Cărți

Grilă Listă
Setați descendent

Articolele 91-120 din 1060

Cumpără acum de la
  • Universul exotic. Carte de recorduri astronomice
    54.99 LEI
    Care este cea mai mare galaxie vizibilă cu ochiul liber? Dar cea mai mare stea? Cum se numește cea mai strălucitoare stea de pe cer? Cum se poate face o gaură neagră dintr-o pisică? Unde se află cele mai adânci prăpăstii din sistemul nostru solar? Cât ar cântări un telefon mobil pe Soare? În Universul exotic vei afla răspunsul la acestea și la multe, multe alte întrebări, într-o nouă carte doldora de informații, scrisă în stilul plin de haz cu care ne-a obișnuit Adrian Șonka.
  • Spațiul gol
    49.99 LEI
    Conceptul propus de Peter Brook în Spațiul gol a schimbat complet viziunea despre artele spectacolului și a influențat hotărâtor numeroși creatori de teatru. Pasionant, neconvențional și fascinant, acest volum arată cum teatrul sfidează regulile, construiește și spulberă iluzii și oferă amintiri neprețuite publicului său. Prin crearea unui spațiu gol, actorul poate, împreună cu publicul, să găsească rezonanța și legitimitatea cuvintelor. Peter Brook se referă la necesitatea vidului, la absența dezordinii din spațiu, precum și la cea din spirite, pentru a ajunge la această transformare a banalului, care dă naștere actului teatral.
  • Până când m-a cunoscut
    49.99 LEI
    Până când m-a cunoscut de Julian Barnes este o poveste captivantă și complexă despre iubire, posesivitate și obsesie, scrisă remarcabil și cu o perspectivă profundă asupra relațiilor umane.
  • Evoluția minții. O istorie a creierului uman
    59.99 LEI
    Homo sapiens a parcurs un drum foarte lung pentru a ajunge la stadiul actual. Cea mai veche specie umană avea un creier de dimensiunile unui pumn de copil, în timp ce noi avem un creier de patru ori mai mare, înzestrat cu abilități spectaculoase pe care abia începem să le înțelegem. Evoluția minții prezintă istoria de peste șapte milioane de ani a creierului, înglobând cele mai recente descoperiri științifice: rolul memoriei în configurarea experienței viitoare, remodelarea sinapselor cu ajutorul meditației, influența climei asupra diversității lingvistice și rolul depresiei în evoluția omului.
  • Căutătorul
    59.99 LEI
    Detectivul Cal Hooper știa exact ce dorește să facă la pensie: să se retragă într‑un sătuc din Irlanda, unde să se ocupe de renovarea căsuței dărăpănate pe care și‑o cumpărase, să facă drumeții și să uite toate cazurile și necazurile dintr‑o carieră petrecută în poliție.
  • Ghidul micului astronom prin Univers
    54.99 LEI
    Ghidul micului astronom prin Univers, sau Astronomie pentru copii și restul lumii, de Adrian Șonka, este o introducere în astronomie pentru copii și pentru toți cei care vor să afle mai multe despre Univers. Este o carte bine documentată, cu informații la zi din astronomie, dar și cu mult umor și glume science geek, adresată cititorilor de toate vârstele care vor să știe mai multe despre ce se întâmplă în spațiul cosmic. Adrian Șonka, astronom la Observatorul Astronomic „Amiral Vasile Urseanu“ din București, te va face să vrei să afli și mai multe lucruri despre misterele Universului.
  • Cum să oprești timpul
    59.99 LEI
    Tom Hazard are un secret periculos. Poate că arată ca un bărbat de 41 de ani, dar din cauza unei boli extrem de rare, trăiește de câteva secole. Din Anglia elisabetană până la Parisul din epoca jazz-ului, de la New York și până la insulele din Oceanul Pacific, Tom a văzut destule și acum nu-și dorește decât o viață normală. Fiindcă trebuie să își schimbe mereu identitatea ca să rămână în viață, acum are acoperirea perfectă: este profesor de istorie la o școală din Londra. Aici îi poate învăța pe copii despre războaie și vânători de vrăjitoare de parcă nu le-ar fi fost martor. Poate încerca să îmblânzească trecutul, care îl ajunge tot mai repede din urmă. Singurul lucru pe care nu trebuie să-l facă e să se îndrăgostească.
  • Brigăzile fantomă (seria Războiul bătrânilor, partea a II-a)
    49.99 LEI
    Brigăzile Fantomă sunt Forțele Speciale, parte din Forțele Coloniale de Apărare, un regiment de elită, creat cu ajutorul ADN-ului morților care capătă astfel o nouă viață. Ei sunt transformați în soldații perfecți, trimiși în cele mai dificile misiuni. Sunt tineri, rapizi și puternici și nu au niciun fel de sentimente sau regrete omenești.
  • Holly
    69.99 LEI
    Holly Gibney, unul dintre cele mai captivante personaje create de către Stephen King, se reîntoarce în acest thriller pentru a rezolva misterul înfiorător al mai multor dispariții dintr-un orășel american.
  • Un strop de ură (seria Veacul nebuniei, partea I)
    69.99 LEI
    Epoca mașinilor tocmai a început, dar veacul magiei refuză să piară... Nordul se pregătește să invadeze din nou Englia, iar Leo dan Brock luptă să câștige faima și victoria în lupta împotriva năvălitorilor. Din păcate, nestatornicul prinț Orso, fiul regelui Jezal, se pricepe să dezamăgească, nu să-și respecte promisiunile.
  • Spiridușa adevărului merge la școală
    49.99 LEI
    Nu încerca să fii altfel decât ești, felul tău de a fi e ceva de preț! Într-o bună zi ai să-mi mulțumești de-l păstrezi așa, că-i lucru măreț. O nouă aventură fermecătoare, în care Spiridușa Adevărului și prietena ei, Aada, merg la școală și învață cât e de important să fii prietenos și să rămâi tu însuți.
  • Sabia de sticlă (seria Regina roșie, partea a II-a)
    54.99 LEI
    Cu sânge roșu, dar cu o putere mai periculoasă decât oricare alta deținută de vreun argintiu, aceea de a controla fulgerul, Mare a devenit o armă pe care Curtea Regală încearcă să o controleze. Însă, când scapă de Maven, prințul și iubitul care a trădat-o, descoperă că nu e nici pe departe singură.
  • Războiul etern
    49.99 LEI
    Soldatul William Mandella este trimis în spațiu pentru a lupta într-un război în care nu crede și care pare interminabil. Tot ce trebuie să facă pentru a se întoarce acasă este să supraviețuiască și să-și facă datoria față de Pământ. Dar întoarcerea „acasă“ se va dovedi și mai dificilă decât lupta. Dilatarea timpului cauzată de călătoriile cu viteza luminii a făcut ca Mandella să îmbătrânească doar luni, pe când pe Pământ s-au scurs secole de la plecarea lui…
  • Războiul bătrânilor (seria Războiul bătrânilor, partea I)
    49.99 LEI
    În ziua în care a împlinit 75 de ani, John Perry a făcut două lucruri. Mai întâi, a vizitat mormântul soției, apoi s-a înrolat în armată. Vestea bună este că oamenii au cucerit, în sfârșit, stelele. Vestea proastă este că planetele potrivite pentru a fi locuite sunt puține, iar rasele de extratereștri cu care ne luptăm pentru ele sunt numeroase. Așa că luptăm. Pentru a apăra Pământul și pentru a cuceri noi teritorii în spațiu. Departe de casă, războiul continuă de zeci de ani și Forțele Coloniale de Apărare caută întotdeauna noi recruți.
  • O bombă pentru revelion
    44.99 LEI
    Un vizitator intră într-un magazin de antichități, lasă un aparat-capcană și se face nevăzut. Poliția află pericolul, numai că unul dintre angajați ia casetofonul la petrecerea de Anul Nou. Autoritățile au câteva ore să descopere bomba. Începe o cursă nebună pentru viață. Misiunea trebuie să aibă succes. Cum se sfârșeste goana pentru viață?
  • Gala și Dalí, povestea unei iubiri
    54.99 LEI
    Emoționanta poveste de dragoste dintre Gala și Salvador Dalí ‒ un cuplu care a depășit toate obstacolele și a decis să trăiască doar pentru iubire și artă. Spania, 1929: Gala își însoțește soțul, poetul Paul Éluard, în orașul pescăresc Cadaqués, unde dorește să cunoască un tânăr artist pe nume Salvador, care urmează să expună în curând la Paris. Dalí, cu zece ani mai mic, o fascinează prin comportamentul lui neconvențional. Pictorul îi deschide ochii asupra lumii lui artistice, deși el însuși ajunge să nu mai aibă ochi decât pentru ea. Iubirea care înmugurește între cei doi nu trece neobservată de Paul, iar acesta îi cere lui Gala să ia o decizie. Cu inima grea, ea hotărăște să se întoarcă la Paris cu soțul și cu fiica sa, dar nu-l poate da uitării pe Salvador.
  • Furtuna războiului (seria Regina roșie, partea a IV-a)
    65.00 LEI
    Trădată și îndurerată, Mare este hotărâtă să distrugă o dată pentru totdeauna regatul Norta și pe Maven, pentru a asigura libertatea oștirii roșiilor și a tuturor celor ca ea. Dar nicio bătălie nu se câștigă singură, așa că Mare va trebui să se alieze cu cel care i-a frânt inima. Puternicii prieteni argintii ai lui Cal și Garda Stacojie se vor dovedi esențiali în lupta care o așteaptă.
  • Copiii timpului (seria Copiii timpului, partea I)
    59.99 LEI
    Ultimii supraviețuitori ai Pământului au scăpat cu greu din lumea lor muribundă și caută supraviețuirea printre stele. Pe urmele unor strămoși îndepărtați, descoperă o adevărată comoară: o planetă terraformată, pregătită pentru ei. Dar în timpul care se scurge până să ajungă la destinație, planeta a fost ocupată, iar refugiul paradiziac a devenit un coșmar.
  • Colivia regelui (seria Regina rosie, partea a III-a)
    59.99 LEI
    Acum fără puteri și bântuită de greșelile fatale pe care le-a făcut, Mare Barrow e prizonieră. Trăiește din mila unui băiat pe care l-a iubit cândva, dar care i-a răspuns numai cu minciuni și trădări. Ajuns rege, Maven complică plasa de păianjen țesută de răposata lui mamă și încearcă să păstreze controlul asupra întregului regat. Roșiii continuă să recruteze și se pregătesc tot mai intens pentru război. În mijlocul lor, Cal, prințul exilat, va face totul pentru a recupera tronul și inima lui Mare. Toată lumea pare la un pas să explodeze.
  • Regatele ruinei 5
    44.99 LEI
    Povestea unei razbunari disperate. In fuga lor catre Lidia, Adonis si Doroka traverseaza un taram devastat. Sa fie razbunarea buna sau rea? Chiar daca cei doi gandesc diferit, cu timpul ajung sa se completeze unul pe celalalt.
  • Mireasa Stravechiului Mag 7
    44.99 LEI
    Intra in universul Magului! Chise a inceput sa se schimbe. A avut parte pentru prima data de vizita unei prietene, iar Elias, cuprins de emotii pe care nu le poate explica, e mai confuz ca niciodata. Relatia celor doi trece din nou printr-o criza, iar Elias si Chise invata o noua lectie despre acceptare si gelozie.
  • Atacul Titanilor (vol. 1+2)
    79.99 LEI

    Lumea se află sub dominația titanilor, iar ființele umane au devenit hrana lor. Încercând să le facă față, oamenii au construit ziduri uriașe, renunțând la libertate pentru a ține la distanță atacatorii. Dar pacea este doar o iluzie care, în cele din urmă, e spulberată de un titan colosal, capabil să spargă zidurile.

    În acea zi nefastă, omenirea începe un război fără speranță împotriva titanilor. În acest timp, un băiat fermecat de necunoscutul de dincolo de ziduri jură să elimine toți titanii și se înrolează în armată alături de prietenii lui. Din păcate, istoria se repetă, iar Eren realizează că a subestimat teroarea provocată de titani și viețile tuturor sunt puse din nou în pericol.

  • Minciuna ta din aprilie (vol. 1)
    44.99 LEI

    Am întâlnit-o sub cireșii înfloriți, iar soarta mea a început să se schimbe.

    De mic, Kōsei era cunoscut pentru talentul său excepțional de a cânta la pian. Cu toate acestea, lucrurile se schimbă în momentul în care mama lui nu mai este alături de el, iar băiatul suferă teribil.
    După ce-și pierde mama, lui Kōsei îi este imposibil să mai audă sunetul pianului în timp ce cântă. Din acest motiv, se îndepărtează de instrumentul său, renunțând să mai cânte. Dar totul se schimbă când întâlnește o violonistă pasionată și plină de viață, pe nume Kaori Miyazono, care iubește muzica.
    Pe măsură ce Kōsei petrece timp alături de prietenii săi și de Kaori, acesta începe să redescopere pasiunea pentru muzică și să cânte din nou, acompaniind-o pe fată.
    În tot acest timp, adolescenții se confruntă cu provocări personale, dezvoltă legături profunde și experimentează puterea transformatoare a muzicii.

  • Spațiul Revelației (trilogia Spațiul Revelației, partea I)
    69.99 LEI
    Amarantinii au fost distruși în urmă cu nouă sute de mii de ani. Poate pentru că au avut ghinion sau, poate, din altă cauză. Pentru cei care colonizează acum planeta, Resurgam nu prezintă aproape niciun interes, nici măcar după descoperirea unui oraș amarantin multă vreme ascuns și a unei statui gigantice înfățișând un amarantin înaripat.
  • Regina roșie (seria Regina roșie, partea I)
    54.99 LEI
    Lumea lui Mare Barrow este împărțită în două, după culoarea sângelui: cei cu sângele comun, roșu, îi servesc pe cei cu sânge argintiu, elita societății, cei care sunt dotati cu puteri supraumane. Mare face parte dintre roșii și-și duce traiul de pe o zi pe alta, ca hoț într-un sătuc, până când destinul o aduce în fața regelui, a reginei și a tuturor nobililor, unde ea descoperă că este și rosie, dar și argintie, cu puteri nebănuite.
  • Munca actorului asupra rolului - Etica
    49.99 LEI
    Prin volumul Munca actorului asupra rolului, Konstantin Stanislavski încheie trilogia dedicată „sistemului“ său, care a revoluționat modul de a privi lumea și de a o reda pe scenă. Concepută mai degrabă ca un ghid, și nu ca un manual de instrucțiuni, această lucrare examinează metodele prin care un actor își construiește personajul, pornind de la piese extrem de contrastante, cum ar fi Prea multă minte strică, de Aleksandr Griboedov, Othello, de William Shakespeare, sau Revizorul, de Nikolai Gogol. Urmărind procesul de creație al actorului, de la prima lectură până la finalizarea spectacolului, Stanislavski explorează modul de abordare a rolurilor, făcând trecerea de la stilul demonstrativ, „teatral“ de a juca la cel autentic, axându-se pe adevărul personajului, pe etapele de cunoaștere, de trăire și de întrupare ale rolului sau pe situațiile date ale piesei. El arată cum poți crea o viață interioară care să dea substanță cuvintelor autorului, conturând, de-a lungul textului, imaginea unui artist autentic, care uneori eșuează, dar care întotdeauna caută răspunsuri pline de adevăr.
  • Anchetă în infern
    44.99 LEI
    Povestea începe în Cișmigiu, unde doi bătrâni se întâlnesc pe o băncuță, continuând să depene amintiri în fața unui pahar de coniac… Încet, încet se țese o poveste captivantă, despre un grup de amici care se trezesc blocați de viscol în vila unui celebru avocat, care este omorât cu sânge-rece. Încercarea de a descoperi criminalul dă la iveală secrete oribile, moșteniri tentante, documente false și accidente aranjate.
  • Cocoșatul are alibi
    44.99 LEI
    Minciuni, crime, victime și criminali, o comoară de o valoare inestimabilă și o anchetă condusă cu multă, multă tenacitate – iată ingredientele unei povești palpitante, pline de suspans și al cărei final o să vă ia cu totul și cu totul prin surprindere. Încă o dovadă de măiestrie scriitoricească a Rodicăi Ojog-Brașoveanu, cea supranumită „Agatha Christie a României“.
  • Răzbunarea asasinului (trilogia Farseer, partea a III-a)
    79.99 LEI
    Însetat de răzbunare, Fitz trebuie să plece într-o călătorie inițiatică. Astfel, își descoperă propriile calități ieșite din comun. Însă lumea în care se întoarce e una plină de pericole, iar Fitz este complet singur. Regal a furat comorile regatului și s-a retras în Tradefort. Despre Verity și misiunea lui de a-i găsi pe Străbuni nu se mai știe nimic. Molly, Kettricken și Bufonul au dispărut cu toții.
  • Asasinul Regal (trilogia Farseer, partea a II-a)
    69.99 LEI
    După prima sa misiune ca asasin regal, Fitz a rămas aproape infirm. Rănit și încrâncenat, fostul asasin decide să-și încalce jurământul făcut regelui și se retrage în munți. Însă urzelile de la curte îl aduc înapoi la Buckkeep și îl aruncă direct în plasa intrigilor țesute de familia regală.
Filter by
Cumpără acum de la

Categorie

Preț

Editura