Cărți

Grilă Listă
Setați descendent

Articolele 1-30 din 311

Cumpără acum de la
  • In orchestra de la Auschwitz. Secretul mamei mele
    Preț special 35.99 LEI Preț standard 48.00 LEI
    Organizată pe două planuri, cartea lui Jean-Jacques Felstein „În orchestra de la Auschwitz. Secretul mamei mele” ne permite să simțim frământarea pe care autorul a trăit-o de-a lungul întregii sale vieți: căutarea adevărului și înțelegerea tăcerii mamei lui. Unul dintre planuri, plasat în zilele noastre, ne poartă pașii prin Europa, America, Israel în căutarea unor supraviețuitoare ale lagărelor de exterminarea naziste. Dincolo de vizitarea acestor locuri geografice, facem cunoștință cu membre ale orchestrei de la Auschwitz care au trăit boli și umilințe greu de înțeles astăzi. În celălalt plan, aflăm povestea Elsei Miller, mama autorului, membră și ea a orchestrei de la Auschwitz. Povestea aceasta se vrea a fi o eliberare. Autorul încearcă, prin așternerea pe hârtie a acestor rânduri, să o elibereze pe mama lui, dar și pe el însuși de durerea care a stat ascunsă ani întregi în familia lor. După eliberare, Elsa a păstrat tăcerea asupra anilor petrecuți la Auschwitz, iar fiul ei a ajuns să-și cunoască cu adevărat mama numai după ce a trecut mult timp de la moartea ei. Jean-Jacques Felstein reconstruiește viața mamei lui mergând pe urmele ei și încercând să găsească răspunsuri la întrebările care i-au marcat copilăria și tinerețea. După toată această căutare, el ajunge într-un final să spună: „În ceea ce acum pot numi încercarea mea de a te găsi, știu foarte bine că nu aș fi putut face altfel decât a-mi imagina viața ta în acel loc. Ți-am călcat acolo pe urme și am scris totul prin ochii tăi, ca să pot scăpa și eu de Birkenau. Și, într-un final, am înțeles că acest lucru se putea face, că era util și chiar vital pentru mine. ”
  • Mituri si legende ale Greciei antice. Eroii
    Preț special 28.50 LEI Preț standard 38.00 LEI
    În mitologia greacă şi romană eroii sunt personaje dotate cu calităţi deosebite. Li se atribuie o mare putere, un curaj deosebit şi isprăvi excepţionale, uneori ieşite din comun. Faptele lor de bravură îi situează adesea deasupra muritorilor de rând, căci, de cele mai multe ori, ei sunt rodul unirii dintre un muritor sau o muritoare cu un zeu sau o zeiţă - această ascendenţă divină explicând superioritatea lor şi faptele măreţe pe care le săvârşesc. Eroi precum Herakles, Teseu, Perseu, Bellerofon, Castor şi Pollux, Ahile, Iason, Enea întruchipează virtuţile cele mai de seamă ale societăţii antice şi exercită o mare influenţă asupra oamenilor şi evenimentelor. După moarte, ei sunt veneraţi şi un cult propriu le este dedicat pentru a li se comemora amintirea, căci, potrivit credinţei vechilor greci, eroii îi aud pe oameni din mormântul lor şi le pot veni în ajutor.
  • Mituri si legende ale Greciei antice. Zeii
    Preț special 28.50 LEI Preț standard 38.00 LEI
    Miturile şi legendele culturii greco-romane, relatând faptele celor doisprezece zei olimpieni – atotputernicul Zeus, stăpânul fulgerelor şi al tunetelor, Poseidon, Hades, Apollo, Hermes, Hefaistos, Dionysos, Hera, Atena, Demeter, Afrodita şi Hestia – nu aparţin exclusiv fanteziei. Aceste figuri nemuritoare au o certă valoare simbolică şi o funcţie proprie, caracteristică unei anumite colectivităţi umane, căreia îi evidenţiază fragilitatea în raport cu forţele înspăimântătoare ale naturii. Mitologia greacă a făcut din toate timpurile obiectul unei „reinventări”, transpuse în versuri de aezi, căci mitul este viu atâta vreme cât este transmis pe cale orală, sau al unor „rescrieri” personale din partea autorilor, fie ei greci, romani sau bizantini, din epoca Renaşterii sau chiar actuali. Ea fascinează şi astăzi şi poate fi considerată, la fel ca alte mitologii – egiptene, nordice, precolumbiene etc. – o bază deosebit de importantă pentru lărgirea orizontului intelectual universal, constituind de-a lungul veacurilor un bogat izvor de inspiraţie pentru scriitori şi pentru toate domeniile artei.
  • Ursuletul si vulpita salveaza padurea din Carpati
    Preț special 20.24 LEI Preț standard 27.00 LEI
    Ursuletul si Vulpita sunt foarte ingrijorati. Raul involburat dintr-o padure din muntii Carpati a secat de la o zi la alta. Unde a disparut toata apa? Cei doi prieteni pornesc intr-o cautare aventuroasa. Oare vor putea salva padurea?
  • Doamna Harris cucereste Moscova
    Preț special 31.50 LEI Preț standard 42.00 LEI
    Continuarea bestsellerului Doamna Harris cucereste Parisul Doamna Harris, cum stim, e o menajera umblata prin lume, care pune ordine in lucrurile si vietile clientilor ei. A fost si la Paris, si la New York, iar acum, dupa ce castiga o excursie pentru doua persoane, ea si prietena sa Violet Butterfield, urmeaza sa plece la Moscova, chiar in spatele Cortinei de Fier! Doamnei Harris vacanta aceasta ii vine manusa, caci, cum o stim bagacioasa, la Moscova ar cam vrea sa reaprinda pasiunea clientului ei pentru o rusoaica, o veche iubire a acestuia.
  • Asumarea crucii
    Preț special 21.00 LEI Preț standard 28.00 LEI
    Rugaciunea este ceea ce-i permite omului sa-I faca pe Hristos sa traiasca in el, intr-o necunoastere tainica. Un parinte spiritual contemporan, se temea sa spuna ca daca omul respira prin plamani oxigenul pentru o face sa-i bata inima, omul duhovnicesc se foloseste de suflet, organul respiratiei sale spirituale, ca de un plaman, pentru a respira Duhul Sfant. Aici avem doua angoase: una este frica de o pierde ce stia si in acelasi timp ceea ce stie ca nu mai este el, cealalta este frica egala de a pasi dincolo de bariera necunoasteri de sine catre revelatia adevaratului sau ipostas, in care s-a recunoscut, intr-o necunoastere absoluta.
  • Școala de la Frankfurt în fața istoriei
    Preț special 51.00 LEI Preț standard 68.00 LEI
    Scoala de la Frankfurt se studiaza in universitatile si institutele de stiinte sociale de referinta de pe glob. Scrierile semnate de Horkheimer, Adorno, Marcuse, Fromm, Pollock, Benjamin, Neumann, Habermas au explorat lumea intr-o maniera proprie si profunda si au elaborat concepte si teoreme noi, ce nu pot fi ocolite de cel care doreste cunoastere. Pariul fundamental al Scolii - libertatea inalienabila si drepturile imprescriptibile ale fiintei umane sunt conditie sine qua non a unei vieti demne de om - i-a intretinut vigoarea. Critica, inclusiv fata de sine, a alimentat creativitatea si vigoarea unei scoli care implineste un secol de la formare. Parcurgerea scrierilor Scolii de la Frankfurt este un bun indicator al gradului de rafinare a interogatiilor dintr-o cultura...
  • Cioran sau ispita nazismului
    Preț special 29.25 LEI Preț standard 39.00 LEI
    Cu toata admiratia pe care o au cititorii din Romania si din Franta pentru opera lui Cioran, scrierile sale de extrema dreapta, ba chiar favorabile Germaniei naziste, din anii '30, raman un motiv de stupefactie. Julien Santa Cruz analizeaza peste o suta de articole si cateva dintre lucrarile de tinerete ale filosofului pentru a intelege acest moment exaltat si isteric din biografia sa. Orientarea fascizanta a tanarului Cioran nu poate fi explicata doar printr-o lipsa de maturitate si prin circumstantele in care se afla, ci tine de gustul sau pronuntat pentru lipsa de masura si de o paradigma de gandire ostila democratiei. Nu este vorba de o adevarata adeziune ideologica la tezele hitleriste, ci mai degraba de un raspuns prin violenta verbului la sentimentul golului, la chinurile identitare si metafizice care-l asaltau pe Cioran in acea perioada. Julien Santa Cruz, profesor de istorie, identifica in lucrarea de fata originea si cheia faimosului nihilism cioranian. Astfel se intelege mai bine profunzimea scepticismului filosofului si alegerea etica a renuntarii ulterioare la orice forma de angajament fata de o idee, de orice natura ar fi aceasta.
  • Horoscop 2024. Ghidul tau astral complet
    Preț special 26.25 LEI Preț standard 35.00 LEI
    Acest almanah practic constituie o sursa de incredere pentru analiza detaliata a celor 12 zodii si previziunile astrologice. Indiferent de nivelul cunostintelor pe care le aveti in domeniu, informatiile din aceasta carte va ajuta, pe dumneavoastra si pe cei dragi, sa gasiti raspunsuri la temele care va preocupa - dragoste, bani si multe altele. De la o posibila casatorie la un eventual imprumut, Horoscopul anului 2024 va ofera sansa de a explora fascinantele oportunitati care vi se deschid in viitor.
  • Secretele comunicarii nonverbale
    Preț special 35.99 LEI Preț standard 48.00 LEI
    Epuizat din stoc
    In privinta comportamentului uman, exista doua tipuri de semne, verbale si nonverbale. Cu totii am fost invatati sa le cautam si sa le identificam doar pe cele verbale. Insa, invatand sa citim semnalele nonverbale, putem capata o perspectiva mult mai profunda asupra lumii din jur.
  • Curiozitati ale istoriei
    Preț special 28.50 LEI Preț standard 38.00 LEI
    Istoria privita altfel poate fi la fel de interesanta si edificatoare ca si un curs clasic de istorie antica sau moderna. Pe langa relatarea evenimentelor, a aspectelor economice, sociale si culturale care reconstituie evolutia societatii umane, exista si date de culise care va ofera raspunsuri la intrebari pe care poate ca nici nu vi le-ati pus vreodata. Stiati, de exemplu, ca primul tratat de pace a fost incheiat in Egiptul antic? Ca cel mai scurt razboi din istorie a durat doar… 38 de minute? Ca tenisul de camp a fost inventat de niste calugari? Sau ca leul romanesc a intrat de doua ori in Cartea Recordurilor? De la curiozitati istorice, mistere, legende, coincidete bizare sau intamplari neobisnuite, cartea de fata este o colectie de informatii surprinzatoare, care acopera o gama larga de interes.
  • Dictionar roman-englez, englez-roman
    Preț special 36.75 LEI Preț standard 49.00 LEI
    Editie revizuita. Cele doua dictionare sunt lucrari actuale, explicite, elaborate dupa cele mai recente surse lingvistice. Ele sunt alcatuite pe familii de cuvinte, ceea ce le da concizie si il pun pe cititor la curent cu termenii uzuali intrebuintati in prezent. cele peste 60.000 de cuvinte sunt instrumente necesare celeor ce studiaza limba engleza, precum si traducatorilor.
  • Aventurieri, escroci si pretendenti la tron
    Preț special 28.50 LEI Preț standard 38.00 LEI
    Întrebarea legitimă ce apare după ce parcurgi paginile acestei lucrări este foarte simplă – De ce este istoria atât de plină de curiozități, întâmplări și evenimente pe care uneori nu le poți cuprinde cu ușurință? De asemenea, ne putem întreba și ce rol au sau au avut personajele menționate în istorie?
  • Alfabetul povestirilor cu talc
    Preț special 24.00 LEI Preț standard 32.00 LEI
    Citind aceste povestiri veti afla o multime de intamplari extraordinare din minunatul univers al micilor necuvantatoare, pe care trebuie sa le ocrotiti.
  • 203 rețete de hrană vie
    Preț special 18.75 LEI Preț standard 25.00 LEI
    "Hrana vie" constituie o solutie aproape miraculoasa pentru o serie intreaga de afectiuni, inclusiv pentru boli considerate uneori incurabile. In acelasi timp, este un mijloc extrem de eficient de intretinere a unei stari optime de sanatate si a unui tonus vital de invidiat. Urmarind un scop practic, autorii va propun in aceasta veritabila carte de bucate 203 retete de preparate gatite fara foc si 46 de retete de sucuri proaspete, concepute potrivit celor mai moderne teorii nutritioniste. Efectele spectaculoase ale acestui mod de alimentatie sunt imediate, iar cei care vor sa-i incerce forta benefica au la indemana toate indicatiile necesare, prezentate riguros si detaliat. Vor avea placuta surpriza sa descopere ca bucataria fara foc poate aduce, pe langa o sanatate mult ravnita de fiecare, si satisfactiile gastronomice care ne fac viata cu mult mai placuta.
  • 202 rețete de salate
    Preț special 18.75 LEI Preț standard 25.00 LEI
    De ce 202? De ce salate? Sunt întrebari cărora Mihai Bășoiu le răspunde dintru început. Celui dintâi, printr-un frumos recurs la istorie - și pentru Kogălniceanu și Negruzzi, odinioară, un număr de 200 de rețete era optim pentru un rețetar complet, iar celei de-a doua... Chiar, ce-ar fi să aflați fiecare dintre voi răspunsul atât în paginile acestea, cât și în practica voastră cotidiană? Ar fi culmea ca astăzi, când toată media este plina de îndemnuri la un stil de viață sănătos din care salata este nelipsită, să te întrebi "de ce salate". Pentru că sunt bune, sănătoase, lesne de preparat, la îndemâna și a celor cu buzunarele mai goale, și a prietenilor Fortunei. Și nu în ultimul rând, doamnelor și domnișoarelor, dacă veți știi să respectați sfaturile prietenești ale lui maitre Bășoiu, vă asigur că veți putea mânca exact atâtea salate câte veți pofti fără ca ultima pereche de blugi supra-mulati să zacă uitată în dulap pe motiv de "colăcei".
  • 151 rețete de post
    Preț special 18.75 LEI Preț standard 25.00 LEI

    Cu un cuvânt de învățătură despre post de preot dr. Valentin Fotescu

    Postul reprezintă unul dintre cele mai binefăcătoare mijloace de păstrare a sănătății și a limpezimii gândirii, ajutând organismul să elimine toxinele acumulte printr-o alimentație neatentă și îngăduindu-i sufletului să se apropie, după râvna fiecăruia, de curățenia spirituală. Zilele și perioade de post de peste an sunt numeroase și de multe ori alimentația devine monotonă, din „lipsă de inspirație”.

    Mihai Bășoiu, maestru în arta gastronomiei, a ales cu grijă cele 151 rețete de gustări, salate, supe, ciorbe, mâncăruri de post și dulciuri. Majoritatea rețetelor vor fi pe placul celor care preferă să mănânce sănătos și gustos, dedicându-și o mică parte din timp preparării mâncării zilnice. Fiecare rețetă are micul ei secret, de multe ori păstrat prin tradiție și constând în adăugarea celui mai potrivit ingredient sau, dimpotrivă, din evitarea adăugării unor mirodenii folosite cu prea multă dezinvoltură în bucătărie. Bucatele de post pot avea personalitatea și savoarea lor, conținând totodata ingrediente cunoscute din cele mai vechi timpuri pentru virtuțile lor de aliment-medicament.

    Cartea conține și un capitol dedicat preparatelor din pește, îngăduite în zilele cu dezlegare din post, iar autorul a inclus și câteva rețete inedite, rămase de la bucătari celebri ai Romei antice.

  • Vaduva rosie
    Preț special 35.99 LEI Preț standard 48.00 LEI
    Vaduva rosie este, cu siguranta, un thriller de spionaj inteligent si fascinant. Un roman despre loialitate si despre sacrificiile facute pentru a-i salva pe cei pe care ii iubesti. De la prima pana la ultima pagina, povestea e plina de tensiune si realism. Tensiune, pentru ca personajele ies din tiparul obisnuit. Intre cele doua personaje principale - ambele femei - se leaga o prietenie, dar si o competitie. Un joc de-a soarecele si pisica, in care surprizele curg lant. Realism, pentru ca Alma Katsu stie sa scrie. Ca fost angajat al serviciilor de intelligence din Statele Unite, timp de peste 30 de ani, ea stie exact ce inseamna dramatismul situatiilor incordate, necunoscutul, minciuna, tradarile si cursa contracronometru pentru aflarea adevarului. Si nu doar ca stie lucrurile acestea, ci le si asterne bine pe hartie.
  • Mica somnoroasă. Călătoriile din vis
    Preț special 24.75 LEI Preț standard 33.00 LEI

    Ilustrații de Charlotte Cooke

    Cuibărește-te în pat cu aventurile Micuței somnoroase! Ai vrea și tu să înoți cu sirenele în adâncul mărilor, să te cațări pe acadele în tărâmul dulciurilor și să descoperi comori îngropate în nisip?

  • Doamna Harris cucereste Parisul
    Preț special 31.50 LEI Preț standard 42.00 LEI

    Doamna Harris e o menajera londoneza trecuta bine de prima tinerete, cu un umor si o energie molipsitoare, care ajunge sa traiasca aventura vietii ei exact cand nimeni nu s-ar mai fi asteptat.

    Descopera din intamplare o superba rochie Dior in sifonierul uneia dintre clientele sale din lumea buna si din acel moment are o singura dorinta: sa-si cumpere si ea o minunatie ca aceea.

    Dupa trei ani de sacrificii, pleaca in cele din urma la Paris pentru a-si implini visul. Acolo are tot felul de peripetii nostime si escapade extravagante, isi face o multime de prieteni si face pe toata lumea fericita in jurul ei, ca o zana buna.

    Lectia de viata pe care o desprindem din aceasta poveste „ca-n povesti” este ca iti poti implini cu siguranta visul cel mai drag atunci cand ii ajuti pe altii sa si le implineasca si ei pe ale lor; si cand imprastii dragoste si bunatate in jur, depasesti toate dificultatile.

  • Strategii pentru propria securitate
    Preț special 36.75 LEI Preț standard 49.00 LEI

    DESCOPERITI-VA REZISTENTA SI PUTEREA IN FATA FRICII. FORTA VOASTRA SUPREMA SE AFLA IN MINTE SI IN VOINTA.

  • Fii exceptional
    Preț special 48.75 LEI Preț standard 65.00 LEI

    Joe Navarro a lucrat douazeci si cinci de ani in FBI ca agent special. Sarcina lui: sa vanture lumea in cautarea spionilor si a celor mai periculosi criminali. A salvat din ghearele unor rapitori sau ale unor psihopati victime nevinovate, trebuind sa ia, practic instantaneu, deciziile corecte pentru a asigura succesul misiunilor si viata camarazilor sai. A studiat, printre putinii specialisti in comunicare, limbajul corporal si a descoperit care sunt cele cinci principii care fac din oricine un lider si un om exceptional: (1) sa fii propriul tau lider, (2) sa observi esentialul, (3) sa comunici ce este important, (4) sa actionezi la timp si eficient, (5) sa-ti asiguri confortul psihologic. Cinci trasaturi esentiale ale unui om exceptional, prezentate intr-o carte care se bazeaza pe fapte reale, scrisa de un extraordinar autor si speaker motivational. Daca ai parcurs acest text, esti deja la inceputul unei lecturi care te va transforma intr-o persoana exceptionala.

    „Aceasta inteligenta foaie de parcurs elaborata in vederea dezvoltarii personale va fi o sursa de inspiratie pentru cei care reactioneaza la disciplina, grija si afectiune.“
    - Publishers Weekly

  • Jurnal de front. Din jurnalul unui medic în Razboiul de Intregire, 1916-1919
    Preț special 28.50 LEI Preț standard 38.00 LEI

    „Razboi!” Cuvant magic pentru unii: cuceriri, desfatari, dar mizerie pentru cei ce l-au facut cu adevarat, cu tot cortegiul lui de nenorociri. Luptand in „Centrul Studentesc” pentru intrarea in actiune, ne dam seama ca neutralitatea distrugea in noi orice sentiment de demnitate, fiindca atunci cand popoare intregi isi trimisesera soldatii sa lupte contra armatelor teutone si sa-si dea viata pentru patria lor, politicienii nostri se targuiau pentru cuceriri teritoriale. In asteptare, Ministerul Finantelor isi umplea tezaurul cu aur prin taxa de export, cu care mosierii vindeau vagonul de grau pentru englezi, la pretul de 500 lei aur. 


    Viata lui Corneliu Gancevici a fost efervescenta si a lasat urme adanci in domeniul medical, pe care nu l-a parasit niciodata. In anumite perioade ale vietii, indiferent de opiniile politice, si-a facut datoria ca militar fata de tara si, in egala masura, nu si-a abandonat convingerile militante. Memorialistica sa din Razboiul de Intregire scrisa, totusi, la inceputul anilor `60, prezinta realitatea dura a razboiului, tusata si mai intunecat de convingerile revolutionare intime. Oameni corecti si oameni incorecti, eroi si sacrificii, escroci si combinatii veroase, toate au existat si s-au perpetuat. Prin ochii medicului, toate capata o alta dimensiune, in care finalul nu poate fi decat o societate egalitara. Visul i s-a implinit, desi nu stim daca realitatea postbelica a celui de-Al Doilea Razboi Mondial i-a implinit asteptarile. Oricum, la 25 de ani orice om are asteptari si este inclinat spre actiuni revolutionare. Poate tocmai de aceea amintirile sale de razboi, pline de oameni, fapte si intamplari, sunt atat de critice, dar extrem de incitante.

  • Miss Dior. O poveste despre curaj si moda din vremea razboiului
    Preț special 56.25 LEI Preț standard 75.00 LEI

    Cartea aceasta nu este o poveste banala despre parfumul Miss Dior. Nu este nici macar o relatare despre cum a aparut Miss Dior pe piata. Ea este mai mult decat atat. Ea inseamna cunoastere, sensibilitate, pasiune. Ea prezinta viata complexa si fascinanta a Catherinei Dior, sora marelui creator de moda Christian Dior si cea care a inspirat crearea celebrului parfum si – de ce nu? – a celebrei rochii Miss Dior. 

    Catherine Dior a fost una din eroinele Rezistentei Franceze din cel de-al Doilea Razboi Mondial. A iubit Franta, a fost o sustinatoare a lui de Gaulle si a stiut ca, pentru libertatea lui, un om trebuie sa lupte. Iar ea a luptat. Cu armele ei. Si pentru asta a suportat consecintele torturilor in celulele Gestapo-ului, a fost deportata in mai multe lagare de concentrare din Germania, a purtat cu ea, de-a lungul vietii, dureri teribile la solduri, spate si picioare (pricinuite de lunile de munca fortata si de marsul mortii), a suferit de artrita cronica si reumatism. Iar meritele ei au fost recompensate cu nenumarate decoratii si medalii, primite din partea guvernelor francez, englez si polonez. 

    Dupa razboi, viata ei s-a impartit intre iubire si responsabilitate. Intre iubirea pentru oameni si flori si responsabilitatea fata de mostenirea lasata de fratele ei, Christian, lumii intregi. Catherine a trait discret, demn, fara sa epateze si fara sa ceara nimic. A vrut doar sa arate lumii ca o viata demna poate fi traita in liniste, discretie si iubire.

  • Doamna Harris cucereste New Yorkul
    Preț special 31.50 LEI Preț standard 42.00 LEI

    Atunci cand doamna Harris, nostima menajera londoneza cu care am facut cunostinta deja in Doamna Harris cucereste Parisul, isi pune ceva in minte, e aproape imposibil sa nu se  implineasca.

    Acum, impreuna cu buna sa prietena, doamna Harris porneste intr-o noua aventura, una plina de situatii ilare si de neprevazut, de aceasta data la New York. Nu pentru a-si mai cumpara vreo rochie extravaganta, ci in scopul nobil de a-l gasi pe tatal lui Henry, un copil orfan, abuzat de familia in grija careia fusese lasat, si pentru a-i oferi acestuia o viata frumoasa, lipsita de privatiuni. 

    Cum se descurca ea in imensitatea metropolei americane, total diferita de Londra, daca reuseste sau nu sa dea de urmele tatalui lui Henry, ce trasnai mai face in peripetiile ei si de ce surprize are parte, veti afla citind acest roman amuzant, spumos, deconectant, care ne va ajuta sa ne detasam de stresul vietii cotidiene. 

  • Psihologia fricii
    Preț special 31.50 LEI Preț standard 42.00 LEI
    Epuizat din stoc

    Cum poti capata curajul de a-ti depasi propria frica? Iata intrebarea la care lucrarea de fata ofera un raspuns amplu, complet si bine argumentat. Frica, incercata de fiecare dintre noi in anumite momente din viata, acest mecanism arhaic de alerta si protectie, nu mai are acum niciun secret.
    Diversele tipuri de temeri, fobii, angoase, tulburari de panica si multe altele sunt prezentate clar si in mod accesibil de acest autorul cu o mare experienta in domeniu. De la factorii declansatori pana la modalitatile de control al acestei emotii universale, toate aspectele importante sunt trecute in revista de Christohpe Andre. In plus, toate informatiile sunt sustinute de exemple si relatari din bogata lui experienta in domeniu.
    O carte vitala pentru oricine doreste sa se bucure cu adevarat de viata si de emotiile resimtite, in loc sa se lase controlat de ele.
    Christophe Andre este medic psihiatru la spitalul Sainte-Anne din Paris. Toate cartile lui au inregistrat un enorm succes: Vivre heureux; L'Estime de soi, La Force des emotions, Comment gerer les personnalites difficiles (cu Francois Lelord); La peur des autres (cu Patrick Legeron).

  • Micul creator de stele
    Preț special 21.76 LEI Preț standard 29.00 LEI
    Epuizat din stoc

    Tatal lui Finn creeaza si repara stele. Finn si-ar dori sa-l ajute, dar tatalui sau ii place ca lucrurile sa fie facute doar intr-un anumit fel. Iar ideile lui Finn sunt... diferite.

    Dar intr-o seara, cand tatal lui se imbolnaveste, Finn hotaraste sa se implice si sa-i dea o mana de ajutor. Cu praf de stele, tus cu sclipici si imaginatia lui bogata si colorata, el porneste masinaria de facut stele si se pune pe treaba...

    O carte despre creativitatea stralucitoare si indrazneala de a fi diferit, pentru toti micutii cu visuri mari.

  • Limba romana. Teste grila pentru admiterea in invatamantul superior
    Preț special 28.50 LEI Preț standard 38.00 LEI

    Cartea se adreseaza mai multor categorii de persoane preocupate de perfectionarea cunostintelor de limba romana si de optimizarea performantelor in acest domeniu: in primul rand, absolventilor de liceu care sustin proba de concurs la limba romana pentru admiterea in institutii de invatamant superior; apoi, elevilor din invatamantul preuniversitar dornici de performanta si, in special prin a doua parte a lucrarii, tuturor celor care doresc sa stapaneasca mai bine limba romana, in conformitate cu cele mai recente norme in vigoare.

    Lucrarea este formata exclusiv din teste-grila, cu variante de raspuns dintre care una (si numai una) este corecta.

  • Horoscop 2023. Ghidul tau astral complet
    Preț special 26.25 LEI Preț standard 35.00 LEI
    Epuizat din stoc
    Urmariti-va obiectivele si utilizati conjuncturile astrale cele mai favorabile, care va vor ajuta sa va puneti in valoare talentele si sa atrageti norocul in orice actiune pe care o veti intreprinde in anul 2023. Previziunile lui Alice DeVille, expuse detaliat in acest almanah usor de consultat pentru fiecare dintre cele 12 zodii, va ofera sansa sa va atingeti scopurile de natura profesionala, financiara si sentimentala, daca va doriti mai mult succes in cariera, o situatie materiala infloritoare, o vacanta binemeritata sau o noua iubire.
  • Cambridge Preliminary English Test
    Preț special 24.00 LEI Preț standard 32.00 LEI
    Preliminary English Test (PET®) este un examen de nivel intermediar propus de Cambridge persoanelor care invata limba engleza. El atesta ca stapaniti bine bazele limbii si stiti sa o utilizati si sa comunicati in situatiile vietii cotidiene, la locul de munca sau la studii. Se poate desfasura sub forma tiparita sau informatica. Atestand dobandirea nivelului B1, el certifica cele patru competente lingvistice in patru sectiuni: intelegerea unui text scris (Reading), exprimarea in scris (Writing), intelegerea orala (Listening) si exprimarea orala (Speaking). Acest caiet, conceput special pentru pregatirea testului PET, va va permite sa faceti progrese in dezvoltarea acestor competente si sa va familiarizati cu exercitiile prezentate la examen.
Filter by
Cumpără acum de la

Categorie

Preț

Editura