegerii.

    Terapeuti de renume, gazde de podcast, autori de bestselleruri si parteneri de viata, John Kim si Vanessa Bennett isi unesc fortele pentru a discuta despre cum ne putem imbunatati relatia de cuplu. Autorii folosesc propria poveste pentru a oferi sfaturi si a ajuta cuplurile sa rezolve conflictele, sa-si imbunatateasca conexiunile si sa gaseasca dragostea adevarata.

    In carte sunt abordate totodata si aspecte dificile ale relatiilor: intreruperea comunicarii, reactivitatea emotionala, luptele pentru putere si dansul inevitabil al vinei si al resentimentelor, insa, recompensele sunt incomensurabile - o conexiune construita pe autenticitate, vulnerabilitate si o iubire care vindeca cu adevarat. 

  • Viata emotionala a adolescentilor
    52.00 LEI

    Cum sa crestem tineri capabili sa comunice deschis, competenti si plini de compasiune.

    A fi adolescent este greu. Fiecare zi detine posibilitatea unor noi suisuri si coborasuri emotionale, iar parintii nu stiu intotdeauna care este cel mai bun mod prin care ii pot sprijini. Psiholog clinician si psihoterapeut, Lisa Damour spune ca, in loc sa treaca pe modul de rezolvare a problemelor, parintii pot invata sa navigheze valul emotional alaturi de adolescenti.

  • O viata plina de viata. Cateva cai posibile de a trai in prezent si de a redescoperi bucuria vietii
    48.00 LEI

    Jacques Salomé, psihosociolog si creatorul Metodei ESPERE® ne prezinta in aceasta opera matura, o noua arta de a trai. In aproximativ cincizeci de eseuri si reflectii, autorul ofera sfaturi despre increderea de sinecomunicarea autentica in relatii, autosabotare, gestionarea mesajelor pozitive sau negative intr-un mod sanatos.

    Salomé ne poarta prin aceste eseuri mai aproape de clarificarea ca atat de multe dintre incercarile cu care ne confruntam in banalul vietii de zi de zi au scopul de a ne reaminti sa traim in respect de sine, atenti si lucizi, ca sa putem merge la culcare putand sa ne spunem, in cuvintele autorului: „Am onorat si azi Viata care salasluieste in mine”.

  • Cele 7 emotii
    52.00 LEI

    Cele 7 emotii explica modul in care emotiile ne ajuta sa reactionam la lumea inconjuratoare, acestea fiind fundamentale pentru existenta noastra. Cartea ofera o descriere amanuntita a principalelor emotii umane – frica, tristete, furie, dezgust, vinovatie, rusine si fericire –, explicand cum sa traim cu ele si cum sa rezolvam problemele pe care ni le ridica. Fiecare capitol din carte include detalii despre o „capcana emotionala”, pentru a sublinia ce se intampla atunci cand ne blocam in raspunsuri inutile in fata emotiilor, precum si explicatii privind modul in care sa iesim din capcana.

  • Cartea lui Adam si a Evei. Lupta lui Adam si a Evei cu Satana
    49.00 LEI

    Viata lui Adam si a Evei este in totalitate o lucrare crestina si mai tarzie decat acele scrieri [iudaice aprocrife: Cartea lui AdamCartea lui IsaiaMoise, etc.]. Este probabil opera unor egipteni piosi si ortodocsi din secolul al V‑lea sau al VI‑lea, care spun povestea sau povestile lui Adam – dintre care unele se gasesc in Talmud, in Coran si in alte parti – asa cum erau crezute atunci; adaugand ici si colo unele idei proprii. Totul este povestit in stilul simplu al piosilor scriitori rasariteni din acele timpuri – poate copilaresc pentru gustul occidental. Credinta evlavioasa a autorului transpare de‑a lungul povestirii sale. El pare dornic si gata sa creada mai degraba decat sa se indoiasca, gata mai degraba sa ia lucrurile drept sigure decat sa le cerceteze adevarul.

    Salomon Caesar Malan

    Cartea intai trateaza despre intreaga viata a lui Adam si a Evei, incepand cu ziua in care au plecat din Eden, si traiul lor in Pestera Comorilor.
    Cartea a doua expune istoria patriarhilor care au trait inainte de Potop si vietile celorlalti patriarhi, pana la nasterea lui Noe.
    Cartea a treia infatiseaza cum a fost construia arca dar si povestea Potopului.
    Cartea a patra ofera un scurt istoric al patriarhilor, judecatorilor.

  • Bardo Thodol. Cartea tibetană a morților
    46.00 LEI

    Cartea tibetana a mortilor (Bardo Thodol) este unul dintre textele fundamentale ale budismului tantric tibetan (Vajrayana), dar si al intregii spiritualitati a lumii. Tema cu care acest text ne confrunta este una extrem de sensibila pentru orice fiinta umana, subiect al unor perene framantari metafizice si – dupa cum vom vedea – chiar practice, oricat de neobisnuit ar suna. Daca tot restul de evenimente care se succed in viata unui om se afla sub pecetea relativitatii, fenomenul mortii este cert si inevitabil. Marile traditii spirituale ale lumii s-au ocupat în mod firesc de aceasta tema. Avem o carte crestina a mortii, una egipteana s.a.m.d. Lucrarea de fata este unul dintre aceste manuale despre „modul de a muri”, probabil cel mai notoriu, structurat sub forma unor texte foarte puternice, care se citesc muribundului si mai apoi defunctului, cu scopul de a-i ghida principiul constient prin tot acest proces, usurandu-i „navigatia” si alegerile la care este permanent supus în ceea ce numim uzual „lumea de dincolo”. O lectura captivanta, terifianta pe alocuri, care insa in final ne transmite un mesaj luminos legat de perenitatea vietii.

  • Cautarea Sensului. Chemarea Sinelui si redefinirea Centrului Interior
    47.00 LEI

    Celebrul autor si psihanalist jungian James Hollis exploreaza temele arhetipale profunde ale vietii noastre umane si ofera intrebari si perspective care ne ajuta sa accesam sensul mai profund al calatoriei noastre. Include informatii despre natura semnificatiei, lucru cu umbra, cultivarea rezilientei in momente de schimbare, o abordare psihologica a celor sapte pacate capitale si multe altele.

  • Crescandu-l pe Cain. Sa ocrotim viata emotionala a baietilor
    58.00 LEI

    Dr. Michael Thompson este un renumit psiholog de copii care sustine conferinte pe plan international pe teme legate de dezvoltarea baietilor si conduce ateliere pentru parinti, profesori si studenti axate pe rezolvarea de probleme in parentaj. Este consilier scolar si consultant scolar deosebit de apreciat de scoli si parinti, activand in prezent in cadrul unei scoli de baieti din Boston. Are o experienta de mai mult de 15 ani ca terapeut si consilier pentru familie si copil.

     

    Dr. Dan Kindlon este psiholog clinician si cercetator specializat in problemele comportamentale ale copiilor si adolescentilor. Preda psihologia copilului la Universitatea Harvard, unde face parte din colectivul academic din 1985. Este psihoterapeut cu practica privata si consilier scolar de peste 20 de ani. A scris numeroase articole de specialitate.

  • Fantasticul potential al copiilor
    47.00 LEI

    Felul in care iti cresti copilul din copilarie pana in adolescenta determina succesul acestuia in interactiunea cu oamenii si in a face fata situatiilor de viata. Fiecare parinte isi doreste copii increzatori, sensibili, rabdatori si sanatosi din punct de vedere moral. Dar fiintele umane nu se nasc cu aceste calitati; parintii si ingrijitorii sunt responsabili in a-i invata pe copii despre ele.

    Dr. Stanley Greenspan, o autoritate in domeniul clinic al dezvoltarii nou-nascutului si copilului mic, precum si profesor de clinica psihiatrica si pediatrica, descrie fiecare dintre cele 10 trasaturi esentiale de care copiii au nevoie si ii sfatuieste pe parinti cum sa le insufle copiilor lor. Afirmatiile sale sunt sustinute de 30 de ani de experienta practica. 

  • Misiunea interioara a barbatului
    49.00 LEI

    Ghidul practic ce te va ajuta sa-ti infrunti partea intunecata, sa pui capat autosabotarii si sa-ti descoperi libertatea.

    Barbatii se confrunta cu stres, presiune, durere si lipsa de directie in cariera, si ajung sa apeleze la mecanisme de supravietuire precum, pornografia, drogurile sau alcoolul. Dar ce fac toate acestea? Hranesc nesiguranta, indoiala si anxietatea, adaugand in acelasi timp mai mult stres si confuzie.

    Misiunea interioara a Barbatului vizeaza provocarile unice cu care se confrunta atat de des barbatii care au rani psihologice si emotionale, oferindu-le in acelasi timp instrumentele necesare pentru a se vindeca si a se intoarce spre societate intr-un mod care sa-i ajute sa-si manifeste puterea personala si sa-si aduca propria contributie in a crea o viata plina de sens si o lume mai buna, atat pentru ei, cat si pentru cei din jurul lor.

  • Trauma si corpul. O abordare senzoriomotorie a psihoterapiei
    75.00 LEI

    Inteligenta corpului este in mare masura o resursa neexploatata in psihoterapie, dar povestea spusa de „naratiunea somatica” – gest, postura, prozodie, expresii faciale, privirea ochilor si miscare – este, fara indoiala, mai semnificativa decat povestea spusa de cuvinte. Limbajul corpului comunica semnificatii implicite si dezvaluie mostenirea traumei si a dinamicii timpurii.

    Acest volum reprezinta o revizuire detaliata a cercetarii in neurostiinta, trauma, disociere si teoria atasamentului, care indica necesitatea unei abordari integrative minte-corp a traumei. Premisa acestei carti este ca, adaugand interventii orientate asupra corpului in repertoriul lor, terapeutii pot creste profunzimea si eficacitatea procesului clinic. Psihoterapia senzoriomotorie este o abordare care se bazeaza pe intelegerea psihoterapeutica traditionala, dar include corpul ca fiind central in domeniul terapeutic al constientizarii, folosind abilitati de observare, teorii si interventii care nu sunt practicate de obicei in psihoterapia psihodinamica.

    Prin sintetizarea interventiilor de „jos in sus" si de „sus in jos", autorii combina ambele procese pentru a ajuta clientii traumatizati cronic sa gaseasca solutie si sens in viata lor si sa dezvolte un nou sentiment de sine, integrat somatic.

     

  • Povestea filosofiei. Vietile si ideile celor mai importanti filosofi occidentali
    68.00 LEI

    Castigator al Premiului Pulitzer pentru non-fictiune in 1968, Will Durant este cunoscut pentru „povestile” sale erudite, prin care reuseste o inegalabila munca de popularizare a filosofiei si istoriei. Povestea filosofiei este o descriere concisa si remarcabila a vietilor si ideilor unor mari filosofi – Platon, Aristotel, Bacon, Spinoza, Voltaire, Kant, Schopenhauer, Spencer, Nietzsche, Bergson, Croce, Russell, Santayana, James si Dewey. Aceasta carte este una dintre cele mai reusite introduceri in filosofie care exista, fiind un instrument de nelipsit pentru oricine care vrea sa se familiarizeze cu istoria si dezvoltarea ideilor filosofice in Occident.

  • Yi Jing. Cartea schimbărilor
    58.50 LEI

    Din punct de vedere istoric, Yi Jing este, fara indoiala, una dintre cele mai importante scripturi. Conform traditiei chineze, este lucrarea de baza pentru cultura chineza in ansamblu. Filosofia sa straveche formeaza baza pe care s-au intemeiat concepte centrale precum Dao , Yin si Yang, Tai Chi si qi. Un ghid pentru o viata etica, un manual pentru conducatori si un oracol al viitorului personal si al viitorului statului, Cartea schimbarilor a fost adesea numita „Biblia Orientului” si se crede ca are cel putin 3000 de ani. În intreaga lume chiar si astazi numerosi oameni din toate categoriile sociale consulta acest tratat ca pe un oracol si/sau il studiaza ca pe o carte de intelepciune.

    Tema centrala a textului este schimbarea si modul in care aceasta forta fundamentala influenteaza toate aspectele vietii - de la afaceri si politica pana la relatiile personale, si se bazeaza pe comentariile confucianiste antice care subliniaza aplicarea intelepciunii practice in viata de zi cu zi.

  • Terapia sistemelor familiale interne
    68.00 LEI

    Modelul sistemelor familiale interne (SFI) spune ca fiecare dintre noi cuprinde o „familie interna” de parti distincte. Aceste personalitati reprezinta parti ranite si emotii dureroase, cum ar fi furia si rusinea, si parti care incearca controleze si sa ne protejeze de durerea partilor ranite. SFI ne ghideaza spre a fi curiosi cu privire la motivatiile si interactiunile acestei populatii interioare, fiecare dintre entitati avand propria sa poveste de spus.

    In ultimele doua decenii, SFI a transformat practica psihoterapiei. Folosind o abordare inradacinata in neurostiinta metoda aplica resurse interioare si autocompasiunea pentru vindecarea ranilor emotionale. Terapia sistemelor familiale interne descrie felul in care ecosistemele noastre interioare supravietuiesc unor experiente si cum primesc aceste experiente, modul in care putem naviga in siguranta si cu respect in acest teritoriu, dar si cum putem incerca sa ne indreptam spre vindecare si spre armonie in lumile noastre interioare si exterioare.

  • Cartea lui Ioan Botezătorul. Viața și învățăturile gnostice
    39.00 LEI
    Cine a fost cu adevarat Ioan Botezatorul? A fost cel mai mare dintre sfinti, pescarul de suflete si cel care l-a botezat pe insusi Iisus, fiul lui Dumnezeu – dar daca am putea afla ceva mai mult decat atat despre aceasta figura centrala din crestinism si islam? O parte dintre izvoarele care il mentioneaza ne poarta catre o grupare spirituala care il revendica pe Ioan Botezatorul drept Mesager ceresc: mandeenii.
  • Bebelușul meu înțelege tot
    55.00 LEI
    Bebelusul meu intelege tot este una din cartile care a reprezentat din momentul aparitiei sale o revelatie pentru parinti si a determinat o mica - dar hotarata - revolutie in cresterea copiilor de pretutindeni. Impactul cartii a fost atat de mare tocmai pentru ca i-a ajutat pe parinti sa isi asculte instinctul de a-si iubi neconditionat si nelimitat copiii - fara teama ca tinandu-i in brate si ascultandu-i la randul lor ii vor rasfata. Recunoasterea si preocuparea pentru nevoile si trairile emotionale ale copiilor din primele momente de viata - validarea si intelegerea lor - disponibilitatea adultului si caldura afectiva sunt baza unei relatii flexibile si reciproc empatice - bazata pe atasament sigur - cu copiii nostri.
  • Înțelepciunea șamanilor
    32.00 LEI

    Din generatie in generatie, intelepciunea samanismului toltec s-a transmis prin intermediul povestilor. Se spune ca scopul acestor povestiri este de a cultiva o samanta de cunoastere in mintea ascultatorului, unde in cele din urma poate sa incolteasca si sa infloreasca intr-un mod de viata nou si mai bun.

    In Intelepciunea samanilor, samanul si maestrul povestitor toltec don Jose Ruiz ne impartaseste unele dintre cele mai populare povesti din traditia orala a familiei sale si ofera lectii corespunzatoare care ilustreaza ideile mai mari din fiecare dintre poveste, lectii despre iubire si viata care ne sunt disponibile tuturor. In acest scop, el a inclus exercitii, meditatii si ritualuri samanice pentru a te ajuta sa experimentezi transformarea personala pe care o ofera aceste povesti.

    Samanii au invatat ca adevarul pe care il cauti este in interiorul tau. Lasa aceste povesti, lectii si instrumente sa fie ghidul tau pentru a gasi intelepciunea innascuta care traieste in interior!

  • Stăpânul și emisarul său. Creierul divizat și rolul emisferelor în modelarea culturală și evoluția societății occidentale
    115.00 LEI
    In aceasta opera de amploare, Iain McGilchrist ne prezinta o explorare fascinanta a diferentelor dintre emisfera stanga si cea dreapta a creierului si modul in care aceste diferente au afectat societatea, istoria si cultura. McGilchrist porneste de la cele mai cercetari in neurostiinta si psihologie pentru a dezvalui ca diferenta este una profunda: emisfera stanga este orientata spre detalii, ordine, rațiune in timp ce cea dreapta are o mai mare inclinatie catre experienta, flexibilitate si generozitate. McGilchrist ne conduce intr-o calatorie prin istoria culturii occidentale, ilustrand tensiunea dintre aceste doua lumi, asa cum este revelata in gandirea si credinta ganditorilor si artistilor de la Eschil la Magritte.
  • Cheia nemuririi. Istoria secretă a religiei fără nume
    83.00 LEI

    New York Times Bestseller

    Au folosit grecii antici substante psihedelice pentru a-L gasi pe Dumnezeu? Si au mostenit primii crestini aceeasi traditie secreta? A existat o cunoastere profunda a plantelor, ierburilor si ciupercilor vizionare, transmisa de la o generatie la alta, inca din Epoca de Piatra?

    Cu o sete nestavilita de dovezi, Brian C. Muraresku il poarta pe cititor intr-o vanatoare pasionanta care a durat doisprezece ani. Apeleaza la ajutorul arheologilor guvernamentali ai Greciei pentru a explora siturile adapostind posibile raspunsuri. Obtine acces la colectiile ascunse ale Muzeului Luvru pentru a arata continuitatea de la vinul pagan la cel crestin. Desluseste greaca veche a Noului Testament impreuna cu un preot catolic. Coboara in catacombele de sub strazile Romei pentru a descifra simbolurile pierdute ale celor mai vechi monumente crestine. Patrunde in arhivele secrete ale Vaticanului pentru a scoate la iveala manuscrise niciodata traduse in limba engleza. Si, cu ajutorul chimistilor arheologi de la Universitatea din Pennsylvania si de la Institutul Tehnologic din Massachusetts, dezvaluie primele date stiintifice privind utilizarea rituala a psihedelicelor in Antichitatea clasica.

  • Tratat despre toleranță
    46.00 LEI
    Scrisa in secolul al XVIII-lea, Tratat despre toleranta este o lucrare in care celebrul filosof si scriitor, Voltaire abordeaza tema fundamentala a tolerantei religioase si a libertatii de constiinta. Argumentand ca toti oamenii ar trebui sa aiba dreptul sa-si practice propria religie si sa-si exprime liber convingerile religioase, fara teama de persecutii sau discriminare din partea statului sau a institutiilor religioase, Voltaire a criticat vehement practicile de persecutie religioasa si intoleranta care erau raspandite in societatea acelor timpuri si a pledat pentru o mai mare intelegere si respect reciproc intre diferitele confesiuni religioase.
  • Coranul
    67.00 LEI
    Coranul, considerat de musulmani a fi Cuvantul lui Dumnezeu, a fost revelat profetului Mahomed acum 1400 de ani. Este autoritatea suprema in Islam si sursa vie a intregii invataturi islamice; este un text sacru si o carte de indrumare care stabileste crezul, ritualurile, etica si legile religiei islamice.
  • Rataciti in labirint
    52.00 LEI
    Epuizat din stoc
    Rataciti in Labirint este o carte vie si provocatoare, bogata in informatii clinice si studii de caz, care ne arata ca miturile nu sunt doar povesti invechite, ci teme semnificative ale vietii umane. Ele ne ofera cai de acces catre transcendenta si modele de viata, dezvaluind tipare psihice care pot fi intelese si folosite in procesul de vindecare.
  • Cartea intelepciunii
    47.00 LEI
    Este o lucrare complexa de filosofie si mistica islamica, care exploreaza ideea de unitate divina si relatia dintre Dumnezeu si creatie. Autorul argumenteaza ca tot ceea ce exista in lume este o manifestare a naturii divine si ca fiecare fiinta umana are potentialul de a ajunge la cunoasterea lui Dumnezeu prin introspectie si contemplare. Aceasta carte este considerata una dintre cele mai importante lucrari ale lui Ibn Arabi si a avut o influenta puternica asupra ganditorilor musulmani de-a lungul secolelor.
  • Peștișorul negru. Basme, povestiri și legende persane
    46.00 LEI
    Publicata pentru prima data in 1968, Pestisorul negru este o poveste pentru copii, scrisa de scriitorul iranian Samad Behrangi (1939-1968) care a fost tradusa in multe limbi si a fost inteleasa ca o alegorie a opresiunii sociale si politice sub regimul sahului din Iran. Acest volum este colectie de basme si legende populare despre curaj si aventura in care Behranghi lasa animalele sa-si exprime gandurile critice prin metafore culturale, expresii copilaresti si conceptualizare. Pestisorul negru poate fi mic, dar are intrebari mari si hotarare in a gasi raspunsuri la ele. El nu a ascultat sfaturile mamei sale si ale vecinilor sa se tina de parau, ci a iesit sa exploreze lumea. Intalneste minuni si aventuri, pericole si frumusete si face tot drumul pana la mare ca sa isi gaseasca raspunsurile. Chiar daca nu supravietuieste pentru a-si spune propria poveste, iata ca ea este spusa unei alte generatii, iar inspiratia ei este transmisa mai departe.
  • Evanghelii gnostice
    57.00 LEI
    Scrierile descoperite in Egipt - la Nag Hammadi - sunt texte inedite care ne ofera o imagine a multitudinii de interpretari pe care mintile oamenilor din primele secole crestine le-au exprimat in urma contactului revelatoriu cu miracolul invataturii lui Iisus Hristos. Aparent simple si usor de inteles de catre oricine - cuvintele din Evanghelii isi pastreaza si azi - dupa doua milenii - atat valoarea spirituala nepretuita - cat si taina adesea greu de deslusit.
  • Cunoașterea sacră
    48.00 LEI
    ,,Cunoasterea Sacra” este prima relatare bine documentata despre efectul psihedelicelor asupra proceselor biologice, a constiintei umane si a experientelor religioase revelatoare. Bazandu-se pe aproape trei decenii de cercetari juridice cu voluntari, William A. Richards sustine ca, daca sunt folosite in mod responsabil si legal, psihedelicele au potentialul de a alina suferinta si de a afecta constructiv calitatea vietii umane.
  • Fiicele adulte ale mamelor narcisiste
    43.00 LEI
    Cresterea cu un parinte narcisist lasa cicatrici emotionale adanc inradacinate care afecteaza stima de sine si relatiile cu ceilalti. O carte utila, nu doar pentru fiicele cu mame narcisiste, ci pentru toate mamele si fiicele. Fie narcisism sau nu, aceasta lucrare arata greselile pe care mamele le pot face, chiar daca se afla la capatul inferior al spectrului narcisic si descrie greseli care sunt usor de trecut cu vederea, dar care pot face mari daune copiilor - in special fiicelor. Stephanie Kriesberg ne arata cum se pot stabili limite si cum se vindeca, dar in acelasi timp se poate dezvolta intelegerea pentru mama, o intelegerere care nu inseamna acceptare!
  • Drama copilului interior
    34.00 LEI
    De ce multi dintre cei mai de succes oameni sunt afectati de sentimente de gol si alienare? In acest volum bestseller, Alice Miller examineaza consecintele traumelor copilariei si efectele pe termen lung ale furiei si durerii reprimate. Prea multi dintre noi au trebuit sa invete in copilarie sa ne ascundem cu pricepere propriile sentimente, nevoi si amintiri pentru a satisface asteptarile parintilor nostri si a castiga „dragostea” lor. Drama copilului interior ne ajuta sa ne recastigam viata descoperind propriile noastre nevoi cruciale si propriul nostru adevar.
  • Calea regală și cele 33 de trepte ale desăvârșirii
    54.00 LEI
    Ca o veritabila contributie teologica privind procesul initiatic, aceasta aparitie editoriala, demna de intreaga noastra atentie, prefigureaza convingator Calea regala si dezvolta acele rationamente care-l vor anima pe aspirant intru desavarsirea sa spirituala si edificarea Templului ideal al umanitatii. Lucrarea cuprinde 33 de subcapitole care, asemenea vertebrelor ce alcatuiesc o impresionanta coloana aspirand catre inaltul Cerului, sugereaza treptele elevarii autentice si o bine-venita atitudine traditionala, in deplin acord cu ordinea universala. In afara acestei randuieli, ne spune autorul, nu poate exista nimic viabil; pe cale de consecinta, orice inovatie neconforma pe care omul o va introduce in mod voluntar in edificarea mundanului nu poate fi decat o palida si, de altfel, luciferica versiune, in raport cu ordinea divina atotstapanitoare.
Filter by
Cumpără acum de la

Categorie

Preț

Editura